PROWEIN 2017

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
 • ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
19 - 21 March 2017
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
22-07-2016
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Ντίσελντολφ, Γερμανία
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
428€ ανά τ.μ. Πλέον Φ.Π.Α
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΦΡΟΣΩ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η Διεθνής Έκθεση Οίνων-Ποτών Prowein,  από το 1994 διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και είναι η σπουδαιότερη έκθεση για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για το κρασί και τα ποτά. Σ’ αυτήν συγκεντρώνονται κάθε χρόνο όλοι οι  Γερμανοί  επαγγελματίες του κρασιού, από το εμπόριο και τον Τύπο αλλά και εκπρόσωποι του οινικού εμπορίου και του Τύπου όλων των γειτονικών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Σκανδιναβίας.

Ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης είναι δεδομένος καθώς από τους 55.729 εμπορικούς επισκέπτες το 46% προέρχεται από τρίτες χώρες εκτός Γερμανίας, ενώ ταυτόχρονα προσελκύει περίπου 6.200 εκθέτες από όλο τον κόσμο.  
  
Για τους έλληνες οινοποιούς, η Διεθνής Έκθεση Prowein έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι η Γερμανία απορροφά, αναλόγως της χρονιάς, από το 39 έως και 50% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών οίνων, και αυτός είναι ο λόγος της μεγάλης συμμετοχής των ελλήνων παραγωγών / εξαγωγέων σ’ αυτήν την έκθεση κάθε χρόνο.

Όπως κάθε χρόνο, η Enterprise Greece, προκειμένου να ενισχύσει την επισκεψιμότητα αλλά και την προβολή των εκθετών του ελληνικού περιπτέρου στην έκθεση, προγραμματίζει πέρα από τη λειτουργία εθνικού wine bar και μία σειρά προωθητικών ενεργειών πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης, σε συνεργασία με τους επίσημους φορείς προώθησης του Ελληνικού οίνου.

Οι εκθέτες που προωθούν ούζο ή/και άλλα  ποτά μπορούν εφόσον το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ειδική για τα αλκοολούχα ποτά αίθουσα της έκθεσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η Εnterprise Greece, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της έκθεσης για τους έλληνες οινοπαραγωγούς, διαμορφώνει το  κόστος συμμετοχής ως εξής:

 1. Για τα ατομικά περίπτερα (από 12 τ.μ. και πάνω), το κόστος συμμετοχής ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 428,00 Ευρώ συν ΦΠΑ
 2. Για τα ομαδικά περίπτερα (7  τ.μ. περίπου/εκθέτη), το κόστος συμμετοχής είναι 2.784,00  Ευρώ συν ΦΠΑ
 3. Για τα ατομικά περίπτερα των εταιρειών που θα επιλέξουν να συμμετέχουν με δικής τους κατασκευή, το κόστος συμμετοχής ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 280 Ευρώ συν ΦΠΑ

Στα ανωτέρω κόστη, θα πρέπει να προστεθεί υποχρεωτικά για κάθε εκθέτη το ποσόν των 150,00  Ευρώ (κόστος δημοσιοποίησης – Registration & Media Fee) συν ΦΠΑ, για την υποχρεωτική καταχώρηση και προβολή της εταιρείας και των προϊόντων της στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης Prowein.

Τα ανωτέρω κόστη περιλαμβάνουν όλες τις παροχές που είναι απαραίτητες για τη διευκόλυνση της εκθεσιακής λειτουργίας :

 • Το ενοίκιο χώρου
 • Την κατασκευή και τον βασικό εξοπλισμό του περιπτέρου (για τις παραπάνω  περιπτώσεις 1 & 2), στα οποία περιλαμβάνεται και ένα ψυγείο για κάθε εκθέτη
 • Την μεταφορά, ασφάλιση και εκτελωνισμό των εκθεμάτων στην έκθεση (δεν περιλαμβάνεται και δεν θα γίνει επιστροφή εκθεμάτων στην Ελλάδα)
 • Τις τεχνικές δαπάνες του περιπτέρου
 • Τις δαπάνες της εκθεσιακής λειτουργίας (ποτήρια, πτυελοδοχεία, εμφιαλωμένο νερό, ψωμί, καφές)
 • Την επάνδρωση του περιπτέρου με διερμηνείς και βοηθητικό προσωπικό
 • Την καταχώρηση στον κατάλογο των εκθετών του Ελλ. Περιπτέρου
 • Τις δραστηριότητες προβολής της ελληνικής συμμετοχής 
 • Την δημιουργία wine-bar με την υποστήριξη ‘Έλληνα “Sommelier”
 • Την προβολή της Ελληνικής Συμμετοχής μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας (δείτε… http://www.enterprisegreeceexhibitions.gov.gr/prowein2016/

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει: 

 • Να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Prowein 2017
 • Να καταβάλουν απαραιτήτως ως προκαταβολή το 25% του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), συν το ποσόν των 150,00 Ευρώ που αφορά την καταχώρηση των βασικών στοιχείων της εταιρείας στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης 
 • Συνολική προκαταβολή: 
 • για ατομικό σταντ: 150,00  Ευρώ + (25% Χ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΤΡ. ΜΕΤΡΩΝ Χ ΚΟΣΤΟΣ ΤΕΤΡ. ΜΕΤΡΩΝ)
  ή για ομαδικό σταντ: 150,00 Ευρώ + (25% Χ ΚΟΣΤΟΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ)
 • Να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕNTERPRISE GREECE . Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN