Ισπανία, Βαρκελώνη - World Mobile Congress (WMC) 2016

ΙΣΠΑΝΙΑ, 22-02-2016 - 25-02-2016

Ο Οργανισμός Enterprise Greece συνδιοργανώνει με τον Σύνδεσμο Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) την ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress 2016, τη σημαντικότερη εκδήλωση για τις ψηφιακές επικοινωνίες. Είναι η τέταρτη φορά που η Ελλάδα συμμετέχει με εθνικό περίπτερο στην έκθεση.
Με βασικό σύνθημα «24 ώρες ελληνική τεχνολογία», στο ελληνικό περίπτερο θα παρουσιαστούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες ελληνικών καινοτομικών εταιρειών, ερευνητικών και ακαδημαϊκών φορέων, καθώς και “νεοφυείς” επιχειρήσεις - startups, οι οποίες ήδη δραστηριοποιούνται με επιτυχία στις διεθνείς  αγορές. Το ελληνικό περίπτερο βρίσκεται στο Hall 8.1, Περίπτερο I49.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου 16 στη Βαρκελώνη και συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.  

Για περισσότερες πληροφορίες για την αποστολή ή για πραγματοποίηση συναντήσεων στο πλαίσιο της MWC 2016 επικοινωνήστε με την κ. Χίλντα Αλυσανδράτου, e-mail: a.alisandratou@enterprisegreece.gov.gr ή με την κ. Β. Καλαμαρά, e-mail: v.kalamara@enterprisegreece.gov.gr.

LOGIN