Ελλάδα, Αθήνα - Επιχειρηματικό Φόρουμ «Supporting Growth in Greece»

ΕΛΛΑΔΑ, 30-05-2016 - 30-05-2016

Η Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης Ευξείνου Πόντου (BSTDB), σε συνεργασία με την Enterprise Greece, θα διοργανώσει περιφερειακό Επιχειρηματικό Φόρουμ με τίτλο «Supporting Growth in Greece» τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών.
 
Διαμορφωτές της οικονομικής πολιτικής στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, εκπρόσωποι αναπτυξιακών οικονομικών οργανισμών και επιχειρηματίες θα κληθούν να συζητήσουν θέματα στρατηγικής και να ανταλλάξουν απόψεις για το πώς η περιφερειακή συνεργασία μπορεί να συμβάλει στην εφαρμογή των εθνικών οικονομικών προγραμμάτων σε συγκεκριμένους τομείς.

Το Επιχειρηματικό συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του φόρουμ στο link http://www.bstdb.org/bstdb-regional-business-forum-in-greece/preliminary-program

Για την εγγραφή σας στο φόρουμ, παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής στο http://www.bstdb.org/bstdb-regional-business-forum-in-greece/registration-form.

LOGIN