THE BIG 5 SAUDI 2018

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
  • ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
05 - 08 March 2018
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
05-02-2018
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Τζέντα, Σαουδική Αραβία
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
305 €/ τ.μ. πλέον Φ.Π.Α για εσωτερικό χώρο
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΑΝΙΗΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Για πρώτη φορά, η διεθνής έκθεση δομικών υλικών BIG 5 SAUDI διοργανώνεται παράλληλα με τη διεθνή διακόσμησης και τεχνολογίας ξύλου WOOD TECH &DESIGN EXPO, στον εκθεσιακό χώρο JEDDAH CENTRE FOR FORUMS AND EVENTS, στην ΤΖΕΝΤΑ, που αποτελεί το μεγαλύτερο λιμάνι και την  οικονομική  πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας. Με τον τρόπο αυτό, οι διοργανωτές αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον όχι μόνο από τον κλάδο των δομικών υλικών και των κατασκευών αλλά και από τον ευρύτερο κλάδο της διακόσμησης και της τεχνολογίας ξύλου.

Η διεθνής έκθεση  BIG 5 SAUDI έχει καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις για την περιοχή και τη βιομηχανία στο σύνολό της  και αποτελεί ένα ζωτικό χώρο  συνάντησης για επαγγελματίες κατασκευών από όλη τη Σαουδική Αραβία και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Η ταυτόχρονη με την έκθεση διοργάνωση σεμιναρίων και εργαστηρίων γύρω από σημαντικά και επίκαιρα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των όρων των συμβάσεων LEED και FIDIC, από διεθνούς κύρους εμπειρογνώμονες, εξασφαλίζουν την παρουσία μεγάλου αριθμού αγοραστών.

Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών. Το 2017 προβλήθηκαν περισσότερα από 3.000 προϊόντα, ειδικότερα προβάλλονται :δομικά υλικά, ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος ,τεχνολογία κλιματισμού κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου.

Η φετινή παράλληλη διοργάνωση της WOOD TECH &DESIGN EXPO έρχεται να καλύψει σημαντικό αριθμό νέων έργων που ήδη υλοποιούνται στη Σαουδική Αραβία, αλλά και την αυξημένη ήδη ζήτηση σε προϊόντα και τεχνολογίες ξύλου. Τη διεθνή έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές εταιρείες και σύμβουλοι, σχεδιαστές και διακοσμητές εσωτερικών χώρων, προμηθευτές δομικών υλικών, κατασκευαστές επίπλων, έμποροι ξυλείας, διανομείς και αντιπρόσωποι καθώς και επαγγελματίες με την τεχνολογία ξύλου.

Η Enterprise Greece έχει εξασφαλίσει χώρο 240 τετραγωνικών μέτρων  στην αίθουσα Hall 2 όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες οι εθνικές συμμετοχές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος ανέρχεται σε 305 € / τ.μ.  πλέον 24% ΦΠΑ.

Στο  κόστος περιλαμβάνονται:

  • ενοίκιο  χώρου
  • κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand (μόνο για εσωτερικό χώρο)
  • αποστολή στην έκθεση  - επιστροφή και ασφάλιση των  εκθεμάτων 
  • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός)
  • επιτόπια παρουσία υπαλλήλων   της Enterprise Greece 
  • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
  • ασφάλιση του σταντ  και των εκθετών  στην διάρκεια της έκθεσης
  • Διαφημιστική προβολή  της συμμετοχής μας στον εκθεσιακό χώρο.

Σημείωση  που αφορά στη μεταφορά των εκθεμάτων:

Λόγω του υψηλού κόστους μεταφοράς των εκθεμάτων θα υπάρξει μέγιστο  όγκου  για την μεταφορά αναλόγως των τετραγωνικών μέτρων  της συμμετοχής.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή  τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως   μαζί με την αίτηση  συμμετοχής τους, ως προκαταβολή  το 50 % του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη  τα αιτούμενα  τ.μ . Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει  μετά  την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης. Η μη έγκαιρη εξόφληση αποκλείει τη φόρτωση των εκθεμάτων των εκθετών.

Η καταβολή του  ποσού μπορεί  να  γίνεται ως ακολούθως :

Με κατάθεση στον  παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA BANK
IBAN:    GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400:        Λογαριασμός εισπράξεων εκθετών
Αρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400
Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE

Σημειώνεται ότι  στο παραστατικό  της  Τραπέζης  θα   πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης . Παρακαλούμε  επίσης  για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην  Enterprise Greece SA  στο fax: 210 3242079 ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στον οργανωτή της έκθεσης κα. Βιβή Καλαμάρα e-mail: v.kalamara@enterprisegreece.gov.gr .

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN