HOFEX 2107

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
  • ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
08 - 11 May 2017
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
15-12-2016
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Χόνγκ Κόνγκ, Κίνα
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
350 € / τ.μ πλέον Φ.Π.Α.24%.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ
 
Η 30η Διεθνής Έκθεση HOFEX  2017 διοργανώνεται στον Εκθεσιακό χώρο Hong Kong Convention and Exhibition Centre.
Από το 1987 η HOFEX  είναι η μεγαλύτερη  εμπορική  έκθεση .  Το Χονγκ Κονγκ είναι ο πιο σημαντικός κόμβος  της Ασίας .

Οι  εισαγωγές    φτάνουν  το 95 %  στους τομείς των τροφίμων ποτών και hospitality  η αξία των οποίων ξεπερνά τα US $ 5  δισεκατομμύρια  σε αξία εμπορευμάτων  τα οποία επανεξάγονται στις περιφερειακές αγορές της Νότιας Κίνας, το Μακάο, Ταιβάν, Φιλιππίνες και το Βιετνάμ
 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:

Γενικά τρόφιμα, χυμοί, αναψυκτικά, κρασιά  γαλακτοκομικά,  έλαια, καφέδες, προϊόντα  κρέατος   προϊόντα  ζαχαροπλαστικής  bakery  καθώς και είδη προμήθειας και εξοπλισμού εστιατορίων και ξενοδοχείων.

HOFEX είναι η προτιμώμενη πλατφόρμα αγοράς για την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας  Κίνας  και απευθύνεται σε μια αγορά πάνω από 166 εκατομμύρια καταναλωτές προσφέροντας  μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης εμπορικών επισκεπτών, αγοραστών και διανομέων από κάθε πτυχή του φαγητού,  της εστίασης και  τη βιομηχανία της φιλοξενίας στην Ασία.
 
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ:

Η Enterprise Greece έχει εξασφαλίσει χώρο  στον τομέα των γενικών τροφίμων όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες οι ευρωπαϊκές εθνικές συμμετοχές.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ (2016)

  •  Σύνολο εκθετών: 2.500   από 57 χώρες 
  • Εθνικά περίπτερα  44  
  • Εκθεσιακές χώρος  21.384 τμ 

Σύνολο εμπορικών επισκεπτών 40.000   από 57 χώρες   όπου το 27%  προέρχεται από το εξωτερικό. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To κόστος ανέρχεται σε 350€ / τ.μ  
Τo παραπάνω ποσό επιβαρύνεται  με Φ.Π.Α. 24%.  

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται :

  • ενοίκιο  χώρου
  • κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand 
  • αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των  εκθεμάτων. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ  
  • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand). ΠΡΟΣΟΧΗ! Στο κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο περιλαμβάνεται μία κανονική και μία 24ώρη παροχή ρεύματος για όσους έχουν προϊόντα ψυγείου  για κάθε περίπτερο 9τ.μ. Επιπλέον ζήτηση θα χρεώνεται ξεχωριστά.
  • επιτόπια παρουσία υπαλλήλων   της Enterprise Greece 
  • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης


Σημείωση που αφορά στη μεταφορά των εκθεμάτων:

Για   όλες τις επιχειρήσεις θα υπάρξει επίσης μέγιστο όριο (max) στο βάρος των εκθεμάτων σε σχέση με τα τετραγωνικά μέτρα
Σε περίπτωση μεγαλύτερου όγκου ή βάρους των εκθεμάτων από το προβλεπόμενο (ανά τμ), το επιπλέον κόστος θα βαρύνει την εταιρεία σας και θα εξοφλείται απευθείας στην εταιρεία που θα αναλάβει τη μεταφορά των εκθεμάτων.
Σημειώνεται ότι η μεταφορά καλύπτει τη δαπάνη των εκθεμάτων ενός και  μόνο εκθέτη ανά συμμετοχή, με τα αντίστοιχα παραστατικά του.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως μαζί με την Αίτηση   Συμμετοχής τους, ως προκαταβολή  το 25 % του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) λαμβάνοντας υπόψη την τιμή του τετραγωνικού ανά μέτρο και τα αιτούμενα τ.μ.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά  την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.

Η καταβολή του  ποσού μπορεί  να  γίνεται ως ακολούθως:

Με κατάθεση στον  παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA BANK
IBAN:    GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400:        Λογαριασμός εισπράξεων εκθετών
Αρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400

Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE

Σημειώνεται ότι  στο παραστατικό  της  Τραπέζης  θα   πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης .

Παρακαλούμε  επίσης  για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην  Enterprise Greece SA  στο fax: 210 3242 079  ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στην οργανώτρια της έκθεσης  κα Αναγνωστοπούλου στο e- mail: k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr.

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη.

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης  ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε, σε ειδικές περιπτώσεις, δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη Έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Τέλος στην περίπτωση που έχετε έγκριση για χρηματοδότηση της δράσης από το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα Επιχειρήσεων» ή άλλο πρόγραμμα, παρακαλούμε να μας το γνωρίσετε εγκαίρως.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN