GULFOOD 2017

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
 • ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
26 February - 02 March 2017
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
10-10-2016
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
564 € / τ.μ. + 750€ (Registration fee, enhanced internet listing & INSURANCE)
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η 22η Διεθνής Έκθεση GULFOOD 2017 διοργανώνεται στον Εκθεσιακό χώρο World  Trade Center στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Είναι η πιο σημαντική εμπορική  έκθεση τροφίμων στη Μέση Ανατολή και προσελκύει επιχειρήσεις που θέλουν να επεκταθούν εμπορικά στην Μέση Ανατολή, Νότια Ασία και Αφρική. Το Ντουμπάι έχει εξελιχθεί  σε ένα ισχυρότατο παγκόσμιο τουριστικό και εμπορικό κέντρο, με την πλειοψηφία των προϊόντων να διακινείται από το λιμάνι του το οποίο κατατάσσεται στα 10 μεγαλύτερα του κόσμου στην διακίνηση εμπορευμάτων. 

Η Ελληνική Συμμετοχή το 2016 έδωσε δυναμικά το παρόν με 47 συνολικά ελληνικές επιχειρήσεις . Στο Εθνικό Περίπτερο που οργάνωσε το Enterprise Greece φιλοξενήθηκαν σε 768 τετραγωνικά μέτρα 47 από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου των τροφίμων και του εξοπλισμού μαζικής εστίασης.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:

Γενικά τρόφιμα, χυμοί, αναψυκτικά, γαλακτοκομικά,  έλαια. 
Στη φετινή διοργάνωση  μετά από απόφαση των οργανωτών   DWTC η  έκθεση  είναι μόνο τροφίμων ποτών (εκτός των αλκοολούχων)   και καθόλου μηχανήματα .
Επίσης, για πρώτη φορά φέτος  εκτός από τα national pavilions  θα λειτουργήσουν θεματικές αίθουσες για τα ποτά/αναψυκτικα (drinks), για τα γαλακτοκομικά (dairy) και για τα έλαια (oils).

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ :

Η Enterprise Greece έχει εξασφαλίσει χώρο για τα γενικά τρόφιμα  στην αίθουσα  SHEIKH SAEED HALL 1  όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες οι ευρωπαϊκές εθνικές συμμετοχές, όπως επίσης και στις αίθουσες των γαλακτοκομικών, των ποτών και των ελαίων στην αίθουσα ZABEEL NEW HALLS.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ (2016)

 • Σύνολο εκθετών: 5.000 από 120 χώρες
 • Εθνικά περίπτερα  περισσότερα από 114  
 • Σύνολο εκθεσιακού χώρου 120.000  τ.μ.
 • Σύνολο εμπορικών επισκεπτών 93.005   από 156 χώρες  το 64% ήταν διεθνείς συμμετοχές και το 36%  από τα ΗΑΕ
  Εθνικά περίπτερα: Η.Π.Α., Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Αίγυπτος, Μαρόκο, Κύπρος, Βέλγιο, Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Λιθουανία, Βραζιλία, Αργεντινή, Μεξικό, Κίνα, Ν. Αφρική, Τουρκία, Ινδία κ.α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To κόστος ανέρχεται σε 564 € / τ.μ. + 750€ (Registration fee, enhanced internet listing & INSURANCE). Τα γωνιακά περίπτερα θα επιβαρυνθούν με 10% επιπλέον ανά τ.μ. (σημειώνεται ότι το επιπλέον 5% θα πληρωθεί στην εξόφληση μετά τη χωροθέτηση των περιπτέρων. Η πληρωμή του επιπλέον ποσού με την προκαταβολή, σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο)

Για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην έκθεση με το Πρόγραμμα     ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ  το κόστος είναι 788€/τ.μ.

Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται  με Φ.Π.Α. 24%.  

Στο  κόστος  συμμετοχής περιλαμβάνονται :

 • ενοίκιο  χώρου
 • κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand 
 • αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των  εκθεμάτων. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ  
 • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand). ΠΡΟΣΟΧΗ! Στο κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο περιλαμβάνεται μία κανονική και μία 24ώρη παροχή ρεύματος για κάθε περίπτερο 9τ.μ. Επιπλέον ζήτηση θα χρεώνεται ξεχωριστά.
 • επιτόπια παρουσία υπαλλήλων   της Enterprise Greece 
 • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
 • καταχώρηση στο έντυπο κατάλογο της Enterprise Greece  για την ελληνική συμμετοχή
 • ασφάλιση του σταντ  και των εκθετών  στην διάρκεια της έκθεσης
 • Διαφημιστική προβολή  της συμμετοχής μας στον εκθεσιακό χώρο.


Σημείωση  που αφορά στη μεταφορά των εκθεμάτων:

Για τις επιχειρήσεις με ευπαθή προϊόντα ( ψυγείου & κατάψυξης αεροπορική μεταφορά) θα υπάρξει επίσης μέγιστο όριο (max) στο βάρος των εκθεμάτων σε σχέση με τα τετραγωνικά μέτρα

Σε περίπτωση μεγαλύτερου όγκου ή βάρους των εκθεμάτων από το προβλεπόμενο (ανά τμ), το επιπλέον κόστος θα βαρύνει την εταιρεία σας και θα εξοφλείται απευθείας στην εταιρεία που θα αναλάβει τη μεταφορά των εκθεμάτων.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως μαζί με την Αίτηση  συμμετοχής τους, ως προκαταβολή  το 25 % του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) λαμβάνοντας υπόψη την τιμή του τετραγωνικού ανά μέτρο και τα αιτούμενα τ.μ.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά  την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN