BIG 5 SHOW 2017

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
 • ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
26 - 30 November 2017
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
30-06-2017
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
395 €/ τ.μ. + Φ.Π.Α + 150€ insurance fee
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΒΙΒΗ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Διεθνής Έκθεση BIG 5 SHOW θα λάβει χώρα από 26-29/11/2017, για 38η χρονιά, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το 2016 διοργανώθηκαν περισσότερα από 80 πιστοποιημένα workshops με ελεύθερη συμμετοχή, ενώ κατεγράφη σημαντική άνοδος του αριθμού των αγοραστών από τις χώρες GCC, αποδεικνύοντας ξανά τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι οργανωτές την έκθεση ως σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και εμπορικής συναλλαγής του τομέα των κατασκευών.

Για το 2017, η διοργάνωση θα συνεχίσει να εστιάζει στα προϊόντα καινοτομίας όσο και στα αναγνωρισμένα, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως και στην πράσινη τεχνολογία και παράλληλα θα διευκολύνει όσο μπορεί περισσότερο τους διεθνείς εκθέτες να αντιληφθούν τις εμπορικές πρακτικές στα ΗΑΕ, μέσω σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:

Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών.

Ειδικότερα προβάλλονται :

Δομικά υλικά (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές),ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, σιντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, είδη ύδρευσης, άρδευσης),τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα  μεταλλουργίας  και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά,  μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και  προϊόντα ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές κ.λ.π)

Το 2017 οι διοργανωτές έχουν ομαδοποιήσει τα προϊόντα που προβάλλονται σε πέντε κατηγορίες , σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα και η τοποθέτηση των Ελληνικών Επιχειρήσεων στον εκθεσιακό χώρο θα γίνει με βάση την παρακάτω ομαδοποίηση σε συνεργασία με την Enterprise Greece.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος οι διοργανωτές έχουν εστιάσει στα εργαλεία τεχνολογίας που βελτιώνουν την προβολή των εταιρειών στην έκθεση.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝOY ETOYΣ

 • Καθαρή εκθεσιακή επιφάνεια  113.530 τ.μ.
 • Σύνολο εκθετών:  2.586 επιχειρήσεις 
 • 59  χώρες μεταξύ των οποίων Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Τουρκία, Ινδία, ΗΠΑ, Ην.Βασίλειο, Κίνα, Σ.Αραβία, ΗΑΕ, Ιαπωνία, Κορέα.
 • Σύνολο εμπορικών επισκεπτών 78.869

Το 2016 το Ελληνικό περίπτερο  κάλυψε συνολικά έκταση 1.280 τ.μ. στα Hall 3,7,8, Sheikh Saeed Hall , Rashid Hall, Zabeel  Hall, Main Concourse, PMV και ΜΕC της έκθεσης. Οι  42 συμμετέχουσες επιχειρήσεις παρουσίασαν  προϊόντα μαρμάρου, ξυλείας  και υαλουργίας, μεταλλικές κατασκευές, μονωτικά υλικά, ηλιακά συστήματα, εντοιχιζόμενες κουζίνες, συστήματα διαχείρισης νερού, θωρακισμένες πόρτες,  προϊόντα αλουμινίου,  χρώματα,  είδη κιγκαλερίας , συστήματα ήχου, τεχνολογίας κ.λ.π. 

Η ελληνική συμμετοχή, με το  λειτουργικό και μοντέρνα σχεδιασμένο ελληνικό περίπτερο και το branding  GR BUILDING που  έχει σχεδιαστεί  ειδικά για τον κατασκευαστικό κλάδο, έχει τύχει θετικότατων σχολίων τόσο από τους Έλληνες εκθέτες όσο και από τις αποστολές των άλλων κρατών.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ 2017

Στόχος της Ελληνικής συμμετοχής για το 2017 είναι να ξεπεράσει αυτή του 2016 και να αναδείξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των Ελληνικών προϊόντων, όλων των κλάδων των δομικών υλικών  και υπηρεσιών.

Για την ελληνική συμμετοχή του 2017 προβλέπεται ξεχωριστός χώρος υποδοχής (reception desk) για τους ξένους προσκεκλημένους, σχεδιασμός καταλόγου εκθετών, διαφημιστική υποστήριξη της ελληνικής συμμετοχής στους χώρους της έκθεσης, υποστηρικτικά εργαλεία marketing, card reader για κάθε εκθέτη κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To κόστος ανέρχεται σε 395 €/ τ.μ., επί πλέον 150€ ανά εταιρία – insurance fee.
Το κόστος χωρίς μεταφορά εκθεμάτων ανέρχεται 335€ / τ.μ., επί πλέον 150€ ανά εταιρία – insurance fee.
Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται  με Φ.Π.Α. 24%.  

Στο  κόστος περιλαμβάνονται :

 • ενοίκιο  χώρου
 • κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand 
 • αποστολή στην έκθεση, επιστροφή και ασφάλιση των  εκθεμάτων 
 • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
 • επιτόπια παρουσία υπαλλήλων   της Enterprise Greece
 • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
 • καταχώρηση στο έντυπο κατάλογο της Enterprise Greece  για την ελληνική συμμετοχή
 • ασφάλιση του σταντ  και των εκθετών  στην διάρκεια της έκθεσης
 • Διαφημιστική προβολή  της συμμετοχής μας στον εκθεσιακό χώρο


Σημείωση  που αφορά στη μεταφορά των εκθεμάτων:

Σας γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει maximum  όγκου  για την μεταφορά εκθεμάτων αναλόγως των τετραγωνικών μέτρων της συμμετοχής της κάθε εταιρίας , ήτοι 2,5m3/10τ.μ και σε περίπτωση μεγαλύτερου όγκου των εκθεμάτων από το προβλεπόμενο (ανά τμ),   το επιπλέον κόστος μετά από συνεννόηση με την αρμόδια εταιρεία μεταφορών , θα βαρύνει την εταιρεία σας.
Τέλος, οι επιχειρήσεις με “μάρμαρα και πλακίδια” θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα συγκεκριμένα εκθέματα δεν επιστρέφονται. 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή  τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως   μαζί με την αίτηση  συμμετοχής τους (η αίτηση συμμετοχής μπορεί να υποβληθεί και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Enterprise Greece από τον σύνδεσμο ΑΙΤΗΣΗ), ως προκαταβολή  το 30 % του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη  τα αιτούμενα τ.μ .

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει  σε δύο δόσεις μετά  την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη,  ήτοι 30% μέχρι 30-06-2017 και το υπόλοιπο 40% ένα μήνα πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.

Η καταβολή του  ποσού μπορεί  να  γίνεται ως ακολούθως:

Με κατάθεση στον  παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA BANK
IBAN:    GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400:        Λογαριασμός εισπράξεων εκθετώνΑρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400

Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE

Σημειώνεται ότι  στο παραστατικό  της  Τραπέζης  θα   πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης .

Παρακαλούμε  επίσης  για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA στο fax:2103242079 ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στην οργανώτρια της έκθεσης  κα Βιβή Καλαμάρα στο e- mail: v.kalamara@enterprisegreece.gov.gr.

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN