Έκθεση Gamescom 2023

Κολωνία, Γερμανία, 23-08-2023 - 27-08-2023

Ο Σύλλογος Δημιουργών Ψηφιακών Παιχνιδιών Ελλάδος, η Enterprise Greece και το gi-Cluster συνδιοργανώνουν την ελληνική παρουσία στη φετινή Gamescom, τη μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για το ψηφιακό παιχνίδι, που θα πραγματοποιηθεί 23 με 27 Αυγούστου στην Κολωνία της Γερμανίας.

Για πρώτη φορά το ελληνικό gaming κάνει αισθητή την παρουσία του μέσω τριών παράλληλων δράσεων στη μεγάλη αυτή γιορτή του ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Στόχος μας να προβάλλουμε την ελληνική βιομηχανία gaming στις διεθνείς αγορές, να προσελκύσουμε νέες επενδύσεις στην χώρα μας και να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες του κλάδου να δικτυωθούν με την παγκόσμια βιομηχανία. Η ελληνική αποστολή θα απαρτίζεται από 20 developers που θα εκπροσωπούν 10 εταιρείες.

Οι δράσεις μας περιλαμβάνουν:

1. Business-to-Business: Συμμετοχή με ελληνικό περίπτερο, στο οποίο θα προβάλλεται στο σύνολό της η ελληνική βιομηχανία ανάπτυξης παιχνιδιών, στο Business Area της έκθεσης. Το περίπτερο αυτό θα λειτουργεί και ως χώρος επαγγελματικών συναντήσεων για τα μέλη της αποστολής.
2. Business-to-Consumer: Συμμετοχή στην Indie Area της έκθεσης με τρία Ελληνικά παιχνίδια, το Selini της Cymban, το Albert Wilde: Quantum PI της beyondthosehills και το Basements n' Basilisks: Storms of Sorcery της eNVy softworks.

3. Private B2B Event: Οργάνωση κλειστού Business Breakfast event με καλεσμένους publishers, επενδυτές και άλλους σημαντικούς παράγοντες από όλο τον κόσμο με σκοπό την παρουσίαση της ελληνικής βιομηχανίας αλλά και τη δικτύωσή της.

Για περισσότερες πληροφορίες: f.nakou@eg.gov.gr

LOGIN