Γερμανία, Κολωνία - ANUGA

ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 10-10-2015 - 14-10-2015

Η Enterprise Greece θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση "ANUGA", η οποία διοργανώνεται από τις 10/10/15 έως τις 14/10/15 στην πόλη Κολωνία της Γερμανίας.

Η Διεθνής Έκθεση "ANUGA" είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο  και προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών. Η Anuga είναι η μεγαλύτερη επιρροή και το πιο αναγνωρισμένο γεγονός στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών. 
Η έκθεση διοργανώνεται κάθε δεύτερη χρονιά στον εκθεσιακό χώρο COLOGNE EXHIBITION CENTRE με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων και εκδηλώσεων, όπου προβάλλεται το σύνολο των προϊοντικών κατηγοριών της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, καθώς και προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης.

Ειδικότερα η έκθεση εκτείνεται σε 10 διακριτούς τομείς/αίθουσες: Fine Food, Frozen Food (κατεψυγμένα προϊόντα), Meat (κρεατικά-κρεατοσκευάσματα), Chilled & Fresh food (προϊόντα συντήρησης-νωπά προϊόντα), Dairy (γαλακτοκομικά), Bread & Bakery, Hot beverages (προϊόντα αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, ζεστά ροφήματα), Drinks (ποτά), Organic (βιολογικά προϊόντα), Retail Tec (τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου) και Food Service (προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης). 

Για την  Ελληνική  Συμμετοχή έχει προβλεφθεί  χώρος  στους  παρακάτω  τομείς /αίθουσες :

  • Αίθουσα Εθνικών περιπτέρων / Τρόφιμα Γενικά (National Pavilions)
  • Αίθουσα γαλακτοκομικών προϊόντων (Dairy products) 
  • Αίθουσα προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής (Bread & Bakery)
  • Αίθουσα ποτών  (αλκοολούχων και μη) 
  • Αίθουσα προϊόντων ψύξης φρέσκων τροφίμων και διατηρημένων (Frozen food).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Υπεύθυνη Διοργάνωσης κ.Κατερίνα Αναγνωστοπούλου (τηλ: +30 2103355767, email: k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr).

LOGIN