BOOT 2018 (ΝΕΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
20 - 28 January 2018
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
20-12-2017
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Ντύσσελντορφ, Γερμανία
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
85 € / τ.μ. πλέον του υποχρεωτικού registration fee 330 € και πλέον Φ.Π.Α.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΤΕΤΗ ΠΕΡΙΣΣΑΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η 49η Διεθνής Έκθεση ΒΟΟΤ ασχολείται με όλο το φάσμα της θαλάσσιας αναψυχής, από όλων των κατηγοριών τα σκάφη, αλλά και τα θαλάσσια σπορ καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες γύρω από αυτά.  Διοργανώνεται στο Ντυσερντόφ της Γερμανίας από 20-28/01/2018. Η έκθεση πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο της πόλης, σε καθαρή εκθεσιακή επιφάνεια 94.195 τ.μ., χωρισμένο σε 14 τομείς προϊόντων, κατανεμημένους στα αντίστοιχα εκθεσιακά halls, σύμφωνα με τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.boatduesseldorf.com/cipp/md_boot/custom/pub/show,oid,24514/lang,2/ticket,g_u_e_s_t/~/Product_Categories.html


Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση ενσωματώνει τον κλάδο beach resort σαν ξεχωριστή κατηγορία, προβάλλοντας έτσι ξεχωριστά εταιρείες, σχολές, συνδέσμους, ομίλους που ασχολούνται με τη θαλάσσια δραστηριότητα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Εκθέτες: 1.800
Συνολική εκθεσιακή επιφάνεια: 94.195 τ.μ.
Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 244.691 
3% των επισκεπτών ήταν εκπρόσωποι τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το 2017 η Ελλάδα συμμετείχε με εθνικό περίπτερο για πρώτη φορά μετά από 20 περίπου χρόνια στην παραπάνω έκθεση, ανάλογα με τις κατηγορίες των προϊόντων των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα και η ελληνική εικόνα, στηριζόμενη κατά βάση στο ποιοτικό προϊόν των Ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν, απέδωσαν εξαιρετικά ελπιδοφόρα αποτελέσματα και έτσι το 2018, θα επαναληφθεί  η συμμετοχή της Χώρας μας  στο ίδιο μοντέλο.

Ο χώρος που θα ενοικιάσει η κάθε εταιρεία, υπολογίζεται με βάση το (τα) έκθεμα που θέλει να προβάλει και επιπλέον ένα μικρό χώρο για συναντήσεις. Η σήμανση θα είναι εταιρική και διακριτή ενώ θα υπάρχει και εθνική σήμανση  σε ξεχωριστό σημείο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΟΡOΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή  τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως   μαζί με την αίτηση  συμμετοχής τους, ως προκαταβολή  το 50 % του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη  τα αιτούμενα  τ. μ .

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει  μετά  την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα:

  • 85 € ανά τ.μ. πλέον του υποχρεωτικού registration fee 330 € και πλέον 0,60€ / τμ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και περιλαμβάνει:

  • ενοίκιο χώρου
  • κατασκευή και βασικό εξοπλισμό stand
  • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου
  • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης

Σημείωση: Η μεταφορά των εκθεμάτων γίνεται με φροντίδα και ευθύνη των συμμετεχόντων.

Η καταβολή του  ποσού μπορεί  να  γίνεται ως ακολούθως :

Με κατάθεση στον  παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA BANK
IBAN:    GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400:        Λογαριασμός εισπράξεων εκθετών
Αρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400
Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE

Σημειώνεται ότι στο παραστατικό της Τραπέζης θα πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης.

Παρακαλούμε επίσης  για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA στο fax: 210 3355743  ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στην οργανώτρια της έκθεσης κα Τέτη Περισσάκη e-mail: ttp@enterprisegreece.gov.gr 

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων. 

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN