ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ THE BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2022

Κάιρο, Αίγυπτος, 25-06-2022 - 27-06-2022

Η Διεθνής Έκθεση «THE BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2022» διεξάγεται για 4η φορά στον εκθεσιακό χώρο EGYPT INTERNATIONAL EXHIBITION CENTRE (EIEC) στο Κάιρο της Αιγύπτου από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να έρθουν σε επαφή οι εταιρίες με την συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά της Αιγύπτου και τον κατασκευαστικό κλάδο αξίας πολλών δις δολαρίων. Το 2020, η έκθεση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των μέτρων πρόληψης έναντι της πανδημίας Covid-19.

Στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερες από 196 εταιρείες από 15 χώρες, εκθέτοντας εκατοντάδες καινοτόμα προϊόντα, στην συνεχώς αναπτυσσόμενη κατασκευαστική αγορά της Αιγύπτου αξίας 335 δις δολαρίων. Περισσότεροι από 11.000 επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα επισκέφθηκαν την έκθεση και παρακολούθησαν τα 7 θεματικά δωρεάν CPD certified industry talks με 53 ομιλητές που είχαν προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Οι τοπ 10 χώρες που συμμετείχαν ήταν: η Αίγυπτος, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , Ινδία, Ρωσία και Πορτογαλία.

Για φέτος, έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή περισσότερες από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Κίνα, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ρωσία , το Κατάρ και πολλές ακόμα. Την έκθεση θα υποστηρίξει και το Army Engineering Authorities.

Ο όμιλος DMG θα διοργανώσει παράλληλα με την έκθεση, σεμινάρια και CPD workshops κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Καθώς επίσης, προγραμματίζεται καμπάνια marketing για την προώθηση της συμμετοχής των εκθετών, μέσω ψηφιακών διαφημίσεων, αποστολής ηλεκτρονικών προσκλήσεων, έντυπων διαφημίσεων σε περιοδικά του κλάδου, προώθηση των προϊόντων τους στα social media και άλλα πολλά εργαλεία. Επίσης μέσω ψηφιακής πλατφόρμας θα οργανωθούν B2Bs με αγοραστές εγγεγραμμένους στις πλατφόρμες της διοργάνωσης. Τέλος, θα διεξαχθεί παράλληλα με την έκθεση ένα μεγάλο συνέδριο με απονομή βραβείων, The Big 5 Impact Awards.

Στο δε συνέδριο θα παρευρεθούν οι τοπικοί αρμόδιοι φορείς και Υπουργεία από αφρικανικές χώρες, την Κένυα ,την Νιγηρία και την Νότιο Αφρική.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής

LOGIN