ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ EURONAVAL 2022

Παρίσι, Γαλλία , 18-10-2022 - 21-10-2022

Η Δ.Ε. ναυτικού αμυντικού εξοπλισμού «EURONAVAL», διοργανώνεται ανά διετία στο εκθεσιακό κέντρο Paris Le Bourget Exhibition Centre στο Παρίσι και από το 1968 έχει εδραιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες του κόσμου στον τομέα της. Φέτος θα λάβει χώρα από τις 18 έως 21 Οκτωβρίου 2022.

450 εκθέτες και 25.000 επαγγελματίες του κλάδου προβλέπεται να συγκεντρωθούν στην έκθεση, όπου θα παρουσιαστούν: ναυτικός αμυντικός εξοπλισμός και αρχιτεκτονική, αεροσκάφη, πολεμοφόδια, υπηρεσίες επικοινωνίας ,εκπαίδευσης και ναυτιλιακής ασφάλειας καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και συνεδριάσεις προκειμένου να παρουσιαστούν όλες οι εξελίξεις και καινοτομίες της αγοράς.

Φέτος, ο Οργανισμός θα υποστηρίξει σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ), την πρώτη εθνική συμμετοχή εταιρειών αμυντικού εξοπλισμού με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή τους, σε έργα μεγάλης προστιθέμενης αξίας, για την εθνική οικονομία.

LOGIN