Αθήνα - Παρουσίαση προϊόντων σε εκπροσώπους των σουπερμάρκετ Central Market (ΗΠΑ)

ΕΛΛΑΔΑ, 02-09-2014 - 04-09-2014

Εκδηλώση παρουσίασης ελληνικών προϊόντων από τον κλάδο των τροφίμων και ποτών σε εκπρόσωπους των σουπερμάρκετ της Central Market (Τέξας, ΗΠΑ), στις 2-4 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace στην Αθήνα. Στόχος των παρουσιάσεων είναι η επιλογή προϊόντων από τους εκπροσώπους της Central Market τα οποία θα προωθηθούν και πωλούνται στην εκδήλωση τους "PASSPORT GREECE" η οποία θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα σουπερμάρκετ της αλυσίδας στο Τέξας, ΗΠΑ, τον Μάιο του 2015, και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες.

Η εκδήλωση Passport Greece πραγματοποιείται στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων “Passport” της εταιρίας Central Market, η οποία από το 2010 παρουσιάζει για δύο εβδομάδες κάθε Μάιο τα τρόφιμα και ποτά μιας χώρας. Η Ελλάδα θα αποτελέσει τον «προορισμό» της εκδήλωσης αυτής το 2015. Kατά τη διάρκεια των δύο αυτών εβδομάδων τα καταστήματα της Central Market θα μετατραπούν σε ελληνικές αγορές, με ελληνικά προϊόντα τα οποία θα πλαισιώνονται από σειρά προωθητικών δράσεων όπως μαθήματα μαγειρικής με έλληνες σεφ. Η εκδήλωση Passport Greece πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Enterprise Greece.

Η Central Market είναι αλυσίδα καταστημάτων επιλεγμένων ποιοτικών προϊόντων στην πολιτεία του Τέξας στις ΗΠΑ, και είναι μέρος του ομίλου σουπερμάρκετ H-E-B Grocery Stores, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες σουπερμάρκετ των ΗΠΑ. H εκδήλωση Passport Greece αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την προώθηση ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ, στοχεύοντας άμεσα τους καταναλωτές, και θέτοντας τις βάσεις για πιθανές μακροχρόνιες συνεργασίες τόσο με την Central Market όσο και με το ευρύτερο δίκτυο σουπερμάρκετ της H-E-B Grocery Stores. Βάσει των προηγούμενων αντίστοιχων εκδηλώσεων Passport της Central Market, αναμένεται ότι τουλάχιστον το 50% των ετικετών που θα προωθηθούν μέσω της εκδήλωσης θα συνεχίσουν να πωλούνται μέσω του δικτύου της εταιρίας.

Ελληνικές εταιρίες τροφίμων και ποτών που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους εκπροσώπους της Central Market κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Enterprise Greece για περισσότερες πληροφορίες, μέσω email στο k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr ή τηλεφωνικά στο 2103355767. Η συμμετοχή στις παρουσιάσεις αυτές είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τις εταιρίες.

LOGIN