ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ FOOD HOTEL ASIA- ( ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ )

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
  • ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
31 March - 03 April 2020
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
22-11-2019
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Σιγκαπούρη, Σιγκαπούρη
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (*) 415 €/ τ.μ & 945€/τ.μ. για συμμετοχή με Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η Διεθνής Έκθεση “FOOD & HOTEL ASIA” (31/3-3/4/2020) οργανώνεται από το 1978 και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στον Εκθεσιακό χώρο Singapore Expo στην Σιγκαπούρη.

Πρόκειται για μια σημαντική εμπορική έκθεση, συνώνυμη με τη βιομηχανία τροφίμων και φιλοξενίας στην Ασία. Μέσα από 40 χρόνια ανάπτυξης, η FHA μεγάλωσε αλματωδώς και έχει κερδίσει τη φήμη της ως την πιο ολοκληρωμένη διεθνή εμπορική έκθεση τροφίμων και φιλοξενίας στην περιοχή προσελκύοντας την συμμετοχή κορυφαίων αγοραστών από τις γειτονικές χώρες όπως η Μαλαισία, η Ινδονησία, το Βιετνάμ, η Ταϊλάνδη, η Ταϊβάν.

Για να ικανοποιήσει τις ποικίλες ανάγκες της βιομηχανίας τροφίμων και φιλοξενίας, η FHA προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, εκδηλώσεων καθώς και εξειδικευμένες ζώνες όπως:

Διαγωνισμός Γαστρονομίας
 Foodtech Zone-χώρος εξοπλισμού βιομηχανίας τροφίμων
 Halal Zone- αποκλειστικά για προϊόντα Halal
 Natural & Organics Zone
 Prowine Asia-παράλληλη διοργάνωση έκθεσης αποκλειστικά για οίνους και oινοπνευματώδη.

Η Σιγκαπούρη είναι μακράν ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της ΕΕ στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας. Πάνω από 10.000 επιχειρήσεις της ΕΕ είναι εγκατεστημένες στην Σιγκαπούρη και τη χρησιμοποιούν ως κόμβο για την εξυπηρέτηση ολόκληρης της περιοχής του Ειρηνικού. Η Σιγκαπούρη είναι επίσης ο νούμερο ένα προορισμός για τις Ευρωπαϊκές Επενδύσεις στην Ασία, καθώς οι επενδύσεις μεταξύ των εταίρων αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ άλλων η εμπορική και η επενδυτική συμφωνία της ΕΕ και της Σιγκαπούρης, η οποία εγκρίθηκε στις 13.02.2019 από την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα άρει όλους τους εναπομείναντες δασμούς για τα προϊόντα της ΕΕ και θα δεσμεύσει την Σιγκαπούρη να διατηρήσει αμετάβλητη την αδασμολόγητη πρόσβαση που ισχύει σήμερα για όλα τα άλλα προϊόντα της ΕΕ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2018

 Συνολικός εκθεσιακό χώρος : περίπου 84.000 τ.μ.
 Σύνολο εκθετών: 2.000 από 70 χώρες και 54 εθνικές συμμετοχές
 Σύνολο επισκεπτών 48.000 από 100 χώρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To κόστος ανέρχεται σε:

1. 415 €/τ.μ. Τα γωνιακά περίπτερα θα επιβαρυνθούν με 10% επιπλέον ανά τ.μ. (σημειώνεται ότι το επιπλέον 10% θα πληρωθεί στην εξόφληση μετά τη χωροθέτηση των περιπτέρων. Η πληρωμή του επιπλέον ποσού με την προκαταβολή, σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο).

2. Για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην έκθεση με το Πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’ ή άλλο συγχρημετοδοτούμενο Πρόγραμμα το κόστος ανέρχεται στα 945€/τ.μ.
.
Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. 24%.

Το κόστος περιλαμβάνει:

 Ενοίκιο χώρου

 Κατασκευή περιπτέρου με πλήρη εξοπλισμό stand, ειδικότερα για stand 9 τ.μ. ο εξοπλισμός περιλαμβάνει : 1 τραπέζι με 4 καρέκλες, βιτρίνα, ράφια, επιγραφή με την επωνυμία και το λογότυπο της επιχείρησης στη μετώπη του stand κ.λ.π., για μεγαλύτερα περίπτερα ο εξοπλισμός διαμορφώνεται ανάλογα

 Αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των εκθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται η επιστροφή τους στην Ελλάδα)
 τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για κάθε περίπτερο, στο κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο περιλαμβάνεται μία κανονική παροχή ρεύματος. Στις επιχειρήσεις με ευπαθή προϊόντα και μόνο για αυτές, παρέχεται επιπλέον μία 24ώρη παροχή ρεύματος. Επιπλέον ζήτηση θα χρεώνεται ξεχωριστά.

 Επιτόπια παρουσία υπαλλήλου της ENTERPRISE GREECE SA, για την υποστήριξη του συνόλου των εκθετών

 Παροχή στοιχείων για την αγορά

 Καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης

Σημείωση που αφορά στη μεταφορά των εκθεμάτων:

Θα υπάρξει μέγιστο όριο στο βάρος των μεταφερόμενων εκθεμάτων σε σχέση με τα τετραγωνικά μέτρα
Σε περίπτωση μεγαλύτερου όγκου ή βάρους των εκθεμάτων από το προβλεπόμενο (ανά τμ), το επιπλέον κόστος θα βαρύνει την εταιρεία σας και θα εξοφλείται απευθείας στην εταιρεία που θα αναλάβει τη μεταφορά των εκθεμάτων.

εκθεση

εκθεση2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν την αίτηση συμμετοχής τους με τα αιτούμενα τετραγωνικά μέτρα. Στη συνέχεια για να ολοκληρωθεί η δέσμευση του χώρου, θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή ίση με το 35% του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), για την οποία θα σταλεί ηλεκτρονική ενημέρωση. Ειδικότερα, θα σταλεί ηλεκτρονικός κωδικός πληρωμής, που θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την πληρωμή της προκαταβολής όσο και για την εξόφληση.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής δίνεται όλη η πληροφόρηση σχετικά με τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων.

έκθεση3 έκθεση4

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN