PLMA 2017

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
 • ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
16 - 17 May 2017
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
21-11-2016
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Άμστερνταμ, Ολλανδία
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
434 €/ τ.μ συν 24% Φ.Π.Α.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΦΡΟΣΩ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η Διεθνής  Έκθεση  PLMA΄S  WORLD OF PRIVATE LABEL”, πραγματοποιείται εδώ και 31 χρόνια στον εκθεσιακό χώρο RAI EXHIBITION CENTRE στο Άμστερνταμ από την Ένωση Κατασκευαστών Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας, τα μέλη της οποίας ξεπερνούν τις 3.500.
Θεωρείται η σημαντικότερη παγκοσμίως Διεθνής Έκθεση στον τομέα ιδιωτικής ετικέτας παρουσιάζοντας ότι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει ο εν λόγω τομέας. 
Λόγω της υψηλής της  σπουδαιότητας, δίνει  την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σ΄ ένα ευρύ φάσμα υποψηφίων πελατών στο οποίο συγκαταλέγονται οι σημαντικότεροι λιανέμποροι,  εισαγωγείς, εκπρόσωποι  αλυσίδων Super Markets και Discount Super Markets,  χονδρέμποροι κ.λ.π   από Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική, Ασία και Αφρική.
Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία ο τομέας των προϊόντων Ιδιωτικής ετικέτας αυξάνει συνεχώς το μερίδιο του σε 13 Ευρωπαϊκές χώρες από τις 20 που παρακολουθεί η εταιρεία  Nielsen για λογαριασμό της PLMA.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

 • Σύνολο εκθετών : 2.400 εκθέτες σε 4.300 stands προερχόμενοι από 70 χώρες
 • Εθνικά περίπτερα: 60    
 • Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 11.000 από  110  χώρες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:

Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στους τομείς:

 • τροφίμων, ποτών
 • ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας 
 • ειδών κουζίνας 
 • ειδών κήπου 
 • συντήρησης αυτοκινήτου και 
 • ειδών D.I.Y. (μαστορέματα).


ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Η έκθεση παρέχει στους εκθέτες τις παρακάτω δυνατότητες προβολής:

 • NEW Product Expo
  Παρέχεται η δυνατότητα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα  νέα προϊόντα τους   σε ειδικά διαμορφωμένο κεντρικό χώρο κατά την διάρκεια της έκθεσης. Η επιλογή των προϊόντων βασίζεται στο βαθμό της καινοτομίας των.
 • Preliminary Buyers List
  Τριάντα (30) ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης, δίνεται η δυνατότητα  στους εκθέτες να αναζητήσουν στο portal της PLMA  τη  λίστα  των εκπροσώπων του λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου προκειμένου να  προγραμματίσουν  επιχειρηματικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
 • Καταχώριση και Διαφήμιση στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
  Οι εκθέτες πέρα από τη καταχώρισή τους στον έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο, μπορούν επιπλέον  να διαφημίσουν τα προϊόντα τους και την εταιρεία τους. 
 • Προσκλήσεις επισκεπτών
  Παρέχεται  στους εκθέτες  ένας  αριθμός  δωρεάν online προσκλήσεων ελεύθερης  εισόδου για τους πελάτες των.Για τους επισκέπτες – αγοραστές προσφέρονται από την έκθεση οι παρακάτω υπηρεσίες, που διευκολύνουν την εύρεση των εκθετών της PLMA. 
 •  PLMA'S on line Show Preview 
  Οι  προεγγεγραμμένοι επισκέπτες δύνανται να εντοπίσουν τα προϊόντα και τους προμηθευτές  τριάντα (30) ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης.
 • PLMA’s online New Product Announcements
  Οι προεγγεγραμμένοι επισκέπτες δύναται να εντοπίσουν τα νέα προϊόντα των εκθετών.
 • PLMA  Matchmaker
  Οι επισκέπτες μπορούν  να προγραμματίσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους εκθέτες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ:

 • Οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες μη μέλη της Ένωσης Κατασκευαστών Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας (PLMA’s Private Label Manufacturers Association), υποχρεούνται από το Δ.Σ. της Ένωσης που εδρεύει στην Ολλανδία και εποπτεύει την έκθεση, να εγγραφούν ως μέλη με ετήσια συνδρομή 1.500 €.  Σημειώνεται ότι τα μέλη των οποίων η συνδρομή λήγει μέχρι την Δεκέμβριο 2016 θα πληρώσουν για τελευταία φορά το ποσό των 1.000 € (ποσό συνδρομής που ισχύει μέχρι σήμερα), τα υπόλοιπα μέλη των οποίων η συνδρομή λήγει από τον Ιανουάριο και εντεύθεν θα καταβάλλουν την νέα συνδρομή των 1.500 €.
 • Σημειώνεται ότι η εν λόγω ετήσια συνδρομή πρέπει να ανανεώνεται κάθε χρόνο, είναι ανεξάρτητη από το κόστος συμμετοχής στην έκθεση και καταβάλλεται απευθείας στους διοργανωτές.
 • Οι  επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην έκθεση, θα πρέπει  να προσκομίσουν στην ENTERPRISE GREECE SA, σχετικό αντίγραφο πληρωμής της συνδρομής τους.

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος ανέρχεται σε 434 € / τ.μ. Τα γωνιακά περίπτερα θα επιβαρυνθούν με 5% επιπλέον ανά τ.μ. (σημειώνεται ότι το επιπλέον 5% θα πληρωθεί στην εξόφληση μετά τη  χωροθέτηση των περιπτέρων. Η πληρωμή του επιπλέον ποσού με την προκαταβολή, σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο.

Το παραπάνω ποσό επιβαρύνεται με Φ.Π.Α. 24%.  

Το  κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει: 

 • Ενοίκιο χώρου
 •  Κατασκευή περιπτέρου με πλήρη εξοπλισμό stand, ειδικότερα για stand  9 τ.μ. ο εξοπλισμός περιλαμβάνει : 1 info desk, 1 τραπεζάκι με 4 καρέκλες, βιτρίνα, ράφια, κύβους, θήκη για έντυπα, επιγραφή με την επωνυμία και το λογότυπο της επιχείρησης στη μετώπη του stand  κ.λ.π., για μεγαλύτερα περίπτερα ο εξοπλισμός διαμορφώνεται ανάλογα.  
 • Αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των  εκθεμάτων.  ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
 • Τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου, καθαρισμός περιπτέρου.
 • Επιτόπια παρουσία υπαλλήλου της  ENTERPRISE GREECE SA και βοηθητικού προσωπικού, για την υποστήριξη του συνόλου  των εκθετών.
 • Χρήση της κοινόχρηστης κουζίνας του ENTERPRISE CREECE και παροχή αναλώσιμων υλικών (καφέδες, ζάχαρη, γαλατάκια, νερό κλπ)
 • Παροχή στοιχείων για την αγορά.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν  απαραιτήτως   μαζί με την Αίτηση  συμμετοχής τους, ως προκαταβολή  το 25 % του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) λαμβάνοντας υπόψη την τιμή του τετραγωνικού μέτρου και τα αιτούμενα τ.μ.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά  την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.

Η καταβολή του  ποσού μπορεί  να  γίνει με κατάθεση στον  παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA BANK Λογαριασμός εισπράξεων εκθετών
IBAN GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400
Αρ. Λογ/σμού 120.00.2002.020 400

Επωνυμία:  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE


Σημειώνεται ότι  στο παραστατικό της Τραπέζης θα πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης.

Παρακαλούμε  επίσης  για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA στο 210 3242079  ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στην οργανώτρια της έκθεσης  κα Zωγοπούλου στο e- mail f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr.

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων.

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης  ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε, σε ειδικές περιπτώσεις, δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη Έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Τέλος στην περίπτωση που έχετε έγκριση για χρηματοδότηση της δράσης από κοινοτικό πρόγραμμα  παρακαλούμε να μας το γνωρίσετε για να σας ενημερώσουμε για το ισχύον κόστος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN