FRUITLOGISTICA 2018

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
 • ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
07 - 09 February 2018
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
25-07-2017
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Βερολίνο, Γερμανία
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
€ 409/τ.μ. + 24% Φ.Π.Α.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΦΡΟΣΩ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η 26η Δ.Ε FRUITLOGISTICA αποτελεί τη μεγαλύτερη κλαδική διεθνή έκθεση  νωπών φρούτων και λαχανικών και διοργανώνεται κάθε χρόνο στον εκθεσιακό χώρο Messe Berlin στο Βερολίνο της Γερμανίας. H FRUITLOGISTICA είναι ο κορυφαίος διεθνής τόπος συνάντησης των νωπών προϊόντων εμπορίου και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σε κάθε επίπεδο. Σύμφωνα με έρευνα της έκθεσης το 98% των εκθετών δήλωσε ότι η συμμετοχή τους κατά το έτος  2017 υπήρξε επιτυχής.

Παράλληλα με την FRUITLOGISTICA  λαμβάνουν χώρα πολλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως το FLIA 2018 award, Fresh Produce Forum, κλπ

Προϊόντα που προβάλλονται: 

Φρέσκα φρούτα, λαχανικά, εξωτικά φρούτα, ξηρά φρούτα, ξηροί καρποί,  οργανικά προϊόντα, μπαχαρικά, καρυκεύματα, βιολογικά προϊόντα  κλπ. Μηχανήματα επεξεργασίας και συσκευασίας φρούτων και λαχανικών.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο web site:  www.fruitlogistica.com  και www.enterprisegreeceexhibitions.gov.gr/fruitlogistica2017

 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Εκθεσιακή επιφάνεια: 117.000 τ.μ.
 • Σύνολο εκθετών: Πάνω από 3100 από 84 χώρες.
 • Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: Πάνω από 75.000 από 138 χώρες. 5% αύξηση από τη προηγούμενη χρονιά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 409,00€ / τ.μ. συν ΦΠΑ 24%. Τα γωνιακά περίπτερα θα επιβαρυνθούν με 10% επιπλέον ανά τ.μ. (σημειώνεται ότι το επιπλέον 10% θα πληρωθεί στην εξόφληση μετά τη χωροθέτηση των περιπτέρων.

Η πληρωμή του επιπλέον ποσού με την προκαταβολή, σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο)

Το  παραπάνω  κόστος περιλαμβάνει:

 • ενοίκιο χώρου
 • Κατασκευή περιπτέρου με πλήρη εξοπλισμό stand, ειδικότερα για stand  9 τ.μ. ο εξοπλισμός περιλαμβάνει : 1 πάγκος γευσιγνωσίας και 1 πάγκος επίδειξης, 1 τραπεζάκι με 4 καρέκλες, βιτρίνα, ράφια, κύβους, θήκη για έντυπα, μία ψηφιακή εκτύπωση ανά εκθέτη, επιγραφή με την επωνυμία και το λογότυπο της επιχείρησης στη μετώπη του stand  κ.λ.π., για μεγαλύτερα περίπτερα ο εξοπλισμός διαμορφώνεται ανάλογα.  
 • αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των  εκθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται η επιστροφή τους στην Ελλάδα)
 • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου, καθαρισμός περιπτέρου .
 • επιτόπια παρουσία υπαλλήλου της  ENTERPRISE GREECE SA και βοηθητικού προσωπικού, για την υποστήριξη του συνόλου  των εκθετών.
 • Χρήση της κοινόχρηστης κουζίνας του ENTERPRISE CREECE και παροχή αναλώσιμων υλικών (καφέδες, ζάχαρη, γαλατάκια, νερό κλπ)
 • Παροχή στοιχείων για την αγορά
 • Έκδοση καταλόγου εκθετών 
 • 90 € Καταχώριση στον κατάλογο της έκθεσης
  Η Enterprise Greece πέραν των παραπάνω, σχεδιάζει να ενισχύσει την προβολή της Εθνικής Συμμετοχής με τη λειτουργία fruit-bar


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως μαζί με την Αίτηση  συμμετοχής τους, ως προκαταβολή  το 25 % του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) λαμβάνοντας υπόψη την τιμή των €409/ τμ (πλέον ΦΠΑ) και τα αιτούμενα τ.μ.

Η καταβολή του  ποσού μπορεί  να  γίνει με κατάθεση στον  παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA BANK
IBAN:    GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400:        Λογαριασμός εισπράξεων εκθετών
Αρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400

Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE

Σημειώνεται ότι στο παραστατικό της Τραπέζης θα πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης.

Παρακαλούμε επίσης για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA στο 210 3242079 ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στην οργανώτρια της έκθεσης  κα Zωγοπούλου στο e- mail f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει εντός 14 ημερών από την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, με τον ίδιο ως άνω τρόπο και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων. 

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης  ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε, σε ειδικές περιπτώσεις, δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη Έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Τέλος στην περίπτωση που έχετε έγκριση για χρηματοδότηση της δράσης από το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα Επιχειρήσεων» ή άλλο πρόγραμμα, παρακαλούμε να μας το γνωρίσετε για να σας ενημερώσουμε για το ισχύον κόστος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN