Νέα

Αποτελέσματα: 737

1 2 3 4 5 ... 37
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Συνεργασία Enterprise Greece και Περιφέρειας Αττικής για την προβολή του Αττικού Αμπελώνα στην Ιαπωνία

Ο Οργανισμός Enterprise Greece με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, οργάνωσε και υλοποίησε επίσκεψη Ιαπώνων δημοσιογράφων στην Αθήνα, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τον Αττικό Αμπελώνα και την προβολή της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού. Συγκεκριμένα, από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου, φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα 7 δημοσιογράφοι από εξειδικευμένα περιοδικά στον τομέα του οίνου και της γαστρονομίας καθώς και από το περιοδικό AGORA της ιαπωνικής αεροπορικής εταιρείας Japanese Airlines (JAL).

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Μήνας ελληνικών Τροφίμων & Ποτών στη Σερβία

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Ελληνικό Πρόγραμμα Golden Visa: Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα στην Ευρώπη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και έντονο το ενδιαφέρον που καταγράφηκε από το κοινό, ολοκληρώθηκαν χθες Δευτέρα, 29 Μαΐου, οι εργασίες της ενημερωτικής εκδήλωσης για το ελληνικό πρόγραμμα χορήγησης αδειών διαμονής σε πολίτες τρίτων χωρών (Golden Visa Program), που συνδιοργάνωσαν ο Οργανισμός Enterprise Greece (www.enterprisegreece.gov.gr) και το Investment Migration Council (http://investmentmigration.org), στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 350 στελέχη της αγοράς ακινήτων, του τραπεζικού και ευρύτερου επιχειρηματικού τομέα, καθώς και εκπρόσωποι νομικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στο Πρόγραμμα.

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Ενημερωτική Εκδήλωση για το ελληνικό Πρόγραμμα Golden Visa

Ο Οργανισμός Enterprise Greece (www.enterprisegreece.gov.gr) και το Investment Migration Council (http://investmentmigration.org) συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για το ελληνικό πρόγραμμα χορήγησης αδειών διαμονής σε πολίτες τρίτων χωρών (Golden Visa Program). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, στις 14.30 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν αναλυτικά το ελληνικό, καθώς και όλα τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά προγράμματα, η πορεία τους και οι παράγοντες επιτυχίας τους. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, και ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Μπαλάφας.

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

1200 στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις του κλάδου Τροφίμων με αγοραστές από Ευρώπη, Αραβικές Χώρες, Ιαπωνία και Κορέα

Ο Οργανισμός Enterprise Greece, σε συνεργασία με τα γραφεία των Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων των Ελληνικών Πρεσβειών σε Βαρσοβία, Βουκουρέστι, Στοκχόλμη, Ντουμπάι, Τζέντα, Κάιρο, Τόκυο και Σεούλ, διοργάνωσε από τις 7 έως τις 12 Μαΐου περισσότερες από 1200 επιχειρηματικές συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την προώθηση και ανάπτυξη ελληνικών εξαγωγικών εταιριών του αγροτοδιατροφικού τομέα. Στις συναντήσεις συμμετείχαν 144 ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου των τροφίμων και 40 αγοραστές από τις χώρες ενδιαφέροντος θέτοντας τις βάσεις για τη μελλοντική σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Στην Αθήνα οι δράσεις του Οργανισμού είχαν την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Ο Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA 2017

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκπροσώπηση της Ελλάδας από τον Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου) στην 32η Διεθνή Έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (Private Label) PLMA 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 17 Μαΐου 2017 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

30 φορείς καινοτομίας από 15 χώρες της Ευρώπης και της Μεσογείου συμμετείχαν στο συνέδριο του Enterprise Greece

O Οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου) και το ΑΝΙΜΑ Investment Network, με την υποστήριξη του EU4Innovation, συνδιοργάνωσαν το συνέδριο καινοτομίας «The Next Society», στην Αθήνα, στις 16 Μαΐου 2017 (Ξενοδοχείο Electra Palace, Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20).

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Ο Οργανισμός Enterprise Greece φιλοξενεί στην Αθήνα το Ευρω-μεσογειακό Συνέδριο Καινοτομίας και τη Γενική Συνέλευση του ANIMA

O Oργανισμός Enterprise Greece φιλοξένησε σήμερα στην Αθήνα τη Γενική Συνέλευση του AΝΙΜΑ, το οποίο είναι ένα Ευρω-μεσογειακό Δίκτυο, που στοχεύει στην προβολή της Μεσογείου ως επενδυτικό προορισμό και στο οποίο ο Οργανισμός Enterprise Greece κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου από τις αρχές του 2016.

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Πρώτη ελληνική συμμετοχή με εθνικό περίπτερο στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «SEA ASIA 2017» στη Σιγκαπούρη

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Στην Αθήνα το Ευρω–μεσογειακό Συνέδριο Καινοτομίας - 30 φορείς από 11 χώρες με διοργάνωση του Enterprise Greece

O Oργανισμός Enterprise Greece και το ΑΝΙΜΑ Investment Network συνδιοργανώνουν με την υποστήριξη του EU4Innovation συνέδριο καινοτομίας με θέμα «The Next Society» στην Αθήνα, 16 Μαΐου 2017 (Ξενοδοχείο Electra Palace, Nαυάρχου Νικοδήμου 18-20). Tο ANIMA είναι ένα σημαντικό Ευρω-μεσογειακό Δίκτυο που έχει ως στόχο την προβολή της Μεσογείου ως επενδυτικού προορισμού. Ο Οργανισμός Enterprise Greece έχει εκλεγεί στη θέση του Αντιπροέδρου από τις αρχές του 2016. Το ΕU4Innovation είναι η νέα πρωτοβουλία της ΕΕ σε θέματα προώθησης της καινοτομίας που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» και «Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γειτονίας».

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργανώνει επιχειρηματικές συναντήσεις στον κλάδο των τροφίμων με 40 αγοραστές από Άπω Ανατολή, Αραβικό κόσμο & Ευρώπη

Στοχεύοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και στην αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών, ο Οργανισμός Enterprise Greece προγραμματίζει μια σειρά από στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δράσεών του για το 2017, το Enterprise Greece έχει προγραμματίσει τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων για εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου Τροφίμων & Αναψυκτικών με 40 αγοραστές από 10 χώρες (Ιαπωνία, Νότια Κορέα, ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, Κουβέιτ, Σουηδία, Πολωνία, Ρουμανία και Καζακστάν), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη 8-9 Μαΐου 2017 & στην Αθήνα 10-11 Μαΐου 2017.

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

O Oργανισμός Enterprise Greece με 22 ξένους διπλωμάτες στην Κέρκυρα στο πλαίσιο του Προγράμματος “Synergassia”

Ο Οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου) και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στοχεύοντας στην τόνωση της εξωστρέφειας, στην προβολή των επενδυτικών ευκαιριών και την προώθηση των ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων, συνδιοργάνωσαν από κοινού με μεγάλη επιτυχία επιχειρηματική επίσκεψη 22 ξένων Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων στην Κέρκυρα, από 6 έως 8 Απριλίου 2017, με τη συνδρομή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση κατασκευών και δομικών υλικών BIG 5 SAUDI 2017

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα συμμετείχε ως εκθέτης στη διεθνή έκθεση κατασκευών και δομικών υλικών BIG 5 SAUDI 2017, η οποία φέτος διεξήχθη από 27 έως 30 Μαρτίου 2017 στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Η διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) για το συντονισμό των ελλήνων εκθετών που προέρχονταν από τους κλάδους των ηλιακών συστημάτων, της πέτρας και του μαρμάρου, των μηχανημάτων, των κατασκευών και το χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής.

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

O Οργανισμός Enterprise Greece με διπλωματική αποστολή στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο του Προγράμματος “Synergassia”

Ο Οργανισμός Enterprise Greece και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργανώνουν επιχειρηματική επίσκεψη Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών στην Κέρκυρα, από τις 6 έως τις 8 Απριλίου 2017, με τη συνδρομή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας. Στόχος της δράσης είναι η τόνωση της εξωστρέφειας και η προβολή των επενδυτικών ευκαιριών στα νησιά του Ιονίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο Οργανισμός για την προώθηση των ελληνικών τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών στις διεθνείς αγορές προκειμένου να επιτευχθεί αύξηση των εξαγωγών και ανάπτυξη της επιχειρηματικής δράσης στην Ελλάδα.

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Δυναμικό παρόν ελληνικών επιχειρήσεων στη σημαντική έκθεση τεχνολογίας CeBIT 2017 στο Αννόβερο

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή της χώρας μας με εθνικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικής CeBIT 2017, η οποία διεξήχθη από 20 έως 24 Μαρτίου 2017 στο Αννόβερο της Γερμανίας. Η διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής έγινε από τον Οργανισμό Enterprise Greece σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), του συνεργατικού σχηματισμού Corallia και με την πολύτιμη συνδρομή του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Το ελληνικό κρασί όλο και πιο γνωστό σε διεθνές επίπεδο

Ολοκληρώθηκε στις 21 Μαρτίου η Διεθνής Έκθεση για κρασιά και ποτά Prowein 2017. Η έκθεση διεξήχθη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από τις 19 έως και τις 21 Μαρτίου και η Ελλάδα αντιπροσωπεύθηκε από περίπου 100 οινοποιεία. Η εθνική παρουσία που οργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), φιλοξένησε σημαντικούς Έλληνες οινοποιούς και είχε τη συμμετοχή των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικής CeBIT 2017

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Δυναμική προώθηση ελληνικών ακινήτων και Golden Visa Program σε εκθέσεις στη Ρωσία, το Λίβανο και την Κίνα

Ο Οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου), στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση των επενδύσεων σε ελληνικά ακίνητα και του Προγράμματος Golden Visa, σχεδιάζει την εθνική συμμετοχή σε τρεις διεθνείς εκθέσεις προώθησης ακινήτων και προγραμμάτων αδειών διαμονής για επενδυτές, στη Ρωσία, το Λίβανο και την Κίνα, κατά το διάστημα Απριλίου – Ιουνίου 2017.

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Ο Enterprise Greece παρουσίασε 63 Έλληνες εξαγωγείς και επενδυτικές ευκαιρίες του κλάδου των τροφίμων στη GULFOOD 2017 στη Μέση Ανατολή

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Πρόσκληση συμμετοχής σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα " Η διεθνής αγορά και οι σύγχρονες τάσεις του κρασιού "

Ο οργανισμός Enterprise Greece και ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου, στο πλαίσιο της έκθεσης Οινόραμα 2017, σας προσκαλούν, σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η διεθνής αγορά και οι σύγχρονες τάσεις του κρασιού» και ομιλητές τους κκ. Robert Joseph και Jamie Goode, στην Αίγλη Ζαππείου (Αίθουσα Ολυμπία),το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00.