Συνεντεύξεις
ΣΥΝΟΛΟ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece, κ. Γιώργου Φιλιόπουλου, στο MoneyReview


Friday, 7 May 2021

Γ. Φιλιόπουλος (Enterprise Greece): Πώς θα φέρουμε περισσότερους επενδυτές στην Ελλάδα

Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύει η Ελλάδα, έχοντας βελτιώσει τη θέση της ως διεθνούς προορισμού τοποθέτησης κεφαλαίων σε τομείς με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, όπως αναφέρει, σε συνέντευξή του στο moneyreview.gr, ο διευθύνων σύμβουλος της Enterprise Greece, Γιώργος Φιλιόπουλος. Σημειώνει ότι ο φορέας προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα που προκάλεσε η πανδημική κρίση κι εκτιμά πως οι συναλλαγές μέσω Χρυσής Βίζας θα ανακάμψουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημεία ομιλίας του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ι. Σμυρλή, στην ψηφιακή εκδήλωση "Economic and Commercial Diplomats Club of Greece"


Tuesday, 20 April 2021

Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρος της Enterprise Greece, κ. Ιωάννης Σμυρλής, πραγματοποίησε σήμερα ομιλία στο πλαίσιο της Ψηφιακής Εκδήλωσης του Economic and Commercial Diplomats Club of Greece, με θέμα: «Εκσυγχρονισμός, μεταρρυθμίσεις και προοπτικές της οικονομικής διπλωματίας. Η περίπτωση της Ελλάδας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece, κ. Γιώργου Φιλιόπουλου, στο Business News Magazine

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece, κ. Γιώργου Φιλιόπουλου, στο Business News Magazine


Thursday, 8 April 2021

Γεώργιος Φιλιόπουλος, Enterprise Greece: Η Ελλάδα μπαίνει δυναμικά στον επενδυτικό χάρτη
Tον τρόπο με τον οποίο η Enterprise Greece παρέμεινε προσηλωμένη στο στόχο της, παρά την κρίση της πανδημίας, εξηγεί στο Business News Magazine o Διευθύνων Σύμβουλος της, Γεώργιος Φιλιόπουλος, ενώ τονίζει πως η Ελλάδα μπαίνει δυναμικά στον επενδυτικό χάρτη και κάνει αποφασιστικά βήματα για τη μετάβασή της στη νέα εποχή της τεχνολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών & Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ»


Wednesday, 7 April 2021

Συνέντευξη Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ιωάννη Σμυρλή, στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» και στους δημ/φους Κώστα Παπαχλιμίντζο και Αλεξάνδρα Καϋμένου (06.04.2021)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Georgios Filiopoulos, CEO Enterprise Greece: Identifying and proposing investment opportunities in Greece


Monday, 5 April 2021

Greece is internationally recognised for premium holiday appeal with many opportunities for international investment.

Enterprise Greece, a trade and investment agency, supports international investors before project realisation, during project implementation and offer tailer-made after-care services. They also identify and propose investment opportunities in key sectors of the economy, particularly in tourism and real estate.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Τα Νέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και στο δημοσιογράφο, Ν. Υποφάντη


Sunday, 28 March 2021

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Οι Έλληνες επιχειρηματίες προσπάθησαν να βρουν μια διέξοδο για τα αγαθά που παράγονται σε αυτό εδώ τον τόπο, μια διέξοδο που τους βοηθάει πάρα πολύ η Enterprise Greece, ώστε μέσω της eBay που δραστηριοποιείται σε 180 χώρες να καταφέρουν να βρουν αγορές, να μπορούν να εξάγουν τα προϊόντα και τα αγαθά τους. Σήμερα είναι μαζί μας ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρος της Enterprise Greece, κ. Σμυρλής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών & Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στην ιστοσελίδα "Reader.gr"


Friday, 26 March 2021

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), ο εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών και η eBay, ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουν συνάψει μια ολοκληρωμένη και καινοτόμο συνεργασία για να υποστηρίξουν τις ελληνικές εξωστρεφείς επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να εξάγουν μέσω της γνωστής ηλεκτρονικής πλατφόρμας και να προβληθούν παγκόσμια.Η συνεργασία αυτή λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της στρατηγικής ενίσχυσης και εκσυγχρονισμού των εξαγωγικών επιχειρήσεων υπό την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών & Προέδρου της Enterprise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και την εκπομπή "ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ" με το δημοσιογράφο Βασίλη Κουφόπουλο


Wednesday, 24 March 2021

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να καλωσορίσουμε το Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Πρόεδρο της Enterpise Greece, κ. Ιωάννη Σμυρλή. Καλησπέρα σας κ. Σμυρλή.
Ι. ΣΜΥΡΛΗΣ: Καλησπέρα κ. Κουφόπουλε σε εσάς και στους ακροατές μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρθρο του CEO της Enterprise Greece, κ. Γιώργου Φιλιόπουλου, στην Kathimerini.gr


Tuesday, 9 March 2021

Η Enterprise Greece και το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Η Κοζάνη, η Φλώρινα και ο Δήμος Μεγαλόπολης Αρκαδίας ανήκουν στις περιοχές της Ε.Ε. με τη μεγαλύτερη εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα. Για τις περιοχές αυτές η ελληνική κυβέρνηση έχει καταρτίσει σχέδιο απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων έως το 2028, το οποίο θα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας και θα αξιοποιεί το υψηλής τεχνογνωσίας ανθρώπινο δυναμικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρθρο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece, κ. Γιώργου Φιλιόπουλου, στην Καθημερινή της Κυριακής


Sunday, 7 March 2021

H Enterprise Greece και το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Η Κοζάνη, η Φλώρινα και ο Δήμος Μεγαλόπολης Αρκαδίας ανήκουν στις περιοχές της ΕΕ με τη μεγαλύτερη εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα. Για τις περιοχές αυτές η Ελληνική Κυβέρνηση έχει καταρτίσει σχέδιο απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων έως το 2028, το οποίο θα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας και θα αξιοποιεί το υψηλής τεχνογνωσίας ανθρώπινο δυναμικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημεία παρέμβασης του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Ιωάννη Σμυρλή, στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών Υποθέσεων για θέματα Εμπορίου


Wednesday, 3 March 2021

ΓΓ ΔΟΣ, Ι. Σμυρλής: Η ΕΕ πρέπει να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις βάσει των στόχων της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνέντευξη εντεταλμένης συμβούλου & Εκτελεστικού Μέλους ΔΣ της Enterprise Greece, Μπέττυς Αλεξανδροπούλου, στον Alpha Radio και τον Χάρη Ντιγριντάκη


Tuesday, 2 March 2021

Συνέντευξη Eντεταλμένης Συμβούλου, Enterprise Greece, κας. Μπέττυς Αλεξανδροπούλου, στον Alpha Radio και τον δημοσιογράφο, κο Χάρη Ντιγριντάκη, 2/3/2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή (Global Emerging Markets) της eBay, κ. Ilya Kretov και της Εντεταλμένης Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της Enterprise Greece, κας. Μπέττυς Αλεξανδροπούλου, στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής (28-2-2021)

Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή (Global Emerging Markets) της eBay, κ. Ilya Kretov και της Εντεταλμένης Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της Enterprise Greece, κας. Μπέττυς Αλεξανδροπούλου, στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής (28-2-2021)


Sunday, 28 February 2021

Στις ράγες της ανάπτυξης των εξαγωγών τροχοδρομεί το Enterprise Greece διαμορφώνοντας ένα νέο πλαίσιο που ειδικότερα εν μέσω πανδημίας αποτελεί το βούτυρο στο ψωμί της επιχειρηματικής εξωστρέφειας. Σημαντική παράμετρος για την ενίσχυση των εξαγωγών φιλοδοξεί να αποτελέσει η συνεργασία της Enterprise Greece με τον διεθνή κολοσσό eBay.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή (Global Emerging Markets) της eBay, κ. Ilya Kretov και της Εντεταλμένης Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της Enterprise Greece, κας. Μπέττυς Αλεξανδροπούλου, στο site tanea.gr (27-2-2021)

Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή (Global Emerging Markets) της eBay, κ. Ilya Kretov και της Εντεταλμένης Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της Enterprise Greece, κας. Μπέττυς Αλεξανδροπούλου, στο site tanea.gr (27-2-2021)


Saturday, 27 February 2021

Η συνεργασία του Εnterprise Greece εγκαινιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και η πρώτη φάση στόχευε να γνωστοποιήσει στις τοπικές επιχειρήσεις τις ευκαιρίες που προσφέρει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του eBay.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας  του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Ιωάννη Σμυρλή, κατά την πρώτη εκδήλωση του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου για το Νέο Έτος, με θέμα την παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας (10.02.2021)

Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Ιωάννη Σμυρλή, κατά την πρώτη εκδήλωση του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου για το Νέο Έτος, με θέμα την παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας (10.02.2021)


Thursday, 11 February 2021

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας  του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρος της Enterprise Greece, κ. Ιωάννης Σμυρλής, απηύθυνε χαιρετισμό κατά την πρώτη ψηφιακή εκδήλωση του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου για το Νέο Έτος, με θέμα την παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
">

Ομιλία Εντεταλμένης Συμβούλου & Εκτελεστικού Μέλους ΔΣ της Enterprise Greece, κας Μπέττυς Αλεξανδροπούλου στο 9ο Greek Exports Forum & Awards


Tuesday, 26 January 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνέντευξη Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Προέδρου της Enterprise Greece, κου Ιωάννη Σμυρλή, στην ΕΡΤ3, στη νέα καθημερινή εκπομπή "όμικρον 3"


Wednesday, 23 December 2020

Για τα σχέδια της γερμανικής εταιρείας NEXT E-GO να δημιουργήσει εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα μιλά ο Γιάννης Σμυρλής πρόεδρος της Enterprise Greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
">

Electric Cars e.GO Made in Greece


Wednesday, 16 December 2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Greek officials, entrepreneurs praise China's commitment to free trade amid COVID-19


Friday, 30 October 2020

ATHENS, Oct. 30 (Xinhua) -- By holding the 3rd China International Import Expo (CIIE) China shows its commitment to international cooperation in trade and globalization amid the COVID-19 pandemic, Greek officials and business representatives told Xinhua here recently.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Spotlight: Greek businesses see great potential to further deepen cooperation with China under BRI


Thursday, 29 October 2020

ATHENS, Oct. 29 (Xinhua) -- There is great potential to further deepen Sino-Greek cooperation in the framework of the Belt and Road Initiative (BRI), Greek officials and businessmen have told Xinhua in recent interviews on the occasion of the forthcoming 3rd China International Import Expo (CIIE), which will be held in Shanghai next month.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Roundup: Greece's participation in CIIE to further boost trade relations with China


Wednesday, 28 October 2020

ATHENS, Oct. 28 (Xinhua) -- Greek-Chinese trade relations will expand further as Greece is gearing up to participate in the third China International Import Expo (CIIE), to be held in Shanghai from Nov. 5 to 10, Greek officials and business representatives told Xinhua recently.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece Γεωργίου Φιλιόπουλου στο fDi intelligence

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Enterprise Greece Γεωργίου Φιλιόπουλου στο fDi intelligence


Thursday, 15 October 2020

Greece is no stranger to crisis, and its resilience puts it in good stead for managing the fallout from Covid-19. Privatisations and major projects have continued throughout the pandemic, and its fast-growing tech sector continues to attract major investors. In early October, Microsoft committed €1bn towards establishing a data centre and cloud services in the country.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή του Προέδρου της Enterprise Greece στο Συνέδριο του Economist

Συμμετοχή του Προέδρου της Enterprise Greece στο Συνέδριο του Economist


Thursday, 17 September 2020

Αισθητά διαφοροποιημένη από το σχετικά πρόσφατο παρελθόν είναι πλέον η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι ξένοι επενδυτές για την Ελλάδα ως επενδυτικό προορισμό, γεγονός που αυξάνει τις προσδοκίες για την προσέλκυση επενδύσεων. Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων, επικαλούμενος πρόσφατες έρευνες που δείχνουν ότι πλέον οι ξένοι επενδυτές αναγνωρίζουν σε συντριπτικό ποσοστό τις προσπάθειες της κυβέρνησης να καταστήσει τη χώρα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, ο πρόεδρος της Enterprise Greece και γενικός γραμματέας Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ Γρηγόρης Δημητριάδης, μιλώντας στο συνέδριο του Economist. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Enterprise Greece, Γιώργου Φιλιόπουλου στην Εφημερίδα Die Welt


Tuesday, 19 May 2020

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Enterprise Greece, Γιώργου Φιλιόπουλου σε ειδικό αφιέρωμα για την Ελλάδα, που κυκλοφόρησε με την Εφημερίδα Die Welt.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Enterprise Greece, Γιώργου Φιλιόπουλου, στο Greece Investor Guide


Tuesday, 5 May 2020

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του  Enterprise Greece, Γιώργος Φιλιόπουλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Greece Investor Guide αναφέρει μεταξύ άλλων οτι  το ενδιαφέρον των διεθνών επενδυτών για την Ελλάδα  παραμένει ισχυρό .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνέντευξη του Πρόεδρου του Enterprise Greece και ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ, Γρηγόρη Δημητριάδη στο Greece Investor Guide


Wednesday, 22 April 2020

Συνέντευξη του Πρόεδρου του Enterprise Greece και ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ, Γρηγόρη Δημητριάδη στο Greece Investor Guide. 

Αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην συνεχή προσπάθεια του Enterprise Greece σε συνεργασία με τους επενδυτές, για την ανάδειξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γρηγόρης Δημητριάδης, Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ και Πρόεδρος του Enterprise Greece: Χτίζουμε ικανή επάρκεια υγειονομικού υλικού εντός εβδομάδος


Friday, 3 April 2020

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ  και Πρόεδρου του Enterprise Greece, Γρηγόρη Δημητριάδη, στο Αθηναικό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων 

Στη "μάχη" της περαιτέρω ενίσχυσης των νοσοκομείων κ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Πρόεδρος του Enterprise Greece και ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ, κ. Γρ. Δημητριάδης, μιλά στην ΕΡΤ για τις ενέργειες της Ελληνικής Κυβέρνησης να διασφαλίσει επάρκεια υγειονομικού υλικού για το ΕΣΥ #μένουμε_σπίτι #COVID-19


Wednesday, 1 April 2020

Ο Πρόεδρος του Enterprise Greece και ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ, κ. Γρ. Δημητριάδης, μιλά στην ΕΡΤ για τις ενέργειες της Ελληνικής Κυβέρνησης να διασφαλίσει επάρκεια υγειονομικού υλικού για το ΕΣΥ #μένουμε_σπίτι #COVID-19


{yo...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

China International Import Expo 2019 in Shanghai - Δηλώσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μιχαέλα Μπαλή - Γερμανία ">
Συνέντευξη για την αποστολή Synergassia  Λακωνία

Συνέντευξη για την αποστολή Synergassia Λακωνία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή της Enterprise Greece στην έκθεση Natural & Organic Products Europe 2019

Συμμετοχή της Enterprise Greece στην έκθεση Natural & Organic Products Europe 2019

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνέντευξη Διευθύνοντος Συμβούλου του Enterprise Greece, Ηλία Αθανασίου στη Wall Street Journal Trade Business Debate

Συνέντευξη Διευθύνοντος Συμβούλου του Enterprise Greece, Ηλία Αθανασίου στη Wall Street Journal Trade Business Debate

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χρ. Στάϊκος: Αυξάνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον συνεχώς - ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ - ΑΠΕ /Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χρ. Στάϊκος: Αυξάνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον συνεχώς - ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ - ΑΠΕ /Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα που να ταιριάζουν στην αναζήτηση
ΣΥΝΟΛΟ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ
Ο Οργανισμός μας
Προφίλ του Οργανισμού
Διοικητικό Συμβούλιο
Δίκτυο Συνεργατών
Επικοινωνία