ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ SITL 2022

Παρίσι στο Paris Villepinte, Hall 6 , 05-04-2022 - 08-04-2022

Ο Οργανισμός Enterprise Greece (EG) ανακοινώνει τη συμμετοχή της ομάδας προσέλκυσης επενδύσεων στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας στη φετινή διεθνή έκθεση SITL 2022 (https://lnkd.in/etG3EGt2) που θα διεξαχθεί στο Παρίσι στο Paris Villepinte, Hall 6 από 5 έως 8 Απριλίου.

Μέσω προκαθορισμένων διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων, η εξειδικευμένη ομάδα του Enterprise Greece, θα παράσχει ενδελεχή πληροφόρηση αναφορικά με τρέχουσες επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα στη χώρα, τα διαθέσιμα επενδυτικά κίνητρα για νέους και υφιστάμενους επενδυτές, τις πρόσφατες τάσεις της εγχώριας αγοράς και τις ανταγωνιστικές προοπτικές ανάπτυξης συναφών έργων σε μία γεωστρατηγικά τοποθετημένη χώρα στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων (Ευρώπη, Ασία, Αφρική).

Η ομάδα του EG θα χαρεί να συναντήσει εκθέτες στα περίπτερά τους, συνδράμοντας ουσιαστικά στην καθιέρωση ενός ανοιχτού καναλιού επικοινωνίας με τον εθνικό οργανισμό προσέλκυσης και υποστήριξης επενδύσεων της Ελλάδας. Για αναλυτικότερη πληροφόρηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο e.eliades@eg.gov.gr

LOGIN