ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Thursday, 2 December 2021

Ομιλία Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στο Ετήσιο Ψηφιακό Συνέδριο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 1 December 2021

Χαιρετισμός του Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας Υπ. Εξωτερικών και προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στο συνέδριο του ΙΕΝΕ: «Η ενεργειακή μετάβαση και η προσπάθεια για εφικτές λύσεις – Διεθνείς και Περιφερειακές παράμετροι»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 30 November 2021

Enterprise Greece: Επιτυχημένη η ελληνική συμμετοχή στην 4η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου (CIIE) της Κίνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 25 November 2021

Οι ξένοι διπλωμάτες ενημερώθηκαν για την πορεία της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών του κράτους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πηγή:  energizinggreece.gr ">
Wednesday, 24 November 2021

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Enterprise Greece, Γιώργος Φιλιόπουλος, στο Energizing Greece | Η Ελλάδα στην ενεργειακή σκακιέρα, με την Αλεξανδρούπολη ως στρατηγικό κόμβο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 24 November 2021

Doing business in Italy: Ισχυροί εμπορικοί δεσμοί και νέες ευκαιρίες συνεργασίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 19 November 2021

Doing business in Cyprus: Εδραιώνεται η παρουσία των ελληνικών προϊόντων στην κυπριακή αγορά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 5 November 2021

Η Enterprise Greece διακρίθηκε στο διεθνές Συνέδριο «Resort & Residential Hospitality Forum»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 5 November 2021

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και προέδρου της Enterprise Greece,κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 2 November 2021

Η Enterprise Greece φιλοξένησε στην Αθήνα το 61ο Συνέδριο των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών (ΕΤΡΟ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 1 November 2021

Ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 29 October 2021

Golden Visa: Άδειες Διαμονής προς Πώληση (Ντοκιμαντέρ του "Vice")

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 21 October 2021

Συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή στην 1η Διάσκεψη “The Greeks are back» για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 21 October 2021

Η Enterprise Greece συνομιλεί με 50 Έλληνες που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της 1ης Διάσκεψης «The Greeks are back»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 19 October 2021

Συνέντευξη Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Προέδρου της Enterprise Greece, Ιωάννη Σμυρλή, στον ρ/σ CosmosFM New York

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Saturday, 16 October 2021

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Προέδρου της Enterprise Greece, Ιωάννη Σμυρλή, στην εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Enterprise Greece: Συμμετοχή στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση  συστημάτων αμυντικού εξοπλισμού στη Βόρεια Αμερική

Enterprise Greece: Συμμετοχή στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση συστημάτων αμυντικού εξοπλισμού στη Βόρεια Αμερική


Friday, 15 October 2021

Η ετήσια συνάντηση της AUSA είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση συστημάτων αμυντικού εξοπλισμού στη Βόρεια Αμερική, που παρέχει διασύνδεση μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων και της βιομηχανίας, καθώς και την ευκαιρία να παρουσιαστούν από κοντά νέα μηχανήματα, συστήματα και τεχνολογίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ANUGA 2021- Δυναμική παρουσία ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο


Thursday, 14 October 2021

Περισσότεροι από 70.000 εμπορικοί επισκέπτες επισκέφτηκαν τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2021, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, από τις 9 ως τις 13 Οκτωβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 11 October 2021

Άρθρο του Γ.Γ.Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην ειδική έκδοση «ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ & ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2010 – 2020»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 5 October 2021

Πρώτη Ελληνική επιχειρηματική αποστολή στη Λιβύη οργανώθηκε από την Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 4 October 2021

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην εφημερίδα ‘Πρώτο Θέμα’ και τον δημοσιογράφο Στέλιο Μορφίδη (3/10/2021)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 1 October 2021

Επίσημη εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Τελετή Εγκαινίων της Παγκόσμιας Έκθεσης ‘Dubai Expo 2020’ από τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρο της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιχειρηματική αποστολή τσεχικών εταιρειών νανοτεχνολογίας στην Ελλάδα

Επιχειρηματική αποστολή τσεχικών εταιρειών νανοτεχνολογίας στην Ελλάδα


Thursday, 23 September 2021

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών - ΕΒΕΑ σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας και την Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου), υποδέχτηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, Επιχειρηματική Αποστολή Τσεχικών εταιρειών νανοτεχνολογίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 23 September 2021

Συνέντευξη του Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ι. Σμυρλή, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
">

Παρουσίαση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Εξωστρέφειας


Wednesday, 22 September 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 21 September 2021

Eκδήλωση για παρουσίαση Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Εξωστρέφειας (Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», 21.09.2021)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Thessaloniki Helexpo Forum - Δίκαιη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή: Εξελίξεις και προοπτικές


Monday, 20 September 2021

Συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece, Γεώργιου Φιλιόπουλου, στο Thessaloniki Helexpo Forum και συγκεκριμένα στο πάνελ με θέμα «Δίκαιη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή: Εξελίξεις και προοπτικές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελλάδα και Enterprise Greece κέρδισαν τις εντυπώσεις στη διεθνή έκθεση «BIG 5 SHOW DUBAI»


Thursday, 16 September 2021

Aθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2021 | Με τη δυναμική παρουσία 30 ελληνικών επιχειρήσεων και την άψογη οργάνωση της εθνικής μας συμμετοχής από την Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου), ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση «BIG 5 SHOW DUBAI», η οποία διεξήχθη στο Ντουμπάι, από τις 12 ως και τις 15 Σεπτεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 14 September 2021

Σημεία συνέντευξης του Γ.Γ.Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στo Δημοτικό Ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης FM 100 και στο δημ/φο Βασίλη Κοντογουλίδη (13.09.2021)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 13 September 2021

Συνέντευξη του Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμική παρουσία της Enterprise Greece στο διεθνές Συνέδριο «International Hotel Investment Forum»

Δυναμική παρουσία της Enterprise Greece στο διεθνές Συνέδριο «International Hotel Investment Forum»


Friday, 3 September 2021

Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2021 | Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του διεθνούς Συνεδρίου International Hotel Investment Forum (IHIF), το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 31 August 2021

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας και προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα/ Dubai

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 29 July 2021

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Enterprise Greece, κ. Γιώργος Φιλιόπουλος, στο Bankingnews- "Έχουμε σε φάση ωρίμανσης 20 έργα, προϋπολογισμού 4,4 δισ. ευρώ"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 27 July 2021

Άρθρο του Γ.Γ.Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην Ειδική Έκδοση της εφημερίδας ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ με θέμα «Εξαγωγές και Εξωστρέφεια»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προετοιμασία ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων για δυναμική συμμετοχή στις κορυφαίες εκθέσεις «BIG5 SHOW 2021» και «Anuga 2021»


Friday, 23 July 2021

Αθήνα, 23 Ιουλίου 2021 | Δύο σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις για το πώς οι ελληνικές, εξαγωγικές επιχειρήσεις, θα έχουν δυναμική συμμετοχή στις δύο κορυφαίες εκθέσεις, «BIG5 SHOW 2021» και «Anuga 2021», διοργάνωσε η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) μέσα στον Ιούλιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνέντευξη Διευθύνοντος Συμβούλου της EG κ. Γιώργου Φιλιόπουλου στην εκπομπή του Alpha Radio με τίτλο Τρίποντο στην Οικονομία και τον δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη


Thursday, 22 July 2021

Συνέντευξη Διευθύνοντος Συμβούλου της EG κ. Γιώργου Φιλιόπουλου στην εκπομπή του Alpha Radio με τίτλο Τρίποντο στην Οικονομία και τον δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελλάδα κερδίζει έδαφος στον επενδυτικό χάρτη. Πώς θα διατηρήσουμε αυτήν τη δυναμική;


Wednesday, 21 July 2021

Η τρίτη έκδοση της έρευνας, EY Attractiveness Survey Ελλάδα 2021, καταγράφει τις τάσεις που επηρεάζουν τις επενδυτικές αποφάσεις σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, εστιάζοντας στην επίδρασή τους στην ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού, αλλά και τη μελλοντική πορεία των άμεσων ξένων επενδύσεων στη χώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 19 July 2021

Συνέντευξη του Γεν. Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ι. Σμυρλή, στο Liberal.gr και στη δημοσιογράφο Αντιόπη Σχοινά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 16 July 2021

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - Ανακοίνωση- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση προσωπικού από το Δημόσιο και Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα με σκοπό τη Στελέχωση της «Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – «Enterprise Greece»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 16 July 2021

Συνέντευξη της Εντεταλμένης Συμβούλου της Enterprise Greece, κας. Μπέττυς Αλεξανδροπούλου, στο περιοδικό New Times

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 15 July 2021

Ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece, κ. Γιώργου Φιλιόπουλου, στο "4th InvestGR Forum 2021"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 9 July 2021

Σημεία ομιλίας του Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και πρόεδρου της Enteprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στο Συνέδριο του «The Economist» με τίτλο: «25th Roundtable with the Government of Greece-From social distanc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 8 July 2021

Βραβείο στην Enterprise Greece για τη συμβολή της στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 5 July 2021

Άρθρο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece, κ. Γιώργου Φιλιόπουλου, στο αγγλόφωνου δορυφορικό δίκτυο της Κεντρικής Κινεζικής Τηλεόρασης CGTN (China Global Television Network /CCTV)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νορβηγικό ενδιαφέρον για επενδύσεις ΑΠΕ στην Ελλάδα


Friday, 2 July 2021

Αθήνα, 02 Ιουλίου 2021 | Το ενδιαφέρον Νορβηγικών εταιρειών για επιχειρηματικές συνεργασίες στην Ελλάδα, στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καταγράφηκε κατά τη διάρκεια διαδικτυακού, επενδυτικού σεμιναρίου, το οποίο διεξήχθη την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 1 July 2021

Χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην Ψηφιακή Θεματική Εκδήλωση «Απολιγνιτοποίηση και Πράσινη Ενεργειακή Μετάβαση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 1 July 2021

Ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece, κ. Γιώργου Φιλιόπουλου, στο 4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 25 June 2021

Συνέντευξη της Εντεταλμένης Συμβούλου της Enterprise Greece, κας. Μπέττυς Αλεξανδροπούλου, στο newtimes.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 24 June 2021

Συνέντευξη Γεν. Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Ι. Σμυρλή, στo ρ/σ Alpha 9,89, στην εκπομπή «ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» και στον δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 23 June 2021

Συνέντευξη του πρόεδρου της Enterprise Greece, κ. Γιάννη Σμυρλή στο περιοδικό Epipleon

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακοίνωση- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση προσωπικού από το Δημόσιο και Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα με σκοπό τη Στελέχωση της «Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – «Enterprise Greece».


Tuesday, 22 June 2021

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Αρ. Πρωτ.:2472/22.06.2021

Ανακοίνωση- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση προσωπικού από το Δημόσιο και Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα με σκοπό τη Στελέχωση της «Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – «Enterprise Greece».

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – «Enterprise Greece», προκειμένου να υλοποιήσει την περαιτέρω στελέχωσή της, προτίθεται να προβεί στην απόσπαση προσωπικού που ήδη υπηρετεί στο δημόσιο ή σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως αυτός ορίζεται στο άρθρο 2 του ν. 4765/2021 (Α΄ 6).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένταξη Προγράμματος Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων της Enterprise Greece στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014-2020»


Tuesday, 22 June 2021

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2021 | H Enterprise Greece ανακοινώνει την έγκριση του Προγράμματος της με αντικείμενο την Προώθηση Κατεψυγμένων Αλιευμάτων, ύψους 2.307.800 ευρώ στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014-2020». Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως το τέλος του 2023 και είναι 100% χρηματοδοτούμενο από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς Πόρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  ">
Friday, 18 June 2021

Συνέντευξη του Γ.Γ. ΥΠΕΞ & Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Γιάννη Σμυρλή, στο Atlas TV

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
">
Thursday, 17 June 2021

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TV 100

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 17 June 2021

Σημεία Ομιλίας του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στο Export Summit VII: “Awareness: A Key Factor to Success”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Doing Business in Poland – COVID 19 Challenges and Opportunities»


Thursday, 17 June 2021

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2021 | Οι προοπτικές της περαιτέρω ενίσχυσης κι αξιοποίησης των εμπορικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και της Πολωνίας, παρουσιάστηκαν στο webinar: «Doing Business in Poland – COVID 19 Challenges and Opportunities», το οποίο διοργάνωσε την Τετάρτη 16 Ιουνίου, η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου), σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βαρσοβία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 11 June 2021

Σημεία Συνέντευξης του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Ι. Σμυρλή, στα Παραπολιτικά FM 90,1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανοικτή Πρόσκληση Υποβολών Επιχειρηματικών Σχεδίων της Θερμοκοιτίδας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος στην Ελλάδα


Friday, 11 June 2021

Ανοικτή Πρόσκληση Υποβολών Επιχειρηματικών Σχεδίων της Θερμοκοιτίδας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος στην Ελλάδα - 1η προθεσμία υποβολής στις 28η Ιουνίου 2021.

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 10 June 2021

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στον κο Βελισσάριο και στο site insider.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ETPOA Newsletter June 2021


Wednesday, 9 June 2021

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών (ETPOA) ιδρύθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018 με στόχο την προώθηση των συμφερόντων των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών (TPOs) σε διάλογο και συνεργασία με ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και άλλους αρμόδιους φορείς. 

Είναι διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός (AISBL) που ορίζεται από τη βελγική νομοθεσία και ιδρύθηκε από 12 Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Προώθησης Εξαγωγών 10 κρατών-Μέλών της ΕΕ.

Η Enterprise Greece υπήρξε ιδρυτικό Μέλος του ΕΤPΟΑ και σήμερα είναι εκλεγμένο Μέλος του Διοικητικού Συμβούλίου και Επικεφαλής Γραμματείας, με αρμοδιότητα τη συνολική διαχείριση λειτουργικών ζητημάτων.

Η τρίτη έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του ETPOA είνια διαθέσιμη εδώ

Πρισσότερες πληροφορίες για το ETPOA είναι διαθέσιμες εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Doing Business in Russia – COVID 19 Challenges and Opportunities»


Friday, 28 May 2021

Αθήνα, 28 Μαΐου 2021 | Οι σημαντικές ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά της Ρωσίας για τις ελληνικές επιχειρήσεις, παρουσιάστηκαν στο webinar: «Doing Business in Russia – COVID 19 Challenges and Opportunities», το οποίο διοργάνωσε την Πέμπτη 27 Μαΐου, η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 27 May 2021

«Doing Business with Fur»- Γούνα: Ένα φυσικό προϊόν που διαρκεί για δεκαετίες, ευκαιρία ή πρόκληση;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 26 May 2021

Συνέντευξη της Εντεταλμένης Συμβούλου της Enterprise Greece και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., κας. Μπέττυς Αλεξανδροπούλου, στο Netweek

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 24 May 2021

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στα Παραπολιτικά FM 90,1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αμερικανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις εξαγωγικού χαρακτήρα στον τομέα της φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα


Friday, 21 May 2021

Αθήνα, 21 Μαΐου 2021 | Το έντονο ενδιαφέρον εκπροσώπων σημαντικών αμερικανικών επιχειρήσεων για επενδύσεις στον τομέα της φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, καταγράφηκε σε διαδικτυακή εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν την Πέμπτη 20 Μαΐου, η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece), η γνωστή αμερικανική δικηγορική εταιρεία Duane Morris και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 14 May 2021

Συνέντευξη Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά, Κανάλι 1, 90,4 FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Saturday, 8 May 2021

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην εφημερίδα Political

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 7 May 2021

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece, κ. Γιώργου Φιλιόπουλου, στο MoneyReview

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάλεσμα της Enterprise Greece για διοργάνωση αποστολής στο «SelectUSA Summit 2021»


Wednesday, 28 April 2021

Αθήνα, 28 Απριλίου 2021 | Την πρωτοβουλία της για την οργάνωση και στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στο SelectUSA Summit 2021, ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου, Enterprise Greece, ο αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης «SelectUSA Summit 2021: A Business Growth Opportunities for Greek companies», η οποία διεξήχθη τη Δευτέρα 26 Απριλίου, σε συνεργασία με την Πρεσβεία των ΗΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 23 April 2021

Σημεία Ομιλίας του Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ και προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στη Ψηφιακή Εκδήλωση "Belt and Road. Invest in Greece 2021 Forum"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«SelectUSA Summit 2021» Η Enterprise Greece στηρίζει την ελληνική επιχειρηματική αποστολή


Thursday, 22 April 2021

Η Enterprise Greece, ο εθνικός φορέας εξωστρέφειας, αρμόδιος για την προώθηση των εξαγωγών και την προσέλκυση επενδύσεων και η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν την επίσημη ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο SelectUSA Summit 2021, το οποίο θα διεξαχθεί ψηφιακά από 7 έως 11 Ιουνίου 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 20 April 2021

Σημεία ομιλίας του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ι. Σμυρλή, στην ψηφιακή εκδήλωση "Economic and Commercial Diplomats Club of Greece"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 19 April 2021

Σημεία ομιλίας του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΙΤΟΥΡ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 8 April 2021

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece, κ. Γιώργου Φιλιόπουλου, στο Business News Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 7 April 2021

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών & Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 5 April 2021

Georgios Filiopoulos, CEO Enterprise Greece: Identifying and proposing investment opportunities in Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Πάνω από 400 συμμετοχές στο «Doing Business in UAE – COVID 19 Challenges and Opportunities»


Thursday, 1 April 2021

Οι προκλήσεις και οι τεράστιες ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά του Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τις ελληνικές επιχειρήσεις, παρουσιάστηκαν στο webinar: «Doing Business in UEA – COVID 19 Challenges and Opportunities», το οποίο διοργάνωσε στις 31 Μαρτίου 2021, η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στα ΗΑΕ και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Ντουμπάι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 30 March 2021

Σημεία παρέμβασης του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή στην εναρκτήρια εκδήλωση της “2021 AGRIFOOD EXPORTS 360o”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Sunday, 28 March 2021

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Τα Νέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και στο δημοσιογράφο, Ν. Υποφάντη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Sunday, 28 March 2021

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στο Βήμα της Κυριακής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 26 March 2021

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών & Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην ιστοσελίδα "Reader.gr"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 24 March 2021

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών & Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και την εκπομπή "ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ" με το δημοσιογράφο Βασίλη Κουφόπουλο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 22 March 2021

Σημεία ομιλίας του Γενικoύ Γραμματέα ΔΟΣ και Εξωστρέφειας, Υπ. Εξωτερικών & Προέδρου της Enterprise Greece κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην Τηλεδιάσκεψη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έντονο ισπανικό ενδιαφέρον για ΑΠΕ στην Ελλάδα


Wednesday, 17 March 2021

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων 13 (δεκατριών) ισπανικών και 70 (εβδομήντα) ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων, διεξήχθη το διαδικτυακό, επενδυτικό συνέδριο, το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ισπανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Εταιρειών Φωτοβολταϊκών, της Ελληνικής Εταιρείας Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ) και του Ισπανικού Οργανισμού Επενδύσεων (ICEX). 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 16 March 2021

Σημεία ομιλίας Γεν. Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Ι. Σμυρλή, στην Ψηφιακή Ενημερωτική Εκδήλωση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οικονομική διπλωματία- Πρώτη κοινή συνάντηση εργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών με Enterprise Greece και ΟΑΕΠ

Οικονομική διπλωματία- Πρώτη κοινή συνάντηση εργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών με Enterprise Greece και ΟΑΕΠ


Friday, 12 March 2021

Ενισχύεται ακόμη περισσότερο η οικονομική διπλωματία της χώρας, μετά την ψήφιση του νέου οργανισμού του υπουργείου Εξωτερικών, στον οποίο εντάσσονται η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) και ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 9 March 2021

Άρθρο του CEO της Enterprise Greece, κ. Γιώργου Φιλιόπουλου, στην Kathimerini.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

InvestEU: Το πρόγραμμα της ΕΕ για τη στήριξη βιώσιμων και καινοτόμων επενδύσεων


Monday, 8 March 2021

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα InvestEU συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης των επενδύσεων στην Ευρώπη, στήριξης της ανάκαμψης και προετοιμασίας της οικονομίας για το μέλλον.

Οι ευρωβουλευτές θα συζητήσουν και θα ψηφίσουν για το πρόγραμμα InvestEU για την περίοδο 2021-2027 κατά τη σύνοδο ολομέλειας, στις 8-11 Μαρτίου. Το πρόγραμμα αντικαθιστά το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΤΣΕ), που συστάθηκε το 2015 στα πλαίσια του "Σχεδίου Γιούνκερ" για την κινητοποίηση δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων στην Ευρώπη. Το νέο πρόγραμμα συγκεντρώνει τα διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία που στοχεύουν στη στήριξη των επενδύσεων κεφαλαιώδους σημασίας για την οικονομική ανάπτυξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Sunday, 7 March 2021

Άρθρο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece, κ. Γιώργου Φιλιόπουλου, στην Καθημερινή της Κυριακής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Doing Business in Canada – COVID 19 Challenges and Opportunities»


Thursday, 4 March 2021

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2021 | Οι προκλήσεις και οι τεράστιες ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά του Καναδά για τις ελληνικές επιχειρήσεις, παρουσιάστηκαν στο webinar: «Doing Business in Canada – COVID 19 Challenges and Opportunities», το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής Πρεσβείας στην Οττάβα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 3 March 2021

Σημεία παρέμβασης του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών Υποθέσεων για θέματα Εμπορίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 2 March 2021

Συνέντευξη εντεταλμένης συμβούλου & Εκτελεστικού Μέλους ΔΣ της Enterprise Greece, Μπέττυς Αλεξανδροπούλου, στον Alpha Radio και τον Χάρη Ντιγριντάκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Sunday, 28 February 2021

Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή (Global Emerging Markets) της eBay, κ. Ilya Kretov και της Εντεταλμένης Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της Enterprise Greece, κας. Μπέττυς Αλεξανδροπούλου, στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής (28-2-2021)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Saturday, 27 February 2021

Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή (Global Emerging Markets) της eBay, κ. Ilya Kretov και της Εντεταλμένης Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της Enterprise Greece, κας. Μπέττυς Αλεξανδροπούλου, στο site tanea.gr (27-2-2021)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 25 February 2021

Ενδυνάμωση της ανθεκτικότητας, της προόδου και της ανάπτυξης στις περιφέρειες της Ε.Ε. - Ψηφιακή εκδήλωση από την Enterprise Greece και τη Business France Με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών (ETPOA)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

e-exports academy - Η Enterprise Greece και η eBay ανακοίνωσαν τη Β’ Φάση της συνεργασίας τους


Wednesday, 24 February 2021

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2021 | Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου, Enterprise Greece, ο αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, και η eBay, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, ανακοίνωσαν ότι επεκτείνουντη στρατηγική συνεργασία τους για τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και την ενίσχυση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργανώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Doing Business in Brazil – COVID 19 Challenges and Opportunities» - Έναρξη δεύτερου κύκλου των διαδικτυακών ενημερωτικών webinars για στρατηγικές εξαγωγικές αγορές


Tuesday, 23 February 2021

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2021 | Ο δεύτερος κύκλος των επιτυχημένων διαδικτυακών ενημερωτικών webinars για στρατηγικές εξαγωγικές αγορές, ξεκίνησε για το 2021, με το: «Doing Business in Brazil – COVID 19 Challenges and Opportunities», το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Ελληνικού Προξενείου στο Σάο Πάολο και απευθυνόταν σε στελέχη ελληνικών, εξαγωγικών εταιρειών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 11 February 2021

Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Ιωάννη Σμυρλή, κατά την πρώτη εκδήλωση του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου για το Νέο Έτος, με θέμα την παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας (10.02.2021)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece – 2020 Η δουλειά μας σε αριθμούς


Thursday, 11 February 2021

Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2021 | Η Enterprise Greece ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των δράσεών της για το 2020, μιας χρονιάς - ορόσηµο για την παγκόσµια οικονοµία που επηρεάστηκε καταλυτικά από τις επιπτώσεις της πανδηµίας και δηµιούργησε σηµαντικές προκλήσεις για το επιχειρείν. H Εταιρεία διαχειρίστηκε με επιτυχία τα νέα δεδομένα και συνέχισε να παρέχει τις υπηρεσίες της σε επενδυτές και εξαγωγείς απρόσκοπτα όπως προκύπτει και από τον απολογισμό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Thriving in the Storm» – Oλοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμα υποστήριξης της εξωστρέφειας του κλάδου της τεχνολογίας


Thursday, 4 February 2021

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2021 | Με επιτυχία διεξήχθη την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, η διαδικτυακή εκδήλωση για την ολοκλήρωση του Πρώτου Κύκλου του Προγράμματος «Thriving in the Storm», το οποίο συνδιοργάνωσε η Enterprise Greece με τον oργανισμό US-MAC (U.S. Market Access Center).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Γραμματεία της ΕΤΡΟΑ στην Enterprise Greece


Wednesday, 3 February 2021

Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2021| Μεγάλη επιτυχία για την Enterprise Greece αποτελεί η απόφαση να φιλοξενήσει στα γραφεία της ως το 2025, τη Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών (European Trade Promotion Organisations’ Association – ETPOA AISBL).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Thriving in the Storm» Α’ κύκλος

«Thriving in the Storm» Α’ κύκλος


Wednesday, 3 February 2021

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του προγράμματος «Thriving in the Storm», τον οποίο συνδιοργάνωσε η Enterprise Greece με τον oργανισμό US-MAC (U.S. Market Access Center), που δραστηριοποιείται στη Silicon Valley. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ΕΚΟΜΕ και το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στο Clermont-Ferrand

Το ΕΚΟΜΕ και το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στο Clermont-Ferrand


Friday, 29 January 2021

Το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων Επικοινωνίας-ΕΚΟΜΕ και το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας υποδέχονται την έναρξη της φετινής περιόδου διεθνών αγορών οπτικοακουστικών παραγωγών, ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε μια στοχευμένη κοινή παρουσία στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του Clermont- Ferrand. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 28 January 2021

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) μεταξύ της Enterprise Greece και του Ελληνικού Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας-ΕLITOUR - Νέα εποχή για τον Τουρισμό Υγείας στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
">
Tuesday, 26 January 2021

Ομιλία Εντεταλμένης Συμβούλου & Εκτελεστικού Μέλους ΔΣ της Enterprise Greece, κας Μπέττυς Αλεξανδροπούλου στο 9ο Greek Exports Forum & Awards

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

IMPORTANT NOTICE - TENDER: The Innovation District in Athens


Friday, 22 January 2021

INTERNATIONAL PUBLIC TENDER UNDER THE COMPETITIVE DIALOGUE PROCEDURE FOR THE AWARD OF PARTNERSHIP CONTRACT FOR THE PROJECT CREATING AN INNOVATION CENTRE IN ATHENS VIA PPP
Entry date:
21/1/2021

Date of transmission of the relevant concession Notice to the Publications Office of the European Union: 16.12.2020
(Notice no. 2020/S 248-618863)
Entered in the Central Electronic Registry for Public Procurement (KIMDIS)

Δείτε περισσότερα εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επενδυτική διαδικτυακή εκδήλωση για την προσέλκυση επενδυτικών σχεδίων από το Ηνωμένο Βασίλειο


Friday, 22 January 2021

Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2021 | Η βρετανική επιχειρηματική κοινότητα ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην Ελλάδα στους τομείς των επιχειρηματικών υπηρεσιών (SSCs/BPOs), εναλλακτικών επενδύσεων (Alternative Investment Funds), τουρισμού και ακινήτων σε πρόσφατo, διαδυκτιακό, επενδυτικό webinar που διοργάνωσε η Enterprise Greece. Στο webinar συμμετείχαν εκπρόσωποι σημαντικότατων βρετανικών επιχειρήσεων, σε υψηλό επίπεδο, από όλους τους κλάδους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 23 December 2020

Συνέντευξη Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Προέδρου της Enterprise Greece, κου Ιωάννη Σμυρλή, στην ΕΡΤ3, στη νέα καθημερινή εκπομπή "όμικρον 3"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 21 December 2020

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Webinar «Doing Business in Saudi Arabia – COVID 19 Challenges and Opportunities»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εταιρεία Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) υπέγραψε “Επιστολή Πρόθεσης Συνεργασίας” με την Next.e.GO Mobile SE


Wednesday, 16 December 2020

Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2020 Ι Η Εταιρεία Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) υπέγραψε “Επιστολή Πρόθεσης Συνεργασίας” με την Next.e.GO Mobile SE, η οποία θέτει τις βάσεις για την υλοποίηση στρατηγικής, για την εθνική οικονομία, επένδυσης πλήρους κλίμακας παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
">

Electric Cars e.GO Made in Greece


Wednesday, 16 December 2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Webinar «Doing Business in Japan – COVID 19 Challenges and Opportunities»


Friday, 11 December 2020

Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2020| Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το έκτο διαδικτυακό εξαγωγικό webinar: «Doing Business in Japan – COVID 19 Challenges and Opportunities», το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Τόκιο. Το webinar απευθυνόταν σε στελέχη ελληνικών εξαγωγικών εταιρειών που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην αγορά της Ιαπωνίας και συγκέντρωσε σχεδόν διακόσιες συμμετοχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 1 December 2020

Άρθρο του Κωστή Μουσουρούλη, Πρoέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης - Η Δυτική Μακεδονία και η Μεγαλόπολη μετά τη «μονοκαλλιέργεια» του λιγνίτη – Πρώτες θετικές ενδείξεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έντονο Ισραηλινό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα


Tuesday, 1 December 2020

Αθήνα, 01 Δεκεμβρίου 2020 | Το ενδιαφέρον Ισραηλινών επενδυτών για επενδύσεις στην Ελλάδα σε ένα μεγάλο εύρος αναπτυσσόμενων κλάδων της ελληνικής οικονομίας, καταγράφηκε κατά τη διάρκεια διαδικτυακού επενδυτικού σεμιναρίου που διεξήχθη την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2020, με μεγάλη συμμετοχή εταιριών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης των λιγνιτικών περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης-Η Enterprise Greece συνδράμει μέσω της προσέλκυσης και υποστήριξης επενδυτών


Monday, 30 November 2020

Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2020 | Με τη σύσταση ειδικής ομάδας Task Force, συμμετέχει η Enterprise Greece στο εθνικό Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης των λιγνιτικών περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο έργο, το οποίο στοχεύει στην οικονομική αναδιάρθρωση των περιοχών μετάβασης και στην κάλυψη του ελλείμματος του παραγωγικού τους προτύπου, μέσα από τη δημιουργία αξιών σε διαφορετικούς τομείς και κλάδους, αξιοποιώντας τα πολυποίκιλα συγκριτικά πλεονεκτήματα με τα οποία είναι προικισμένες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επενδυτικό διαδικτυακό σεμινάριο για την προσέλκυση τουριστικών επενδυτικών σχεδίων από Αυστραλία


Friday, 27 November 2020

Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2020 | Με επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, το διαδικτυακό επενδυτικό σεμινάριο με στόχο την προώθηση της Ελλάδας ως πολλά υποσχόμενου επενδυτικού προορισμού σε Αυστραλιανές επιχειρήσεις και επενδυτές στους τομείς του τουρισμού και των ακινήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Διέξοδο» στο εξωτερικό μέσω του eBay βρήκαν οι ελληνικές επιχειρήσεις


Tuesday, 24 November 2020

Σημαντική ώθηση στον αριθμό των επιχειρήσεων αλλά και των μεμονωμένων ελεύθερων επαγγελματιών που χρησιμοποιούν το eBay για την πώληση προϊόντων έδωσε η πανδημία του κορωνοϊού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Thriving in the Storm - Nέο πρόγραμμα υποστήριξης της εξωστρέφειας του κλάδου της τεχνολογίας από την Enterprise Greece


Monday, 23 November 2020

Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2020 |Με επιτυχία διεξήχθη την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, η διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση του Προγράμματος «Thriving in the Storm», το οποίο συνδιοργανώνει η Enterprise Greece με τον oργανισμό US-MAC (U.S. Market Access Center).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Thriving in the Storm»

Αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Thriving in the Storm»


Thursday, 19 November 2020

Δήλωση συμμετοχής στο Πρόγραµµα «Thriving in the Storm» για την ενίσχυση της εξαγωγικής δυναµικής καινοτόµων τεχνολογικών επιχειρήσεων, που συνδιοργανώνει  η Enterprise Greece με τον Οργανισμό US-MAC (US Market Access Center https://usmarketaccess.com/track-record).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 19 November 2020

Μουσούρλης στη GREENAGENDA: Επενδύσεις 4,6 ΔΙΣ. ευρώ για την απολιγνιτοποίηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece: Παρουσίαση νέου προγράμματος για την υποστήριξη της εξωστρέφειας του κλάδου της τεχνολογίας


Monday, 16 November 2020

Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2020 | Πρόγραµµα «Thriving in the Storm» για την ενίσχυση της εξαγωγικής δυναµικής καινοτόµων τεχνολογικών επιχειρήσεων θα συνδιοργανώσει  η Enterprise Greece με τον Οργανισμό US-MAC (US Market Access Center). Ο Oργανισµός USMAC δραστηριοποιείται από το 1995, παρέχοντας σε εταιρείες τεχνολογίας, γρήγορη και επιτυχηµένη πρόσβαση στην παγκόσµια αγορά µέσω της Silicon Valley (www.usmarketaccess.com).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνικές εταιρείες τροφίμων και ποτών συστήνονται στην αγορά της Κίνας - 3rd CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPOSITION


Thursday, 12 November 2020

Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2020 | Οι Ελληνικές εταιρείες τροφίμων και ποτών που συμμετείχαν στην 3η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου της Κίνας, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν Κινέζους εισαγωγείς και να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη 5-10 Νοεμβρίου 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GREEK-NORDIC TRADE WEEK 2020 – ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ


Thursday, 12 November 2020

Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2020 | Πενήντα από τις πιο εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις επιλέχθηκαν να λάβουν μέρος στην Greek-Nordic Trade Week (16- 20 Νοεμβρίου 2020), την 1η ολοκληρωμένη δράση ανάπτυξης εξαγωγών στις Σκανδιναβικές αγορές που συνδιοργανώνουν διαδικτυακά οι Εταιρείες RECO EXPORTS & MOREGANIC και η Enterprise Greece.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Εnterprise Greece) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ)


Monday, 9 November 2020

Αθήνα, 09 Νοεμβρίου 2020| Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ) υπέγραψαν σήμερα Σύμφωνο Συνεργασίας με στόχο την υποστήριξη των ΜμΕ, την ενίσχυση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας και τη διεθνή προβολή του επενδυτικού τους προφίλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Εnterprise Greece) επανεξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών


Monday, 9 November 2020

Αθήνα, 09 Νοεμβρίου 2020| Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) επανεξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών (European Trade Promotion Organisations’ AssociationETPOA AISBL) για τη διετία 2020 – 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα πρωτοπόρο έργο για την μετατροπή της Αστυπάλαιας στο πρώτο έξυπνο και πράσινο νησί της Μεσογείου

Ένα πρωτοπόρο έργο για την μετατροπή της Αστυπάλαιας στο πρώτο έξυπνο και πράσινο νησί της Μεσογείου


Wednesday, 4 November 2020

Αθήνα, 4 Νοεμβρίου 2020 |  Ένα πρωτοπόρο έργο για την μετατροπή της Αστυπάλαιας στο πρώτο έξυπνο και πράσινο νησί της Μεσογείου, που θα έχει ενεργειακή αυτονομία, συμφώνησαν σήμερα η Ελληνική Κυβέρνηση και ο όμιλος Volkswagen. Το έργο περιλαμβάνει α) την σταδιακή αντικατάσταση των συμβατικών ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης οχημάτων στο νησί με ηλεκτρικά, β) την εισαγωγή καινοτόμων υπηρεσιών συγκοινωνίας και μετακίνησης, καθώς και γ) την παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ, χωρίς αρνητικό οικολογικό αποτύπωμα, σε αντικατάσταση των σημερινών γεννητριών πετρελαίου. Η συμφωνία που υπεγράφη σήμερα από τον Υφυπουργό Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστα Φραγκογιάννη και τον Dr. Herbert Diess, CEO του ομίλου Volkswagen, επισφραγίζει την εθνική στρατηγική της Ελληνικής κυβέρνησης για προώθηση της “πράσινης οικονομίας” και επιβεβαιώνει την ικανότητα της χώρας να προσελκύει και να υποστηρίζει καινοτόμες επενδύσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 30 October 2020

Greek officials, entrepreneurs praise China's commitment to free trade amid COVID-19

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από 16 έως 20 Νοεμβρίου η «Greek-Nordic Digital Trade Week» Ψηφιακή εκδήλωση προβολής του Αγροδιατροφικού τομέα στις Σκανδιναβικές χώρες


Thursday, 29 October 2020

Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2020 | Την πρώτη ψηφιακή εκδήλωση προβολής του Ελληνικού Αγροδιατροφικού τομέα στις Σκανδιναβικές χώρες διοργανώνει η Reco Exports σε συνεργασία με τη Σουηδική εταιρεία Moreganic και με συνδιοργανωτή την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Spotlight: Greek businesses see great potential to further deepen cooperation with China under BRI


Thursday, 29 October 2020

ATHENS, Oct. 29 (Xinhua) -- There is great potential to further deepen Sino-Greek cooperation in the framework of the Belt and Road Initiative (BRI), Greek officials and businessmen have told Xinhua in recent interviews on the occasion of the forthcoming 3rd China International Import Expo (CIIE), which will be held in Shanghai next month.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρωτοβουλία "Learn From The Greeks"


Thursday, 29 October 2020

Η πρωτοβουλία του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Λος Άντζελες, του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στον Άγιο Φραγκίσκο και του Γραφείου ΟΕΥ Αγίου Φραγκίσκου "Learn from the Greeks", είναι μια συλλογή βίντεο που στοχεύει να παρουσιάσει πολλά υποσχόμενους και εξέχοντες Έλληνες της Δυτικής Ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών και να γνωστοποιήσει τα επιτεύγματα και τις συμβουλές τους σε ένα ευρύτερο κοινό. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Roundup: Greece's participation in CIIE to further boost trade relations with China


Wednesday, 28 October 2020

ATHENS, Oct. 28 (Xinhua) -- Greek-Chinese trade relations will expand further as Greece is gearing up to participate in the third China International Import Expo (CIIE), to be held in Shanghai from Nov. 5 to 10, Greek officials and business representatives told Xinhua recently.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Δυτική Μακεδονία-Μεγαλόπολη: Μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες» -Ψηφιακό επιχειρηματικό φόρουμ για την απολιγνιτοποίηση και την θέση της στο στον εθνικό ενεργειακό χάρτη


Thursday, 22 October 2020

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου  2020 | Διοργανώθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία το  διαδικτυακό φόρουμ «Δυτική Μακεδονία-Μεγαλόπολη: Μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες» από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και τη Συντονιστική Επιτροπή για το Σχέδιο Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ). Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς και Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 21 October 2020

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Webinar «Doing Business in South Korea – COVID-19 Challenges and Opportunities»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 16 October 2020

Διαδικτυακή συζήτηση (webinar) με θέμα: «O προστατευτισμός στο διεθνές εμπόριο στη μετά COVID-19 εποχή», διοργάνωσε η Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece Γεωργίου Φιλιόπουλου στο fDi intelligence

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece Γεωργίου Φιλιόπουλου στο fDi intelligence


Thursday, 15 October 2020

Greece is no stranger to crisis, and its resilience puts it in good stead for managing the fallout from Covid-19. Privatisations and major projects have continued throughout the pandemic, and its fast-growing tech sector continues to attract major investors. In early October, Microsoft committed €1bn towards establishing a data centre and cloud services in the country.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Webinar «Doing Business in Germany – COVID 19 Challenges and Opportunities»


Thursday, 15 October 2020

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου  2020 | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τέταρτο διαδικτυακό εξαγωγικό webinar: «Doing Business in GermanyCOVID 19 Challenges and Opportunities», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Βερολίνο, και απευθυνόταν σε στελέχη ελληνικών εξαγωγικών εταιρειών που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην αγορά της Γερμανίας.

Στο webinar συμμετείχαν περισσότερες από 100 ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, από τους κλάδους Τροφίμων & Ποτών, Βιομηχανικού Εξοπλισμού και Software – Πληροφορικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 13 October 2020

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, των Υφυπουργών, Χρίστου Δήμα και Γιάννη Τσακίρη και του Γενικού Γραμματέα Έρευνας & Τεχνολογίας, Αθανάσιου Κυριαζή εγκαινίασε σήμερα την πλατφόρμα Elevate

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 30 September 2020

Διαδικτυακή εκδήλωση «Discover Portugal» στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Υφυπουργού Εξωτερικών της Πορτογαλίας, κου Eurico Brilhante Dias

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
eMariMatch 2020- Εκδήλωση Επιχειρηματικών Διαδικτυακών Συναντήσεων για επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς του ναυτιλιακού τομέα

eMariMatch 2020- Εκδήλωση Επιχειρηματικών Διαδικτυακών Συναντήσεων για επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς του ναυτιλιακού τομέα


Thursday, 24 September 2020

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas, προσκαλεί τους φορείς του τομέα της Ναυπηγικής Βιομηχανίας, του Μηχανικού Εξοπλισμού & της Θαλάσσιας Τεχνολογίας σε Εκδήλωση Επιχειρηματικών Διαδικτυακών Συναντήσεων, στις 29-30 Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση eMariMatch 2020 διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Συντονιστή του δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, το Βιοτεχνικό Επιμελητηριο Αθηνών, με την υποστήριξη της ομάδας «Maritime Industry & Services» του δικτύου Enterprise Europe Network. Είναι η τέταρτη φορά που πραγματοποιείται και προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες του ναυτιλιακού τομέα να αναζητήσουν συνεργασίες ενώ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του θεσμού “Posidonia Web Forums Week”. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Synergassia Ionia”: το πρώτο διαδικτυακό “Synergassia@IonianIslands” από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων


Friday, 18 September 2020

 Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2020 | Με ευρεία συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε, χθες, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, το πρώτο διαδικτυακό Synergassia@IonianIslands”, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων στα Ιόνια Νησιά αλλά και την προώθηση των τοπικών προϊόντων σε ξένες αγορές, που συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ.Δημητριάδης- Πρόεδρος της Enterprise Greece:"Κυβερνητική Επιτροπή για τη Διευκόλυνση του Εμπορίου".

Γ.Δημητριάδης- Πρόεδρος της Enterprise Greece:"Κυβερνητική Επιτροπή για τη Διευκόλυνση του Εμπορίου".


Friday, 18 September 2020

Δημιουργική πρόκληση η Κυβερνητική Επιτροπή για τη Διευκόλυνση του Εμπορίου

Επισπεύδονται οι κυβερνητικές παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση του διασυνοριακού εμπορίου, θέματος που απασχολεί έντονα τον εμπορικό κόσμο και την ελληνική επιχειρηματικότητα. Η νέα Κυβερνητική Επιτροπή για τη Διευκόλυνση του Εμπορίου συστήθηκε τον Ιούνιο με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου. Στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής,  με συντονιστή τον γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών και πρόεδρο του Enterprise Greece, Γρηγόρη Δημητριάδη, συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της Προεδρίας της Κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογιώργης, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τη βούληση του Πρωθυπουργού για προτεραιοποίηση της εν λόγω δράσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή του Προέδρου της Enterprise Greece στο Συνέδριο του Economist

Συμμετοχή του Προέδρου της Enterprise Greece στο Συνέδριο του Economist


Thursday, 17 September 2020

Αισθητά διαφοροποιημένη από το σχετικά πρόσφατο παρελθόν είναι πλέον η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι ξένοι επενδυτές για την Ελλάδα ως επενδυτικό προορισμό, γεγονός που αυξάνει τις προσδοκίες για την προσέλκυση επενδύσεων. Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων, επικαλούμενος πρόσφατες έρευνες που δείχνουν ότι πλέον οι ξένοι επενδυτές αναγνωρίζουν σε συντριπτικό ποσοστό τις προσπάθειες της κυβέρνησης να καταστήσει τη χώρα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, ο πρόεδρος της Enterprise Greece και γενικός γραμματέας Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ Γρηγόρης Δημητριάδης, μιλώντας στο συνέδριο του Economist. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece και η eBay: πρώτη φάση του προγράμματος υποστήριξης των Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων


Wednesday, 16 September 2020

Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2020 | Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου, Enterprise Greece, ο αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών, και η eBay, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, ανέλυσαν χθές κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης το πρόγραμμα που έχουν σχεδιάσει για την υποστήριξη των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, με στόχο να προσεγγίσουν σχεδόν 200 εκατομμύρια καταναλωτές διεθνώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 10 September 2020

Greek Nordic Trade Week: προώθηση του κλάδου των Τροφίμων & Ποτών στις Σκανδιναβικές χώρες, 9-13 Νοεμβρίου 2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνεργασία Enterprise Greece – Eurobank για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και των επενδύσεων


Wednesday, 9 September 2020

Αθήνα, 09 Σεπτεμβρίου 2020 |Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την ενίσχυση των εξαγωγών και την προσέλκυση επενδύσεων προχώρησαν ο Οργανισμός Enterprise Greece και η Eurobank.

Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Οργανισμού Enterprise Greece να απευθύνει πρόσκληση σε οργανισμούς στην Ελλάδα προκειμένου να στηρίξουν, από κοινού, την προσπάθεια των ελληνικών επιχειρήσεων να ενισχύσουν την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητά τους, στο εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον του διεθνούς εμπορίου. Η Eurobank ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση αυτή και η συμφωνία επισφραγίστηκε με την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα εν μέσω της πανδημικής κρίσης καθώς είναι επιτακτική ανάγκη ο συντονισμός κινήσεων και δράσεων που θα διευκολύνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες ισχυρές προκλήσεις αλλά και να θέσουν τις βάσεις για μια βιώσιμη οικονομική ανάκαμψη το συντομότερο δυνατό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece και η eBay ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και την ενίσχυση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας


Tuesday, 1 September 2020

Αθήνα, 01 Σεπτεμβρίου 2020 | Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Enterprise Greece, ο αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών, και η eBay, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεργασία τους για την ενδυνάμωση των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και την παγκόσμια προβολή τους. Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που θα προωθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις σε 190 αγορές ανά τον κόσμο, μέσα από την παγκόσμια επιτυχημένη πλατφόρμα της eBay.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 8 July 2020

Άρθρο του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας Enterprise Greece, Γιώργου Φιλιόπουλου, στο ειδικό αφιέρωμα για τις εξαγωγές στη Ναυτεμπορική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σειρά διαδικτυακών Webinars «Doing Business in the USA – COVID 19 Challenges and Opportunities»


Friday, 3 July 2020

Αθήνα, 3 Ιουλίου 2020 | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη σειρά διαδικτυακών εξαγωγικών συνεδρίων (webinars), που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) σε συνεργασία με τα αρμόδια Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην Ουάσιγκτον, στην Νέα Υόρκη και στο Σαν Φρανσίσκο  και απευθυνόταν σε στελέχη ελληνικών εξαγωγικών εταιρειών με ενδιαφέρον δραστηριοποίησης στην αγορά των ΗΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Enterprise Greece φιλοξενεί την 87η συνάντηση εργασίας των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών


Wednesday, 24 June 2020

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2020 | Η Enterprise Greece φιλοξενεί και διοργανώνει την 87η συνάντηση εργασίας του Working Group of Information Professionals (WGIP) των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών. Η φετινή συνάντηση στην οποία έχουν επιβεβαιώσει την διαδικτυακή συμμετοχή τους εκπρόσωποι 23 οργανισμών, λαμβάνει χώρα σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους για την οικονομική ανάπτυξη όλης της Ευρώπης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ατζέντα Ελλάδας – Ηνωμένων Εθνών» Παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα Εξωστρέφειας Γρηγόρη Δημητριάδη στην 20η Σύνοδο Κορυφής για το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ (UN Global Compact Leaders Summit)


Thursday, 18 June 2020

«Όσο ενδυναμώνουμε τη διεθνή συνεργασία και χτίζουμε ειρηνικές σχέσεις μεταξύ των εθνών, η αλληλεγγύη θα υπερισχύει πάντα. Σε συνδυασμό με κυβερνητική λογοδοσία και δημοκρατικό έλεγχο, η ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα δε θα απειληθούν ποτέ, ούτε κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων κρίσεων» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Εξωστρέφειας του Υπ. Εξωτερικών, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης στην παρέμβαση του στην 20η Σύνοδο Κορυφής για το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ (UN Global Compact Leaders Summit).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece: Διαδικτυακό Επενδυτικό Webinar στον Καναδά για τον κλάδο των ΑΠΕ


Wednesday, 17 June 2020

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2020 | Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη (10/6) το δεύτερο διαδικτυακό επενδυτικό webinar, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Τορόντο. Στόχος του webinar ήταν να παρουσιασθεί  σε στελέχη Καναδικών επιχειρήσεων η επενδυτική πρόταση της Ελλάδας στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με έμφαση στις τεχνολογίες των αιολικών και φωτοβολταϊκών, στις οποίες η χώρα μας αποδεδειγμένα διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece: Διαδικτυακό Επενδυτικό Webinar «Doing Business in the USA – COVID 19 Challenges and Opportunities»


Wednesday, 17 June 2020

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2020 | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διαδικτυακό εξαγωγικό webinar, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην Ουάσιγκτον και απευθυνόταν σε στελέχη ελληνικών εξαγωγικών εταιρειών με ενδιαφέρον δραστηριοποίησης στην αγορά των ΗΠΑ. Στο webinar συμμετείχαν 160 περίπου εταιρείες από διάφορους κλάδους της οικονομίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 5 June 2020

Enterprise Greece: 6 νέες στρατηγικές επενδύσεις, ύψους €595.809.000 που θα δημιουργήσουν 1.395 νέες θέσεις εργασίας για την ελληνική οικονομία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece: Διαδικτυακό Επενδυτικό Webinar εστιασμένο στους κλάδους του τουρισμού και των ακινήτων


Friday, 5 June 2020

Αθήνα, 5 Ιουνίου 2020 | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διαδικτυακό επενδυτικό webinar, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα και το Ελληνο-Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο (HRCC). Στόχος του webinar ήταν να παρουσιασθεί  σε στελέχη Ρωσικών επιχειρήσεων η επενδυτική πρόταση της Ελλάδας στους κλάδους του τουρισμού και των ακινήτων, στους οποίους η χώρα αποδεδειγμένα διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 19 May 2020

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Enterprise Greece, Γιώργου Φιλιόπουλου στην Εφημερίδα Die Welt

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 5 May 2020

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Enterprise Greece, Γιώργου Φιλιόπουλου, στο Greece Investor Guide

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece: Σειρά δράσεων για την στήριξη των επιχειρήσεων


Wednesday, 29 April 2020

Δίπλα στους Έλληνες εξαγωγείς βρίσκεται ο Οργανισμός Enterprise Greece, σε συνεργασία με εθνικούς και διεθνείς φορείς, για να τους υποστηρίξει εν μέσω πανδημίας

Αθήνα, 29 Απριλίου 2020 | Σειρά δράσεων για την στήριξη και την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των επιχειρήσεων σε θέματα που αφορούν την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών και την υποστήριξη των υπαρχουσών επενδύσεων εν μέσω πανδημίας, υλοποιεί ο Οργανισμός Enterprise Greece, συμβάλλοντας έτσι στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 22 April 2020

Συνέντευξη του Πρόεδρου του Enterprise Greece και ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ, Γρηγόρη Δημητριάδη στο Greece Investor Guide

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 3 April 2020

Γρηγόρης Δημητριάδης, Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ και Πρόεδρος του Enterprise Greece: Χτίζουμε ικανή επάρκεια υγειονομικού υλικού εντός εβδομάδος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 1 April 2020

Ο Πρόεδρος του Enterprise Greece και ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ, κ. Γρ. Δημητριάδης, μιλά στην ΕΡΤ για τις ενέργειες της Ελληνικής Κυβέρνησης να διασφαλίσει επάρκεια υγειονομικού υλικού για το ΕΣΥ #μένουμε_σπίτι #COVID-19

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 21 February 2020

Δυναμική παρουσία των Ελλήνων εξαγωγέων στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2020, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στη Μέση Ανατολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων εξαγωγέων  στην Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA στην Γερμανία

Μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων εξαγωγέων στην Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA στην Γερμανία


Wednesday, 19 February 2020

 Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2020 | Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσημη εθνική συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2020.

Η ελληνική συμμετοχή έδω...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Discover Azerbaijan - Επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Αγορά του Αζερμπαϊτζάν

Discover Azerbaijan - Επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Αγορά του Αζερμπαϊτζάν


Wednesday, 29 January 2020

Εκδήλωση Enterprise Greece, ΣΕΒ και Πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν 

H ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων της Ελλάδας με το Αζερμπαϊτζάν και οι δυνατότητες δραστηριοποίησης των ελληνικών επιχειρήσεων, ήταν το αντικείμενο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 24 January 2020

Επίσκεψη Υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Φραγκογιάννη, στην Ιαπωνία (26-29.01.2020)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 27 December 2019

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων υπέγραψαν Πρωτόκολλο Συνεργασίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 29 November 2019

Δύο επενδυτικά έργα ύψους 331 εκ. ευρώ, που δημιουργούν 822 νέες θέσεις εργασίας, ενέκρινε το πρώτο ΔΣ της Enterprise Greece παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ν. Δένδια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 22 November 2019

Διοργάνωση εκδηλώσεων προβολής στο πλαίσιο της εθνικής συμμετοχής της χώρας στην Παγκόσμια Έκθεση ΕΧΡΟ Dubai 2020, HAE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ΙνΑνΕπ στο Διεθνές Συνέδριο του έργου RESTART 4.0

Το ΙνΑνΕπ στο Διεθνές Συνέδριο του έργου RESTART 4.0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εντυπωσιακή η εθνική συμμετοχή της Ελλάδας στην έκθεση φυσικών και βιολογικών προϊόντων Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρωμα Ελλάδας στο Παρίσι _ O Enterprise Greece με 21 εξαγωγικές εταιρίες στην Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «Batimat 2019».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 13 November 2019

H Ελληνική συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Οίνου της Σαγκάης, ProWine China

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CIIE 2019: 4/11/2019 – Αξιοσημείωτη συμμετοχή κινεζικών επιχειρήσεων στο επιχειρηματικό φόρουμ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

China International Import Expo 2019 in Shanghai - Δηλώσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Enterprise Greece θα φιλοξενήσει το 61ο ετήσιο συνέδριο των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στην China International Import Expo 2019 (CIIE)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece και HEMEXPO στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση KORMARINE BUSAN 2019 στην Κορέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 18 October 2019

Παγκόσμια Έκθεση ΕΧPO DUBAI 2020: το μεγαλύτερο επενδυτικό και εμπορικό γεγονός του αραβικού κόσμου. The Greek Journey to Expo Dubai 2020 starts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 15 October 2019

Η εταιρία παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών Sitel Group ανακοινώνει το σχέδιο της για εγκατάσταση Κέντρου Οutsourcing στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης για τον κλάδο ΒΡΟ που διοργάνωσε ο Οργανισμός Enterprise Greece στο Παρίσι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 14 October 2019

Παγκόσμια Έκθεση ΕΧPO DUBAI 2020: το μεγαλύτερο επενδυτικό και εμπορικό γεγονός του αραβικού κόσμου. Στις 16 Οκτωβρίου 2019 η παρουσίαση της εθνικής συμμετοχής της Ελλάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρεκόρ συμμετοχών Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο – ANUGA 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Masters of Wine επιστρέφουν στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Επιχειρηματικές ευκαιρίες στις αγορές της Νοτιο-ανατολικής Ασίας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελλάδα επέδειξε για 2η φορά την ισχυρή διεθνή της θέση στον κλάδο των δομικών υλικών στη ΔΕ «BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2019».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα ελληνικά αποστάγματα κάνουν καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Τα ελληνικά αποστάγματα κάνουν καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρεκόρ συμμετοχών ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

USA ROADSHOW 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1η Ελληνική συμμετοχή του κλάδου των δομικών υλικών και κατασκευών με εθνικό περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση «AFRICAN CONSTRUCTION EXPO &TOTALLY CONCRETE EXPO by the Big 5»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

500 επιχειρηματικές συναντήσεις για την προβολή και προώθηση των Ελληνικών γαλακτοκομικών – τυροκομικών προϊόντων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 19 June 2019

Ολοκλήρωση Επενδυτικού Roadshow στις ΗΠΑ (Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

34 ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις εντυπωσίασαν στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημαντικές ελληνικές διακρίσεις στη διεθνή έκθεση κοσμήματος και πολυτίμων λίθων JCK & LUXURY στο Λας Βέγκας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιχειρηματική Αποστολή του κλάδου Δομικών Υλικών στη Σερβία και τη Μόσχα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
“Synergassia” Enterprise Greece και  Επιμελητηρίου Λακωνίας

“Synergassia” Enterprise Greece και Επιμελητηρίου Λακωνίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4ο Πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων του κλάδου Γαλακτοκομικών – Τυροκομικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μιχαέλα Μπαλή - Γερμανία ">
Συνέντευξη για την αποστολή Synergassia  Λακωνία

Συνέντευξη για την αποστολή Synergassia Λακωνία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενίσχυση της ελληνικής εξωστρέφειας στην αγορά της Βραζιλίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ευκαιρίες ανάπτυξης των ελληνικών εξαγωγών στην παγκόσμια αγορά του Private Label

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή της Enterprise Greece στην έκθεση Natural & Organic Products Europe 2019

Συμμετοχή της Enterprise Greece στην έκθεση Natural & Organic Products Europe 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στην αγορά βιολογικών προϊόντων του Λονδίνου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 10 April 2019

Ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων στις αγορές της Γερμανίας, της Μ. Βρετανίας και της Σουηδίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ας γνωρίσουμε τον Οργανισμό Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το συνέδριο Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR&H) επιστρέφει στην Ελλάδα

Το συνέδριο Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR&H) επιστρέφει στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών στην παγκόσμια αγορά του Private Label

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4ο Πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων του κλάδου Τροφίμων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη  Διεθνή Έκθεση Ακινήτων MIPIM 2019 συμμετείχε  ο Οργανισμός Enterprise Greece

Στη Διεθνή Έκθεση Ακινήτων MIPIM 2019 συμμετείχε ο Οργανισμός Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ελληνικό κρασί κέρδισε τις εντυπώσεις στη Γερμανία

Το ελληνικό κρασί κέρδισε τις εντυπώσεις στη Γερμανία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία Ελλάδος και Κύπρου για ανάδειξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Κύπρου

Συνεργασία Ελλάδος και Κύπρου για ανάδειξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 18 March 2019

Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση FOODEX 2019, τη μεγαλύτερη Διεθνή Εμπορική Έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ιαπωνία και μία από τις μεγαλύτερες στην Ασία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική παρουσία του Οργανισμού Enterprise Greece στο Διεθνές Συνέδριο International Hotel Investment Forum

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

50 Έλληνες παραγωγοί οίνου και τσίπουρου στην Έκθεση Prowein 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 5 March 2019

Νέες ευκαιρίες για τους Έλληνες εξαγωγείς στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2019, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στη Μέση Ανατολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 5 March 2019

«Εξωστρέφεια, καινοτομία και παραγωγική ανασυγκρότηση βασικές προϋποθέσεις για το νέο μοντέλο ανάπτυξης» δηλώνει ο Πρόεδρος του Enterprise Greece, Γρηγόρης Στεργιούλης στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 21 February 2019

Εκδήλωση ΣΕΒ, Enterprise Greece, ΕΒΕΑ για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ινδονησία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επενδύσεων στην «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελλάδα με Εθνικό Περίπτερο στην Παγκόσμια Έκθεση EXPO 2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θερμή υποδοχή του ελληνικού οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων στη Silicon Valley και στο διεθνές Συνέδριο Startup Grind

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ευκαιρίες εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στα Βαλκάνια Ημερίδα του Οργανισμού Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

52 ελληνικές επιχειρήσεις σε τρεις διεθνείς εκθέσεις στο Παρίσι «’Yμνος στο στυλ και τη μόδα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Οργανισμός Enterprise Greece με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Ευρω-Μεσογειακού Δικτύου ANIMA Investment Network συνδιοργανώνει εργαστήρια κατάρτισης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας με ομόλογους Μεσογειακούς Οργανισμούς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 11 January 2019

Παρουσία του Enterprise Greece στο Συνέδριο Southeast Europe – Germany Business & Investment Summit του Economist στο Βερολίνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece - Σημαντικές δράσεις προσέλκυσης επενδύσεων στη Σαγκάη και την Χανγκτσόου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών και Κατασκευών «Big 5 Show Dubai 2018»: Ισχυρή συμμετοχή της Ελλάδας - δεύτερη μεγαλύτερη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 27 November 2018

Συμμετοχή της Ελλάδας στην Έκθεση Αρωμάτων και Καλλυντικών COSMOPROF ASIA - Hong Kong, 14-16/11/2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 22 November 2018

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση επαγγελματικού εξοπλισμού, EQUIPHOTEL 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εντυπωσιακή συμμετοχή Ελλήνων εξαγωγέων φυσικών και βιολογικών προϊόντων σε έκθεση στην Σουηδία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημαντικές επαφές του Enterprise Greece με επιχειρήσεις και επιχειρηματικούς φορείς στην Ινδία – Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Πρόγραμμα Golden Visa

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελλάδα συναντά την Κίνα - 1ST CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPOSITION

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 15 November 2018

Προγραμματική σύμβαση του Δήμου Λευκάδας, του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας και του Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2η Ελληνική συμμετοχή με Εθνικό περίπτερο στην ιδιαίτερα σημαντική διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών στην Αφρική BIG 5 CONSTRUCT EAST AFRICA 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή Οργανισμού Enterprise Greece στη διεθνή έκθεση Web Summit 2018

Συμμετοχή Οργανισμού Enterprise Greece στη διεθνή έκθεση Web Summit 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Οργανισμός Enterprise Greece εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum ολοκληρώθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά στην Αθήνα

Το Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum ολοκληρώθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά στην Αθήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 26 October 2018

Με το μήνυμα Invest in Taste ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ελληνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο, SIAL Paris 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνέδριο Discover the Baltics - Αναπτύσσοντας τις επιχειρηματικές σχέσεις με τις χώρες της Βαλτικής

Συνέδριο Discover the Baltics - Αναπτύσσοντας τις επιχειρηματικές σχέσεις με τις χώρες της Βαλτικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απολογισμός της Διπλωματικής Αποστολής του Οργανισμού Enterprise Greece στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Synergassia

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά κερδίζουν τις εντυπώσεις στη Γαλλία

Τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά κερδίζουν τις εντυπώσεις στη Γαλλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υψηλής αισθητικής σχεδίαση και εφαρμογή αξιοσημείωτα έντονο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες της έκθεσης και υψηλού επιπέδου επαγγελματικές επαφές στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του κλάδου The Hotel Show Dubai

Υψηλής αισθητικής σχεδίαση και εφαρμογή αξιοσημείωτα έντονο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες της έκθεσης και υψηλού επιπέδου επαγγελματικές επαφές στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του κλάδου The Hotel Show Dubai

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ισχυρή παρουσία ελληνικών εταιρειών ακινήτων στη διεθνή έκθεση ακινήτων CBIPF 2018 Citizenship by Investment Property Fair στο Κάιρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενημέρωση και Εκπαίδευση των Ελλήνων Εξαγωγέων για την αγορά της Ιαπωνίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση FOODEX JAPAN 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1η Ελληνική συμμετοχή – η μεγαλύτερη μεταξύ των χωρών της ΕΕ - με εθνικό περίπτερο στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών της Αιγύπτου - BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα ξενοδοχεία Grace Santorini και Fouka Bay διακρίνονται στο MR&H Top Mediterranean Resort Award 2018

Τα ξενοδοχεία Grace Santorini και Fouka Bay διακρίνονται στο MR&H Top Mediterranean Resort Award 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2η Ελληνική συμμετοχή με εθνικό περίπτερο στη σημαντικότερη Διεθνή Έκθεση Βιομηχανικού Ναυτιλιακού Εξοπλισμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 17 September 2018

Ο Οργανισμός Enterprise Greece στο 23ο Διεθνές Συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Οργανισμών Προώθησης Επενδύσεων (WAIPA)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμικό παρόν 12 ελληνικών επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Ένδυσης CPM 2018 στη Μόσχα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Οργανισμός Enterprise Greece με διπλωματική αποστολή από 26 χώρες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος “Synergassia”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 11 September 2018

Συμμετοχή σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις, στόχοι και προετοιμασία για επιτυχημένες εξαγωγές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Questex και ο Οργανισμός Enterprise Greece συνεργάζονται ενόψει του Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Οργανισμού Enterprise Greece με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σαγκάης - China Council for the Promotion of International Trade - CCPIT

Συνάντηση Οργανισμού Enterprise Greece με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σαγκάης - China Council for the Promotion of International Trade - CCPIT

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρωτόκολλο συνεργασίας Τράπεζας Πειραιώς – Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιτυχημένη η πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση κατασκευών και δομικών υλικών PROJECT LEBANON 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρεπορτάζ του New Greek TV για την εθνική συμμετοχή μας ως Partner Country στη Διεθνή Έκθεση Summer Fancy Food Show 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Ελλάδα Τιμώμενη Χώρα (Partner Country) στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H ελληνική εθνική αποστολή στο επίκεντρο του Toulouse Space Show 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Οργανισμός Enterprise Greece επανεξελέγη στην Αντιπροεδρία του ANIMA INVESTMENT NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέος Εκτελεστικός Πρόεδρος στον Οργανισμό Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7th Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Greece – India Business Forum: Περισσότερες από 200 διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ινδών επιχειρηματιών στο Επιχειρηματικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 12 June 2018

1200 επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο του 3ου Προγράμματος επιχειρηματικών συναντήσεων του κλάδου Τροφίμων, Χυμών & Αναψυκτικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 12 June 2018

Ημερίδα στο πλαίσιο της Εθνικής Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Summer Fancy Food Show 2018, Νέα Υόρκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 5 June 2018

Ο Οργανισμός Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Greek Jewels» στη διεθνή έκθεση JCK & Luxury 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 30 May 2018

3ο Πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων του κλάδου Τροφίμων, Χυμών & Αναψυκτικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ημερίδα Ενημέρωσης: Understanding the Business of Specialty Foods in the USA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών (ETPO WGIP - Working Group of Information Professionals) με συμμετοχή του Enterprise Greece - Ανάληψη της διοργάνωσης για το 2020

Συνάντηση των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών (ETPO WGIP - Working Group of Information Professionals) με συμμετοχή του Enterprise Greece - Ανάληψη της διοργάνωσης για το 2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Toulouse Space Show 2018 Η Ελληνική διαστημική καινοτομία σε επιχειρηματική αποστολή στην σημαντικότερη Ευρωπαϊκή έκθεση για το Διάστημα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 8 May 2018

Η Ελλάδα στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση στη Ν.Α Ασία, Food and Hotel Asia 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 3 May 2018

Ελληνική Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών CEBIT 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Οργανισμός Enterprise Greece στηρίζει την 22η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων που διοργανώνεται στη Ρόδο από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 16 April 2018

Συνέντευξη Διευθύνοντος Συμβούλου του Enterprise Greece, Ηλία Αθανασίου στη Wall Street Journal Trade Business Debate

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας και του Enterprise Greece (Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή  Έκθεση Εισαγωγών Κίνας-1ST CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPOSITION

Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών Κίνας-1ST CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPOSITION

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 28 March 2018

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Οίνων, Vinexpo NY 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 28 March 2018

Ο Οργανισμός Enterprise Greece συμμετείχε στη συνάντηση της Συμβουλευτικής Ομάδας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΟΟΣΑ για την Προώθηση των Επενδύσεων στη Μεσόγειο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απολογισμός Δράσεων του Enterprise Greece έτους 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 22 March 2018

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση οίνων και ποτών στον κόσμο, Prowein 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 22 March 2018

Η μεγαλύτερη ελληνική συμμετοχή τα τελευταία 15 χρόνια στη Διεθνή Έκθεση καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, Μπολόνια COSMOPROF 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμικό παρόν της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Ακινήτων MIPIM 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες από 300 διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Σέρβων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 16 March 2018

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας, για όγδοη συνεχή χρονιά, στη Διεθνή Έκθεση κατασκευών και δομικών υλικών BIG 5 SAUDI 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική παρουσία του Enterprise Greece στο διεθνές Συνέδριο International Hotel Investment Forum

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χρ. Στάϊκος: Αυξάνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον συνεχώς - ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ - ΑΠΕ /Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χρ. Στάϊκος: Αυξάνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον συνεχώς - ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ - ΑΠΕ /Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 7 March 2018

Ο Οργανισμός ENTERPRISE GREECE διοργανώνει για πρώτη φορά εθνικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Ακινήτων MIPIM 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Δελφών και του Enterprise Greece (Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 28 February 2018

Δυναμική η παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2018, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στη Μέση Ανατολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξαιρετικά σημαντικές οι προοπτικές ανάπτυξης ιαματικού τουρισμού στην Ελλάδα. Ιστορική η συγκυρία για την προσέλκυση επενδύσεων στον ιαματικό τουρισμό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δελτίο Τύπου Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης : Χαιρετισμός Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης στην εκδήλωση «Greek & Irish Connections»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 23 February 2018
Friday, 23 February 2018

Ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργανώνει το 3ο πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων για εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου Τροφίμων & Αναψυκτικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Enterprise Greece συνδιοργανώνει το “INVESTORS’ WORKSHOP-DEVELOPMENT OF THERMAL SPRINGS IN GREECE”

Το Enterprise Greece συνδιοργανώνει το “INVESTORS’ WORKSHOP-DEVELOPMENT OF THERMAL SPRINGS IN GREECE”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 13 February 2018

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Fruitlogistica 2018, τη μεγαλύτερη έκθεση νωπών φρούτων και λαχανικών στον κόσμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 1 December 2017

600 συναντήσεις 25 ελληνικών εταιρειών στην επιχειρηματική αποστολή του Enterprise Greece στον κλάδο τροφίμων και ποτών σε Βελιγράδι, Βουκουρέστι και Σόφια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 30 November 2017

Ντουμπάι BIG 5 SHOW – Έκθεση Δομικών Υλικών και Κατασκευών: 80.000 επισκέπτες είδαν 38 Ελληνικές επιχειρήσεις - Η Ελληνική συμμετοχή ήταν η 3η μεγαλύτερη από την Ευρώπη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 28 November 2017

Ο Enterprise Greece διοργάνωσε roadshow κρασιού στη Γερμανία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρωτοβουλίες του Enterprise Greece σε συνεργασία με θεσμικούς φορείς της χώρας για την ενίσχυση της εξαγωγικής προσπάθειας των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνο-Πολωνικό Φόρουμ Καινοτομίας στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 23 November 2017
Tuesday, 21 November 2017

Ολοκληρώθηκε το Επενδυτικό Road show στην Αυστραλία του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece και HEMEXPO στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση KORMARINE BUSAN 2017 στην Κορέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 6 November 2017

Μιλάνο: 190.000 επισκέπτες στη Διεθνή Έκθεση HOST 2017 - Δυναμική παρουσία Ελληνικών εταιριών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 3 November 2017
Το Enterprise Greece φέρνει στην Αθήνα το επόμενο Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum

Το Enterprise Greece φέρνει στην Αθήνα το επόμενο Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 17 October 2017

Με το μήνυμα “Invest in Taste” ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ελληνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο, Anuga 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 10 October 2017

Στην τροχιά της ανόδου των ελληνικών εξαγωγών, δυναμικό παρόν δίνει η κατά 30% αυξημένη ελληνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο, Anuga 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 27 September 2017

Ο Enterprise Greece διοργανώνει επιχειρηματικές συναντήσεις στον κλάδο των Δομικών Υλικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 25 September 2017

Ο Enterprise Greece στο 12ο Roadshow στο Λονδίνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμικό παρόν 11 ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς εκθέσεις HOTEL SHOW & GULF HOST 2017 στο Ντουμπάι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 22 September 2017

Αυξημένη κατά 30% η φετινή ελληνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο «Anuga 2017»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 18 September 2017
Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Enterprise Greece και του Συμβουλίου για την Προώθηση του Διεθνούς Εμπορίου της Κίνας

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Enterprise Greece και του Συμβουλίου για την Προώθηση του Διεθνούς Εμπορίου της Κίνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνo-Ευρασιατικό Οικονομικό Φόρουμ στην 82η ΔΕΘ "Μια νέα γέφυρα συνεργασίας και ανάπτυξης"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 11 September 2017

Αύξηση εξαγωγών στον τομέα της ένδυσης και δυναμική παρουσία 12 ελληνικών επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση ένδυσης CPM 2017 στη Μόσχα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 7 September 2017

ΕΧΡΟ 2017 - Εορτασμός της Εθνικής Ημέρας της Ελλάδας - Όλη η ΕΧΡΟ μια ελληνική αγκαλιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 25 July 2017

Δυναμικό παρόν της Ελλάδας στο Subsea Connect 2017 στη Μασσαλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 24 July 2017

Newsletter Enterprise Greece - Α΄ Εξάμηνο 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 24 July 2017
Συμφωνία Συνεργασίας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ & του Οργανισμού ENTERPRISE GREECE για την περαιτέρω ενίσχυση των εξαγωγών του ελληνικού οίνου

Συμφωνία Συνεργασίας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ & του Οργανισμού ENTERPRISE GREECE για την περαιτέρω ενίσχυση των εξαγωγών του ελληνικού οίνου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δράσεις προβολής και αύξηση πωλήσεων για το ελληνικό κρασί στην αγορά της Ιαπωνίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 3 July 2017
Το Ελληνικό Κρασί στη VINEXPO BORDEAUX 2017

Το Ελληνικό Κρασί στη VINEXPO BORDEAUX 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνική Συμμετοχή ΕΧΡΟ 2017 στο Καζαχστάν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 29 June 2017
Συνεργασία Enterprise Greece και Περιφέρειας Αττικής για την προβολή του Αττικού Αμπελώνα στην Ιαπωνία

Συνεργασία Enterprise Greece και Περιφέρειας Αττικής για την προβολή του Αττικού Αμπελώνα στην Ιαπωνία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μήνας ελληνικών Τροφίμων & Ποτών στη Σερβία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 7 June 2017

Ελληνικό Πρόγραμμα Golden Visa: Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα στην Ευρώπη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 30 May 2017

Ενημερωτική Εκδήλωση για το ελληνικό Πρόγραμμα Golden Visa

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 23 May 2017
Monday, 22 May 2017

1200 στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις του κλάδου Τροφίμων με αγοραστές από Ευρώπη, Αραβικές Χώρες, Ιαπωνία και Κορέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 19 May 2017

Ο Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

30 φορείς καινοτομίας από 15 χώρες της Ευρώπης και της Μεσογείου συμμετείχαν στο συνέδριο του Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 15 May 2017

Ο Οργανισμός Enterprise Greece φιλοξενεί στην Αθήνα το Ευρω-μεσογειακό Συνέδριο Καινοτομίας και τη Γενική Συνέλευση του ANIMA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 2 May 2017

Ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργανώνει επιχειρηματικές συναντήσεις στον κλάδο των τροφίμων με 40 αγοραστές από Άπω Ανατολή, Αραβικό κόσμο & Ευρώπη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Oργανισμός Enterprise Greece με 22 ξένους διπλωμάτες στην Κέρκυρα στο πλαίσιο του Προγράμματος “Synergassia”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 11 April 2017

Η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση κατασκευών και δομικών υλικών BIG 5 SAUDI 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 6 April 2017

O Οργανισμός Enterprise Greece με διπλωματική αποστολή στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο του Προγράμματος “Synergassia”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 5 April 2017

Δυναμικό παρόν ελληνικών επιχειρήσεων στη σημαντική έκθεση τεχνολογίας CeBIT 2017 στο Αννόβερο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 29 March 2017
Το ελληνικό κρασί όλο και πιο γνωστό σε διεθνές επίπεδο

Το ελληνικό κρασί όλο και πιο γνωστό σε διεθνές επίπεδο


Thursday, 23 March 2017

Ολοκληρώθηκε στις 21 Μαρτίου η Διεθνής Έκθεση για κρασιά και ποτά Prowein 2017. Η έκθεση διεξήχθη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από τις 19 έως και τις 21 Μαρτίου και η Ελλάδα αντιπροσωπεύθηκε από περίπου 100 οινοποιεία.
Η εθνική παρουσία που οργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), φιλοξένησε σημαντικούς Έλληνες οινοποιούς και είχε τη συμμετοχή των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.
Στο κέντρο του ελληνικού περιπτέρου κυριαρχούσε το wine bar όπου οι δύο sommelier, Γρηγόρης Μιχαήλος και Νικόλαος Πανίδης ενημέρωναν τους ξένους επισκέπτες για την ποιότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ελληνικών κρασιών. Στο wine bar πραγματοποιήθηκαν επίσης, δράσεις προβολής (γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις, κλπ) με σπουδαιότερη τη φιλοξενία βράβευσης κρασιών του διεθνούς θεσμού βράβευσης TEXSOM INTERNATIONAL. Η απονομή των διακρίσεων, κατά την οποία βραβεύθηκαν ελληνικά και ξένα κρασιά, έγινε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και συνοδεύτηκε από δοκιμή όλων των βραβευμένων ελληνικών κρασιών.
Για την ενίσχυση της προβολής της εθνικής συμμετοχής είχαν προηγηθεί το Φεβρουάριο, παρουσίαση και γευσιγνωσία ελληνικών κρασιών από τον Master of Wine, Γιάννη Καρακάση στο κορυφαίο, one Michelin Star εστιατόριο “Königshof” του Μονάχου. Τα ελληνικά κρασιά συνόδεψαν έξι πιάτα του εστιατορίου, αναδεικνύοντας τον ευέλικτο προς το φαγητό χαρακτήρα και την υψηλή ποιότητα των ελληνικών κρασιών από γηγενείς ποικιλίες και χαρμάνια. Η πρόσκληση αφορούσε την αφρόκρεμα των wine-experts της Γερμανικής αγοράς. Το Φεβρουαρίου, επίσης, η Master of Wine, Caro Maurer, παρουσίασε ένα απολύτως  επιτυχημένο masterclass για το ελληνικό κρασί και τον πλούτο των γηγενών ποικιλιών στη σχολή των sommelier του Koblenz στη Γερμανία.
Ο Πρόεδρος του Enterprise Greece, Χρήστος Στάικος, επισκέφτηκε την έκθεση και συνομίλησε με τους Έλληνες οινοποιούς δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Τα ελληνικά κρασιά και οι Έλληνες οινοποιοί έχουν κατοχυρώσει με τη δουλειά τους και την ποιότητα των προϊόντων τους μια πολύ σημαντική θέση στον ευρωπαϊκό και διεθνή οινικό χάρτη. Ο Οργανισμός Enterprise Greece από την πλευρά του, σε πλήρη συνεργασία με όλους τους φορείς του κρασιού στην Ελλάδα, έκανε, κάνει και θα συνεχίσει να κάνει, κάθε δυνατή προσπάθεια για την προβολή του ελληνικού κρασιού και των ποικιλιών του σε όλο τον κόσμο και για το άνοιγμα νέων αγορών. Εκτός των άλλων, η ενίσχυση του ελληνικού οίνου και η διεθνής αναγνωρισιμότητά του αναδεικνύει την κουλτούρα μας και ενισχύει το προφίλ μας ως χώρα, κάτι που θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό στη συνολική αυτή προσπάθεια.».
Την έκθεση Prowein 2017 τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ κ. Γρηγόρης Δελαβέκουρας και ο Οικονομικός και Εμπορικός Ακόλουθος κ. Πάρις Νίκολης. Επίσης, την έκθεση επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κων/νος Μπακογιάννης.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικής CeBIT 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 16 March 2017
Wednesday, 8 March 2017

Δυναμική προώθηση ελληνικών ακινήτων και Golden Visa Program σε εκθέσεις στη Ρωσία, το Λίβανο και την Κίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 7 March 2017

Ο Enterprise Greece παρουσίασε 63 Έλληνες εξαγωγείς και επενδυτικές ευκαιρίες του κλάδου των τροφίμων στη GULFOOD 2017 στη Μέση Ανατολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 20 February 2017

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Fruitlogistica 2017, τη μεγαλύτερη έκθεση νωπών φρούτων και λαχανικών στον κόσμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ "EXPO 2017 ASTANA"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 9 February 2017

GOLDEN VISA PROGRAM-Ελληνικό περίπτερο στην έκθεση προώθησης ακινήτων LPS Shanghai και επενδυτική εκδήλωση στη Σαγκάη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 14 December 2016

Νέες συμφωνίες για εξαγωγή τροφίμων σε Ιαπωνία και Ν. Κορέα στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής του οργανισμού Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 8 December 2016

Ανακοίνωση Παράτασης Προθεσμίας Υποβολής Αιτήσεων για απόσπαση - μετάταξη προσωπικού από το Δημόσιο και Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα με σκοπό τη Στελέχωση της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 6 December 2016

ΙoΤ Solutions World Congress: Μια θάλασσα ευκαιριών για την ελληνική αποστολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 2 December 2016
Thursday, 1 December 2016

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η μεγαλύτερη σε μέγεθος ελληνική παρουσία στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών BIG 5 SHOW 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ελληνικό κρασί κερδίζει έδαφος στην Ιαπωνία

Το ελληνικό κρασί κερδίζει έδαφος στην Ιαπωνία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικού Εξοπλισμού EQUIP HOTEL 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 18 November 2016

Ανακοίνωση- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση-μετάταξη προσωπικού από το Δημόσιο και Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα με σκοπό τη Στελέχωση της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 14 November 2016

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO: Η Enterprise Greece ενισχύει την εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1η Ελληνική συμμετοχή – η μεγαλύτερη μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. - με εθνικό περίπτερο στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών της Αφρικής «BIG 5 CONSTRUCT EAST AFRICA 2016»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στην κορυφαία έκθεση για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 26 October 2016

Με το σύνθημα Invest in Taste και με τη συμμετοχή πάνω από 100 ελληνικών επιχειρήσεων στο Εθνικό Περίπτερο της Enterprise Greece ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η Εθνική Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL PARIS 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 20 October 2016

Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL PARIS 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 18 October 2016

Πρόσκληση συμμετοχής στο ελληνικό περίπτερο στην Έκθεση Ακινήτων LPS – Shanghai 9-11 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 12 October 2016
Συνεργασία Enterprise Greece και ΕΔΟΑΟ για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου του οίνου και την αύξηση των εξαγωγών.

Συνεργασία Enterprise Greece και ΕΔΟΑΟ για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου του οίνου και την αύξηση των εξαγωγών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 11 October 2016

Παγκόσμια Έκθεση & Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών - CeBIT 2017 | Ανόβερο 20 - 24 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece με 26 ξένους διπλωμάτες στη Χίο στο πλαίσιο του Προγράμματος Synergassia

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 5 October 2016

H Enterprise Greece αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου της τεχνολογίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 3 October 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ FOODEX JAPAN |TOKYO 7 –10 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 3 October 2016
Σημαντικές Πρωτοβουλίες της Enterprise Greece για τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2016

Σημαντικές Πρωτοβουλίες της Enterprise Greece για τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1η Ελληνική συμμετοχή με εθνικό περίπτερο στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού «SMM HAMBURG 2016»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 8 September 2016

Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση ένδυσης, αξεσουάρ CPM 2016 στη Μόσχα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιχειρηματική αποστολή του κλάδου τροφίμων σε Ιαπωνία και Κορέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 29 August 2016
Wednesday, 3 August 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | Τόκυο – ΙΑΠΩΝΙΑ & Σεούλ- ΚΟΡΕΑ, 26 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

600 εκ. ευρώ ξένες άμεσες επενδύσεις αξιολογήθηκαν από την Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Summer Fancy Food Show

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 12 July 2016
Wednesday, 29 June 2016

Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας & Τεχνολογίας ΙΝΟΤΕΧ 2016, στο Ιράν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1.000 επιχειρηματικές συναντήσεις με αγοραστές από την Ιαπωνία και την Κορέα του κλάδου Τροφίμων και Ποτών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας PLMA 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 2 June 2016
Wednesday, 25 May 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΔΥΣΗΣ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ CPM Collection Premiere Moscow | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιτυχημένη η πρώτη Ελληνική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Κατασκευών και Δομικών Υλικών Project Iran 2016 με την Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 5 May 2016

Η Enterprise Greece με 30 ξένους διπλωμάτες στη Στερεά Ελλάδα στο πλαίσιο του Προγράμματος “Synergassia”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 19 April 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ COSMOPROF ASIA | HONG KONG | 16-18.11.2016| ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 18 April 2016
Το Enterprise Greece διοργάνωσε επιχειρηματική αποστολή  στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Ισραήλ

Το Enterprise Greece διοργάνωσε επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Ισραήλ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη Εθνική Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Καλλυντικών και Προϊόντων Ομορφιάς Cosmoprof Bologna 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 29 March 2016

To Enterprise Greece διοργανώνει επιχειρηματικές συναντήσεις ελληνικών εταιρειών του κλάδου Τροφίμων και Ποτών με αγοραστές από την Ιαπωνία και τη Ν. Κορέα | 30 Μαΐου 2016 έως 03 Ιουνίου 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 23 March 2016
Το Enterprise Greece προωθεί το Ελληνικό Κρασί σε αγορές-στόχους του εξωτερικού

Το Enterprise Greece προωθεί το Ελληνικό Κρασί σε αγορές-στόχους του εξωτερικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημοσιεύτηκαν οι τέσσερις νέες προκηρύξεις του ΕΠΑνΕΚ-ΕΣΠΑ 2014-2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 18 March 2016
Thursday, 17 March 2016

Ενίσχυση της προβολής του Ελληνικού Κρασιού από το Enterprise Greece στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Ποτών στον κόσμο, PROWEIN 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 17 March 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ INOTEX 2016, 22 έως 25 Μαΐου 2016,Τεχεράνη | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Sunday, 13 March 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη Εθνική Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών και Κατασκευών BIG 5 Saudi 2016, στην Τζέντα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 11 March 2016

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στη Σμύρνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 9 March 2016

Αυξημένες οι Ελληνικές Εξαγωγές το 2015 / Νέες Πρωτοβουλίες του Enterprise Greece για την προώθηση των Εξαγωγών το 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 2 March 2016
Friday, 26 February 2016

Εξαιρετική η παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2016, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Εξοπλισμού Εστίασης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με σημαντικά αποτελέσματα επέστρεψε η ελληνική επιχειρηματική αποστολή από τη CES 2016 και το Silicon Valley

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 19 February 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ BIG 5 SHOW 2016 Ντουμπάι, 21-24 Νοεμβρίου 2016 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 17 February 2016
Wednesday, 10 February 2016

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Fruitlogistica 2016, τη μεγαλύτερη έκθεση νωπών φρούτων και λαχανικών στον κόσμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 10 February 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ INDEX 2016 KAI ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΤΡΑΣ & ΜΑΡΜΑΡΟΥ MIDDLE EAST STONE 2016,Ντουμπάι, 23 έως 26 Μαΐου 2016| ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ BIG 5 CONSTRUCT EAST AFRICA 2016,Ναϊρόμπι, 2 έως 4 Νοεμβρίου 2016| ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 10 February 2016

«Η Εθνική Ελλάδος Τεχνολογίας» για 4η συνεχόμενη φορά στο MWC 2016»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 9 February 2016
Monday, 1 February 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ SEOUL FOOD & HOTEL, Σεούλ, 10 –13 Μαΐου 2016 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ PROJECT IRAN, Τεχεράνη, 24 - 27 Απριλίου 2016 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 26 January 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ MOSBUILD 2016, ΜΟΣΧΑ , 05-08/04/2016 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 26 January 2016
Συνέντευξη Τύπου με θέμα την παρουσίαση τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του 3ου Technology Forum

Συνέντευξη Τύπου με θέμα την παρουσίαση τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του 3ου Technology Forum

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 21 December 2015

Παρουσίαση προγράμματος ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στη CES 2016 και στο Silicon Valley

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 17 December 2015

Μεγάλες εξαγωγικές προοπτικές για τις ελληνικές επιχειρήσεις στις αγορές του Αραβικού Κόσμου, της Κίνας και της Ν. Κορέας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ENTERPRISE GREECE – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 14 December 2015
Friday, 11 December 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ SIAL Παρίσι, 16 -20 Οκτωβρίου 2016 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 4 December 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 14, 15 & 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Equity Investment Forum στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα

Το Equity Investment Forum στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 3 December 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ “SUMMER FANCY FOOD SHOW 2016” (ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 26-28/6/2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 21 October 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -ΠΟΤΩΝ PLMA΄s “WORLD OF PRIVATE LABEL” (Άμστερνταμ-Ολλανδία, 24-25 Μαΐου 2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελλάδα ως Τιμώμενη Χώρα της Anuga 2015 πρωταγωνιστής στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 15 October 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ FOODEX JAPAN (TOKYO 8–11 Μαρτίου 2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 13 October 2015

Έναρξη υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων στο Equity Investment Forum για αναζήτηση χρηματοδότησης και διεθνών συνεργασιών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 5 October 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, THE BIG 5 SAUDI 2016 (Τζέντα, 7 έως 10 Μαρτίου 2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 11 September 2015

Η Enterprise Greece σε διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς για το πρόγραμμα συμμετοχής της Χώρας μας σε Διεθνείς Εκθέσεις του εξωτερικού το 2016.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 11 September 2015
Friday, 11 September 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ PROJECT EGYPT (Κάιρο, 11 έως 14 Φεβρουαρίου 2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 27 August 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ COSMOPACK (17-20/03/2016) & COSMOPROF BOLOGNA (18-21/03/2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 24 July 2015

Διεθνής Έκθεση Νωπών Φρούτων & Λαχανικών FRUITLOGISTICA (Βερολίνο, 3-5 Φεβρουαρίου 2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 21 July 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΩΝ - ΠΟΤΩΝ PROWEIN 2016 (DUESSELDORF, 13-15/03/2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ENTERPRISE GREECE ΓΙΑ ΤΟ 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 3 July 2015
Το Ελληνικό Περίπτερο στην ΕΧΡΟ MILANO 2015

Το Ελληνικό Περίπτερο στην ΕΧΡΟ MILANO 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To Enterprise Greece στην Αντιπροεδρία του ANIMA INVESTMENT NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 18 June 2015

Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας PLMA 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 25 May 2015

Λαμπερή συμμετοχή της Enterprise Greece στην 1η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος «VICENZAORO DUBAΙ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 28 April 2015
Thursday, 26 March 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ THE BIG 5 CONSTRUCT INDIA (ΒΟΜΒΑΗ-ΙΝΔΙΑ 10-12/09/2015) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Ποτών PROWEIN 2015

Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Ποτών PROWEIN 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών και Κατασκευών «THE BIG 5 SAUDI ARABIA» στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας

Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών και Κατασκευών «THE BIG 5 SAUDI ARABIA» στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δελτίο Τύπου ΣΕΚΕΕ- Εντυπωσίασε η ελληνική συμμετοχή στο Mobile World Congress 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 12 March 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ANAAPOORNA WORLD OF FOOD INDIA (14-16/09/2015) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 11 March 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ BIG 5 SHOW DUBAI (23-26/11/2015) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 10 March 2015
Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Γούνας «Hong Kong Fur and Fashion Fair» στο Χονγκ Κονγκ

Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Γούνας «Hong Kong Fur and Fashion Fair» στο Χονγκ Κονγκ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Κτηματομεσιτική Αγορά στην Ελλάδα και οι επενδυτικές της δυνατότητες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 20 February 2015
Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού GULFOOD 2015

Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού GULFOOD 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ VICENZAORO DUBAI (23-26/04/2015) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 17 February 2015
Friday, 6 February 2015

Mobile World Congress 2015 - Ισπανία, Βαρκελώνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ QATAR (04-07/05/2015) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 4 February 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ MOSBUILD (31/3-3/4/2015 & 14-17/4/2015) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 4 February 2015

«Διευρύνουμε το οικοσύστημα» της καινοτομίας στην παγκόσμια αγορά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 3 February 2015
Wednesday, 28 January 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA | Κολωνία - Γερμανία, 10-14 Οκτωβρίου 2015 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SIAL CHINA SHANGHAI 6 - 8 MAIOY 2015 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 21 January 2015

SUMMER FANCY FOOD SHOW 28 - 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 21 January 2015

Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποστολή του Enterprise Greece σε Ριάντ και Τζέντα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 2 December 2014
Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση  «THE BIG 5 SHOW» στο Ντουμπάι

Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση «THE BIG 5 SHOW» στο Ντουμπάι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 19 November 2014

Έντονο ενδιαφέρον για το Πρόγραμμα “Greece, My Residence” σε Γκουανγκζού και Χονγκ Κονγκ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

490 Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις στο 1ο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στη Σμύρνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση "Ψηφιακή Σύγκλιση: Ιστορίες ανάδειξης επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 13 November 2014
Wednesday, 12 November 2014

Δήλωση Συμμετοχής στο “EXPERIENCE SHARING WORKSHOP” - 3-4 Δεκεμβρίου 2014, Αθήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δελτίο Τύπου ΥΠΑΑΝ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΤΑΝΟΣ ΓΑΙΑ ΚΑΙ KOILADA HILLS. ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ. Π. ΣΕΛΕΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤ. ΗΣΑΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 5 November 2014

Εντυπωσιακή Ελληνική παρουσία στο εθνικό περίπτερο της Enterprise Greece στη φετινή Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL PARIS 2014

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 23 October 2014

Απολογιστική και Ενημερωτική εκδήλωση για τις Άδειες Διαμονής πολιτών τρίτων χωρών για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 22 October 2014

Δελτίο Τύπου ΥΠΑΑΝ: ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 30 September 2014

To Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση «THE BIG 5 CONSTRUCTS INDIA 2014»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 19 September 2014
Το Enterprise Greece και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας συν-διοργάνωσαν Ημερίδα για την προώθηση των εξαγωγών των αγρο- διατροφικών προϊόντων

Το Enterprise Greece και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας συν-διοργάνωσαν Ημερίδα για την προώθηση των εξαγωγών των αγρο- διατροφικών προϊόντων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 16 September 2014

Eλληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην Κίνα, με την υποστήριξη του Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 11 September 2014

Περισσότερες από 200 ελληνικές εταιρείες τροφίμων και ποτών παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε εκπροσώπους των αμερικανικών σουπερμάρκετ Central Market, με την υποστήριξη του Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσκληση στο “Workshop on export orientation of Greek agrofood companies”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 9 September 2014
Συνάντηση με αποστολή από τo Γραφείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Επαρχίας Guangdong της Κίνας

Συνάντηση με αποστολή από τo Γραφείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Επαρχίας Guangdong της Κίνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Enterprise Greece στηρίζει την εκδήλωση Passport Greece της Αμερικανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ Central Market

Το Enterprise Greece στηρίζει την εκδήλωση Passport Greece της Αμερικανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ Central Market

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Enterprise Greece στηρίζει την Ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην Κίνα

Το Enterprise Greece στηρίζει την Ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην Κίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρώτη συνάντηση Συμβουλευτικής Επιτροπής του Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ