ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΥΝΟΛΟ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Webinar «Doing Business in South Korea – COVID-19 Challenges and Opportunities»


Wednesday, 21 October 2020

Αθήνα, 21 Οκτωβρίου  2020 | Το πέμπτο  διαδικτυακό εξαγωγικό webinar «Doing Business in South Korea – COVID 19 Challenges and Opportunities» που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας μας στην Σεούλ ήταν αφιερωμένο στην αγορά της Νότιας Κορέας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαδικτυακή συζήτηση (webinar) με θέμα: «O προστατευτισμός στο διεθνές εμπόριο στη μετά COVID-19 εποχή», διοργάνωσε η Enterprise Greece


Friday, 16 October 2020

Αθήνα, 16 Οκτώβριου 2020 – Με επιτυχία στέφθηκε η διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε η Enterprise Greece, πριν λίγες μέρες με θέμα: «Ο προστατευτισμός στο διεθνές εμπόριο στη μετά-COVID εποχή». Στόχος της εκδήλωσης ήταν η διερεύνηση και η αποτύπωση των αναδυόμενων τάσεων προστατευτισμού στο διεθνές εμπόριο, ως απόρροια της πανδημίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece Γεωργίου Φιλιόπουλου στο fDi intelligence

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece Γεωργίου Φιλιόπουλου στο fDi intelligence


Thursday, 15 October 2020

Greece is no stranger to crisis, and its resilience puts it in good stead for managing the fallout from Covid-19. Privatisations and major projects have continued throughout the pandemic, and its fast-growing tech sector continues to attract major investors. In early October, Microsoft committed €1bn towards establishing a data centre and cloud services in the country.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Webinar «Doing Business in Germany – COVID 19 Challenges and Opportunities»


Thursday, 15 October 2020

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου  2020 | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τέταρτο διαδικτυακό εξαγωγικό webinar: «Doing Business in GermanyCOVID 19 Challenges and Opportunities», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Βερολίνο, και απευθυνόταν σε στελέχη ελληνικών εξαγωγικών εταιρειών που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην αγορά της Γερμανίας.

Στο webinar συμμετείχαν περισσότερες από 100 ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, από τους κλάδους Τροφίμων & Ποτών, Βιομηχανικού Εξοπλισμού και Software – Πληροφορικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, των Υφυπουργών, Χρίστου Δήμα και Γιάννη Τσακίρη και του Γενικού Γραμματέα Έρευνας & Τεχνολογίας, Αθανάσιου Κυριαζή εγκαινίασε σήμερα την πλατφόρμα Elevate


Tuesday, 13 October 2020

Ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, των Υφυπουργών, κ. Χρίστου Δήμα και κ. Γιάννη Τσακίρη και του Γενικού Γραμματέα Έρευνας & Τεχνολογίας, κ. Αθανάσιου Κυριαζή εγκαινίασε σήμερα την πλατφόρμα Elevate Greece.

Πρόκειται για την «ηλεκτρονική πύλη», μέσω της οποίας θα εγγράφονται οι ενδιαφερόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις και θα πιστοποιείται ότι χαρακτηρίζονται «επίσημα» από την Πολιτεία ως νεοφυείς, εφόσον πληρούν δύο βασικά χαρακτηριστικά:

α) της καινοτομίας (innovation)

β) της δυνατότητας κλιμάκωσης του εγχειρήματος (scalability).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση «Discover Portugal» στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Υφυπουργού Εξωτερικών της Πορτογαλίας, κου Eurico Brilhante Dias


Wednesday, 30 September 2020

  Αθήνα,  30 Σεπτεμβρίου 2020 | Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η διαδικτυακή εκδήλωση «Discover Portugal» που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), η Πρεσβεία της Πορτογαλίας στην Αθήνα και o Πορτογαλικός Οργανισμός Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (AICEP), στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Υφυπουργού Εξωτερικών της Πορτογαλίας, κου Eurico Brilhante Dias. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 45 ελληνικές εταιρείες και θεσμικοί φορείς από την Ελλάδα.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και  Πρόεδρος της Enterprise Greece, κος Γρηγόρης Δημητριάδης, και η Πρέσβης της Πορτογαλίας στην Ελλάδα, κα Helena Paiva.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
eMariMatch 2020- Εκδήλωση Επιχειρηματικών Διαδικτυακών Συναντήσεων για επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς του ναυτιλιακού τομέα

eMariMatch 2020- Εκδήλωση Επιχειρηματικών Διαδικτυακών Συναντήσεων για επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς του ναυτιλιακού τομέα


Thursday, 24 September 2020

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas, προσκαλεί τους φορείς του τομέα της Ναυπηγικής Βιομηχανίας, του Μηχανικού Εξοπλισμού & της Θαλάσσιας Τεχνολογίας σε Εκδήλωση Επιχειρηματικών Διαδικτυακών Συναντήσεων, στις 29-30 Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση eMariMatch 2020 διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Συντονιστή του δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, το Βιοτεχνικό Επιμελητηριο Αθηνών, με την υποστήριξη της ομάδας «Maritime Industry & Services» του δικτύου Enterprise Europe Network. Είναι η τέταρτη φορά που πραγματοποιείται και προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες του ναυτιλιακού τομέα να αναζητήσουν συνεργασίες ενώ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του θεσμού “Posidonia Web Forums Week”. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Synergassia Ionia”: το πρώτο διαδικτυακό “Synergassia@IonianIslands” από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων


Friday, 18 September 2020

 Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2020 | Με ευρεία συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε, χθες, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, το πρώτο διαδικτυακό Synergassia@IonianIslands”, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων στα Ιόνια Νησιά αλλά και την προώθηση των τοπικών προϊόντων σε ξένες αγορές, που συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ.Δημητριάδης- Πρόεδρος της Enterprise Greece:"Κυβερνητική Επιτροπή για τη Διευκόλυνση του Εμπορίου".

Γ.Δημητριάδης- Πρόεδρος της Enterprise Greece:"Κυβερνητική Επιτροπή για τη Διευκόλυνση του Εμπορίου".


Friday, 18 September 2020

Δημιουργική πρόκληση η Κυβερνητική Επιτροπή για τη Διευκόλυνση του Εμπορίου

Επισπεύδονται οι κυβερνητικές παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση του διασυνοριακού εμπορίου, θέματος που απασχολεί έντονα τον εμπορικό κόσμο και την ελληνική επιχειρηματικότητα. Η νέα Κυβερνητική Επιτροπή για τη Διευκόλυνση του Εμπορίου συστήθηκε τον Ιούνιο με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου. Στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής,  με συντονιστή τον γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών και πρόεδρο του Enterprise Greece, Γρηγόρη Δημητριάδη, συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της Προεδρίας της Κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογιώργης, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τη βούληση του Πρωθυπουργού για προτεραιοποίηση της εν λόγω δράσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή του Προέδρου της Enterprise Greece στο Συνέδριο του Economist

Συμμετοχή του Προέδρου της Enterprise Greece στο Συνέδριο του Economist


Thursday, 17 September 2020

Αισθητά διαφοροποιημένη από το σχετικά πρόσφατο παρελθόν είναι πλέον η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι ξένοι επενδυτές για την Ελλάδα ως επενδυτικό προορισμό, γεγονός που αυξάνει τις προσδοκίες για την προσέλκυση επενδύσεων. Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων, επικαλούμενος πρόσφατες έρευνες που δείχνουν ότι πλέον οι ξένοι επενδυτές αναγνωρίζουν σε συντριπτικό ποσοστό τις προσπάθειες της κυβέρνησης να καταστήσει τη χώρα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, ο πρόεδρος της Enterprise Greece και γενικός γραμματέας Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ Γρηγόρης Δημητριάδης, μιλώντας στο συνέδριο του Economist. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece και η eBay: πρώτη φάση του προγράμματος υποστήριξης των Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων


Wednesday, 16 September 2020

Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2020 | Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου, Enterprise Greece, ο αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών, και η eBay, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, ανέλυσαν χθές κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης το πρόγραμμα που έχουν σχεδιάσει για την υποστήριξη των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, με στόχο να προσεγγίσουν σχεδόν 200 εκατομμύρια καταναλωτές διεθνώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Greek Nordic Trade Week: προώθηση του κλάδου των Τροφίμων & Ποτών στις Σκανδιναβικές χώρες, 9-13 Νοεμβρίου 2020


Thursday, 10 September 2020

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2020 | H Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) διοργανώνει στις 9 – 13 Νοεμβρίου 2020, σε συνεργασία με τις εταιρείες RECO EXPORTS και MOREGANIC, την 1η ολοκληρωμένη διαδικτυακή δράση προβολής και προώθησης του κλάδου των Τροφίμων & Ποτών στις αναπτυγμένες αγορές των Σκανδιναβικών χωρών - την Greek Nordic Trade Week. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνεργασία Enterprise Greece – Eurobank για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και των επενδύσεων


Wednesday, 9 September 2020

Αθήνα, 09 Σεπτεμβρίου 2020 |Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την ενίσχυση των εξαγωγών και την προσέλκυση επενδύσεων προχώρησαν ο Οργανισμός Enterprise Greece και η Eurobank.

Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Οργανισμού Enterprise Greece να απευθύνει πρόσκληση σε οργανισμούς στην Ελλάδα προκειμένου να στηρίξουν, από κοινού, την προσπάθεια των ελληνικών επιχειρήσεων να ενισχύσουν την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητά τους, στο εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον του διεθνούς εμπορίου. Η Eurobank ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση αυτή και η συμφωνία επισφραγίστηκε με την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα εν μέσω της πανδημικής κρίσης καθώς είναι επιτακτική ανάγκη ο συντονισμός κινήσεων και δράσεων που θα διευκολύνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες ισχυρές προκλήσεις αλλά και να θέσουν τις βάσεις για μια βιώσιμη οικονομική ανάκαμψη το συντομότερο δυνατό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece και η eBay ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και την ενίσχυση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας


Tuesday, 1 September 2020

Αθήνα, 01 Σεπτεμβρίου 2020 | Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Enterprise Greece, ο αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών, και η eBay, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεργασία τους για την ενδυνάμωση των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και την παγκόσμια προβολή τους. Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που θα προωθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις σε 190 αγορές ανά τον κόσμο, μέσα από την παγκόσμια επιτυχημένη πλατφόρμα της eBay.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρθρο του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας Enterprise Greece, Γιώργου Φιλιόπουλου, στο ειδικό αφιέρωμα για τις εξαγωγές στη Ναυτεμπορική


Wednesday, 8 July 2020

Μονόδρομος για την Ελλάδα η μετάβαση σε μια νέα εποχή ισχυρής εξωστρέφειας

Στην παρούσα χρονική συγκυρία, όπου η δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος προς την επιχειρηματικότητα και την προσέλκυση επενδύσεων είναι πρωτεύουσας σημασίας, η Enterprise Greece εκπονεί και υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο για την επόμενη ημέρα. Ένα σχέδιο το οποίο λαμβάνει υπόψη τα νέα δεδομένα, όπως τη μετάβαση σε μια καθημερινότητα όπου η τεχνολογία κυριαρχεί, τους περιορισμούς που σε κάποιες περιπτώσεις είναι ακόμη σε ισχύ για μετακινήσεις και εξαγωγικές δραστηριότητες, αλλά και τη βούληση της αγοράς για επιστροφή στην κανονικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σειρά διαδικτυακών Webinars «Doing Business in the USA – COVID 19 Challenges and Opportunities»


Friday, 3 July 2020

Αθήνα, 3 Ιουλίου 2020 | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη σειρά διαδικτυακών εξαγωγικών συνεδρίων (webinars), που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) σε συνεργασία με τα αρμόδια Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην Ουάσιγκτον, στην Νέα Υόρκη και στο Σαν Φρανσίσκο  και απευθυνόταν σε στελέχη ελληνικών εξαγωγικών εταιρειών με ενδιαφέρον δραστηριοποίησης στην αγορά των ΗΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Enterprise Greece φιλοξενεί την 87η συνάντηση εργασίας των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών


Wednesday, 24 June 2020

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2020 | Η Enterprise Greece φιλοξενεί και διοργανώνει την 87η συνάντηση εργασίας του Working Group of Information Professionals (WGIP) των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών. Η φετινή συνάντηση στην οποία έχουν επιβεβαιώσει την διαδικτυακή συμμετοχή τους εκπρόσωποι 23 οργανισμών, λαμβάνει χώρα σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους για την οικονομική ανάπτυξη όλης της Ευρώπης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ατζέντα Ελλάδας – Ηνωμένων Εθνών» Παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα Εξωστρέφειας Γρηγόρη Δημητριάδη στην 20η Σύνοδο Κορυφής για το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ (UN Global Compact Leaders Summit)


Thursday, 18 June 2020

«Όσο ενδυναμώνουμε τη διεθνή συνεργασία και χτίζουμε ειρηνικές σχέσεις μεταξύ των εθνών, η αλληλεγγύη θα υπερισχύει πάντα. Σε συνδυασμό με κυβερνητική λογοδοσία και δημοκρατικό έλεγχο, η ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα δε θα απειληθούν ποτέ, ούτε κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων κρίσεων» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Εξωστρέφειας του Υπ. Εξωτερικών, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης στην παρέμβαση του στην 20η Σύνοδο Κορυφής για το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ (UN Global Compact Leaders Summit).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece: Διαδικτυακό Επενδυτικό Webinar στον Καναδά για τον κλάδο των ΑΠΕ


Wednesday, 17 June 2020

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2020 | Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη (10/6) το δεύτερο διαδικτυακό επενδυτικό webinar, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Τορόντο. Στόχος του webinar ήταν να παρουσιασθεί  σε στελέχη Καναδικών επιχειρήσεων η επενδυτική πρόταση της Ελλάδας στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με έμφαση στις τεχνολογίες των αιολικών και φωτοβολταϊκών, στις οποίες η χώρα μας αποδεδειγμένα διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece: Διαδικτυακό Επενδυτικό Webinar «Doing Business in the USA – COVID 19 Challenges and Opportunities»


Wednesday, 17 June 2020

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2020 | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διαδικτυακό εξαγωγικό webinar, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην Ουάσιγκτον και απευθυνόταν σε στελέχη ελληνικών εξαγωγικών εταιρειών με ενδιαφέρον δραστηριοποίησης στην αγορά των ΗΠΑ. Στο webinar συμμετείχαν 160 περίπου εταιρείες από διάφορους κλάδους της οικονομίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece: 6 νέες στρατηγικές επενδύσεις, ύψους €595.809.000 που θα δημιουργήσουν 1.395 νέες θέσεις εργασίας για την ελληνική οικονομία


Friday, 5 June 2020

Αθήνα, 5 Ιουνίου 2020 | Έξι (6) επενδυτικά σχέδια, συνολικού ύψους €595.809.000 που θα δημιουργήσουν 1.395 μόνιμες θέσεις εργασίας, έλαβαν το πράσινο φως για θετική εισήγηση προς τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Enterprise Greece, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Προέδρου του Οργανισμού κ. Γρηγόρη  Δημητριάδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece: Διαδικτυακό Επενδυτικό Webinar εστιασμένο στους κλάδους του τουρισμού και των ακινήτων


Friday, 5 June 2020

Αθήνα, 5 Ιουνίου 2020 | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διαδικτυακό επενδυτικό webinar, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα και το Ελληνο-Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο (HRCC). Στόχος του webinar ήταν να παρουσιασθεί  σε στελέχη Ρωσικών επιχειρήσεων η επενδυτική πρόταση της Ελλάδας στους κλάδους του τουρισμού και των ακινήτων, στους οποίους η χώρα αποδεδειγμένα διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Enterprise Greece, Γιώργου Φιλιόπουλου στην Εφημερίδα Die Welt


Tuesday, 19 May 2020

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Enterprise Greece, Γιώργου Φιλιόπουλου σε ειδικό αφιέρωμα για την Ελλάδα, που κυκλοφόρησε με την Εφημερίδα Die Welt.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Enterprise Greece, Γιώργου Φιλιόπουλου, στο Greece Investor Guide


Tuesday, 5 May 2020

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του  Enterprise Greece, Γιώργος Φιλιόπουλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Greece Investor Guide αναφέρει μεταξύ άλλων οτι  το ενδιαφέρον των διεθνών επενδυτών για την Ελλάδα  παραμένει ισχυρό .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece: Σειρά δράσεων για την στήριξη των επιχειρήσεων


Wednesday, 29 April 2020

Δίπλα στους Έλληνες εξαγωγείς βρίσκεται ο Οργανισμός Enterprise Greece, σε συνεργασία με εθνικούς και διεθνείς φορείς, για να τους υποστηρίξει εν μέσω πανδημίας

Αθήνα, 29 Απριλίου 2020 | Σειρά δράσεων για την στήριξη και την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των επιχειρήσεων σε θέματα που αφορούν την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών και την υποστήριξη των υπαρχουσών επενδύσεων εν μέσω πανδημίας, υλοποιεί ο Οργανισμός Enterprise Greece, συμβάλλοντας έτσι στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνέντευξη του Πρόεδρου του Enterprise Greece και ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ, Γρηγόρη Δημητριάδη στο Greece Investor Guide


Wednesday, 22 April 2020

Συνέντευξη του Πρόεδρου του Enterprise Greece και ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ, Γρηγόρη Δημητριάδη στο Greece Investor Guide. 

Αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην συνεχή προσπάθεια του Enterprise Greece σε συνεργασία με τους επενδυτές, για την ανάδειξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γρηγόρης Δημητριάδης, Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ και Πρόεδρος του Enterprise Greece: Χτίζουμε ικανή επάρκεια υγειονομικού υλικού εντός εβδομάδος


Friday, 3 April 2020

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ  και Πρόεδρου του Enterprise Greece, Γρηγόρη Δημητριάδη, στο Αθηναικό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων 

Στη "μάχη" της περαιτέρω ενίσχυσης των νοσοκομείων κ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Πρόεδρος του Enterprise Greece και ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ, κ. Γρ. Δημητριάδης, μιλά στην ΕΡΤ για τις ενέργειες της Ελληνικής Κυβέρνησης να διασφαλίσει επάρκεια υγειονομικού υλικού για το ΕΣΥ #μένουμε_σπίτι #COVID-19


Wednesday, 1 April 2020

Ο Πρόεδρος του Enterprise Greece και ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ, κ. Γρ. Δημητριάδης, μιλά στην ΕΡΤ για τις ενέργειες της Ελληνικής Κυβέρνησης να διασφαλίσει επάρκεια υγειονομικού υλικού για το ΕΣΥ #μένουμε_σπίτι #COVID-19


{yo...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμική παρουσία των Ελλήνων εξαγωγέων στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2020, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στη Μέση Ανατολή

Δυναμική παρουσία των Ελλήνων εξαγωγέων στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2020, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στη Μέση Ανατολή


Friday, 21 February 2020

Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2020 | Η φετινή παρουσία της Ελλάδας στην 25η GULFOOD 2020, ήταν η πιο δυναμική από ποτέ και χαρακτηρίστηκε από ρεκόρ συμμετοχών. Στο Εθνικό Περίπτερο που οργάνωσε ο Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων εξαγωγέων  στην Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA στην Γερμανία

Μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων εξαγωγέων στην Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA στην Γερμανία


Wednesday, 19 February 2020

 Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2020 | Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσημη εθνική συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2020.

Η ελληνική συμμετοχή έδω...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Discover Azerbaijan - Επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Αγορά του Αζερμπαϊτζάν

Discover Azerbaijan - Επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Αγορά του Αζερμπαϊτζάν


Wednesday, 29 January 2020

Εκδήλωση Enterprise Greece, ΣΕΒ και Πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν 

H ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων της Ελλάδας με το Αζερμπαϊτζάν και οι δυνατότητες δραστηριοποίησης των ελληνικών επιχειρήσεων, ήταν το αντικείμενο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίσκεψη Υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Φραγκογιάννη, στην Ιαπωνία (26-29.01.2020)


Friday, 24 January 2020

Επίσκεψη στην Ιαπωνία θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο τριών υφυπουργών της κυβέρνησης από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου για συναντήσεις πολιτικού και επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, οι Υφυπουργοί Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάνν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων υπέγραψαν Πρωτόκολλο Συνεργασίας


Friday, 27 December 2019

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπέγραψαν στις 20/12/2019 , η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κα Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece), κος Γεώργιος Φιλιόπουλος και ο Πρόεδρος του Δ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δύο επενδυτικά έργα ύψους 331 εκ. ευρώ, που δημιουργούν 822 νέες θέσεις εργασίας, ενέκρινε το πρώτο ΔΣ της Enterprise Greece παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ν. Δένδια

Δύο επενδυτικά έργα ύψους 331 εκ. ευρώ, που δημιουργούν 822 νέες θέσεις εργασίας, ενέκρινε το πρώτο ΔΣ της Enterprise Greece παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ν. Δένδια


Friday, 29 November 2019

DSC03749Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2019 | Παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ν. ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διοργάνωση εκδηλώσεων προβολής στο πλαίσιο της εθνικής συμμετοχής της χώρας στην Παγκόσμια Έκθεση ΕΧΡΟ Dubai 2020, HAE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ΙνΑνΕπ στο Διεθνές Συνέδριο του έργου RESTART 4.0

Το ΙνΑνΕπ στο Διεθνές Συνέδριο του έργου RESTART 4.0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εντυπωσιακή η εθνική συμμετοχή της Ελλάδας στην έκθεση φυσικών και βιολογικών προϊόντων Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρωμα Ελλάδας στο Παρίσι _ O Enterprise Greece με 21 εξαγωγικές εταιρίες στην Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «Batimat 2019».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Ελληνική συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Οίνου της Σαγκάης, ProWine China

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CIIE 2019: 4/11/2019 – Αξιοσημείωτη συμμετοχή κινεζικών επιχειρήσεων στο επιχειρηματικό φόρουμ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

China International Import Expo 2019 in Shanghai - Δηλώσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Enterprise Greece θα φιλοξενήσει το 61ο ετήσιο συνέδριο των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στην China International Import Expo 2019 (CIIE)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece και HEMEXPO στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση KORMARINE BUSAN 2019 στην Κορέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παγκόσμια Έκθεση ΕΧPO DUBAI 2020: το μεγαλύτερο επενδυτικό και εμπορικό γεγονός του αραβικού κόσμου. The Greek Journey to Expo Dubai 2020 starts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εταιρία παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών Sitel Group ανακοινώνει το σχέδιο της για εγκατάσταση Κέντρου Οutsourcing στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης για τον κλάδο ΒΡΟ που διοργάνωσε ο Οργανισμός Enterprise Greece στο Παρίσι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παγκόσμια Έκθεση ΕΧPO DUBAI 2020: το μεγαλύτερο επενδυτικό και εμπορικό γεγονός του αραβικού κόσμου. Στις 16 Οκτωβρίου 2019 η παρουσίαση της εθνικής συμμετοχής της Ελλάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρεκόρ συμμετοχών Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο – ANUGA 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Masters of Wine επιστρέφουν στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Επιχειρηματικές ευκαιρίες στις αγορές της Νοτιο-ανατολικής Ασίας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελλάδα επέδειξε για 2η φορά την ισχυρή διεθνή της θέση στον κλάδο των δομικών υλικών στη ΔΕ «BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2019».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα ελληνικά αποστάγματα κάνουν καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Τα ελληνικά αποστάγματα κάνουν καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρεκόρ συμμετοχών ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

USA ROADSHOW 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1η Ελληνική συμμετοχή του κλάδου των δομικών υλικών και κατασκευών με εθνικό περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση «AFRICAN CONSTRUCTION EXPO &TOTALLY CONCRETE EXPO by the Big 5»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

500 επιχειρηματικές συναντήσεις για την προβολή και προώθηση των Ελληνικών γαλακτοκομικών – τυροκομικών προϊόντων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολοκλήρωση Επενδυτικού Roadshow στις ΗΠΑ (Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

34 ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις εντυπωσίασαν στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημαντικές ελληνικές διακρίσεις στη διεθνή έκθεση κοσμήματος και πολυτίμων λίθων JCK & LUXURY στο Λας Βέγκας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιχειρηματική Αποστολή του κλάδου Δομικών Υλικών στη Σερβία και τη Μόσχα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
“Synergassia” Enterprise Greece και  Επιμελητηρίου Λακωνίας

“Synergassia” Enterprise Greece και Επιμελητηρίου Λακωνίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4ο Πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων του κλάδου Γαλακτοκομικών – Τυροκομικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μιχαέλα Μπαλή - Γερμανία ">
Συνέντευξη για την αποστολή Synergassia  Λακωνία

Συνέντευξη για την αποστολή Synergassia Λακωνία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενίσχυση της ελληνικής εξωστρέφειας στην αγορά της Βραζιλίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ευκαιρίες ανάπτυξης των ελληνικών εξαγωγών στην παγκόσμια αγορά του Private Label

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή της Enterprise Greece στην έκθεση Natural & Organic Products Europe 2019

Συμμετοχή της Enterprise Greece στην έκθεση Natural & Organic Products Europe 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στην αγορά βιολογικών προϊόντων του Λονδίνου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων στις αγορές της Γερμανίας, της Μ. Βρετανίας και της Σουηδίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ας γνωρίσουμε τον Οργανισμό Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το συνέδριο Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR&H) επιστρέφει στην Ελλάδα

Το συνέδριο Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR&H) επιστρέφει στην Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών στην παγκόσμια αγορά του Private Label

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4ο Πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων του κλάδου Τροφίμων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη  Διεθνή Έκθεση Ακινήτων MIPIM 2019 συμμετείχε  ο Οργανισμός Enterprise Greece

Στη Διεθνή Έκθεση Ακινήτων MIPIM 2019 συμμετείχε ο Οργανισμός Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ελληνικό κρασί κέρδισε τις εντυπώσεις στη Γερμανία

Το ελληνικό κρασί κέρδισε τις εντυπώσεις στη Γερμανία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία Ελλάδος και Κύπρου για ανάδειξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Κύπρου

Συνεργασία Ελλάδος και Κύπρου για ανάδειξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση FOODEX 2019, τη μεγαλύτερη Διεθνή Εμπορική Έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ιαπωνία και μία από τις μεγαλύτερες στην Ασία

Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση FOODEX 2019, τη μεγαλύτερη Διεθνή Εμπορική Έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ιαπωνία και μία από τις μεγαλύτερες στην Ασία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική παρουσία του Οργανισμού Enterprise Greece στο Διεθνές Συνέδριο International Hotel Investment Forum

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

50 Έλληνες παραγωγοί οίνου και τσίπουρου στην Έκθεση Prowein 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέες ευκαιρίες για τους Έλληνες εξαγωγείς στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2019, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στη Μέση Ανατολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Εξωστρέφεια, καινοτομία και παραγωγική ανασυγκρότηση βασικές προϋποθέσεις για το νέο μοντέλο ανάπτυξης» δηλώνει ο Πρόεδρος του Enterprise Greece, Γρηγόρης Στεργιούλης στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκδήλωση ΣΕΒ, Enterprise Greece, ΕΒΕΑ για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ινδονησία.


Thursday, 21 February 2019

 

Η Ινδονησία είναι σήμερα η μεγαλύτερη οικονομία
της Νοτιοανατολικής Ασίας με δυναμική ανάπτυξης.

H ενίσχυση των οικονομικών σχέ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επενδύσεων στην «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελλάδα με Εθνικό Περίπτερο στην Παγκόσμια Έκθεση EXPO 2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θερμή υποδοχή του ελληνικού οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων στη Silicon Valley και στο διεθνές Συνέδριο Startup Grind

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ευκαιρίες εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στα Βαλκάνια Ημερίδα του Οργανισμού Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

52 ελληνικές επιχειρήσεις σε τρεις διεθνείς εκθέσεις στο Παρίσι «’Yμνος στο στυλ και τη μόδα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Οργανισμός Enterprise Greece με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Ευρω-Μεσογειακού Δικτύου ANIMA Investment Network συνδιοργανώνει εργαστήρια κατάρτισης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας με ομόλογους Μεσογειακούς Οργανισμούς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρουσία του Enterprise Greece στο Συνέδριο Southeast Europe – Germany Business & Investment Summit του Economist στο Βερολίνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece - Σημαντικές δράσεις προσέλκυσης επενδύσεων στη Σαγκάη και την Χανγκτσόου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών και Κατασκευών «Big 5 Show Dubai 2018»: Ισχυρή συμμετοχή της Ελλάδας - δεύτερη μεγαλύτερη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή της Ελλάδας στην Έκθεση Αρωμάτων και Καλλυντικών COSMOPROF ASIA - Hong Kong, 14-16/11/2018

Συμμετοχή της Ελλάδας στην Έκθεση Αρωμάτων και Καλλυντικών COSMOPROF ASIA - Hong Kong, 14-16/11/2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση επαγγελματικού εξοπλισμού, EQUIPHOTEL 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εντυπωσιακή συμμετοχή Ελλήνων εξαγωγέων φυσικών και βιολογικών προϊόντων σε έκθεση στην Σουηδία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημαντικές επαφές του Enterprise Greece με επιχειρήσεις και επιχειρηματικούς φορείς στην Ινδία – Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Πρόγραμμα Golden Visa

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελλάδα συναντά την Κίνα - 1ST CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPOSITION

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προγραμματική σύμβαση του Δήμου Λευκάδας, του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας και του Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2η Ελληνική συμμετοχή με Εθνικό περίπτερο στην ιδιαίτερα σημαντική διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών στην Αφρική BIG 5 CONSTRUCT EAST AFRICA 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή Οργανισμού Enterprise Greece στη διεθνή έκθεση Web Summit 2018

Συμμετοχή Οργανισμού Enterprise Greece στη διεθνή έκθεση Web Summit 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Οργανισμός Enterprise Greece εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum ολοκληρώθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά στην Αθήνα

Το Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum ολοκληρώθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά στην Αθήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με το μήνυμα Invest in Taste ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ελληνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο, SIAL Paris 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνέδριο Discover the Baltics - Αναπτύσσοντας τις επιχειρηματικές σχέσεις με τις χώρες της Βαλτικής

Συνέδριο Discover the Baltics - Αναπτύσσοντας τις επιχειρηματικές σχέσεις με τις χώρες της Βαλτικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απολογισμός της Διπλωματικής Αποστολής του Οργανισμού Enterprise Greece στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Synergassia

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά κερδίζουν τις εντυπώσεις στη Γαλλία

Τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά κερδίζουν τις εντυπώσεις στη Γαλλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υψηλής αισθητικής σχεδίαση και εφαρμογή αξιοσημείωτα έντονο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες της έκθεσης και υψηλού επιπέδου επαγγελματικές επαφές στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του κλάδου The Hotel Show Dubai

Υψηλής αισθητικής σχεδίαση και εφαρμογή αξιοσημείωτα έντονο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες της έκθεσης και υψηλού επιπέδου επαγγελματικές επαφές στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του κλάδου The Hotel Show Dubai

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ισχυρή παρουσία ελληνικών εταιρειών ακινήτων στη διεθνή έκθεση ακινήτων CBIPF 2018 Citizenship by Investment Property Fair στο Κάιρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενημέρωση και Εκπαίδευση των Ελλήνων Εξαγωγέων για την αγορά της Ιαπωνίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση FOODEX JAPAN 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1η Ελληνική συμμετοχή – η μεγαλύτερη μεταξύ των χωρών της ΕΕ - με εθνικό περίπτερο στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών της Αιγύπτου - BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα ξενοδοχεία Grace Santorini και Fouka Bay διακρίνονται στο MR&H Top Mediterranean Resort Award 2018

Τα ξενοδοχεία Grace Santorini και Fouka Bay διακρίνονται στο MR&H Top Mediterranean Resort Award 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2η Ελληνική συμμετοχή με εθνικό περίπτερο στη σημαντικότερη Διεθνή Έκθεση Βιομηχανικού Ναυτιλιακού Εξοπλισμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Οργανισμός Enterprise Greece στο 23ο Διεθνές Συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Οργανισμών Προώθησης Επενδύσεων (WAIPA)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμικό παρόν 12 ελληνικών επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Ένδυσης CPM 2018 στη Μόσχα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Οργανισμός Enterprise Greece με διπλωματική αποστολή από 26 χώρες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος “Synergassia”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις, στόχοι και προετοιμασία για επιτυχημένες εξαγωγές

Συμμετοχή σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις, στόχοι και προετοιμασία για επιτυχημένες εξαγωγές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Questex και ο Οργανισμός Enterprise Greece συνεργάζονται ενόψει του Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Οργανισμού Enterprise Greece με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σαγκάης - China Council for the Promotion of International Trade - CCPIT

Συνάντηση Οργανισμού Enterprise Greece με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σαγκάης - China Council for the Promotion of International Trade - CCPIT

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρωτόκολλο συνεργασίας Τράπεζας Πειραιώς – Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιτυχημένη η πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση κατασκευών και δομικών υλικών PROJECT LEBANON 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρεπορτάζ του New Greek TV για την εθνική συμμετοχή μας ως Partner Country στη Διεθνή Έκθεση Summer Fancy Food Show 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Ελλάδα Τιμώμενη Χώρα (Partner Country) στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H ελληνική εθνική αποστολή στο επίκεντρο του Toulouse Space Show 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Οργανισμός Enterprise Greece επανεξελέγη στην Αντιπροεδρία του ANIMA INVESTMENT NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέος Εκτελεστικός Πρόεδρος στον Οργανισμό Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

7th Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Greece – India Business Forum: Περισσότερες από 200 διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ινδών επιχειρηματιών στο Επιχειρηματικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1200 επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο του 3ου Προγράμματος επιχειρηματικών συναντήσεων του κλάδου Τροφίμων, Χυμών & Αναψυκτικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ημερίδα στο πλαίσιο της Εθνικής Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Summer Fancy Food Show 2018, Νέα Υόρκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Οργανισμός Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Greek Jewels» στη διεθνή έκθεση JCK & Luxury 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3ο Πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων του κλάδου Τροφίμων, Χυμών & Αναψυκτικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ημερίδα Ενημέρωσης: Understanding the Business of Specialty Foods in the USA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών (ETPO WGIP - Working Group of Information Professionals) με συμμετοχή του Enterprise Greece - Ανάληψη της διοργάνωσης για το 2020

Συνάντηση των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Προώθησης Εξαγωγών (ETPO WGIP - Working Group of Information Professionals) με συμμετοχή του Enterprise Greece - Ανάληψη της διοργάνωσης για το 2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Toulouse Space Show 2018 Η Ελληνική διαστημική καινοτομία σε επιχειρηματική αποστολή στην σημαντικότερη Ευρωπαϊκή έκθεση για το Διάστημα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελλάδα στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση στη Ν.Α Ασία, Food and Hotel Asia 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνική Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών CEBIT 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O Οργανισμός Enterprise Greece στηρίζει την 22η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων που διοργανώνεται στη Ρόδο από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνέντευξη Διευθύνοντος Συμβούλου του Enterprise Greece, Ηλία Αθανασίου στη Wall Street Journal Trade Business Debate

Συνέντευξη Διευθύνοντος Συμβούλου του Enterprise Greece, Ηλία Αθανασίου στη Wall Street Journal Trade Business Debate

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας και του Enterprise Greece (Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή  Έκθεση Εισαγωγών Κίνας-1ST CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPOSITION

Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών Κίνας-1ST CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPOSITION

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Οίνων, Vinexpo NY 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Οργανισμός Enterprise Greece συμμετείχε στη συνάντηση της Συμβουλευτικής Ομάδας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΟΟΣΑ για την Προώθηση των Επενδύσεων στη Μεσόγειο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απολογισμός Δράσεων του Enterprise Greece έτους 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση οίνων και ποτών στον κόσμο, Prowein 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μεγαλύτερη ελληνική συμμετοχή τα τελευταία 15 χρόνια στη Διεθνή Έκθεση καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, Μπολόνια COSMOPROF 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμικό παρόν της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Ακινήτων MIPIM 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερες από 300 διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Σέρβων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας, για όγδοη συνεχή χρονιά, στη Διεθνή Έκθεση κατασκευών και δομικών υλικών BIG 5 SAUDI 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική παρουσία του Enterprise Greece στο διεθνές Συνέδριο International Hotel Investment Forum

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χρ. Στάϊκος: Αυξάνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον συνεχώς - ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ - ΑΠΕ /Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χρ. Στάϊκος: Αυξάνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον συνεχώς - ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ - ΑΠΕ /Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Οργανισμός ENTERPRISE GREECE διοργανώνει για πρώτη φορά εθνικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Ακινήτων MIPIM 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Δελφών και του Enterprise Greece (Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική η παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2018, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στη Μέση Ανατολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξαιρετικά σημαντικές οι προοπτικές ανάπτυξης ιαματικού τουρισμού στην Ελλάδα. Ιστορική η συγκυρία για την προσέλκυση επενδύσεων στον ιαματικό τουρισμό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δελτίο Τύπου Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης : Χαιρετισμός Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης στην εκδήλωση «Greek & Irish Connections»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 23 February 2018

Ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργανώνει το 3ο πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων για εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου Τροφίμων & Αναψυκτικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 23 February 2018
Το Enterprise Greece συνδιοργανώνει το “INVESTORS’ WORKSHOP-DEVELOPMENT OF THERMAL SPRINGS IN GREECE”

Το Enterprise Greece συνδιοργανώνει το “INVESTORS’ WORKSHOP-DEVELOPMENT OF THERMAL SPRINGS IN GREECE”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Fruitlogistica 2018, τη μεγαλύτερη έκθεση νωπών φρούτων και λαχανικών στον κόσμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 13 February 2018

600 συναντήσεις 25 ελληνικών εταιρειών στην επιχειρηματική αποστολή του Enterprise Greece στον κλάδο τροφίμων και ποτών σε Βελιγράδι, Βουκουρέστι και Σόφια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ντουμπάι BIG 5 SHOW – Έκθεση Δομικών Υλικών και Κατασκευών: 80.000 επισκέπτες είδαν 38 Ελληνικές επιχειρήσεις - Η Ελληνική συμμετοχή ήταν η 3η μεγαλύτερη από την Ευρώπη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 30 November 2017

Ο Enterprise Greece διοργάνωσε roadshow κρασιού στη Γερμανία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 28 November 2017

Πρωτοβουλίες του Enterprise Greece σε συνεργασία με θεσμικούς φορείς της χώρας για την ενίσχυση της εξαγωγικής προσπάθειας των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνο-Πολωνικό Φόρουμ Καινοτομίας στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 23 November 2017

Ολοκληρώθηκε το Επενδυτικό Road show στην Αυστραλία του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Enterprise Greece και HEMEXPO στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση KORMARINE BUSAN 2017 στην Κορέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 6 November 2017

Μιλάνο: 190.000 επισκέπτες στη Διεθνή Έκθεση HOST 2017 - Δυναμική παρουσία Ελληνικών εταιριών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 3 November 2017
Το Enterprise Greece φέρνει στην Αθήνα το επόμενο Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum

Το Enterprise Greece φέρνει στην Αθήνα το επόμενο Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με το μήνυμα “Invest in Taste” ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ελληνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο, Anuga 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 17 October 2017
Στην τροχιά της ανόδου των ελληνικών εξαγωγών, δυναμικό παρόν δίνει η κατά 30% αυξημένη ελληνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο, Anuga 2017

Στην τροχιά της ανόδου των ελληνικών εξαγωγών, δυναμικό παρόν δίνει η κατά 30% αυξημένη ελληνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο, Anuga 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Enterprise Greece διοργανώνει επιχειρηματικές συναντήσεις στον κλάδο των Δομικών Υλικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 27 September 2017

Ο Enterprise Greece στο 12ο Roadshow στο Λονδίνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 25 September 2017

Δυναμικό παρόν 11 ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς εκθέσεις HOTEL SHOW & GULF HOST 2017 στο Ντουμπάι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 22 September 2017

Αυξημένη κατά 30% η φετινή ελληνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο «Anuga 2017»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 18 September 2017
Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Enterprise Greece και του Συμβουλίου για την Προώθηση του Διεθνούς Εμπορίου της Κίνας

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Enterprise Greece και του Συμβουλίου για την Προώθηση του Διεθνούς Εμπορίου της Κίνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνo-Ευρασιατικό Οικονομικό Φόρουμ στην 82η ΔΕΘ "Μια νέα γέφυρα συνεργασίας και ανάπτυξης"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 11 September 2017

Αύξηση εξαγωγών στον τομέα της ένδυσης και δυναμική παρουσία 12 ελληνικών επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση ένδυσης CPM 2017 στη Μόσχα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 7 September 2017

ΕΧΡΟ 2017 - Εορτασμός της Εθνικής Ημέρας της Ελλάδας - Όλη η ΕΧΡΟ μια ελληνική αγκαλιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 25 July 2017

Δυναμικό παρόν της Ελλάδας στο Subsea Connect 2017 στη Μασσαλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 24 July 2017

Newsletter Enterprise Greece - Α΄ Εξάμηνο 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 24 July 2017
Συμφωνία Συνεργασίας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ & του Οργανισμού ENTERPRISE GREECE για την περαιτέρω ενίσχυση των εξαγωγών του ελληνικού οίνου

Συμφωνία Συνεργασίας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ & του Οργανισμού ENTERPRISE GREECE για την περαιτέρω ενίσχυση των εξαγωγών του ελληνικού οίνου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δράσεις προβολής και αύξηση πωλήσεων για το ελληνικό κρασί στην αγορά της Ιαπωνίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 3 July 2017
Το Ελληνικό Κρασί στη VINEXPO BORDEAUX 2017

Το Ελληνικό Κρασί στη VINEXPO BORDEAUX 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνική Συμμετοχή ΕΧΡΟ 2017 στο Καζαχστάν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 29 June 2017
Συνεργασία Enterprise Greece και Περιφέρειας Αττικής για την προβολή του Αττικού Αμπελώνα στην Ιαπωνία

Συνεργασία Enterprise Greece και Περιφέρειας Αττικής για την προβολή του Αττικού Αμπελώνα στην Ιαπωνία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μήνας ελληνικών Τροφίμων & Ποτών στη Σερβία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 7 June 2017

Ελληνικό Πρόγραμμα Golden Visa: Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα στην Ευρώπη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 30 May 2017

Ενημερωτική Εκδήλωση για το ελληνικό Πρόγραμμα Golden Visa

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 23 May 2017

1200 στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις του κλάδου Τροφίμων με αγοραστές από Ευρώπη, Αραβικές Χώρες, Ιαπωνία και Κορέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 19 May 2017

30 φορείς καινοτομίας από 15 χώρες της Ευρώπης και της Μεσογείου συμμετείχαν στο συνέδριο του Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Οργανισμός Enterprise Greece φιλοξενεί στην Αθήνα το Ευρω-μεσογειακό Συνέδριο Καινοτομίας και τη Γενική Συνέλευση του ANIMA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργανώνει επιχειρηματικές συναντήσεις στον κλάδο των τροφίμων με 40 αγοραστές από Άπω Ανατολή, Αραβικό κόσμο & Ευρώπη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 2 May 2017

O Oργανισμός Enterprise Greece με 22 ξένους διπλωμάτες στην Κέρκυρα στο πλαίσιο του Προγράμματος “Synergassia”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 11 April 2017

Η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση κατασκευών και δομικών υλικών BIG 5 SAUDI 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 6 April 2017

O Οργανισμός Enterprise Greece με διπλωματική αποστολή στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο του Προγράμματος “Synergassia”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 5 April 2017

Δυναμικό παρόν ελληνικών επιχειρήσεων στη σημαντική έκθεση τεχνολογίας CeBIT 2017 στο Αννόβερο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 29 March 2017
Το ελληνικό κρασί όλο και πιο γνωστό σε διεθνές επίπεδο

Το ελληνικό κρασί όλο και πιο γνωστό σε διεθνές επίπεδο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικής CeBIT 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 16 March 2017

Δυναμική προώθηση ελληνικών ακινήτων και Golden Visa Program σε εκθέσεις στη Ρωσία, το Λίβανο και την Κίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 8 March 2017

Ο Enterprise Greece παρουσίασε 63 Έλληνες εξαγωγείς και επενδυτικές ευκαιρίες του κλάδου των τροφίμων στη GULFOOD 2017 στη Μέση Ανατολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 7 March 2017

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Fruitlogistica 2017, τη μεγαλύτερη έκθεση νωπών φρούτων και λαχανικών στον κόσμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 20 February 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ "EXPO 2017 ASTANA"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 9 February 2017

GOLDEN VISA PROGRAM-Ελληνικό περίπτερο στην έκθεση προώθησης ακινήτων LPS Shanghai και επενδυτική εκδήλωση στη Σαγκάη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 14 December 2016

Νέες συμφωνίες για εξαγωγή τροφίμων σε Ιαπωνία και Ν. Κορέα στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής του οργανισμού Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 8 December 2016

Ανακοίνωση Παράτασης Προθεσμίας Υποβολής Αιτήσεων για απόσπαση - μετάταξη προσωπικού από το Δημόσιο και Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα με σκοπό τη Στελέχωση της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 6 December 2016

ΙoΤ Solutions World Congress: Μια θάλασσα ευκαιριών για την ελληνική αποστολή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 2 December 2016

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η μεγαλύτερη σε μέγεθος ελληνική παρουσία στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών BIG 5 SHOW 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ελληνικό κρασί κερδίζει έδαφος στην Ιαπωνία

Το ελληνικό κρασί κερδίζει έδαφος στην Ιαπωνία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικού Εξοπλισμού EQUIP HOTEL 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 18 November 2016

Ανακοίνωση- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση-μετάταξη προσωπικού από το Δημόσιο και Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα με σκοπό τη Στελέχωση της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 14 November 2016

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO: Η Enterprise Greece ενισχύει την εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1η Ελληνική συμμετοχή – η μεγαλύτερη μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. - με εθνικό περίπτερο στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών της Αφρικής «BIG 5 CONSTRUCT EAST AFRICA 2016»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στην κορυφαία έκθεση για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 26 October 2016

Με το σύνθημα Invest in Taste και με τη συμμετοχή πάνω από 100 ελληνικών επιχειρήσεων στο Εθνικό Περίπτερο της Enterprise Greece ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η Εθνική Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL PARIS 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 20 October 2016

Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL PARIS 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 18 October 2016

Πρόσκληση συμμετοχής στο ελληνικό περίπτερο στην Έκθεση Ακινήτων LPS – Shanghai 9-11 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 12 October 2016
Συνεργασία Enterprise Greece και ΕΔΟΑΟ για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου του οίνου και την αύξηση των εξαγωγών.

Συνεργασία Enterprise Greece και ΕΔΟΑΟ για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου του οίνου και την αύξηση των εξαγωγών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παγκόσμια Έκθεση & Συνέδριο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών - CeBIT 2017 | Ανόβερο 20 - 24 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 11 October 2016

Η Enterprise Greece με 26 ξένους διπλωμάτες στη Χίο στο πλαίσιο του Προγράμματος Synergassia

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 5 October 2016

H Enterprise Greece αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου της τεχνολογίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 3 October 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ FOODEX JAPAN |TOKYO 7 –10 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 3 October 2016
Σημαντικές Πρωτοβουλίες της Enterprise Greece για τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2016

Σημαντικές Πρωτοβουλίες της Enterprise Greece για τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1η Ελληνική συμμετοχή με εθνικό περίπτερο στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού «SMM HAMBURG 2016»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση ένδυσης, αξεσουάρ CPM 2016 στη Μόσχα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 8 September 2016

Επιχειρηματική αποστολή του κλάδου τροφίμων σε Ιαπωνία και Κορέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 29 August 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | Τόκυο – ΙΑΠΩΝΙΑ & Σεούλ- ΚΟΡΕΑ, 26 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 3 August 2016

600 εκ. ευρώ ξένες άμεσες επενδύσεις αξιολογήθηκαν από την Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Summer Fancy Food Show

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 12 July 2016

Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας & Τεχνολογίας ΙΝΟΤΕΧ 2016, στο Ιράν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 29 June 2016

1.000 επιχειρηματικές συναντήσεις με αγοραστές από την Ιαπωνία και την Κορέα του κλάδου Τροφίμων και Ποτών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας PLMA 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 2 June 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΔΥΣΗΣ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ CPM Collection Premiere Moscow | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 25 May 2016

Επιτυχημένη η πρώτη Ελληνική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Κατασκευών και Δομικών Υλικών Project Iran 2016 με την Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 5 May 2016

Η Enterprise Greece με 30 ξένους διπλωμάτες στη Στερεά Ελλάδα στο πλαίσιο του Προγράμματος “Synergassia”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 19 April 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ COSMOPROF ASIA | HONG KONG | 16-18.11.2016| ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 18 April 2016
Το Enterprise Greece διοργάνωσε επιχειρηματική αποστολή  στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Ισραήλ

Το Enterprise Greece διοργάνωσε επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Ισραήλ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη Εθνική Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Καλλυντικών και Προϊόντων Ομορφιάς Cosmoprof Bologna 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 29 March 2016

To Enterprise Greece διοργανώνει επιχειρηματικές συναντήσεις ελληνικών εταιρειών του κλάδου Τροφίμων και Ποτών με αγοραστές από την Ιαπωνία και τη Ν. Κορέα | 30 Μαΐου 2016 έως 03 Ιουνίου 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 23 March 2016
Το Enterprise Greece προωθεί το Ελληνικό Κρασί σε αγορές-στόχους του εξωτερικού

Το Enterprise Greece προωθεί το Ελληνικό Κρασί σε αγορές-στόχους του εξωτερικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημοσιεύτηκαν οι τέσσερις νέες προκηρύξεις του ΕΠΑνΕΚ-ΕΣΠΑ 2014-2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 18 March 2016

Ενίσχυση της προβολής του Ελληνικού Κρασιού από το Enterprise Greece στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Ποτών στον κόσμο, PROWEIN 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 17 March 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ INOTEX 2016, 22 έως 25 Μαΐου 2016,Τεχεράνη | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 17 March 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη Εθνική Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών και Κατασκευών BIG 5 Saudi 2016, στην Τζέντα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Sunday, 13 March 2016

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 11 March 2016

Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στη Σμύρνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 9 March 2016

Αυξημένες οι Ελληνικές Εξαγωγές το 2015 / Νέες Πρωτοβουλίες του Enterprise Greece για την προώθηση των Εξαγωγών το 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 2 March 2016

Εξαιρετική η παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2016, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Εξοπλισμού Εστίασης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 26 February 2016

Με σημαντικά αποτελέσματα επέστρεψε η ελληνική επιχειρηματική αποστολή από τη CES 2016 και το Silicon Valley

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 19 February 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ BIG 5 SHOW 2016 Ντουμπάι, 21-24 Νοεμβρίου 2016 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 17 February 2016

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Fruitlogistica 2016, τη μεγαλύτερη έκθεση νωπών φρούτων και λαχανικών στον κόσμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 10 February 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ INDEX 2016 KAI ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΤΡΑΣ & ΜΑΡΜΑΡΟΥ MIDDLE EAST STONE 2016,Ντουμπάι, 23 έως 26 Μαΐου 2016| ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 10 February 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ BIG 5 CONSTRUCT EAST AFRICA 2016,Ναϊρόμπι, 2 έως 4 Νοεμβρίου 2016| ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 10 February 2016

«Η Εθνική Ελλάδος Τεχνολογίας» για 4η συνεχόμενη φορά στο MWC 2016»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 9 February 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ SEOUL FOOD & HOTEL, Σεούλ, 10 –13 Μαΐου 2016 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 1 February 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ PROJECT IRAN, Τεχεράνη, 24 - 27 Απριλίου 2016 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 26 January 2016

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ MOSBUILD 2016, ΜΟΣΧΑ , 05-08/04/2016 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 26 January 2016
Συνέντευξη Τύπου με θέμα την παρουσίαση τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του 3ου Technology Forum

Συνέντευξη Τύπου με θέμα την παρουσίαση τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του 3ου Technology Forum

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρουσίαση προγράμματος ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στη CES 2016 και στο Silicon Valley

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεγάλες εξαγωγικές προοπτικές για τις ελληνικές επιχειρήσεις στις αγορές του Αραβικού Κόσμου, της Κίνας και της Ν. Κορέας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 17 December 2015

ENTERPRISE GREECE – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 14 December 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ SIAL Παρίσι, 16 -20 Οκτωβρίου 2016 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 11 December 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 14, 15 & 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 4 December 2015
Το Equity Investment Forum στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα

Το Equity Investment Forum στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ “SUMMER FANCY FOOD SHOW 2016” (ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 26-28/6/2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 3 December 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -ΠΟΤΩΝ PLMA΄s “WORLD OF PRIVATE LABEL” (Άμστερνταμ-Ολλανδία, 24-25 Μαΐου 2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 21 October 2015

Η Ελλάδα ως Τιμώμενη Χώρα της Anuga 2015 πρωταγωνιστής στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 15 October 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ FOODEX JAPAN (TOKYO 8–11 Μαρτίου 2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 13 October 2015

Έναρξη υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων στο Equity Investment Forum για αναζήτηση χρηματοδότησης και διεθνών συνεργασιών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 5 October 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, THE BIG 5 SAUDI 2016 (Τζέντα, 7 έως 10 Μαρτίου 2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 11 September 2015

Η Enterprise Greece σε διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς για το πρόγραμμα συμμετοχής της Χώρας μας σε Διεθνείς Εκθέσεις του εξωτερικού το 2016.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 11 September 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ PROJECT EGYPT (Κάιρο, 11 έως 14 Φεβρουαρίου 2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 11 September 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ COSMOPACK (17-20/03/2016) & COSMOPROF BOLOGNA (18-21/03/2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 27 August 2015

Διεθνής Έκθεση Νωπών Φρούτων & Λαχανικών FRUITLOGISTICA (Βερολίνο, 3-5 Φεβρουαρίου 2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 24 July 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΩΝ - ΠΟΤΩΝ PROWEIN 2016 (DUESSELDORF, 13-15/03/2016) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 21 July 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ENTERPRISE GREECE ΓΙΑ ΤΟ 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 3 July 2015
Το Ελληνικό Περίπτερο στην ΕΧΡΟ MILANO 2015

Το Ελληνικό Περίπτερο στην ΕΧΡΟ MILANO 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To Enterprise Greece στην Αντιπροεδρία του ANIMA INVESTMENT NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 18 June 2015

Η Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας PLMA 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 25 May 2015

Λαμπερή συμμετοχή της Enterprise Greece στην 1η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος «VICENZAORO DUBAΙ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 28 April 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ THE BIG 5 CONSTRUCT INDIA (ΒΟΜΒΑΗ-ΙΝΔΙΑ 10-12/09/2015) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 26 March 2015
Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Ποτών PROWEIN 2015

Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Ποτών PROWEIN 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών και Κατασκευών «THE BIG 5 SAUDI ARABIA» στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας

Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών και Κατασκευών «THE BIG 5 SAUDI ARABIA» στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δελτίο Τύπου ΣΕΚΕΕ- Εντυπωσίασε η ελληνική συμμετοχή στο Mobile World Congress 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 12 March 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ANAAPOORNA WORLD OF FOOD INDIA (14-16/09/2015) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 11 March 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ BIG 5 SHOW DUBAI (23-26/11/2015) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 10 March 2015
Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Γούνας «Hong Kong Fur and Fashion Fair» στο Χονγκ Κονγκ

Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Γούνας «Hong Kong Fur and Fashion Fair» στο Χονγκ Κονγκ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Κτηματομεσιτική Αγορά στην Ελλάδα και οι επενδυτικές της δυνατότητες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 20 February 2015
Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού GULFOOD 2015

Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού GULFOOD 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ VICENZAORO DUBAI (23-26/04/2015) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 17 February 2015

Mobile World Congress 2015 - Ισπανία, Βαρκελώνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 6 February 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ QATAR (04-07/05/2015) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 4 February 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ MOSBUILD (31/3-3/4/2015 & 14-17/4/2015) | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 4 February 2015

«Διευρύνουμε το οικοσύστημα» της καινοτομίας στην παγκόσμια αγορά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 3 February 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA | Κολωνία - Γερμανία, 10-14 Οκτωβρίου 2015 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 28 January 2015

SIAL CHINA SHANGHAI 6 - 8 MAIOY 2015 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 21 January 2015

SUMMER FANCY FOOD SHOW 28 - 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 21 January 2015

Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποστολή του Enterprise Greece σε Ριάντ και Τζέντα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 2 December 2014
Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση  «THE BIG 5 SHOW» στο Ντουμπάι

Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση «THE BIG 5 SHOW» στο Ντουμπάι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έντονο ενδιαφέρον για το Πρόγραμμα “Greece, My Residence” σε Γκουανγκζού και Χονγκ Κονγκ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 19 November 2014

490 Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις στο 1ο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στη Σμύρνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση "Ψηφιακή Σύγκλιση: Ιστορίες ανάδειξης επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 13 November 2014

Δήλωση Συμμετοχής στο “EXPERIENCE SHARING WORKSHOP” - 3-4 Δεκεμβρίου 2014, Αθήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 12 November 2014

Δελτίο Τύπου ΥΠΑΑΝ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΤΑΝΟΣ ΓΑΙΑ ΚΑΙ KOILADA HILLS. ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ. Π. ΣΕΛΕΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤ. ΗΣΑΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 5 November 2014

Εντυπωσιακή Ελληνική παρουσία στο εθνικό περίπτερο της Enterprise Greece στη φετινή Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL PARIS 2014

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 23 October 2014

Απολογιστική και Ενημερωτική εκδήλωση για τις Άδειες Διαμονής πολιτών τρίτων χωρών για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wednesday, 22 October 2014

Δελτίο Τύπου ΥΠΑΑΝ: ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 30 September 2014

To Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση «THE BIG 5 CONSTRUCTS INDIA 2014»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 19 September 2014
Το Enterprise Greece και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας συν-διοργάνωσαν Ημερίδα για την προώθηση των εξαγωγών των αγρο- διατροφικών προϊόντων

Το Enterprise Greece και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας συν-διοργάνωσαν Ημερίδα για την προώθηση των εξαγωγών των αγρο- διατροφικών προϊόντων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eλληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην Κίνα, με την υποστήριξη του Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 16 September 2014

Περισσότερες από 200 ελληνικές εταιρείες τροφίμων και ποτών παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε εκπροσώπους των αμερικανικών σουπερμάρκετ Central Market, με την υποστήριξη του Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόσκληση στο “Workshop on export orientation of Greek agrofood companies”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tuesday, 9 September 2014
Συνάντηση με αποστολή από τo Γραφείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Επαρχίας Guangdong της Κίνας

Συνάντηση με αποστολή από τo Γραφείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Επαρχίας Guangdong της Κίνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Enterprise Greece στηρίζει την εκδήλωση Passport Greece της Αμερικανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ Central Market

Το Enterprise Greece στηρίζει την εκδήλωση Passport Greece της Αμερικανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ Central Market

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Enterprise Greece στηρίζει την Ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην Κίνα

Το Enterprise Greece στηρίζει την Ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην Κίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρώτη συνάντηση Συμβουλευτικής Επιτροπής του Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δελτίο Τύπου ΥΠΑΑΝ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Thursday, 19 June 2014

Ισολογισμός της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε. για το 2013.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Friday, 6 June 2014

To Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση BATIMATEC 2014

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Monday, 12 May 2014
Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Seafood Expo Global 2014

Το Enterprise Greece στη Διεθνή Έκθεση Seafood Expo Global 2014

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα που να ταιριάζουν στην αναζήτηση
ΣΥΝΟΛΟ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ
Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία

LOGIN