Διεθνής Έκθεση Batimat 2019

Παρίσι, Γαλλία, 04-11-2019 - 08-11-2019

Όλοι οι τομείς της κατασκευής, για όλα τα στάδια κατασκευής περιλαμβάνονται στην ανά διετία έκθεση, της οποίας η 32η διοργάνωση της, θα διεξαχθεί στο κεντρικό εκθεσιακό κέντρο του Παρισιού (Parc des Expositions - Paris Nord Villepinte).
Πρόκειται για μία από τις κυριότερες εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου παγκοσμίως. Συγκεντρώνει το πιο ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών στον κόσμο και τον μεγαλύτερο αριθμό γαλλικών και διεθνών επαγγελματιών (προγραμματιστές, κατασκευαστές, προμηθευτές και διανομείς). Η Batimat αποτελεί το σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών και ειδικών του κλάδου, οι οποίοι προτείνουν τις τεχνικές λύσεις του μέλλοντος.
Κατανεμημένη σε εκθεσιακά τμήματα για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, καλύπτει όλο το ευρύ φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της οικείας βιομηχανίας. Η τμηματοποίηση αυτή εξοικονομεί χρόνο και στους εκθέτες, αφού μ αυτό τον τρόπο υποδέχονται κυρίως το εξειδικευμένο κοινό που τους ενδιαφέρει. Φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται CONSTRUCTION TECH CHALLENGE START -UP με 110 υποψηφίους, διαγωνισμός ο οποίος φέρνει κοντά μεγάλο αριθμό start-up επιχειρήσεων του κλάδου.

v.kalamara@enterprisegreece.gov.gr

LOGIN