Τουρισμός

Με περισσότερα από 16,000 χιλιόμετρα ακτογραμμής, πάνω από 6.000 νησιά, και με εδραιωμένη πλέον θέση στην παγκόσμια αγορά τουρισμού, η Ελλάδα παρουσιάζει εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες στον συγκεκριμένο κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργεια

Η γεωγραφική θέση της Ελλάδας στο σταυροδρόμι μεταξύ Δύσης και Ανατολής της επιτρέπει να διαδραματίσει έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στον ενεργειακό χάρτη των Βαλκανίων.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΠΕ

Ο κλάδος των ΤΠΕ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς για την Ελληνική οικονομία, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για αυτοματοποίηση και ψηφιοποίηση τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα.

Διαβάστε περισσότερα

Επιστήμες Υγείας

Αξιοποιώντας το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, την εδραιωμένη θέση της χώρας στον παγκόσμιο χάρτη της Έρευνας & Ανάπτυξης καθώς και τις εγκατεστημένες μονάδες παραγωγής φαρμάκων ο τομέας των Επιστημών Υγείας και Φαρμάκου παρουσιάζει εξαιρετική δυναμική ανάπτυξης βασιζόμενος τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην επεκτασή του εκτός των Ελληνικών συνόρων.

Διαβάστε περισσότερα

Τρόφιμα & Αγροτικά Προϊόντα

Ο κλάδος τροφίμων και αγροτικών προϊόντων ανέκαθεν ήταν από τους σημαντικότερους εξαγωγικούς κλάδους της Ελλάδας με ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στις Ευρωπαϊκές αγορές τροφίμων και με ολοένα αυξανόμενη παρουσία στην Αμερικανική αγορά, με εκπροσώπηση από έναν μεγάλο αριθμό εταιρειών με έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Logistics

Η γεωγραφική θέση της Ελλάδας στο σταυροδρόμι των τριών ηπείρων (Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής), την καθιστά, από την πρώιμη αρχαιότητα, στρατηγικό κομβικό σημείο σύνδεσης διαφορετικών λαών, αγαθών και πολιτισμών, κατέχοντας έτσι μια πλέον νευραλγική θέση ανάπτυξης των μεταφορών στην ευρύτερη περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίες Αδειοδότησης

Πληροφορηθείτε σχετικά με τις διαδικασίες αδειοδότησης που αφορούν στους Τομείς του Τουρισμού, της Ενέργειας και της Βιομηχανίας.

Διαβάστε περισσότερα