Ισπανία, Βαρκελώνη - Mobile World Congress 2015

ΙΣΠΑΝΙΑ, 02-03-2015 - 05-03-2015

Ο Οργανισμός Enterprise Greece συνδιοργανώνει με τον Σύνδεσμο Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) την ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress 2015, τη σημαντικότερη εκδήλωση για τις ψηφιακές επικοινωνίες. Είναι η  τρίτη φορά που η Ελλάδα συμμετέχει με εθνικό περίπτερο στην έκθεση.

Με βασικό σύνθημα “ Growing the Ecosystem ”, στο ελληνικό περίπτερο θα παρουσιαστούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες ελληνικών καινοτομικών εταιρειών, ερευνητικών και ακαδημαϊκών φορέων, καθώς και “νεοφυείς” επιχειρήσεις - startups, οι οποίες ήδη δραστηριοποιούνται με επιτυχία στις διεθνείς  αγορές. Το ελληνικό περίπτερο βρίσκεται στο Hall 8.1, Περίπτερο I49.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 2 ως τις 5 Μαρτίου 2015 στη Βαρκελώνη και συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Πέρυσι την είχαν επισκεφθεί περισσότεροι από 85,000επισκέπτες, περισσότερες από 1.800 εταιρείες εξέθεσαν τα προϊόντα τους και δεκάδες χώρες συμμετείχαν με εθνικά περίπτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την αποστολή ή για πραγματοποίηση συναντήσεων στο πλαίσιο της MWC 2015 επικοινωνήστε με την κ. Ελευθερία Σιώζου, e-mail: e.siozou@enterprisegreece.gov.gr ή με την κ. Β. Καλαμαρά, e-mail: v.kalamara@enterprisegreece.gov.gr.

LOGIN