INDEX 2017 & MIDDLE EAST STONE 2017

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
22 - 25 May 2017
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
15-01-2017
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
320 €/ τ.μ. πλέον Φ.Π.Α
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Οι Διεθνείς Εκθέσεις INDEX 2017 (επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης) και MIDDLE EAST STONE 2017 (πέτρα, μάρμαρο και δάπεδο), διοργανώνονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την ίδια χρονική περίοδο,  στο εκθεσιακό κέντρο WOLRD TRADE CENTRE και αναμένεται να συγκεντρώσουν πλήθος επαγγελματιών των παραπάνω κλάδων όχι μόνο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά από την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Αναφορικά με τη Διεθνή Έκθεση επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης INDEX είναι αξιοσημείωτο ότι έχει κρατήσει την θέση της εδώ και 26 χρόνια ως η πιο σημαντική και μακροβιότερη έκθεση στον χώρο του design στη Μέση Ανατολή.
Φιλοξενεί πάνω από 34.400 επισκέπτες κάθε χρόνο από περισσότερες από 100 χώρες από όλο τον κόσμο.

Η φετινή έκδοση της INDEX διαφοροποιείται από την περσινή και μετατρέπεται από ΙΝDEX σε INDEX Design Series και περιλαμβάνει 8 διαφορετικά design events κάτω από την ομπρέλα της INDEX.

Βάσει των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν από τους εκθέτες της INDEX 2016, το 60% αυτών δήλωσε ότι θα συμμετέχουν ξανά στην INDEX Design Series 2017 και το 70% δεν επιλέγει να συμμετέχει σε καμία άλλη έκθεση design.

Οι λόγοι που τους έκαναν να λάβουν μέρος στην Index του 2016
ήταν κατά ένα ποσοστό 29% να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για συνεργασίες, το 23% να προωθήσουν το προϊόν τους και την ετικέτα τους στην αγορά της Μέσης Ανατολής και το 16% να συναντήσουν τους πελάτες τους.

Όσον αφορά τους επισκέπτες της Index που ανέρχονται κατά μέσο όρο στους 34.000 κάθε χρόνο, οι χώρες από τις οποίες προέρχονται είναι κυρίως από την Μέση Ανατολή (UAE, Σαουδική Αραβία, Ιορδανία, Λίβανο, Ομάν, Ιράν, Κατάρ, Μπαχρέιν κ.ά.), από την Ινδία και την Κίνα, από την Αφρική (Κένυα, Νιγηρία, Αίγυπτο), από την Ευρώπη (Γερμανία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο) και από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 75% των επισκεπτών δήλωσαν ότι η Index είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τις επιχειρήσεις τους και το 70% δήλωσε ότι σκοπεύει να επισκεφθεί την έκθεση και το 2017.

Αναφορικά με τη Διεθνή Έκθεση πέτρας, μαρμάρου και δαπέδου MIDDLE EAST STONE 2017, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται παράλληλα με την INDEX 2017, η παγκόσμια αγορά μαρμάρου και πέτρας εκτιμάται ότι προσεγγίζει τα 24 δισεκατομμύρια δολάρια, με την αγορά των χωρών του GCC, να προσεγγίζει από μόνη της, τα 4.87 δισεκατομμύρια. Η αγορά της Μέσης Ανατολής αναζητά προϊόντα πέτρας υψηλής ποιότητας, που παράλληλα θα είναι καλαίσθητα, ανθεκτικά και θα έχουν και μια πινελιά από κάτι ξεχωριστό.

Στην έκθεση του 2016 συμμετείχαν συνολικά 244 εκθέτες από 23 χώρες, οι οποίοι δήλωσαν σε ποσοστό 90% ότι προσβλέπουν σε νέες συνεργασίες και το 84% ότι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την ποιότητα των επισκεπτών που συνάντησαν στην έκθεση. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθεί ο μεγαλύτερος αριθμός αγοραστών, αρχιτεκτόνων και γενικότερα ένα μεγάλο εύρος ειδικών της βιομηχανίας πέτρας. Παρουσιάσθηκαν πάνω από 2.000 τελευταία καινοτόμα προϊόντα παγκοσμίως.

Οι επισκέπτες που ανήλθαν σε 15.000, προέρχονταν σε ποσοστό 54% από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ακολουθούσαν οι χώρες Ομάν, Ιράν, Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Κουβέιτ.
Το 87% δήλωσε ότι επισκέφθηκαν την έκθεση με στόχο να συναντήσουν νέους προμηθευτές ή να βρουν ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος ανέρχεται σε 320 € / τ.μ. 
Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται  με Φ.Π.Α. 24%.  

Στο  κόστος περιλαμβάνονται :

  • ενοίκιο  χώρου
  • κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand
  • αποστολή στην έκθεση  - επιστροφή και ασφάλιση των  εκθεμάτων
  • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
  • επιτόπια παρουσία υπαλλήλων   της Enterprise Greece καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
  • καταχώρηση στο έντυπο κατάλογο της Enterprise Greece  για την ελληνική συμμετοχή
  •  ασφάλιση του σταντ  και των εκθετών  στην διάρκεια της έκθεσης
  • Διαφημιστική προβολή  της συμμετοχής μας στον εκθεσιακό χώρο.

Σημείωση  που αφορά στη μεταφορά των εκθεμάτων:

Λόγω του όγκου των εκθεμάτων σας γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει maximum  όγκου  για την μεταφορά αναλόγως των τετραγωνικών μέτρων  της συμμετοχής.

Σε περίπτωση μεγαλύτερου όγκου η βάρους των εκθεμάτων από το προβλεπόμενο (ανά τμ),   το επιπλέον κόστος μετά από συνεννόηση με την αρμόδια εταιρεία μεταφορών  θα βαρύνει την εταιρεία σας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

01 - 10.04.2017

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή  τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως   μαζί με την αίτηση  συμμετοχής τους (η αίτηση συμμετοχής μπορεί να υποβληθεί και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Enterprise Greece από τον σύνδεσμο ΑΙΤΗΣΗ), ως προκαταβολή  το 50 % του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη  τα αιτούμενα  τ. μ .

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει  μετά  την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.


Η καταβολή του  ποσού μπορεί  να  γίνεται ως ακολούθως :

Με κατάθεση στον  παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA BANK
IBAN:    GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400:        Λογαριασμός εισπράξεων εκθετών
Αρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400

Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE

Σημειώνεται ότι  στο παραστατικό  της  Τραπέζης  θα   πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης.

Παρακαλούμε  επίσης  για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην  Enterprise Greece SA  στο fax: 210 3355743  ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στον οργανωτή της έκθεσης κα. Στέλλα Γιαννοπούλου e-mail: s.giannopoulou@enterprisegreece.gov.gr 

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN