SUMMER FANCY FOOD SHOW 2017

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
 • ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
25 - 27 June 2017
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
10-02-2017
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
5.887 €/Booth πλέον Φ.Π.Α. 24%
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΦΡΟΣΩ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η 63η Διεθνής Έκθεση SUMMER FANCY FOOD SHOW, είναι μια ετήσια επαγγελματική έκθεση που διοργανώνεται στη NEA YOΡΚΗ, από 25 έως 27 Ιουνίου 2017, στον Εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS Convention Center.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον σύνδεσμο «SPECIALTY FOOD ASSOCIATION», στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 3.000 μέλη. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

 • Εκτίθενται περισσότερα από 180.000 προϊόντα.
 • Σύνολο εκθετών: 2.670 από 55 χώρες μεταξύ των οποίων Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Αίγυπτος, Αργεντινή, Ινδία Τουρκία κ.α.
 • Σύνολο Επισκεπτών: 25.000 από 100 χώρες
 • Συνολική εκθεσιακή επιφάνεια (sq.ft): 363.000

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η Ελληνική συμμετοχή στη SUMMER FANCY FOOD SHOW του Ιουνίου 2016, ήταν πετυχημένη από κάθε άποψη, η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και οι επαφές των Ελλήνων εξαγωγέων με ενδιαφερόμενους εισαγωγείς ουσιαστικές.
Στη διοργάνωση του 2017, το ελληνικό περίπτερο θα βρίσκεται στο Level 3, hall 3B και στόχος είναι μια εξίσου καλή εθνική συμμετοχή.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:

 • Τρόφιμα γενικά: Γαλακτοκομικά προϊόντα, έτοιμα γεύματα, ορεκτικά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, μέλι, καφές, τσάι, μαρμελάδες, χυμοί, μη αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά, βιολογικά προϊόντα, gourmet, ιχθυηρά,
  σπεσιαλιτέ, κατεψυγμένα προϊόντα, σάλτσες , λάδι, ξύδι, ρύζι , ζυμαρικά, φρούτα & λαχανικά (φρέσκα, κατεψυγμένα, αποξηραμένα ή κονσερβοποιημένα),
  μπαχαρικά κ.ά.
 • Κρασιά - Ποτά – Μπύρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To κόστος ανέρχεται σε 5.887 €/Booth πλέον ΦΠΑ 24%
To κόστος του γωνιακού περιπτέρου θα ανέλθει σε 6.473 € /Booth πλέον ΦΠΑ 24% (σημειώνεται ότι το επιπλέον ποσό που αφορά το γωνιακό περίπτερο θα πληρωθεί στην εξόφληση μετά τη χωροθέτηση των περιπτέρων). Η πληρωμή του επιπλέον ποσού με την προκαταβολή, σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο.
Το παραπάνω ποσό επιβαρύνεται με Φ.Π.Α. 24%.

1 Booth = 100 τετ. πόδια ή ≈ 9,3 τ.μ

Το παραπάνω κόστος περιλαμβάνει:

 • ενοίκιο χώρου και κατασκευή περιπτέρου με πλήρη εξοπλισμό
  stand
 • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
 • επιτόπια παρουσία υπαλλήλων της ENTERPRISE GREECE για το σύνολο των εκθετών
 • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
  έκδοση έντυπου καταλόγου εκθετών
 • αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των εκθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται η επιστροφή τους στην Ελλάδα )

Για όλες τις επιχειρήσεις θα υπάρξει μέγιστο όριο (max) στο βάρος των εκθεμάτων σε σχέση με τα τετραγωνικά μέτρα

Σε περίπτωση μεγαλύτερου όγκου ή βάρους των εκθεμάτων από το προβλεπόμενο (ανά τμ), το επιπλέον κόστος θα βαρύνει την εταιρεία σας και θα εξοφλείται απευθείας στην εταιρεία που θα αναλάβει τη μεταφορά των εκθεμάτων.

Σημειώνεται ότι η μεταφορά καλύπτει τη δαπάνη των εκθεμάτων ενός και μόνο εκθέτη ανά συμμετοχή, με τα αντίστοιχα παραστατικά του, όπως απαιτούνται από το εγχειρίδιο της έκθεσης και τους κανονισμούς του FDA.

Περίπτερα με περισσότερους του ενός εκθέτες θα πρέπει να έρθουν απευθείας σε επαφή με το μεταφορέα της έκθεσης για τυχόν επιπλέον κόστος.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν απαραιτήτως μαζί με την αίτηση συμμετοχής τους, ως προκαταβολή το 25% του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) λαμβάνοντας υπόψη την τιμή του τετραγωνικού μέτρου και τα αιτούμενα τ.μ.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.

Η καταβολή του ποσού μπορεί να γίνει με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA BANK
IBAN: GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400: Λογαριασμός εισπράξεων εκθετών
Αρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400

Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE

Σημειώνεται ότι στο παραστατικό της Τραπέζης θα πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης .

Παρακαλούμε επίσης για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA στο 210 3242079 ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στην οργανώτρια της έκθεσης κα Zωγοπούλου στο e- mail f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr.

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων.

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε, σε ειδικές περιπτώσεις, δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη Έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Τέλος στην περίπτωση που έχετε έγκριση για χρηματοδότηση της δράσης από κοινοτικό πρόγραμμα παρακαλούμε να μας το γνωρίσετε για να σας ενημερώσουμε για το ισχύον κόστος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN