VINEXPO 2017

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ:
 • ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
18 - 18 June 2017
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ:
15-05-2017
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Bordeaux, Γαλλία
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
560 ευρώ/ τ.μ + ΦΠΑ.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΦΡΟΣΩ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Σας γνωρίζουμε ότι η Enterprise Greece προτίθεται να συμμετάσχει  στην 19η Διεθνή Έκθεση Vinexpo -Bordeaux, που θα λάβει χώρα από τις 18 έως τις 21/6/2017.

Η Διεθνής Έκθεση VINEXPO διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στον Εκθεσιακό χώρο «BORDEAUX -LAC EXHIBITION CENTRE» στο Bordeaux/  Γαλλία.

Η Vinexpo, θεωρείται ως η σπουδαιότερη εκθεσιακή εκδήλωση για το κρασί παγκοσμίως και προσελκύει τους σημαντικότερους  και τους πλέον  εξειδικευμένους επισκέπτες του Κλάδου από όλον τον κόσμο, όπως επαγγελματίες, εμπόρους, διανομείς, υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, δημοσιογράφους κ.λ.π. Η Έκθεση προσφέρει  μοναδικές ευκαιρίες  στους εκθέτες για   προβολή  των  προϊόντων τους  σε  ένα  πολύ δυναμικό αγοραστικό  κοινό.

Η έκθεση είναι αυστηρά επαγγελματική.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

 • Σύνολο εκθετών: 2.350 από 42 χώρες
 • Σύνολο επισκεπτών: 48.500 από 151 χώρες
 • Σύνολο δημοσιογράφων: 1.200 από 51 χώρες
 • 1.200 One-to-wine meetings

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η ελληνική συμμετοχή  σε  αυτήν την Έκθεση - επειδή πρόκειται για  έκθεση παγκοσμίου κύρους που προσελκύει εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο – δεν στοχεύει  μόνο στη γαλλική αγορά, αλλά στους  επαγγελματίες  του Κλάδου από  όλο τον κόσμο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η Εnterprise Greece, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της έκθεσης για τους έλληνες οινοπαραγωγούς, διαμορφώνει το  κόστος συμμετοχής ως εξής:

 1. Για τα ατομικά περίπτερα (από 12 τ.μ. και πάνω), το κόστος συμμετοχής ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 560,00 Ευρώ συν ΦΠΑ.
 2. Για τα ομαδικά περίπτερα (6 τ.μ. περίπου), το κόστος συμμετοχής είναι 3.570,00  Ευρώ συν ΦΠΑ.
 3. Για τα περίπτερα των εταιρειών που θα επιλέξουν να συμμετέχουν με δικής τους κατασκευή περίπτερο, το κόστος συμμετοχής ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 397,00  Ευρώ συν ΦΠΑ.

Στα ανωτέρω κόστη, θα πρέπει να προστεθεί υποχρεωτικά για κάθε εκθέτη το ποσόν των 740,00  Ευρώ (κόστος δημοσιοποίησης – Registration & Media Fee) συν ΦΠΑ, για την υποχρεωτική καταχώρηση και προβολή της εταιρείας και των προϊόντων της στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης Vinexpo Bordeaux.

Τα ανωτέρω κόστη περιλαμβάνουν όλες τις παροχές που είναι απαραίτητες για τη διευκόλυνση της εκθεσιακής λειτουργίας :

 • Το ενοίκιο χώρου
 • Την κατασκευή και τον βασικό εξοπλισμό του περιπτέρου (για τις περιπτώσεις 1 & 2), στα οποία περιλαμβάνεται και ένα ψυγείο για κάθε εκθέτη
 • Την μεταφορά, ασφάλιση και εκτελωνισμό των εκθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται και δεν θα γίνει επιστροφή εκθεμάτων στην Ελλάδα)
 • Τις τεχνικές δαπάνες του περιπτέρου
 • Τις δαπάνες της εκθεσιακής λειτουργίας (ποτήρια, πτυελοδοχεία, εμφιαλωμένο νερό, ψωμί, καφές)
 • Την επάνδρωση του περιπτέρου με διερμηνείς και βοηθητικό προσωπικό
 • Την καταχώρηση στον κατάλογο των εκθετών του Ελλ. Περιπτέρου
 • Τις δραστηριότητες προβολής της ελληνικής συμμετοχής

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει: 

 • Nα συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Vinexpο Bordeaux 2017.
 • Να καταβάλουν απαραιτήτως ως προκαταβολή το 25% του συνολικού κόστους συμμετοχής, συν το ποσόν των 740,00 Ευρώ που αφορά την καταχώρηση των βασικών στοιχείων της εταιρείας στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης 
 • Να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

Σημειώνουμε ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η αίτηση της συμμετοχής σας στην έκθεση.

Η καταβολή του  ποσού της προκαταβολής μπορεί  να  γίνει με κατάθεση στον  παρακάτω λογαριασμό:

ALPHA BANK
IBAN:    GR85 0140 1200 1200 0200 2020 400
Αρ. Λογ/σμού: 120.00.2002.020 400

Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE

Σημειώνεται ότι  στο παραστατικό  της  Τραπέζης  θα  πρέπει να αναφέρεται η αιτιολογία της κατάθεσης, η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης.

Παρακαλούμε  επίσης  για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην  Enterprise Greece SA στο 210 3355745  ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στην υπεύθυνη οργάνωσης της έκθεσης κα. Ζωγοπούλου, στο email : f.zogopoulou@enterprise.gov.gr.

Η εμπρόθεσμη αποστολή της αίτησης και η πληρωμή της προκαταβολής αποτελούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην έκθεση. Δεν θα ληφθούν υπόψη οι αιτήσεις χωρίς προκαταβολή.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων και πριν την αναχώρηση των εκθεμάτων.

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης  ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε, σε ειδικές περιπτώσεις, δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη Έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Επώνυμο*
Invalid Input

Email*
Invalid Input

Τηλέφωνο*
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εταιρεία*
Συμπληρώστε Εταιρεία ή Οργανισμό

Μήνυμα*
Άδειο μήνυμα

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*), είναι απαραίτητα.
Δεν είμαι robot
Invalid Input

Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN