ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ BATIMAT 2022

Παρίσι, Γαλλία, 03-10-2022 - 06-10-2022

BATIMAT- δομικός και κατασκευαστικός εξοπλισμός, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης

Όλοι οι τομείς της κατασκευής, για όλα τα στάδια κατασκευής περιλαμβάνονται στην ανά διετία έκθεση, η οποία λόγω της πανδημίας τελευταία δια ζώσης χρονιά ήταν το 2019.Η διοργάνωση του 2022 θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles στο Παρίσι.

Πρόκειται για μία από τις κυριότερες εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου παγκοσμίως, καθώς συγκεντρώνει πάνω από 320.000, Γάλλους και διεθνείς επαγγελματίες του κλάδου (προγραμματιστές, κατασκευαστές, προμηθευτές και διανομείς, οι οποίοι προτείνουν τις τεχνικές λύσεις του μέλλοντος.
Η έκθεση, κατανεμημένη σε 6 τμήματα για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, καλύπτει όλο το ευρύ φάσμα εξοπλισμού, προϊόντων και υπηρεσιών της οικείας βιομηχανίας. Ο κλαδικός διαχωρισμός της έκθεσης εξοικονομεί χρόνο και στους εκθέτες, αφού με αυτό τον τρόπο υποδέχονται κυρίως το εξειδικευμένο κοινό που τους ενδιαφέρει. Παράλληλα με την έκθεση ‘’BATIMAT’’ διοργανώνονται οι εκθέσεις:

IDEOBAIN – προϊόντων υγιεινής
INTERCLIMA – θέρμανσης, ψύξης, πράσινη τεχνολογία Στην φετινή διοργάνωση θα υπάρχει τμήμα που θα αφορά στην βιώσιμη ανάπτυξη και κυκλική οικονομία.
Οι οργανωτές, με τις παράπλευρες εκδηλώσεις «τιμώμενες χώρες», «βράβευση καινοτόμων προϊόντων» , τα πάνω από 100 συνέδρια και workshops καθώς και την κάλυψη των ΜΜΕ και μέσω podcasts, διασφαλίζουν κάθε φορά τόσο την υψηλή και αυστηρά επαγγελματική επισκεψιμότητα. Ειδικότερα, η επαγγελματική κοινότητα των αρχιτεκτόνων, έχει πάντα μεγάλη συμμετοχή στα παράλληλα γεγονότα αλλά επισκέπτεται και την έκθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Επίσης, φέτος, η 3η διοργάνωση του διαγωνισμού ‘’CHALLENGE START-UPS CONSTRUCTION TECH’’, όπου φέρνει κοντά μεγάλο αριθμό start-up επιχειρήσεων του κλάδου, θα στρέψει την προσοχή της στις νέες προκλήσεις που έχουν παρουσιαστεί λόγω της πανδημίας.

Περισσότερες ληροφορίες εδώ.

LOGIN