BAKU BUILD 2017

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
  • ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
18 - 18 October 2017
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
31-05-2017
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Μπακού, Αζερμπαϊτζάν
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
210 € / τ.μ. για εσωτερικό χώρο και επί πλέον εφάπαξ ποσό 500€ για registration fee + Φ.Π.Α. 24%
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΛΕΤΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ENTERPRISE GREECE σε συνεργασία με το ΕΛΛΗΝΟ ΑΖΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ διοργανώνουν για πρώτη φορά την Ελληνική συμμετοχή με εθνικό περίπτερο στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών BAKU BUILD 2017, η οποία θα διεξαχθεί από 18 έως 21 Οκτωβρίου  2017 στο Μπακού.
 
ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών Baku Build 2017 οργανώνεται κάθε χρόνο στον εκθεσιακό χώρο στο Baku του Αζερμπαϊτζάν. Παράλληλα οργανώνεται και η Baku Build  STONETECH η οποία αφορά στον κλάδο πετρωμάτων (μάρμαρα, γρανίτες) και μηχανημάτων. Σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει τις ανάγκες της ανερχόμενης αγοράς του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της κεντρικής Ασίας. Σύμφωνα με στοιχεία των οργανωτών τα εμπορικά αποτελέσματα των εκθετών του 2016 ήταν περισσότερο από ικανοποιητικά καθώς  το 74% θα επαναλάβουν τη συμμετοχή τους . 

Για το 2016, στη διεθνή έκθεση BAKU BUILD έλαβαν μέρος 300 περίπου εκθέτες από τους οποίους οι 180 ήταν διεθνείς συμμετοχές και η συνολική εκθεσιακή επιφάνεια που κατέλαβαν ανήλθε σε 8.500 περίπου τετραγωνικά μέτρα. Οι ξένες εταιρίες που έλαβαν μέρος προέρχονταν από 24 χώρες συμπεριλαμβανομένων της Αυστρίας, της Αιγύπτου, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Ιταλίας, του Ιράν, του Καναδά, της Κίνας, της Κορέας, της Πολωνίας, της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Χώρας μας με πολύ μικρή συμμετοχή. Με εθνικό περίπτερο συμμετείχαν η Ιταλία, το Ιράν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Δομικά υλικά, κατασκευές, τεχνολογία ύδρευσης άρδευσης και προστασίας του περιβάλλοντος, τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα  μεταλλουργίας  και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά,  μάρμαρα και υλικά επεξεργασίας μαρμάρων.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤZΑΝ
Το Αζερμπαϊτζάν συγκαταλέγεται ανάμεσα στις τρεις χώρες του Νότιου Καυκάσου και εκτείνεται στη δυτική ακτή της Κασπίας με πληθυσμό 9.000.000. Πρωτεύουσα της χώρας είναι το Μπακού, με πληθυσμό περίπου 2,8 εκατομμύρια. 

Οι ρυθμοί ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας από το 2005 ως σήμερα είναι από τους υψηλότερους παγκοσμίως. Πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση αποτελεί ο εκσυγχρονισμός των πεπαλαιωμένων υποδομών της χώρας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται το οδικό, σιδηροδρομικό δίκτυο, γέφυρες, λιμάνια, αεροδρόμια, αγωγοί μεταφοράς πετρελαίου και αερίου. Τα περισσότερα έσοδα προερχόμενα από την πώληση υδρογονανθράκων καταλήγουν τα τελευταία χρόνια  στην αναβάθμιση και κατασκευή υποδομών. Στο στόχαστρο της κυβέρνησης βρίσκονται επίσης τα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, πόσιμου νερού, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, των οποίων η αναβάθμιση αποτελεί σημαντικό βραχυπρόθεσμο στόχο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος ανέρχεται σε 210 € / τ.μ. για εσωτερικό χώρο και επί πλέον εφάπαξ ποσό 500€ για registration fee. Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται  με Φ.Π.Α. 24%. 

Σημειώνεται ότι για εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν με περίπτερο μικρότερο των 9 τ.μ., θα τοποθετηθούν εντός του Ελληνικού περιπτέρου σε ενιαίο μεν χώρο και ενιαία ταυτότητα, αλλά με ταυτόχρονη ατομική προβολή (information desk και «πλάτη» διαστάσεων περίπου 2 Χ 1,5 m με το όνομα της εταιρίας και χώρο για τοποθέτηση γραφικών), ενώ θα έχουν ισότιμη προβολή με τις υπόλοιπες στην έκθεση. Το κόστος ανέρχεται στο εφάπαξ ποσό των 1.600€  και επί πλέον εφάπαξ ποσό 150€ για registration fee, πλέον 24% ΦΠΑ. Στην αίτηση συμμετοχής στο αντίστοιχο πεδίο δηλώστε 8 τ.μ.

Στο  κόστος περιλαμβάνονται το ενοίκιο του χώρου, η κατασκευή και ο βασικός εξοπλισμός του περιπτέρου, τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου, παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand, καταχώρηση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης καθώς και διαφημιστική προβολή της Ελληνικής συμμετοχής.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή  τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως   μαζί με την αίτηση  συμμετοχής τους (η αίτηση συμμετοχής μπορεί να υποβληθεί και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Enterprise Greece από τον σύνδεσμο ΑΙΤΗΣΗ), ως προκαταβολή  το 50 % του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη  τα αιτούμενα  τ.μ.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης.

Η καταβολή του  ποσού μπορεί  να  γίνεται ως ακολούθως :

Με κατάθεση στον  παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA BANK
IBAN:    GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400:        Λογαριασμός εισπράξεων εκθετών
Αρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400

Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE

Σημειώνεται ότι  στο παραστατικό  της  Τραπέζης  θα   πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης .

Παρακαλούμε  επίσης  για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην  Enterprise Greece SA στο fax: 210 3242079 ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στον οργανωτή της έκθεσης κ. Οδυσσέα Κωλέτση (e-mail: o.koletsis@enterprisegreece.gov.gr )

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN