SEOUL FOOD & HOTEL 2017

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
  • ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
16 - 19 May 2017
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
06-03-2017
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Σεούλ, Νότια Κορέα
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
€ 339 /τ.μ. συν 24% Φ.Π.Α.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ 

Η Διεθνής Έκθεση “SEOUL FOOD & HOTEL” θα λάβει χώρα στο KOREA INTERNATIONAL EXHIBITION & CONVENTION CENTER (KINTEX) μεταξύ 16 και 19 Μαΐου 2017. Η έκθεση αυτή αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής και της βιομηχανίας ειδών τροφίμων και ποτών. Η Νότια Κορέα με συνολικό πληθυσμό 52 εκατομμυρίων κατοίκων είναι η 13η μεγαλύτερη οικονομία στο κόσμο και μία από τις ισχυρότερες βιομηχανικές χώρες. Η ύπαρξη Συμφωνίας Ελεύθερων Συναλλαγών με την Ε.Ε από το 2011, έχει δώσει ώθηση στις εξαγωγές προς την Κορέα οι οποίες αυξήθηκαν κατά 50%. 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ: 

Αγροτικά προϊόντα, είδη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής , γαλακτοκομικά προϊόντα, προϊόντα διαίτης και υγιεινής διατροφής, κατεψυγμένα, γαλακτοκομικά, κρέας και προϊόντα κρέατος, θαλασσινά, λάδι, ελιές, φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά, ποτά οινοπνευματώδη και μη, χυμοί, καφές, τσάι, εξοπλισμός εστίασης, κλπ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σύνολο εκθετών: 1.520 από 46 χώρες 
Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 53.406 
Εκθεσιακός χώρος 74.171 τ.μ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

To κόστος ανέρχεται σε 339 € συν ΦΠΑ 24%. 

Το παραπάνω κόστος περιλαμβάνει : 

  • Ενοίκιο χώρου 
  • Κατασκευή περιπτέρου με πλήρη εξοπλισμό stand, ειδικότερα για stand 9 τ.μ. ο εξοπλισμός περιλαμβάνει : 1 τραπεζάκι με 4 καρέκλες, βιτρίνα, ράφια, επιγραφή με την επωνυμία και το λογότυπο της επιχείρησης στη μετώπη του stand κ.λ.π., για μεγαλύτερα περίπτερα ο εξοπλισμός διαμορφώνεται ανάλογα 
  • Αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των εκθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται η επιστροφή τους στην Ελλάδα)
  • Τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου, καθαρισμός περιπτέρου 
  • Επιτόπια παρουσία υπαλλήλου της ENTERPRISE GREECE SA, για την υποστήριξη του συνόλου των εκθετών 
  • Παροχή στοιχείων για την αγορά Καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν απαραιτήτως μαζί με την Αίτηση συμμετοχής τους, ως προκαταβολή το 50 % του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη τα αιτούμενα τ. μ.

Η καταβολή του ποσού μπορεί να γίνει με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA BANK

IBAN: GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400

Λογαριασμός εισπράξεων εκθετών Αρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400

Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE

Σημειώνεται ότι στο παραστατικό της Τραπέζης θα πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης. 

Παρακαλούμε επίσης για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA στο 210 3242079 ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στην οργανώτρια της έκθεσης κα Αναγνωστοπούλου στο e- mail k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει εντός 14 ημερών από την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, με τον ίδιο ως άνω τρόπο και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων. 

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε, σε ειδικές περιπτώσεις, δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη Έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Τέλος στην περίπτωση που έχετε έγκριση για χρηματοδότηση της δράσης από το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα Επιχειρήσεων» ή άλλο πρόγραμμα, παρακαλούμε να μας το γνωρίσετε για να σας ενημερώσουμε για το ισχύον κόστος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN