FOOD INGREDIENTS EUROPE 2017

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
  • ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
28 - 30 November 2017
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
28-02-2017
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Φρανκφούρτη, Γερμανία
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
547 € / τ.μ* +Φ.Π.Α. + 495 € (Ingr. Network Fee)
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΦΡΟΣΩ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η Διεθνής Έκθεση Πρώτων Υλών για τη βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών Food Ingredients Europe διεξάγεται κάθε δύο χρόνια ανελλιπώς από το 1986. Το 2015 έλαβε χώρα στο Παρίσι ενώ το 2017  θα λάβει χώρα στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, στον εκθεσιακό χώρο Messe Frankfurt από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου 2017. O εκθεσιακός χώρος έχει επιφάνεια 60.000 τμ και η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει 26.000 επισκέπτες.

Η Food Ingredients Global είναι ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων. Στην έκθεση αυτή, οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν νέους προμηθευτές και να ενημερωθούν σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο των συστατικών της βιομηχανίας τροφίμων. Επιπρόσθετα, δύναται να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους καθώς και να επεκτείνουν το εμπορικό δίκτυό τους.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η πλειοψηφία των εμπορικών επισκεπτών (περίπου 72%) έχουν την αγοραστική δύναμη και έρχονται με την πρόθεση να δημιουργήσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες. Το 28% των επισκεπτών αποτελείται από ειδικούς στο marketing και στις πωλήσεις, ενώ το 19% αποτελείται από ειδικούς στην έρευνα και ανάπτυξη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:

Στην έκθεση προβάλλονται τα παρακάτω συστατικά τροφίμων:

Δημητριακά και προϊόντα δημητριακών, διογκωτικοί παράγοντες, ρυθμιστές οξύτητας, αλκοολούχα ποτά, αμινοξέα, παράγοντες κατά της διόγκωσης, αντιοξειδωτικά, τυρί και τυροκομικά προϊόντα, κακάο και τα προϊόντα του κακάο, καφέ και τα προϊόντα του καφέ, παράγοντες διατήρησης χρώματος, γαλακτοκομικά προϊόντα (εκτός από το τυρί), λίπη και έλαια βρώσιμα, αυγά και προϊόντα του αυγού, γαλακτωματοποιητές, γαλακτωματοποίηση αλάτων, λιπαρά οξέα και άλλα λιπιδικά οξέα, ψάρια και προϊόντα ψαριών, οξέα – ένζυμα-χρώματα τροφίμων, φρούτα-λαχανικά και προϊόντα φρούτων-λαχανικών, κρέας και προϊόντα κρέατος, ξηροί καρποί, σπόροι και αμύγδαλα, φυτοχημικά, προβιοτικά, πρωτείνες, νουκλεοτίδια, ιχνοστοιχεία και συναφή προϊόντα, σταθεροποιητές, ζάχαρη και άλλες γλυκαντικές ουσίες υδατανθράκων, πηκτικά, βιταμίνες κλπ.    

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ – ΠΑΡΙΣΙ 2015

Σύνολο εκθετών: 1.400 από 110 χώρες
Σύνολο εκθεσιακού χώρου: 34.500 τ.μ.
Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 19.700 από 119 χώρες 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 547€/τ.μ., στο οποίο προστίθεται το υποχρεωτικό για κάθε εκθέτη εφάπαξ ποσό των 495€ (Ingredients Network Fee) το οποίο επιτρέπει την για ένα έτος δυνατότητα εισόδου στο portal  της έκθεσης. 

Για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην έκθεση με Πρόγραμμα  (π.χ. ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ)  το κόστος  συμμετοχης είναι 995  €/τ.μ.+ 495 € Ingredients Network Fee

Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται  με  Φ.Π.Α. 24%.  

Στο  κόστος περιλαμβάνονται :

  • Ενοίκιο  χώρου
  • κατασκευή και πλήρης εξοπλισμός stand 
  • αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των  εκθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται η επιστροφή τους στην Ελλάδα)
  • επιτόπια παρουσία υπαλλήλων της Enterprise Greece   σε όλη την  προετοιμασία  και διάρκεια της έκθεσης 
  • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
  • καταχώρηση στο έντυπο κατάλογο  και  το on line  site της Enterprise Greece  για την ελληνική συμμετοχή.
  • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand). 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στο κόστος περιλαμβάνεται μία ή δύο παροχές ρεύματος (ανάλογα με τα τ.μ. του κάθε περιπτέρου)   και μία 24ώρη (μόνο για όσους έχουν προϊόντα ψυγείου).  Επιπλέον ζήτηση θα χρεώνεται ξεχωριστά. 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή  τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως   μαζί με την αίτηση  συμμετοχής τους, ως προκαταβολή  το 25% του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) λαμβάνοντας υπόψη την τιμή του τετραγωνικού μέτρου και τα αιτούμενα τ.μ.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά  την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.

Η καταβολή του ποσού μπορεί να γίνεται ως ακολούθως:

Με κατάθεση στον  παρακάτω λογαριασμό:

Τράπεζα: ALPHA BANK
Λογαριασμός εισπράξεων εκθετών: Αρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400
IBAN:  GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400       

Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE

Σημειώνεται ότι στο παραστατικό της Τραπέζης θα πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης.

Παρακαλούμε  επίσης  για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην  Enterprise Greece SA  στο fax: 210 3242 079  ή e-mail κα Ζωγοπούλου στο e- mail: f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN