Ενημερωτική Εκδήλωση για Άδειες Διαμονής

ΕΛΛΑΔΑ, 22-10-2014 - 22-10-2014

Ο Οργανισμός Enterprise Greece, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και το Υπουργείο Εσωτερικών, σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Άδειες Διαμονής πολιτών τρίτων χωρών για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα» την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, και ώρα 12 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων ΕΡΜΗΣ του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αθήνα.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί απολογισμός σχετικά με τις άδειες διαμονής που χορηγούνται σε πολίτες τρίτων χωρών που προβαίνουν σε αγορά ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα, η αξία της οποίας υπερβαίνει τις 250.000 Ευρώ. Επίσης, θα παρουσιαστεί συγκριτική μελέτη του ελληνικού προγράμματος με αντίστοιχα χωρών της ευρύτερης περιοχής. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση αναφορικά με πρόσφατες τροποποιήσεις της σχετικής νομοθεσίας. 


Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και θα απαντηθούν ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης.
Πρόγραμμα
• Χαιρετισμός – Ομιλία | κ. Νότης Μηταράκης, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας
• Ομιλία – Ενημέρωση & Επόμενα Βήματα | κ. Άγγελος Συρίγος, Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής, Υπουργείο Εσωτερικών
• Ομιλία – Παρουσίαση Συγκριτικής Μελέτης & Απολογισμός | κ. Στέφανος Ησαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος Enterprise Greece
• Ερωτήσεις – Απαντήσεις
Η εκδήλωση αναμένεται να διαρκέσει  περίπου δύο ώρες. 
Επισημαίνεται ότι η πρόσκληση διαβιβάζεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή. Η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας είναι απαραίτητη για την παραλαβή δεκτών διερμηνείας. 
Π.Α. έως τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: residence-permits@enterprisegreece.gov.gr 

Περισσότερες πληροφορίες: κα. Ειρήνη Σκοτιδάκη, Τηλ.: 210 3355747

Κατεβάστε την πρόσκληση εδώ

LOGIN