ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ FOOD AFRICA & PACPROCESS 2022

Κάϊρο, Αίγυπτος, 05-12-2022 - 07-12-2022

Η Food Africa είναι εμπορική έκθεση  στον κλάδο  των τροφίμων  και ποτών που οργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά. Για το 2022 θα υλοποιηθεί ταυτόχρονα με την PACPROCECESS MIDDLE EAST AFRICA  στο Κάιρο,  της Αιγύπτου από 5 έως 7 Δεκεμβρίου 2022 και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 21.500 επισκέπτες από 32 χώρες.

Προμηθευτές από τοπικές, περιφερειακές και διεθνείς αγορές θα παρουσιάσουν μια μοναδική αλλά διαφοροποιημένη επιλογή τροφίμων και ειδικών προϊόντων. Οι επισκέπτες της έκθεσης Food Africa 2022 θα επωφεληθούν από την ευκαιρία να συναντηθούν και να δημιουργήσουν συνεργασίες με κορυφαίους επιχειρηματίες στον κλάδο του Food & Beverage και της γεωργίας στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά στην Ανατολική Αφρική.

 Εκτός από την εντυπωσιακή προβολή προϊόντων, το Food Africa προσφέρει ένα ελκυστικό υποστηρικτικό πρόγραμμα εμπλουτισμένο με Live Cooking Show, κατάλληλο για επιδείξεις τροφίμων καθώς και το Food Africa Conference, ένα σύνολο συζητήσεων από κορυφαίους ερευνητές και διεθνείς ειδικούς στους τομείς των Food Service και των Τεχνολογιών τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

LOGIN