INDEX 2016 & MIDDLE EAST STONE 2016

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
23 - 26 May 2016
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
23-04-2016
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
340€/ τ.μ + ΦΠΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΤΕΤΗ ΠΕΡΙΣΣΑΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι Διεθνείς Εκθέσεις INDEX 2016 (επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης) και MIDDLE EAST STONE 2016 (πέτρα, μάρμαρο και δάπεδο), διοργανώνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ίδια χρονική περίοδο,  στο εκθεσιακό κέντρο WORD TRADE CENTRE και αναμένεται να συγκεντρώσουν πλήθος επαγγελματιών των παραπάνω κλάδων όχι μόνο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά από την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Αναφορικά με τη Διεθνή Έκθεση επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης INDEX 2016 είναι αξιοσημείωτο ότι στην προηγούμενη διοργάνωση ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκε ξανά, γεγονός που αποδεικνύει ότι η έκθεση αποτελεί μια σημαντική πλατφόρμα προμήθειας αγαθών για την Μέση Ανατολή. Ενόψει μάλιστα της σταθερά αυξητικής έντασης των ρυθμών στον κατασκευαστικό τομέα, λόγω της ανάληψης της διοργάνωσης της ΕΧΡΟ 2020, ο κλάδος αναμένεται να παρουσιάσει ιδιαίτερη κινητικότητα τα επόμενα χρόνια.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι το 2016 περισσότεροι από 25.000 επαγγελματίες εμπορικοί επισκέπτες θα επισκεφθούν περισσότερους από 1.200 εκθέτες από όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι επαγγελματίες του κλάδου της Μέσης Ανατολής όπως αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικού χώρου, έμποροι, εισαγωγείς, αντιπρόσωποι αλλά και καταναλωτές της συγκεκριμένης αγοράς, επισκέπτονται κάθε χρόνο την έκθεση καθώς θεωρείται από τις σημαντικότερες εκθέσεις της εσωτερικής διακόσμησης και επίπλων της Μέσης Ανατολής, με σταθερά ανοδική πορεία επισκεψιμότητας.

Αναφορικά με τη Διεθνή Έκθεση πέτρας, μαρμάρου και δαπέδου MIDDLE EAST STONE 2016, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται παράλληλα με την INDEX 2016. Η παγκόσμια αγορά μαρμάρου και πέτρας εκτιμάται ότι προσεγγίζει τα 24 δισεκατομμύρια δολάρια, με την αγορά των χωρών του GCC, να προσεγγίζει από μόνη της, τα 4.87 δισεκατομμύρια.

Η αγορά των τελικών προϊόντων σε μάρμαρο και πέτρα  ακολούθησε τις γενικές τάσεις στην κατασκευή και συνεχίζει να κινείται προς τα ανατολικά,  με το Ντουμπάι να είναι το κομβικό σημείο της Μέσης Ανατολής για την εισαγωγή και επανεξαγωγή σε πέτρα, μάρμαρο και κεραμικά προϊόντα. Το 2012, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εισήγαγαν 72,000 τόνους για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση. Με το τρέχοντα επίπεδα κατασκευής έργων σε εξέλιξη στις χώρες του GCC, η ζήτηση για πέτρα, μάρμαρο και κεραμικά εκτιμάται ότι θα αυξηθεί σημαντικά κατά τα επόμενα έτη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος ανέρχεται σε 340 € / τ.μ. 
Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται  με Φ.Π.Α. 23%.  

Στο  κόστος περιλαμβάνονται :

  •  ενοίκιο  χώρου
  •  κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand
  •  αποστολή στην έκθεση  - επιστροφή και ασφάλιση των  εκθεμάτων
  •  τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
  •  επιτόπια παρουσία υπαλλήλων της Enterprise Greece
  •  καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
  •  καταχώρηση στο έντυπο κατάλογο της Enterprise Greece  για την ελληνική συμμετοχή
  •   ασφάλιση του σταντ  και των εκθετών  στην διάρκεια της έκθεσης
  •  Διαφημιστική προβολή  της συμμετοχής μας στον εκθεσιακό χώρο.


Σημείωση  που αφορά στη μεταφορά των εκθεμάτων:

Λόγω του όγκου των εκθεμάτων σας γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει maximum  όγκου  για την μεταφορά αναλόγως των τετραγωνικών μέτρων  της συμμετοχής.

Σε περίπτωση μεγαλύτερου όγκου η βάρους των εκθεμάτων από το προβλεπόμενο (ανά τμ), το επιπλέον κόστος μετά από συνεννόηση με την αρμόδια εταιρεία μεταφορών θα βαρύνει την εταιρεία σας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή  τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως   μαζί με την αίτηση  συμμετοχής τους, ως προκαταβολή  το 50 % του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη  τα αιτούμενα  τ. μ . Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει  μετά  την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.

Η καταβολή του  ποσού μπορεί  να  γίνεται ως ακολούθως:

Με κατάθεση στον  παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA BANK
IBAN:    GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400:        Λογαριασμός εισπράξεων εκθετών
Αρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400

Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE

Σημειώνεται ότι  στο παραστατικό  της  Τραπέζης  θα   πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης .

Παρακαλούμε  επίσης  για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην  Enterprise Greece SA  στο fax: 210 3355743  ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στον οργανωτή της έκθεσης κα. Τέτη Περισσάκη e-mail: ttp@enterprisegreece.gov.gr 

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN