BIG 5 CONSTRUCT EAST AFRICA 2016

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
  • ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
02 - 04 November 2016
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
02-10-2016
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Ναϊρόμπι, Κένυα
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
310 € / τ.μ. για εσωτερικό χώρο με Φ.Π.Α. 23
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΑΝΙΗΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών BIG 5 CONSTRUCT EAST AFRICA 2016  διοργανώνεται  για πρώτη φορά στον εκθεσιακό χώρο KENYATTA INTERNATIONAL CONFERENCE CENTRE, στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

Η περιοχή της Ανατολικής Αφρικής γνώρισε σημαντική αύξηση άμεσων ξένων επενδύσεων κατά 23% την περίοδο 2007 – 2013 εξαιτίας της ανακάλυψης σημαντικών κοιτασμάτων πετρελαίου στο Νότιο Σουδάν, την Ουγκάντα και την Κένυα, καθώς και κοιτασμάτων φυσικού αερίου ανοικτά των ακτών της Τανζανίας και της Μοζαμβίκης.

Οι χώρες αυτές της Ανατολικής Αφρικής παρουσιάζουν σημαντικές ελλείψεις σε υποδομές, οι οποίες με τη σειρά τους δημιουργούν τεράστιες δυνατότητες για ανάπτυξη έργων υποδομής στους τομείς των κατασκευών, των μεταφορών και των logistics. Ιδιαίτερα δε το Ναϊρόμπι, ως πρωτεύουσα της Κένυα, έχει αναδειχθεί σε κόμβο για την ανάπτυξη δικτύου μεταφορών και εμπορικών δρόμων.

Σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές, η κατασκευαστική δραστηριότητα στην Ανατολική Αφρική αυξήθηκε με ετήσιο ρυθμό 13% την περίοδο 2009 – 2013. Από την αύξηση αυτή το 59% αφορά έργα υποδομής και το 37% έργα στον τομέα της ενέργειας.  Μακροπρόθεσμα, η Κένυα έχει εκπονήσει σχέδιο για την ανάπτυξη υποδομών με την ονομασία «VISION 2030», ο προϋπολογισμός του οποίου σε έργα υποδομών ανέρχεται στο ποσό των 2.89 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η έκθεση διοργανώνεται για πρώτη φορά και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον της αγοράς. Η συμμετοχή στην έκθεση δίνει ευκαιρία στους εκθέτες να συναντήσουν μεγάλο αριθμό αρχιτεκτόνων, συμβούλων κατασκευαστικών έργων αλλά και εισαγωγέων υλικών.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:
Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών. Ειδικότερα προβάλλονται :

Δομικά υλικά, ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος ,τεχνολογία κλιματισμού κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος ανέρχεται σε 310 € / τ.μ. για εσωτερικό χώρο. Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται  με Φ.Π.Α. 23%.  

Στο  κόστος περιλαμβάνονται :

  • ενοίκιο χώρου
  • κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand (μόνο για εσωτερικό χώρο)
  • αποστολή στην έκθεση  - επιστροφή και ασφάλιση των  εκθεμάτων
  • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
  • επιτόπια παρουσία υπαλλήλων της Enterprise Greece
  • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
  • ασφάλιση του σταντ  και των εκθετών  στην διάρκεια της έκθεσης

Σημείωση  που αφορά στη μεταφορά των εκθεμάτων:

Λόγω του όγκου των εκθεμάτων σας γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει maximum όγκου για τη μεταφορά αναλόγως των τετραγωνικών μέτρων  της συμμετοχής.
Σε περίπτωση μεγαλύτερου όγκου ή βάρους των εκθεμάτων από το προβλεπόμενο (ανά τμ), το επιπλέον κόστος μετά από συνεννόηση με την αρμόδια εταιρεία μεταφορών  θα βαρύνει την εταιρεία σας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη συμμετοχή  τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως μαζί με την αίτηση συμμετοχής τους, ως προκαταβολή  το 50 % του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη  τα αιτούμενα  τ.μ.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει  μετά  την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.

POST REPORT

Πατήστε τους παρακάτω σύνδεσμους για να δείτε τα Post Report.

The Emerging East Africa Construction Market 2015

Big5 East Africa Sales Brochure Digital

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN