Νέα

Αποτελέσματα: 723

1 2 3 4 5 ... 37
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Δυναμικό παρόν ελληνικών επιχειρήσεων στη σημαντική έκθεση τεχνολογίας CeBIT 2017 στο Αννόβερο

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή της χώρας μας με εθνικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικής CeBIT 2017, η οποία διεξήχθη από 20 έως 24 Μαρτίου 2017 στο Αννόβερο της Γερμανίας. Η διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής έγινε από τον Οργανισμό Enterprise Greece σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), του συνεργατικού σχηματισμού Corallia και με την πολύτιμη συνδρομή του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Το ελληνικό κρασί όλο και πιο γνωστό σε διεθνές επίπεδο

Ολοκληρώθηκε στις 21 Μαρτίου η Διεθνής Έκθεση για κρασιά και ποτά Prowein 2017. Η έκθεση διεξήχθη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από τις 19 έως και τις 21 Μαρτίου και η Ελλάδα αντιπροσωπεύθηκε από περίπου 100 οινοποιεία. Η εθνική παρουσία που οργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), φιλοξένησε σημαντικούς Έλληνες οινοποιούς και είχε τη συμμετοχή των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικής CeBIT 2017

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Δυναμική προώθηση ελληνικών ακινήτων και Golden Visa Program σε εκθέσεις στη Ρωσία, το Λίβανο και την Κίνα

Ο Οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου), στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση των επενδύσεων σε ελληνικά ακίνητα και του Προγράμματος Golden Visa, σχεδιάζει την εθνική συμμετοχή σε τρεις διεθνείς εκθέσεις προώθησης ακινήτων και προγραμμάτων αδειών διαμονής για επενδυτές, στη Ρωσία, το Λίβανο και την Κίνα, κατά το διάστημα Απριλίου – Ιουνίου 2017.

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Ο Enterprise Greece παρουσίασε 63 Έλληνες εξαγωγείς και επενδυτικές ευκαιρίες του κλάδου των τροφίμων στη GULFOOD 2017 στη Μέση Ανατολή

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Πρόσκληση συμμετοχής σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα " Η διεθνής αγορά και οι σύγχρονες τάσεις του κρασιού "

Ο οργανισμός Enterprise Greece και ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου, στο πλαίσιο της έκθεσης Οινόραμα 2017, σας προσκαλούν, σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η διεθνής αγορά και οι σύγχρονες τάσεις του κρασιού» και ομιλητές τους κκ. Robert Joseph και Jamie Goode, στην Αίγλη Ζαππείου (Αίθουσα Ολυμπία),το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00.

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Οργανισμός Enterprise Greece σε συνεργασία με θεσμικούς φορείς της χώρας ενισχύει την εξαγωγική προσπάθεια των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων

Ο Οργανισμός Enterprise Greece, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας είναι άρρηκτα συνυφασμένη, μεταξύ άλλων, και με την πορεία των εξαγωγών της, προάγει μία συνεκτική και ολοκληρωμένη στρατηγική προβολής των επιχειρηματικών ευκαιριών και των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της χώρας μας.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Fruitlogistica 2017, τη μεγαλύτερη έκθεση νωπών φρούτων και λαχανικών στον κόσμο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσημη Εθνική Συμμετοχή της Ελλάδας, στη Fruitlogistica 2017, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση νωπών φρούτων και λαχανικών στον κόσμο. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2017. Η ελληνική συμμετοχή έδωσε δυναμικά το παρόν με συνολικά 71 συμμετέχοντες , οι οποίοι στη διάρκεια της έκθεσης επιδίωξαν σύναψη νέων επιχειρηματικών συνεργασιών και επέκταση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας, στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός του κλάδου τους. Στο εθνικό περίπτερο που οργάνωσε ο Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.), φιλοξενήθηκαν εκτός από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου, και οι δημόσιοι φορείς προώθησης και εμπορίας φρούτων και λαχανικών, όπως ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Α.Ε. (ΟΚΑΑ) και η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΚΑΘ Α.Ε).

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ "EXPO 2017 ASTANA"

Σε επίσημη τελετή, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017, στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο Γενικός Επίτροπος της Ελλάδας στην EXPO και Γενικός Γραμματέας, Ηλίας Ξανθάκος, συνυπέγραψε με τον Καζάχο ομόλογό του, Ραπίλ Ζοσιμπάγεφ, το συμβόλαιο συμμετοχής της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση «EXPO ASTANA 2017». Η έκθεση, με θέμα «Future Energy», θα φιλοξενηθεί στην Αστάνα του Καζακστάν από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017.

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

GOLDEN VISA PROGRAM-Ελληνικό περίπτερο στην έκθεση προώθησης ακινήτων LPS Shanghai και επενδυτική εκδήλωση στη Σαγκάη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση ελληνικού περιπτέρου, για πρώτη φορά, από τον Οργανισμό Enterprise Greece στην έκθεση προώθησης επενδύσεων σε ακίνητα, LPS Shanghai 2016 που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 9 και 11 Δεκεμβρίου 2016, στη Σαγκάη.

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Νέες συμφωνίες για εξαγωγή τροφίμων σε Ιαπωνία και Ν. Κορέα στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής του οργανισμού Enterprise Greece

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχειρηματική αποστολή 21 ελληνικών εταιρειών του κλάδου των τροφίμων στο Τόκυο και στη Σεούλ που διοργανώθηκε από τον οργανισμό Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε) σε συνεργασία με τους Επικεφαλής των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων των Ελληνικών Πρεσβειών μας στο Τόκυο και τη Σεούλ.

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Παράτασης Προθεσμίας Υποβολής Αιτήσεων για απόσπαση - μετάταξη προσωπικού από το Δημόσιο και Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα με σκοπό τη Στελέχωση της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – Enterprise Greece

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

ΙoΤ Solutions World Congress: Μια θάλασσα ευκαιριών για την ελληνική αποστολή

Με εξαιρετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η Ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση των Πραγμάτων/Πάντων (ΙοΤ/ΙοΕ), ΙoΤ Solutions World Congress που διοργάνωσε η Enterprise Greece και το mi-Cluster, το ελληνικό Silver-Labeled Cluster στον τομέα της Μικροηλεκτρονικής και Διαδικτύου με την υποστήριξη του Corallia και της ΕΝΕΒΗ, στη Βαρκελώνη από 25 έως 28 Οκτωβρίου 2016. Οι συμμετέχοντες βρέθηκαν σε μια «θάλασσα» ευκαιριών ανάπτυξης και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσία τους σε διοργανωτές και επισκέπτες, σε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις με αντικείμενο το Διαδίκτυο των Πραγμάτων.

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η μεγαλύτερη σε μέγεθος ελληνική παρουσία στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών BIG 5 SHOW 2016

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ελληνική συμμετοχή στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών BIG 5 SHOW 2016, η οποία διεξήχθη από 21 έως 24 Νοεμβρίου 2016 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Την ελληνική αποστολή αποτελούσαν σαράντα δύο (42) κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις από τους κυριότερους κλάδους των δομικών υλικών και των κατασκευών και η συνολική εκθεσιακή επιφάνεια που κατέλαβαν ανήλθε σε 1.287,50 τετραγωνικά μέτρα, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις στη Μέση Ανατολή.

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Το ελληνικό κρασί κερδίζει έδαφος στην Ιαπωνία

Το ελληνικό κρασί έκανε το επόμενο βήμα του προς την ιαπωνική αγορά και συγκεκριμένα στην έκθεση VINEXPO TOKYO 2016, η οποία διεξήχθη από τις 15 έως τις 16 Νοεμβρίου στο Τόκυο. Η Ελλάδα έδωσε δυναμικό παρόν με εθνικό περίπτερο που οργάνωσε η Enterprise Greece και αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές χώρες που συμμετείχαν στην έκθεση.

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικού Εξοπλισμού EQUIP HOTEL 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικού Εξοπλισμού EQUIP HOTEL 2016, η οποία διεξήχθη από τις 6 έως τις 10 Νοεμβρίου 2016 στο Παρίσι και αποτέλεσε τη σημαντικότερη παγκόσμια διοργάνωση για το 2016 στο χώρο του εξοπλισμού ξενοδοχείων, καταστημάτων, χώρων εστίασης, αλυσίδων διατροφής & Food Services. H φετινή έκθεση συγκέντρωσε πάνω από 1.600 εκθέτες σε 30 εξειδικευμένους κλάδους, ενώ οι επαγγελματίες επισκέπτες ξεπέρασαν τους 111.000.

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση-μετάταξη προσωπικού από το Δημόσιο και Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα με σκοπό τη Στελέχωση της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – Enterprise Greece

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO: Η Enterprise Greece ενισχύει την εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) συμμετέχει ως υποστηρικτής στην πρώτη περιφερειακή έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», που διοργανώνεται με πρωτοβουλία όλων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016. Στόχος της έκθεσης είναι αφενός η προβολή της εντόπιας παραγωγικότητας και επιχειρηματικής δραστηριότητας και αφετέρου η τόνωση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων.

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

1η Ελληνική συμμετοχή – η μεγαλύτερη μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. - με εθνικό περίπτερο στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών της Αφρικής «BIG 5 CONSTRUCT EAST AFRICA 2016»

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece), στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών σε νέες – αναδυόμενες αγορές, διοργάνωσε για πρώτη φορά την επίσημη συμμετοχή της χώρας μας με εθνικό περίπτερο στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «BIG 5 CONSTRUCT EAST AFRICA 2016», η οποία διεξήχθη από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο KENYATTA INTERNATIONAL CONFERENCE CENTRE στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

H Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στην κορυφαία έκθεση για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων

Η Enterprise Greece και το mi-Cluster, το ελληνικό Silver-Labeled Cluster στον τομέα της Μικροηλεκτρονικής και Διαδικτύου των Πραγμάτων/Πάντων (ΙοΤ/ΙοΕ), με την υποστήριξη του Corallia και της ΕΝΕΒΗ, βρίσκονται 25-27 Οκτωβρίου 2016 σε μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, την έκθεση ΙΟΤ Solutions World Congress στη Βαρκελώνη με πάνω από 8.000 συμμετέχοντες, 160 εκθέτες και 200 ομιλίες για το μέλλον αυτής της ισχυρά αναπτυσσόμενης βιομηχανίας. Στην επιχειρηματική αποστολή συμμετέχουν οι εταιρείες: Centaur Technologies, Emfasis Telematics, ESS, Meazon, Prisma Electronics, Think Silicon, Telesto Technologies, Wubby και Yodiwo.