Εκδήλωση στη Γερμανία για την Ελληνική Αιολική Ενέργεια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 22-09-2014 - 25-10-2014

Η Enterprise Greece θα συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στις 22/09/2014 στο Αμβούργο με θέμα τις προοπτικές και επενδυτικές ευκαιρίες στην ελληνική αγορά αιολικής ενέργειας.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου ενημερωτικού προγράμματος για την αιολική ενέργεια σε Ελλάδα και Γερμανία. Διοργανώνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ‘Renewables – Made in Germany’ του γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομικών Σχέσεων και Ενέργειας από 22 έως 25/09/2014 και προβλέπεται η συμμετοχή και άλλων φορέων του τομέα από την Ελλάδα.

Η ελληνική αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί στις 23 και 24/09 τις πόλεις Aurich και Βρέμη όπου θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά γερμανικές εταιρείες αιολικής ενέργειας, ερευνητικά ινστιτούτα, μονάδες κατασκευής σχετικού εξοπλισμού και αιολικά πάρκα σε λειτουργία. Επίσης, θα ενημερωθεί για το σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά στη μετατροπή του λιμανιού της Βρέμης σε κέντρο αιολικής ενέργειας για τις χώρες της Βόρειας Θάλασσας.

Στις 25/09, η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση WindEnergy Hambourg στο Αμβούργο, όπου η Enterprise Greece θα παραστεί σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με επιχειρήσεις αιολικής ενέργειας προκειμένου να τις ενημερώσει για τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Ηλία Ηλιάδη, e.eliades@enterprisegreece.gov.gr.

LOGIN