ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ KINAΣ 5TH CHINA INTERNATIONAL IMPORT ΕXPOSITION (CIIE)

Σαγκάη, Διαδικτυακά (Global), 05-11-2022 - 10-11-2022

Για πέμπτη φορά οργανώνεται στη Σαγκάη, η Διεθνής Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου - China International Import EXPO. Η έκθεση περιλαμβάνει 6 Exhibition Halls αφιερωμένα σε εμπορικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Η Enterprise Greece απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή στις επιχειρήσεις των κλάδων τροφίμων και ποτών, ιατρικού εξοπλισμού και προϊόντων υγιεινής, καταναλωτικών προϊόντων, κ.λ.π, των οποίων οι εντεταλμένοι αντιπρόσωποι, εδρεύουν στην Κίνα. Λόγω της Covid 19 και των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τις μετακινήσεις, στην φετινή CIIE, έχουν προτεραιότητα έγκρισης, οι εταιρείες που έχουν αντιπρόσωπο και απόθεμα προϊόντων στην Κίνα.

Η διοργάνωση της έκθεσης αποτελεί στρατηγική επιλογή της Κινεζικής κυβέρνησης και στοχεύει στο άνοιγμα της Κινεζικής αγοράς σε ξένες επιχειρήσεις. Υλοποιείται από το Υπουργείο Εμπορίου και τις τοπικές Αρχές της Σαγκάης, υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και φιλοξενείται στο National Exhibition and Convention Centre of Shanghai, το οποίο αποτελεί τον μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

LOGIN