ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ WΗΟ’S NEXT – BIJORHCA 2022

Παρίσι, Γαλλία, 02-09-2022 - 05-09-2022

Οι εαρινές διεθνείς εκθέσεις ενδύματος, αξεσουάρ και κοσμήματος Who’s Next και Bijorhca Sep 2022 διοργανώνονται στο Παρίσι, στο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles, από 2 έως 5 Σεπτεμβρίου προβάλλοντας την κολεξιόν του επόμενου καλοκαιριού.

Η Who’s Next είναι μια κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση μόδας για τα γυναικεία ενδύματα στην Ευρώπη. Πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο και Σεπτέμβριο και υποδέχεται περίπου 46.600 επισκέπτες στο Porte de Versailles Exhibition Centre του Παρισιού με περίπου 600 γαλλικά και διεθνή brands. Πρακτορεία, δημοσιογράφοι, γραφεία αγορών, στυλίστες, σχολεία και προγνώστες τάσεων συναντιούνται σε αυτή την κορυφαία εκδήλωση του κλάδου, για να ανακαλύψουν τις νέες τάσεις της μόδας.

Η Bijorhca είναι μια διεθνής έκθεση που εξειδικεύεται στην προβολή εταιρειών παραγωγής και εμπορίας κοσμημάτων, ρολογιών και υλικών κατασκευής αυτών. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως για τα συγκεκριμένα προϊόντα, όπου αποκαλύπτονται τάσεις, πραγματοποιούνται συναντήσεις και γίνονται συμφωνίες.

O Οργανισμός Enterprise Greece θα στηρίξει τις ελληνικές εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής εδώ.

LOGIN