Διαδικτυακή Εκδήλωση "Hydrogen and green shipping for clean energy"

Διαδικτυακά, 14-02-2022 - 14-02-2022

Στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Φόρουμ ΕΕ-Αφρικής (European Union-Africa Business Forum/EABF22, 14-18.02.2022), το Υπουργείο Εξωτερικών διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση υψηλού επιπέδου (high-level event) υπό τον τίτλο "Hydrogen and green shipping for clean energy: market prerequisites and green energy transition opportunities for African-EU partnership”, τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, 15:30-17:00 ώρα Ελλάδος. Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στις νέες προκλήσεις αναφορικά με την παραγωγή χαμηλού κόστους πράσινης ενέργειας στην Αφρική, με βασικό παράγοντα το πράσινο υδρογόνο, την αξιοποίησή του από τη ναυτιλία, τόσο ως μεταφορικό έργο όσο και ως καύσιμο, καθώς και τη συμβολή της ευρωπαϊκής επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη κατάλληλων υποδομών σε συνεργασία με τις αφρικανικές χώρες και την προώθηση της πράσινης οικονομίας.

Η παρουσία ομιλητών από Ελλάδα, ΕΕ και Αφρική θα συμβάλει στην προώθηση του δημόσιου διαλόγου όσον αφορά την ενδυνάμωση της πράσινης ενεργειακής συνεργασίας ΕΕ-Αφρικής και την ανάδειξη αφρικανό-ευρωπαϊκών συνεργειών με αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα.

Σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στην πλατφόρμα του Forum https://www.euafrica-businessforum.com/. Από την Κυριακή 13/2, όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στο πλήρες πρόγραμμα του EABF και θα μπορούν να αναζητήσουν τις εκδηλώσεις που τους ενδιαφέρουν ανά ημέρα, τίτλο ή διοργανωτή. Επιλέγοντας την εκδήλωση μας εντός της κατηγορίας “High-level events”, θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση.

LOGIN