Tuesday, 25 September 2018

Βράβευση Ελληνικών Ξενοδοχείων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βράβευση Ελληνικών Ξενοδοχείων

Το Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR & H) ανακοίνωσε στις 21/9 τους νικητές των Top Mediterranean Resort Awards, που θεσμοθετήθηκαν για να αναγνωρίσουν τα κορυφαία σύνθετα τουριστικά θέρετρα στην περιοχή.

Κατόπιν μιας δημόσιας ψηφοφορίας με μεγάλη συμμετοχή, ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα θέρετρα ως νικητές των βραβείων του 2018:

  • • Νικητής του κορυφαίου θέρετρου της Μεσογείου (Top Mediterranean Resort) - σε λειτουργία: Grace Santorini
  • • Νικητής του κορυφαίου θέρετρου της Μεσογείου (Top Mediterranean Resort) - υπό ανάπτυξη: Fouka Bay

Μετά την ανακοίνωση των νικητών, ο κ. Alexi Khajavi, Διευθύνων Σύμβουλος της EMEA Hospitality + Travel Group, Questex δήλωσε ότι: «Συγχαρητήρια στο Santorini Grace και  στο Fouka Bay, δύο καινοτόμους προορισμούς και εξαιρετικά παραδείγματα κορυφαίων τουριστικών θερέτρων. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το αυξημένο ενδιαφέρον για τα βραβεία μας φέτος, με την καταγεγραμμένη αύξηση τόσο του αριθμού των υποψηφιοτήτων όσο και του αριθμού των ψήφων που ελήφθησαν σε σχέση με πέρυσι. Η στενή συνεργασία με τους φορείς εκμετάλλευσης, ανάπτυξης  και τους επενδυτές σε όλη αυτή τη διαδικασία έχει αποδείξει τη δυναμική σε αυτόν τον τομέα των ακινήτων, και για αυτό ανυπομονώ να καλωσορίσω τους νικητές και όλους όσους δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα στο συνέδριό μας τον επόμενο μήνα

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να λάβουμε αυτή την αναγνώριση από έναν φορέα με τέτοιο κύρος. Το Fouka Bay στη βόρεια ακτή της Αιγύπτου είναι αποτέλεσμα μιας φιλοδοξίας που οδηγούσε την Tatweer Misr να δημιουργήσει το καλύτερο πολυτελές θέρετρο για οικογένειες στην περιοχή», δήλωσε ο Ahmed Shalaby, Διευθύνων Σύμβουλος της Tatweer Misr μετά την ανακοίνωσή του ως νικητής. «Για τις διάφορες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που εμπλέκονται σε αυτό το έργο, όπως και  για εμένα, το Fouka Bay είναι ένα πολύ σημαντικό έργο, που αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση, η οποία βασίζεται στην οικοδόμηση προστιθέμενης αξίας τόσο για τους επισκέπτες  όσο και για τους ιδιοκτήτες μας. Η Tatweer Misr συνεχίζει εντατικά την ανάπτυξη άλλων σημαντικών σύνθετων τουριστικών θερέτρων στην Αίγυπτο, συμπεριλαμβανομένου του Il Monte Galala στο Sokhna, το οποίο θα ανοίξει το προσεχές έτος και πιο πρόσφατα το Bloomfields στο Κάιρο

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, η Λένα Λιβανίδου, Επικεφαλής Ευρώπης των Grace Hotels, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Grace Santorini ψηφίστηκε ως Top Mediterranean Resort 2018. Η κατάκτηση αυτής της διάκρισης  είναι μαρτυρία της συνεχιζόμενης σκληρής δουλειάς του κάθε συναδέλφου για να  δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες μας. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που βλέπουμε το ξενοδοχείο να συνεχίζει να λάμπει σε αυτή την πολύ ανταγωνιστική αγορά

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, στις 13.45 (τοπική ώρα) την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του προσεχούς συνεδρίου MR & H Φόρουμ. Το MR & H είναι ο μοναδικός τόπος συνάντησης της Μεσογείου, για σύνθετα τουριστικά θέρετρα, τις επενδύσεις και την ανάπτυξη ξενοδοχείων. Σήμερα συμπληρώνοντας το τέταρτο έτος του, το MR & H έχει πλέον εδραιωθεί ως ένα μοναδικό περιβάλλον για επιχειρηματικές συζητήσεις, συμφωνίες και ανακάλυψη νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 17 - 19 Οκτωβρίου 2018 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα τον ενοτήτων του συνεδρίου MR & H προσφέρει μια ισορροπημένη προσέγγιση μεταξύ ανάλυσης τάσεων, επενδυτικής επίγνωσης και μεθόδων χρηματοδότησης, παράλληλα με συζητήσεις επί πρακτικών θεμάτων, όπως η κατάλληλη δομή για μια πιο αποτελεσματική λειτουργία και διαχείριση των σχέσεων μεταξύ των εμπλεκόμενων στην ανάπτυξη σύνθετων τουριστικών θερέτρων. Το πρόγραμμα είναι αναρτημένο και διαθέσιμο για να το δείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MR & H 2018, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.mrandh.com

Questex Hospitality Group

H Questex Hospitality Group εξυπηρετεί παγκοσμίως τους κλάδους τουρισμού, ταξιδιωτικών υπηρεσιών και συναφών δραστηριοτήτων, οι οποίοι συνεισφέρουν συνολικά πάνω από 6 τρισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο ΑΕΠ. Μέσω μιας  καινοτόμου πλατφόρμας στοχευμένων λύσεων, ο όμιλος εξυπηρετεί ολόκληρο το οικοσύστημα του κλάδου  τουρισμού και ανάπτυξης-επενδύσεων ξενοδοχείων, ειδικότερα ως προς το σχεδιασμό, την αγορά, τη διαχείριση και την  λειτουργία τους. Ο όμιλος Questex Hospitality + Travel Group εξυπηρετεί κάθε υποκλάδο με υπηρεσίες B2B της εν λόγω αγοράς μέσω των δοκιμασμένων λύσεων για ανάπτυξη ζήτησης, εκπαίδευσης, αφοσίωσης και ανταμοιβής, καθώς και του δικτύου ζωντανών εκδηλώσεων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.questex.com/markets/hospitality.

Content Director

Press Relations

Sponsorship Director

Julie Rey-Gore

Emily Newman

Mark Cheney

+44 (0) 208 547 9830

+44 (0)7771 686202

+44 (0)20 8547 9830

jreygore@questex.com

emily@delysmarketing.co.uk

mcheney@questex.com

LOGIN