ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ THE BIG 5 SAUDI

Ριαντ, Σαουδική Αραβία, 18-02-2023 - 21-02-2023

Κλάδος: Δομικών υλικών και κατασκευών

Προϊόντα: Δομικά υλικά, συστήματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, κλπ.

Έλληνες εκθέτες 2022: 12

Συνολικοί εκθέτες 2022: 400 από 25 χώρες

Συνολική Εκθεσιακή επιφάνεια: 14.000 τ.μ.

Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών «BIG 5 SAUDI», διοργανώνεται στον εκθεσιακό χώρο ‘’RIYADH FRONT EXHIBITION AND CONFERENCE CENTER (RFECC)’’, στo Riyadh, που αποτελεί την οικονομική πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας. Για πρώτη φορά στο Ριάντ, θα παρουσιαστεί το 2023, η επιτυχημένη παράλληλη έκθεση από το Ντουμπάι: ‘’Windows, Doors and Facades’’, η οποία επικεντρώνεται σε συστήματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, προσόψεις, μηχανήματα, εργαλεία και τεχνικές εγκαταστάσεων. Μετά από 2 χρόνια αναβολής, λόγω της πανδημίας, η επιστροφή της ‘’The Big 5 Saudi’’ υπήρξε ορόσημο, τόσο για την ίδια την έκθεση όσο και για την κατασκευαστική βιομηχανία της Σαουδικής Αραβίας, αφού αποτελεί μία πλατφόρμα-αρωγό για την μεταμόρφωση του Βασιλείου σύμφωνα με το κρατικό σχέδιο της χώρας, ‘’Vision 2030’’.
Η διοργάνωση της εθνικής συμμετοχής για άλλη μία χρονιά θα αποτελέσει ευκαιρία για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των εξαγωγών και περαιτέρω συνεργασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε, εδώ

LOGIN