Διεθνής έκθεση ακινήτων MIPIM 2022

Κάννες, Γαλλία, 15-03-2022 - 18-03-2022

Ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργανώνει εθνικό περίπτερο, με τη συμμετοχή σημαντικών εταιρειών και φορέων, στην έκθεση ακινήτων MIPIM 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις Κάννες της Γαλλίας μεταξύ 15 και 18 Μαρτίου 2022.

Η συγκεκριμένη έκθεση ακινήτων πραγματοποιείται από το 1990 και συγκεντρώνει τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου του real estate και όλων των σχετικών υποκλάδων. Το 2019, η έκθεση υποδέχθηκε περίπου 27.000 επισκέπτες, 3.350 εκθέτες από 100 χώρες, 480 ομιλητές, 6.380 επενδυτές και 3.800 διευθύνοντες συμβούλους και υψηλόβαθμα στελέχη.

Ο Οργανισμός Enterprise Greece στη φετινή MIPIM 2022 διοργανώνει το εθνικό περίπτερο με τη συμμετοχή ελληνικών φορέων και εταιρειών του κλάδου ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων. Πιο συγκεκριμένα, στο εθνικό περίπτερο, που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Riviera στο περίπτερο R7.A3, πρόκειται να συμμετάσχουν: η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (Athens Development and Destination Management Agency), η εταιρεία ΡΕΒΥΘΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και η εταιρεία D&A INVEST Worldwide Investment Services.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την προβολή και προώθηση των επενδυτικών ευκαιριών της χώρας στον κλάδο των ακινήτων. Οι επαφές και οι συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και επενδυτές θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμες για όλες τις εταιρίες που θα συμμετάσχουν στο εθνικό περίπτερο.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο διοργάνωσης της εθνικής συμμετοχής στην έκθεση MIPIM, ο Οργανισμός Enterprise Greece, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εκθέτες, έχει δρομολογήσει ενέργειες προβολής και προώθησης του εθνικού περιπτέρου, μια από τις οποίες είναι η διοργάνωση εκδήλωσης δικτύωσης την Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο χώρο του ελληνικού περιπτέρου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Χίλντα Αλυσανδράτου, h.alisandratou@eg.gov.gr  

LOGIN