Διακηρύξεις Διαγωνισμών – Προσκλήσεις Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε κατεβάστε εδώ πληροφορίες για τις Διακηρύξεις Διαγωνισμών καθώς και τις Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ (Enterprise Greece).

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 11 July 2024

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος είναι η ανάπτυξη του Theme Statement- «θέματος» της ελληνικής συμμετοχής, σύμφωνα με την επίσημη θεματολογία της ΕΧΡΟ 2025 Osaka.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 4 July 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
«Της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2024, η οποία θα λάβει χώρα στο Παρίσι της Γαλλίας από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2024.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 4 July 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
«Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης, της αποξήλωσης των περιπτέρων και της απομάκρυνσης υλικών από τον εκθεσιακό χώρο, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών “Big 5 Global”, η οποία θα λάβει χώρα στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από 26 έως και 29 Νοεμβρίου 2024».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 6 June 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
«Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης του περιπτέρου, στο πλαίσιο της ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού «SMM 2024», η οποία θα λάβει χώρα από 3 έως και 6 Σεπτεμβρίου 2024 στο Αμβούργο, της Γερμανίας».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 15 April 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:
«Παροχή εξειδικευμένων Οικονομικών-Λογιστικών υπηρεσιών υποστήριξης της Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Εταιρίας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (ENTERPRISE GREECE)»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 2 April 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
«Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση PLMA 2024, η οποία θα λάβει χώρα από 28 έως 29 Μαΐου 2024 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 29 March 2024

Request for Proposal for the BUILDING, CONSTRUCTION, DECORATION, FIT-OUT AND DISMANTLING OF THE GREEK PAVILION AT THE INTERNATIONAL EXHIBITION, SAUDI FOOD SHOW, 21-23.05.2024, Riyadh

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 5 January 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
«Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς COSMOPROF BOLOGNA 2024, η οποία θα λάβει χώρα από 21 έως και 24 Μαρτίου 2024 στη Μπολόνια της Ιταλίας».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 5 January 2024

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς στο πλαίσιο Απευθείας Ανάθεσης της «ENTERPRISE GREECE», για την επιλογή αναδόχου για το έργο: «Παροχή Υπηρεσιών μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, διακόσμησης και αποξήλωσης περιπτέρου, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη συνεδριακή διεθνή έκθεση τηλεπικοινωνιών/κινητής τηλεφωνίας «MOBILE WORLD CONGRESS», η οποία θα διεξαχθεί από 26 έως 29 Φεβρουαρίου 2024 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 29 December 2023

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗ ΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (Ε.ΣΗ.ΔΗ.Σ.)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:
Της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης της αποξήλωσης των περιπτέρων και της
απομάκρυνσης υλικών απ ό τον εκθεσιακό χώ ρο , στο π λ αίσ ι ο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Ποτών PROWEIN 2024 , η οποία θα λάβει χώρα από 10 έως 12 Μαρτίου 202 4 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 8 December 2023

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
«Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA 2024, η οποία θα λάβει χώρα από 7 έως 9 Φεβρουαρίου 2024 στο Βερολίνο της Γερμανίας».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 15 November 2023

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
«της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης
των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή Έκθεση ακινήτων MIPIM 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 12/3/2024 έως 15/3/2024 στο Palais des Festivals, στις Κάννες, Γαλλία»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 16 October 2023

Request for Proposal for the PRODUCTION OF PROMOTING MATERIAL FOR THE GREEK PARTICIPATION AT THE INTERNATIONAL EXHIBITION, CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO, 6th CIIE, 5-10 November 2023

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 6 October 2023

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης είναι η υποβολή προσφοράς για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επικοινωνίας και συγγραφής μηνιαίου αγγλικού newsletter για ένα έτος στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε..

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 3 October 2023

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης είναι η κατασκευή ενός νέου ιστότοπου, ο οποίος να εξυπηρετεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους στόχους της Εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece” δηλαδή την προβολή της Ελλάδας ως ελκυστικού επενδυτικού προορισμού στη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα και την προώθηση των υψηλής ποιότητας ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών σε αγοραστές και καταναλωτές.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 26 September 2023

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης είναι η υποβολή προσφοράς για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης των εταιρικών λογαριασμών της Enterprise Greece στις πλατφόρμες FACEBOOK και LINKEDIN

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 5 September 2023

Request for Proposal for the DESIGN, CONSTRUCTION, DECORATION, FIT-OUT DISMANTLING AND REMOVAL OF THE GREEK PAVILION (NATIONAL AND BRANCH) AT THE INTERNATIONAL EXHIBITION, CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO, 6th CIIE, 5-10 November 2023.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 30 August 2023

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης είναι η υποβολή προσφοράς για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης του εξοπλισμού πληροφορικής, δικτύων και δεδομένων της Εταιρείας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 16 June 2023

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης, της αποξήλωσης των περιπτέρων και της απομάκρυνσης υλικών από τον εκθεσιακό χώρο, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών “Big 5 Global”, η οποία θα λάβει χώρα στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από 04 έως και 07 Δεκεμβρίου 2023.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 1 June 2023

Αντικείμενο Πρόσκλησης είναι η υποβολή πρότασης για:
• Εκπαιδευτικό μοντέλο – πλάνο, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα αποτελεσματικό περιβάλλον εκπαίδευσης που θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες
• Εμπεριστατωμένη θεματολογία, η οποία δύναται να περιλαμβάνει μέρος ή εμπλουτισμένο εύρος εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχετικά με την προαναφερόμενη θεματολογία
• Αναλυτικό χρονοδιάγραμμα και διάρκεια εκπαίδευσης
• Αναλυτικό πρόγραμμα
• Μέγεθος διαδικτυακών «τάξεων»
• Ψηφιακή πλατφόρμα διεξαγωγής εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με δυνατότητα λεκτικής και οπτικής αλληλεπίδρασης, ή/και συνομιλίας μέσω κειμένου. Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου, θα πρέπει να παρέχεται η δυνατότητα της σύγχρονης συνομιλίας, να γίνονται ερωτήσεις, να δημοσιεύονται διαδραστικές δημοσκοπήσεις κ.λ.π.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 24 May 2023

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
Της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2023, η οποία θα λάβει χώρα από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2023 στην Κολωνία της Γερμανίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 19 May 2023

Call for proposals for the BUILDING, CONSTRUCTION, DECORATION, FIT-OUT AND DISMANTLING OF THE GREEK PAVILION AT THE INTERNATIONAL EXHIBITION, SAUDI FOOD SHOW, 20-22.06.2023, Riyadh

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 13 April 2023

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση PLMA 2023, η οποία θα λάβει χώρα από 23 Μαΐου έως 24 Μαΐου 2023 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 3 January 2023

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της απευθείας ανάθεσης του άρθρου 118 του ν. 4412/2016 είναι η υποβολή προσφοράς για τη σύναψη σύμβασης παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης των αρμοδίων υπηρεσιών – Export Helpdesk της εταιρείας σε θέματα «Σχεδιασμός, κατάρτιση και υλοποίηση media plan του Export Helpdesk, (το προς ανάθεση έργο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Υποέργου 1 της πράξης «Υποστήριξης της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ 5021318 ). (CPV :79340000-9)

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 28 December 2022

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

«Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Ποτών PROWEIN 2023, η οποία θα λάβει χώρα από 19 έως 21 Μαρτίου 2023 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 21 December 2022

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς COSMOPROF BOLOGNA 2023, η οποία θα λάβει χώρα από 16 έως 20 Μαρτίου 2023(ανά τμήματα) στη Μπολόνια της Ιταλίας»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 2 December 2022

Ο οργανισμός «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε. –ENTERPRISE GREECE»

Προσκαλεί

Υποψήφιους(ες) να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου για δύο (2) θέσεις συνεργατών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Πράξης με τίτλο «Υποστήριξη της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5021318.

Η πρόσκληση αφορά στη υλοποίηση του Υποέργου 1 «Υπηρεσίες Υποστήριξης της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων (Export Helpdeskτης Πράξης «Υποστήριξη της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5021318 και υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» 2014-2020 του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ενώ η συγχρηματοδότηση προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - Άξονας Προτεραιότητας 02 και 02Σ «02 - Προσαρμογή εργαζομένων, επιχειρήσεων και επιχειρηματικού περιβάλλοντος στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις».

Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν από 05/12/2022 μέχρι και 16/12/2022 και ώρα 16:00.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

 • Υπόδειγμα Α : Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
 • Υπόδειγμα Β : Υπόδειγμα Βιογραφικού σημειώματος (europass)
 • Υπόδειγμα Γ : Πίνακας Εργασιακής Εμπειρίας
 • Υπόδειγμα ΥΔ : Υπεύθυνη Δήλωση

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε συνέχεια της αξιολόγησης των υποψηφίων όσον αφορά την «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο της Πράξης Υποστήριξη της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5021318» της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου– ENTERPRISE GREECE ( Αθήνα, 01/12/2022 - Α.Π: 5540/2022) η Επιτροπή Αξιολόγησης, ανακοινώνει δια της παρούσης τα αποτελέσματα αξιολόγησης και τον πίνακα κατάταξης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέχουν στους κάτωθι πίνακες για τα αποτελέσματά τους, κάνοντας χρήση του μοναδικού αριθμού της αίτησης συμμετοχής τους στη διαδικασία επιλογής, τον οποίο έλαβαν κατά την υποβολή της αίτησής τους.

α/α Μοναδικός αριθμός αίτησης (ΑΠ) Βαθμοί
1 Αρ. Πρωτ. 5829/14-12-2022 75,00
2 Αρ. Πρωτ. 5830/14-12-2022 51,15
3 Αρ. Πρωτ. 5904/16-12-2022 45,00
4 Αρ. Πρωτ. 5903/16-12-2022 38,85

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης στο πρωτόκολλο της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων αξιολόγησης στην ιστοσελίδα του ENTERPRISE GREECE

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 2 December 2022

Call for proposals for the BUILDING, CONSTRUCTION, DECORATION, FIT-OUT AND DISMANTLING OF THE GREEK PAVILION AT THE INTERNATIONAL EXHIBITION, GULFOOD, 20-24/02/2023, DUBAI, UAE

ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΛΗΨΗ

Call for proposals for the building
ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 1 December 2022

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
Συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή Έκθεση ακινήτων MIPIM 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 14/3/2023 έως 17/3/2023 στο Palais des Festivals, στις Κάννες, Γαλλία.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 30 November 2022

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς στο πλαίσιο Απευθείας Ανάθεσης της «ENTERPRISE GREECE», για την επιλογή αναδόχου για το έργο: «Παροχή Υπηρεσιών μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, διακόσμησης και αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη συνεδριακή διεθνή έκθεση τηλεπικοινωνιών/κινητής τηλεφωνίας «MOBILE WORLD CONGRESS», η οποία θα διεξαχθεί από 27 Φεβρουαρίου έως 02 Μαρτίου 2023 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 30 November 2022

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.», προκηρύσσει ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA 2023, η οποία θα λάβει χώρα από 8 έως 10 Φεβρουαρίου 2023 στο Βερολίνο της Γερμανίας»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 12 October 2022

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για επιλογή αναδόχου για το Υποέργο 1: «Έρευνα Αγορών και Καταναλωτών Κατεψυγμένων Αλιευμάτων» στο πλαίσιο του Πράξης «Πρόγραμμα Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων» με Κωδικό ΟΠΣ 5076373 (Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014-2020) ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού ενενήντα χιλιάδων ευρώ, (90.000,00 €) πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 26 September 2022

Request for Proposal regarding the design, construction, decoration, fit out, dismantling and removal of the Greek pavilion at the International Exhibition CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO, 5th CIIE, 5-10 November 2022

ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΛΗΨΗ

Request for Proposal
ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 18 August 2022

Call for proposals for the BUILDING, CONSTRUCTION, DECORATION, FIT-OUT AND DISMANTLING OF THE GREEK PAVILION AT THE INTERNATIONAL EXHIBITION,
THE BIG 5, 05-08/12/ 2022, DUBAI, UAE

Total Maximum Budgetary Expenditure:
two hundred fourteen thousand EURO (€214,000.00 – tax not included)

ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΛΗΨΗ

CALL FOR PROPOSALS
ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 29 July 2022

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.», προκηρύσσει Hλεκτρονικό ανοικτό διεθνή δημόσιο διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για την επιλογή αναδόχου για τα Υποέργα 2-6:

2:«Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγράμματος Μάρκετινγκ Ελληνικών Κατεψυγμένων Αλιευμάτων»,

3: «Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διαχείριση Ψηφιακών Καναλιών Επικοινωνίας και Ψηφιακού Περιεχομένου Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων»,

4: «Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγράμματος Δημοσίων Σχέσεων και Εκπαίδευσης Καταναλωτών Κατεψυγμένων Αλιευμάτων»,

5: «Συμμετοχή σε κλαδικές/ειδικές εκθέσεις και εκδηλώσεις για την Προώθηση Κατεψυγμένων Αλιευμάτων»,

6: «Ιδεασμός, Οργάνωση, Παραγωγή και Προώθηση Οπτικοακουστικών Παραγωγών Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων» στο πλαίσιο του Πράξης «Πρόγραμμα Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων» με Κωδικό ΟΠΣ 5076373 (Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014- 2020) ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού 2.008.000,00 € , πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014-2020.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 30 June 2022

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL Paris 2022, η οποία θα λάβει χώρα από 15 έως 19 Οκτωβρίου 2022 στο Παρίσι».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 16 March 2022

Ανοικτός συνοπτικός διαγωνισμός, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση PLMA 2022, η οποία θα λάβει χώρα από 31 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2022 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 11 March 2022

Πρόσκληση για την υποβολή προσφορών, στο πλαίσιο Απευθείας Ανάθεσης, για την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Hellenic International Business Angels Summit».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 23 February 2022

Ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Ποτών PROWEIN 2022, η οποία θα λάβει χώρα από 15 έως 17 Μαΐου 2022 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 9 February 2022

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

«Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της
αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA 2022, η οποία θα λάβει χώρα από 5 έως 7 Απριλίου 2022 στο Βερολίνο της Γερμανίας».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 8 February 2022

H «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των εξαγωγικών επιχειρήσεων και της δημιουργίας νέων υπηρεσιών που θα υποστηρίξουν τις επιχειρήσεις στην εξαγωγική τους δραστηριότητα,
προγραμματίζει να υλοποιήσει σειρές σεμιναρίων με τη παρακάτω θεματολογία:

 1. Συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις και δράσεις προώθησης προϊόντων – Στόχοι, ενδεδειγμένη προετοιμασία επιχείρησης και προϊόντων και τρόπος υλοποίησης για βέλτιστα αποτελέσματα (Συνολικής Διάρκειας μέχρι 6 ώρες) [πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα]
 2. Η διαπολιτισμική προσέγγιση των αγορών - Εξοικείωση με το επιχειρηματικό πρωτόκολλο (business etiquettes) του διαφορετικής κουλτούρας πελάτη – στόχου (Συνολικής Διάρκειας μέχρι 6 ώρες) [δεύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα]
ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 13 December 2021

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.»
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
Hλεκτρονικό ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για την επιλογή αναδόχου του Υποέργου 7: «Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης Διαχείρισης Πράξης» στο πλαίσιο του Πράξης «Πρόγραμμα Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων» με Κωδικό ΟΠΣ 5076373 (Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014-2020) ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού διακοσίων εννέα χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ, (209.800,00 €) πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 23 November 2021

Ο οργανισμός «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε. –ENTERPRISE GREECE»

Προσκαλεί

Υποψήφιους(ες) να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου για  μία (1) θέση συνεργάτη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Ευρωπαϊκού έργου με τίτλο “GAZELLE - Organizing Acceleration for High Potential Innovative SMEs”, με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5047926, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος εδαφικής συνεργασίας INTERREG BALKAN MEDITERRANEAN 2014-2020.

Σε συνέχεια της αξιολόγησης των υποψηφίων όσον αφορά την «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου με τίτλο “GAZELLE - Organizing Acceleration for High Potential Innovative SMEs”, με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5047926”, η Επιτροπή Αξιολόγησης, ανακοινώνει δια της παρούσης τα αποτελέσματα αξιολόγησης και τον πίνακα κατάταξης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέχουν στον κάτωθι πίνακα για τα αποτελέσματά τους, κάνοντας χρήση της ημερομηνίας και ώρας αποστολής του email της αίτησης συμμετοχής τους στη διαδικασία επιλογής.

α/α Hμερομηνία και ώρα αποστολής του email Βαθμοί
1 Wed 01/12/2021 17:11 83,75
2 Wed 01/12/2021 23:13 86,25

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης στο πρωτόκολλο της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων αξιολόγησης στην ιστοσελίδα του ENTERPRISE GREECE».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 21 September 2021

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.»

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση PLMA 2021, η οποία θα λάβει χώρα από 14 έως 15 Δεκεμβρίου 2021 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας»

 Το έργο χρηματοδοτείται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε. (ΣΑΕ 0285) και επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του έτους 2021.

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑΣ ΑΡΧΗΣ

Αναθέτουσα Αρχή είναι η «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε». (δ.τ. Enterprise Greece). Εφεξής θα αναφέρεται ως «Αναθέτουσα Αρχή».

Οδός: Βας. Σοφίας 109, Αθήνα

Τηλέφωνο: +30 210 33 55795

Telefax: +30 210 3242 079

E-mail: f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr

Αρμόδιος υπάλληλος: Ευφροσύνη Ζωγοπούλου

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 16 July 2021

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Αρ. Πρωτ.: 2941/21

Ανακοίνωση- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση προσωπικού από το Δημόσιο και Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα με σκοπό τη Στελέχωση της «Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – «Enterprise Greece».

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – «Enterprise Greece», προκειμένου να υλοποιήσει την περαιτέρω στελέχωσή της, προτίθεται να προβεί στην απόσπαση προσωπικού που ήδη υπηρετεί στο δημόσιο ή σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως αυτός ορίζεται στο άρθρο 2 του ν. 4765/2021 (Α΄ 6).

Α. Οι αποσπάσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις:
Διατάξεις του άρθρου πρώτου του ν. 2372/1996 «Σύσταση φορέων για την επιτάχυνση της αναπτυξιακής διαδικασίας και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α΄ 29), όπως ισχύει, ήτοι του Καταστατικού της εταιρείας, και ειδικότερα τις διατάξεις του άρθρου 11 παρ. 3 του Καταστατικού σύμφωνα με το οποίες: «Επιτρέπεται η απόσπαση στην Εταιρεία από το Δημόσιο και τα Ν.Π.Δ.Δ., για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών που μπορεί να ανανεώνεται για ίσα χρονικά διαστήματα. Η απόσπαση διενεργείται κατά παρέκκλιση κάθε γενικής ή ειδικής διάταξης με κοινή απόφαση των Υπουργών Εξωτερικών, Εσωτερικών και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού, χωρίς να απαιτείται γνώμη του υπηρεσιακού συμβουλίου του φορέα από τον οποίο ο υπάλληλος αποσπάται. Επιτρέπεται η απόσπαση στην Εταιρεία τακτικού μόνιμου προσωπικού ή προσωπικού που υπηρετεί με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) στους φορείς που υπάγονται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα κατ’ εφαρμογή του άρθρου 14 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28), για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών που μπορεί να παρατείνεται για ίσα χρονικά διαστήματα. Η απόσπαση διενεργείται κατά παρέκκλιση κάθε γενικής ή ειδικής διάταξης με κοινή απόφαση των Υπουργών Εξωτερικών, Εσωτερικών και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού, χωρίς να απαιτείται γνώμη του υπηρεσιακού συμβουλίου του φορέα από τον οποίο ο υπάλληλος αποσπάται.
Στην Εταιρεία μπορεί να αποσπώνται, ύστερα από αίτημά τους, υπάλληλοι που υπηρετούν σε διεθνείς οργανισμούς, στους οποίους η Ελλάδα είναι μέλος.
Σε όλες τις ως άνω περιπτώσεις οι αποσπώμενοι στην εταιρεία λαμβάνουν από αυτήν το σύνολο των αποδοχών τους, υπολογιζόμενο αποκλειστικά σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου για τον φορέα προέλευσης, ο δε χρόνος της απόσπασής τους λογίζεται ως χρόνος στην οργανική τους θέση.».Η πλήρωση των θέσεων γίνεται με απόφαση του Δ. Σ. της Εταιρείας υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος κατέχει τα τυπικά ουσιαστικά και ειδικά προσόντα που ορίζονται στην παρούσα ανακοίνωση-πρόσκληση καθώς και υπό την προϋπόθεση έκδοσης της απαιτούμενης Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την απόσπαση του υπαλλήλου. Η ανάθεση καθηκόντων και η κατανομή και τοποθέτηση του προσληφθέντος προσωπικού καθορίζονται και περιγράφονται στον οικείο Εσωτερικό Κανονισμό (βλ εγκεκριμένο βάσει της υπ’ αριθ. 351/14.05.2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 6ΞΗΜ46ΨΧ6Σ-8ΤΕ) Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της Εταιρείας με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» και δ.τ. "Enterprise Greece A.E." και απόφαση του Δ. Σ. της “Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.” από την Συνεδρίαση υπ' αριθμ. 353/30.06.2020 περί Κωδικοποίησης του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας).

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 22 June 2021

Ανακοίνωση- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση προσωπικού από το Δημόσιο και Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα με σκοπό τη Στελέχωση της «Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – «Enterprise Greece».

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – «Enterprise Greece», προκειμένου να υλοποιήσει την περαιτέρω στελέχωσή της, προτίθεται να προβεί στην απόσπαση προσωπικού που ήδη υπηρετεί στο δημόσιο ή σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως αυτός ορίζεται στο άρθρο 2 του ν. 4765/2021 (Α΄ 6).

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 11 June 2021

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης είναι η υποβολή προσφοράς από εξειδικευμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο για την σύναψη σύμβασης α) παροχής τεχνικής λύσης Virtual Data Room (VDR) και β) υπηρεσιών υποστήριξης γύρω από τη λειτουργία του προσφερόμενου VDR.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 7 June 2021

Referring to the Greek participation in the INTERNATIONAL EXHIBITION, BIG 5 DUBAI SHOW, Enterprise Greece, as the Contracting Authority, kindly requests from interested parties to submit detailed drawings and quotation (“offers”) for the construction of the Greek Pavilion, with the specifications described in the call.

ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΛΗΨΗ

CALL FOR PROPOSALS_BIG 5 DUBAI SHOW.pdf
ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 3 June 2021

Ο οργανισμός «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε. –ENTERPRISE GREECE»

Προσκαλεί

Υποψήφιους(ες) να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου για  δύο (2) θέσεις συνεργατών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Πράξης με τίτλο «Υποστήριξη της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5021318. Η πρόσκληση αφορά στη υλοποίηση του Υποέργου 1 «Υπηρεσίες Υποστήριξης της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων (Export Helpdesk)» της Πράξης «Υποστήριξη της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5021318 και υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» 2014-2020 του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ενώ η συγχρηματοδότηση προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - Άξονας Προτεραιότητας 02 και 02Σ «02 - Προσαρμογή εργαζομένων, επιχειρήσεων και επιχειρηματικού περιβάλλοντος στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις».

Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν από 03/06/2021 μέχρι και 14/06/2021 και ώρα 12:00.

Σε συνέχεια της αξιολόγησης των υποψηφίων όσον αφορά την «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο της Πράξης Υποστήριξη της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων»  με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5021318» της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου– ENTERPRISE GREECE ( Αθήνα, 02/06/2021 - Α.Π: 2192/2021) η Επιτροπή Αξιολόγησης, ανακοινώνει δια της παρούσης τα αποτελέσματα αξιολόγησης και τον πίνακα κατάταξης.

 

Οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέχουν στους κάτωθι πίνακες για τα αποτελέσματά τους, κάνοντας χρήση του μοναδικού αριθμού της αίτησης συμμετοχής τους στη διαδικασία επιλογής, τον οποίο έλαβαν κατά την υποβολή της αίτησής τους.

 

 [Πίνακας  – Τελική κατάταξη]

α/α

Μοναδικός αριθμός αίτησης (ΑΠ)

Βαθμοί

1

2303/09-06-2021

72,50

2

2281/08-06-2021

48,75

 

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης στο πρωτόκολλο της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων αξιολόγησης στην ιστοσελίδα του ENTERPRISE GREECE

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 22 April 2021

Υποβολή προσφοράς για τη σύναψη σύμβασης παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης των αρμοδίων υπηρεσιών της εταιρείας σε θέματα προμηθειών και ιδίως σε ό, τι αφορά στα εξής:

α) οργάνωση και συγκέντρωση των υποβαλλομένων αιτημάτων, επεξεργασία και κατάρτιση του ετήσιου προγράμματος προμηθειών, ως και η υποβολή του για έγκριση αρμοδίως.

β) η διενέργεια διαδικασιών ανάθεσης και διαγωνιστικών διαδικασιών, αυτόνομα ή σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες, σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία.

γ) ο έλεγχος και η παραλαβή των προμηθευομένων ειδών

δ) η παρακολούθηση εκτελέσεως του προγράμματος προμηθειών και η υποβολή των σχετικών απολογιστικών στοιχείων.

ε) η διαφύλαξη των εγγυητικών επιστολών συμμετοχής σε διαγωνισμό και εγγυητικών επιστολών καλής εκτελέσεως και η επιστροφή τους,

στ) η παρακολούθηση και έλεγχος των συμβάσεων προμηθειών και υπηρεσιών και τήρηση αρχείων

ζ) παρακολούθηση των υποχρεώσεων του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων εντός της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Ανθρωπίνου Δυναμικού

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 22 April 2021

Υποβολή προσφοράς για τη σύναψη σύμβασης παροχής εξειδικευμένων λογιστικών υπηρεσιών για την υποστήριξη των αρμοδίων Διευθύνσεων της εταιρείας και ιδίως σε ό, τι αφορά στα εξής αντικείμενα:

• Σύνταξη και υποβολή προϋπολογιστικών/απολογιστικών στοιχείων και σχετικών αναφορών

• Παρακολούθηση πορείας προϋπολογισμού, συλλογή, επεξεργασία οικονομικών στοιχείων και εκπόνηση αναλύσεων

• Προετοιμασία αναφορών που απορρέουν από την ένταξη της Εταιρείας στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης

• Συμμετοχή στις ομάδες εργασίας της εταιρείας για την σύνταξη των προαναφερόμενων καταστάσεων

Ο χρόνος παροχής των υπηρεσιών είναι ένα (1) έτος από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 20 April 2021

Οι περιοχές της χώρας με λιγνιτικές δραστηριότητες (Δ. Μακεδονία, Μεγαλόπολη) – που σήμερα παρουσιάζουν μεγάλη εξάρτηση των οικονομικών τους στο λιγνίτη – αναμένεται να αντιμετωπίσουν σημαντικές οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας, λόγω της απολιγνιτοποίησης που θα πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια στα πλαίσια του Εθνικού Σχεδίου Ενέργειας και Κλίματος (ΕΣΕΚ).
Στο πλαίσιο αυτό έχει εκπονηθεί ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ), ένας αναπτυξιακός Οδικός Χάρτης (Master Plan) δηλαδή για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Μεγαλόπολης, με στόχο να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης και να εξασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας στις επηρεαζόμενες περιοχές. 
Η Enterprise Greece ως ο αρμόδιος φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών της χώρας, θα συνδράμει τη Συντονιστική Επιτροπή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης μέσω της προσέλκυσης και υποστήριξης
επενδύσεων στις περιοχές απολιγνιτοποίησης – Invest in Lignite Transition (ILT).

 Το αντικείμενο των Υπηρεσιών προς ανάθεση απαρτίζεται από τα ακόλουθα:

Φάση 1: Σχεδιασμός πλαισίου λειτουργίας και λειτουργικού μοντέλου ILT (~2 μήνες)
- Καθορισμός ρόλων όλων των οντοτήτων και φορέων
- Συμφωνία του πλάνου λειτουργίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς
- Δημιουργία σχεδίου & οδικού χάρτη υλοποίησης
- Εκτίμηση απαιτούμενων πόρων
- Σχεδιασμός οργανωτικής δομής και εκτίμηση αναγκών προσωπικού
- Σχεδιασμός των κυρίων διαδικασιών και αλληλεπιδράσεων με άλλες υπηρεσίες
- Ορισμός απαιτούμενων συστημάτων πληροφορικής
- Πλήρης καταγραφή σχεδιασμού
- Δημιουργία πλάνου επικοινωνίας και εμπλοκής όλων των αρμοδίων φορέων
- Πρόταση τροποποίησης του εταιρικού οργανογράμματος

Φάση 2: Σύσταση ILT (~2 μήνες)
- Υποστήριξη κατά τη διαδικασία προσλήψεων
- Πιλοτική δοκιμή και βελτιστοποίηση σημαντικών διαδικασιών
- Έναρξη επικοινωνίας με όλους τους αρμόδιους και συναρμόδιους φορείς

ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΛΗΨΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΔΑΜ
ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 25 February 2021

Παράταση Προθεσμίας Παραλαβής προσφορών στο πλαίσιο του Συνοπτικού Διαγωνισμού για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Ανάπτυξη εκπαιδευτικών οδηγών για την διευκόλυνση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων», του Export Helpdesk. Το προς ανάθεση έργο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Υποέργου 1 της πράξης «Υποστήριξης της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ 5021318), Σε συνέχεια της υπ. αρ. 01/2021 διακήρυξης Διαγωνισμού για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο , «Ανάπτυξη εκπαιδευτικών οδηγών για την διευκόλυνση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων», του Export Helpdesk.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 17 February 2021

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης είναι η υποβολή προσφοράς για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και οπτικοακουστικής βοήθειας στη διοργάνωση δέκα (10) ψηφιακών εκδηλώσεων της «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ».

Ειδικότερα, οι βασικές προδιάγραφες για να την εκτέλεση της υπό ανάθεσης υπηρεσίας είναι οι εξής:

 • Πλατφόρμα για ζωντανή αναμετάδοση της εκδήλωσης, την οποία θα διαχειρίζεται η ανάδοχος εταιρεία
 • Διαδικασία εγγραφών, υποχρεωτικά για όλους του συμμετέχοντες. Η λίστα των εγγεγραμμένων, καθώς και η τελική λίστα όσων συμμετείχαν στην εκδήλωση θα πρέπει να είναι στη διάθεση της «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ» ανά πάσα στιγμή.
 • Τεχνική υποστήριξη καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και οργάνωση της εκδήλωσης.
ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 12 February 2021

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (Ε.ΣΗ.ΔΗ.Σ.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

«Ανάπτυξη εκπαιδευτικών οδηγών για την διευκόλυνση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων»,

του Export Helpdesk

με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει ποιότητας – τιμής.

ΑΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 1/2021

«Υποστήριξη της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων»  με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5021318

Ο οργανισμός «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε. –ENTERPRISE GREECE»

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμή,  για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών  για το έργο της «Ανάπτυξη εκπαιδευτικών οδηγών για την διευκόλυνση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων», του export help desk  (το προς ανάθεση έργο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Υποέργου 1 της πράξης «Υποστήριξης της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ 5021318 ).

Οι εκπαιδευτικοί οδηγοί – ένας εκπαιδευτικός οδηγός με πολλά modules – ενότητες με γενικές οδηγίες, για την διευκόλυνση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων (οργάνωση εξαγωγικής δραστηριότητας, διαδικασίες εξαγωγών, τεκμηρίωση, εισαγωγή στο διεθνές εμπόριο, κλπ.). Ο εκπαιδευτικός οδηγός θα απευθύνεται σε υφιστάμενους και δυνητικούς εξαγωγείς και το περιεχόμενο του  θα διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να είναι διαθέσιμο μέσω της ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής εφαρμογής που αναπτύσσεται  στο πλαίσιο του Υποέργου 2.

Το προς ανάθεση έργο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Υποέργου 1 της πράξης «Υποστήριξης της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ 5021318 και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» 2014-2020 του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ενώ η συγχρηματοδότηση προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της Αναθέτουσας Αρχής του έτους 2021.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

 

Ο Οι προσφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., το αργότερο μέχρι την 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 23:59.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 15 January 2021

Παράταση Προθεσμίας Παραλαβής προσφορών στο πλαίσιο του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Παροχή Υπηρεσιών Σχεδιασμού και Υλοποίηση Στρατηγικής και Διαχείριση των σχέσεων της Ελλάδας με Διεθνή Μέσα, για την επιδίωξη της θετικής προβολής και τη διασφάλιση της εικόνας της Ελλάδας σε σημαντικά κέντρα αποφάσεων στην Ευρώπη, της προώθησης των στόχων της οικονομικής διπλωματίας, της παρακολούθησης των εξελίξεων μέσω αποδελτίωσης καθώς και την παροχής Στρατηγικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Digital Περιεχομένου», ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού εννιακόσιων ογδόντα χιλιάδων ευρώ (€ 980.000) συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης, πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 31 December 2020

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών, για την υπηρεσία:
“Παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού για την πληροφόρηση νέων εξαγωγέων”

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 31 December 2020

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών, για “Mελέτη/σχεδιασμός/ εσωτερική διαμόρφωση του Εθνικού Περιπτέρου, διαμόρφωση της στρατηγικής επικοινωνίας και σχεδιασμό και υποστήριξη στην υλοποίηση προγράμματος δημοσιότητας και προβολής της εθνικής συμμετοχής, καθώς και η κατάρτιση και υποστήριξη πλάνου προωθητικών ενεργειών και εκδηλώσεων σύμφωνα με τους καθορισμένους άξονες της εθνικής στρατηγικής στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Έκθεσης EXPO 2020”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 01 Οκτωβρίου 2021 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Συμπληρωματικά Αρχεία

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 29 December 2020

H «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», στο πλαίσιο διεύρυνσης των παρεχομένων υπηρεσιών της προς τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, προτίθεται να δημιουργήσει παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών και προϊόντων σε μεγάλες εξαγωγικές επιχειρήσεις για την προώθηση εξαγωγών σημαντικής έντασης.

Για τον σκοπό αυτό απαραίτητη είναι η χαρτογράφηση των μεγαλύτερων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και κατάρτιση λίστας των επιχειρήσεων που θα αποτελέσουν την ομάδα των αποδεκτών τέτοιου είδους υπηρεσιών.

Το αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η κατάρτιση λίστας 50 επιχειρήσεων που θα αποτελούν αποδέκτες των εξειδικευμένων υπηρεσιών.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 29 December 2020

H «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο ένα πρόγραμμα στρατηγικής συνεργασίας με την παγκόσμια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου eBay, με στόχο την υποστήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ενίσχυση των εθνικών εξαγωγών μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τον Ιανουάριο του 2021 θα ξεκινήσει η επόμενη φάση του προγράμματος που θα απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν εξαγωγική δραστηριότητα μέσω μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, σαν την eBay, από κλάδους καταναλωτικών προϊόντων που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υψηλή εξαγωγική δυναμική όπως ενδύματα, υποδήματα και εξαρτήματα μόδας, κοσμήματα, καλλυντικά, παιχνίδια κλπ αλλά και ανταλλακτικά αυτοκινήτων ή σκαφών κ.α.

Το αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η υποβολή πρότασης για την θεματολογία των σεμιναρίων, το πρόγραμμα πρακτικών εργαστηρίων, την διάρκεια και την μορφή της εκπαίδευσης της κάθε ομάδας των επιχειρήσεων, καθώς και το μέγεθος των τάξεων.

Το αντικείμενο της δευτερης πρόσκλησης είναι η υποβολή πρότασης συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος (ψηφιακή υποδομή και ενέργειες προβολής για την παρουσίαση, τοποθέτηση και προώθηση των προϊόντων), το οποίο θα λειτουργεί αποτελεσματικά σε διεθνείς ψηφιακές πλατφόρμες. Το έργο αφορά στην υποστήριξη 10 επιχειρήσεων από διαφορετικούςκλάδους που κατά μέσο όρο θα παρουσιάσουν 50 προϊόντα ανά επιχείρηση .

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 18 December 2020

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης είναι η υποβολή προσφοράς για τη σύναψη σύμβασης παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης των αρμόδιων υπηρεσιών σε θέματα προμηθειών.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 15 December 2020

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης είναι η υποβολή προσφοράς για τη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών καθαρισμού των χώρων που χρησιμοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ για την στέγαση των υπηρεσιών της και συγκεκριμένα του κτιρίου επί της Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας αριθ. 109 στην Αθήνα.

Ειδικότερα, η παροχή υπηρεσιών καθαρισμού αφορά στους χώρους:

 • του ισογείου καταστήματος (310 τ.μ),
 • του  1ου  υπογείου (αίθουσες συνεδριάσεων, αποθήκες και data room, 250 τ.μ),
 • του 2ο υπογείου (χώροι στάθμευσης, 400 τ.μ),
 • του 1ου ορόφου (310 τ.μ.),
 • του 2ου ορόφου (340 τ.μ.),
 • του 3ου ορόφου (340τ.μ.),
 • του 4ου ορόφου (340 τ.μ.),
 • του 5ου ορόφου (340 τ.μ.) και
 • του 6ου ορόφου (340 τ.μ.)  του προαναφερόμνεου κτιρίου της εταιρείας.
ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 11 December 2020

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο  «Παροχή Υπηρεσιών Σχεδιασμού και Υλοποίηση Στρατηγικής και Διαχείριση των σχέσεων της Ελλάδας με Διεθνή Μέσα, για την επιδίωξη της θετικής προβολής και τη διασφάλιση της εικόνας της Ελλάδας σε σημαντικά κέντρα αποφάσεων στην Ευρώπη, της προώθησης των στόχων της οικονομικής διπλωματίας, της παρακολούθησης των εξελίξεων μέσω αποδελτίωσης καθώς και την παροχής Στρατηγικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Digital Περιεχομένου». Η συνολική αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των € 980.000 (εννιακόσιων  ογδόντα χιλιάδων ευρώ), συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης, πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 10 December 2020

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης είναι η υποβολή προσφοράς για τη σύναψη σύμβασης παροχής εξειδικευμένων λογιστικών υπηρεσιών για την υποστήριξη των αρμοδίων υπηρεσιών της εταιρείας και ιδίως σε ό, τι αφορά στα εξής αντικείμενα:

 • Σύνταξη και υποβολή προϋπολογιστικών/απολογιστικών στοιχείων και σχετικών αναφορών
 • Παρακολούθηση πορείας προϋπολογισμού, συλλογή, επεξεργασία οικονομικών στοιχείων και εκπόνηση αναλύσεων
 • Προετοιμασία αναφορών που απορρέουν από την ένταξη της Εταιρείας στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης

Ο χρόνος παροχής των υπηρεσιών είναι ένα (1) έτος από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 24 September 2020

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος είναι η σύνταξη του τεύχους δημοπράτησης και η τεχνική υποστήριξη στην επιλογή αναδόχου για το έργο παροχής υπηρεσιών σχεδιασμού και υλοποίησης «Στρατηγικής και Διαχείρισης των σχέσεων με Διεθνή Μέσα».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 21 September 2020

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος είναι η σύνταξη του τεύχους δημοπράτησης και η τεχνική υποστήριξη στην επιλογή αναδόχου για το έργο της εκπόνησης Perception Survey.
Ο Οργανισμός επιθυμεί να υλοποιήσει Perception Survey με στόχο τη διαμόρφωση στρατηγικών επικοινωνίας είτε για την ενίσχυση της εικόνας της χώρας ή για να πείσει τα κοινά - στόχους ότι η Ελλάδα είναι αφενός ιδανικός επενδυτικός προορισμός και αφετέρου χώρα εξαγωγής ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 15 September 2020

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών, για Τεχνική Υποστήριξη σε θέματα Επιχειρηματικής Ευφυίας (Business Intelligence) της εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ» με δ.τ. “Enterprise Greece Α.Ε.”

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ και επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε».





ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 4 September 2020

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας –τιμής για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για Ανάπτυξη Λογισμικού και Εφαρμογών Υποστήριξης της λειτουργίας του Συστήματος Ηλεκτρονικών Συμμετοχών της εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ» με δ.τ. “Enterprise Greece Α.Ε.”

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ και επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε».




ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 30 July 2020

Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης είναι η υποβολή προσφοράς για τη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών υποβολής αρχιτεκτονικής και ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης σχετικά με τη διαρρύθμιση χώρων των έξι (6) ορόφων του κτιρίου επί της Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 109 στην Αθήνα, με στόχο την αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό τους και τη δημιουργία επιπλέον κλειστών χώρων γραφείων για υγειονομικούς λόγους.

Παρατείνεται η προθεσμία παραλαβής προσφορών έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, και ώρα 12:00.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 20 July 2020

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για την επιλογή αναδόχου της υπηρεσίας: «Τεχνική Υποστήριξη για το έργο “THEMAtic Tourism founded on Innovation Capacities” στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg ADRION 2014-2020», ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού εκατόν είκοσι οκτώ χιλιάδες εκατόν σαράντα ένα ευρώ (€128.141,00) πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERRREG ADRION 2014-2020 και από εθνικούς πόρους. 

interreg

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 25 June 2020

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις Διεθνείς Εκθέσεις:
i) «SIAL PARIS 2020» η οποία θα λάβει χώρα από 18 έως 22 Οκτωβρίου 2020 στο Παρίσι της Γαλλίας» και
ii) «PLMA’S WORLD OF PRIVATE LABEL 2020» η οποία θα λάβει χώρα από 2 έως 3 Δεκεμβρίου 2020 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 16 June 2020

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Ανάπτυξη, εγκατάσταση και λειτουργία Πληροφοριακού Συστήματος και Διαδικτυακής Πύλης Προώθησης Εξαγωγών», ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού πεντακοσίων είκοσι έξι χιλιάδων ευρώ (€526.000,00) πλέον του τυχόν αναλογούντος Φ.Π.Α.

Παρατείνεται η προθεσμία παραλαβής προσφορών στο πλαίσιο του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού έως τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020, και ώρα 23:59.

 To έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΠΑΝΕΚ και συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ και Εθνικούς Πόρους.

pic

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 26 May 2020

H «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ» σκοπεύει να υποβάλει φάκελο πρότασης χρηματοδότησης προγράμματος προώθησης κατεψυγμένων αλιευμάτων στο πλαίσιο του Μέτρου 3.4.3 του ΕΠΑΛΘ 2014-2020. Ο φάκελος θα υποβληθεί σύμφωνα με την ΑΡ.68.1 Πρόσκληση της 5.7.2019 της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας, ενωσιακή προτεραιότητα 5 η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΘΑ με τίτλο «Μέτρα Εμπορίας» (ΑΔΑ ΩΥΓ24653ΠΓ-ΗΝΚ).

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 11 March 2020

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Επικοινωνιακής στρατηγικής της ελληνικής συμμετοχής στην Παγκόσμια Έκθεση EXPO 2020», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Οκτωβρίου 2020 μέχρι τις 10 Απριλίου 2021 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Στηρίζοντας κι ακολουθώντας όλα τα μέτρα και τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας , η ανάγκη αποτροπής της εξάπλωσης του κορωναϊού και οι ειδικές ανάγκες που έχουν προκύψει σε συνέχεια εμφάνισης κρουσμάτων του εν λόγω ιού στην Ελλάδα συνιστούν γεγονότα εντασσόμενα στην έννοια της ανωτέρας βίας κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 2 περ. γ' υποπερ. δδ' του ν. 4013/2011 (πρβλ. συνημμένη απόφαση Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. Δ15/2020). 

Ως εκ τούτου παρατίνεται η προθεσμία υποβολής των προσφορών ως την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, στις 10.30πμ.  Περεταίρω, παρακαλούμε πέραν της προσκόμισης του φυσικού φακέλου στο πρωτόκολλο της εταιρείας και  για την ηλεκτρονική υποβολή  των φακέλων με τις προσφορές. Όσον αφορά στον ηλεκτρονικό τρόπο αποστολής, η προσφορά σας θα αποσταλθεί με κλειδωμένο αρχείο ως την Πέμπτη 26.03.2020, στις 10.30 πμ στην ηλ δ/νση greece-expo2020@eg.gov.gr.  O κωδικός, για να αποασφραγιστεί το κάθε κλειδωμένο αρχείο, θα σταλθεί στην ίδια ηλεκτρονική δ/νση μεταξύ 11.30 πμ  και 12.00μμ, της ιδίας ημέρας.  Η διάρθρωση των φακέλλων, εσωτερικά,  θα είναι ή ίδια, που αναφέρεται στη συνημμένη διακήρυξη.  Για το παραδεκτό της προσφοράς, απαιτείται τόσο η υποβολή φυσικού φακέλου, όσο και η ηλεκτρονική αποστολή αυτού.

Η αποσφράγιση των δικαιολογητικών, θα πραγματοποηθεί κεκλεισμένων των θυρών και  μέσω  ηλεκτρονικής πλατφόρμας, οι υποψήφιοι ανάδοχοι, θα έχουν πρόσβαση στη διαδικασία αποσφράγισης των προσφορών και του ελέγχου των δικαιολογητικών ώστε να διασφαλιστεί τόσο η δημοσιότητα της διαδικασίας, όσο και η δημόσια υγεία.

Οι παρούσες διευκρινήσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της της υπ’ αριθμ. 02/2020 διακήρυξης της εταιρείας και έχουν κανονιστική και δεσμευτική ισχύ για όλους τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 30 January 2020

Call for Tender regarding the Project Management/Construction Supervision services for the construction and dismantling the Greek EXPO Pavilion of Greece (PMC, i.e. project mgt/construction supervision Consultant) within the context of the Greek Participation at the EXPO DUBAI 2020.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 29 January 2020

H εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, συμμετέχει στις διεθνείς εκθέσεις, ειδών συσκευασίας ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων ομορφιάς «COSMOPACK 2020» και καλλυντικών, αρωμάτων και προϊόντων ομορφιάς «COSMOPROF BOLOGNA 2020», οι οποίες διεξάγονται ταυτόχρονα από 12 έως 16 Μαρτίου 2020, στον ίδιο εκθεσιακό χώρο Bologna Fiere στη Μπολόνια της Ιταλίας.
Αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η υποβολή προσφοράς για την σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών μεταφοράς εκθεμάτων (οδική μεταφορά προϊόντων) στη Μπολόνια της Ιταλίας, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις παραπάνω εκθέσεις.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 14 January 2020

H εταιρεία υπό την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, διοργανώνει την εθνική συμμετοχή της Ελλάδας στη Παγκόσμια Έκθεση ΕΧΡΟ 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Οκτωβρίου 2020 μέχρι τις 10 Απριλίου 2021 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το κεντρικό θέμα είναι “Connecting Minds, Creating the Future”

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 13 January 2020

H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, συμμετέχει με Εθνικό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση FOODEX 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Τόκυο από 10 έως 13 Μαρτίου 2020.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 27 December 2019

Tender Documents for the Construction and Decommissioning of the Greek Pavilion in the international exposition «DUBAI EXPO 2020»

Information :
1. For procedural issues, Mr. Yannis Retsas, Pavilion Director, y.retsas@eg.gov.gr
2. For technical issues, Mr Bruno Bento Technical Consultant, Bbento@salfo.ae

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 13 December 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Μελέτη του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση καλλυντικών, προϊόντων ομορφιάς και συσκευασίας «COSMOPROF/COSMOPACK BOLOGNA 2020», οι οποία θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 16 Μαρτίου 2020 (ανά τμήματα) στη Μπολόνια της Ιταλίας»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 13 December 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις Διεθνείς Εκθέσεις:
i) FRUITLOGISTICA 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 7 Φεβρουαρίου 2020 στο Βερολίνο της Γερμανίας και
ii) PROWEIN 2020, η οποία θα λάβει χώρα από 15 έως 17 Μαρτίου 2020 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 13 December 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση «GULFOOD η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι των Η.Α.Ε από 16 έως 20 Φεβρουαρίου 2020».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 2 December 2019

H «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, συμμετέχει με Εθνικό Περίπτερο στη Δ. Έκθεση PROWEIN 2020, που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, από 15 έως 17 Μαρτίου 2020, στον Εκθεσιακό χώρο Messe Düsseldorf GmbH - Halls 17, 12 & 13.

Αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η υποβολή προσφοράς για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά οίνων - ποτών) στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Prowein 2020, η οποία θα λάβει χώρα από 15 έως 17 Μαρτίου 2020 στο Ντίσελντορφ. Τα εκθέματα θα πρέπει να φτάσουν στο Ντίσελντορφ το αργότερο έως την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020.

ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΛΗΨΗ

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος
ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Sunday, 1 December 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση ακινήτων MIPIM 2020, η οποία θα λάβει χώρα από 10 έως 13 Μαρτίου 2020 στις Κάννες.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 22 November 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.»
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, αποθήκευσης, θαλάσσιας και αεροπορικής μεταφοράς, διανομής στα περίπτερα των εκθετών των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση «GULFOOD η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι των Η.Α.Ε από 16 έως 20 Φεβρουαρίου 2020».
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ και επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της Αναθέτουσας Αρχής, έτους 2020.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 22 November 2019

Ο οργανισμός «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε. –ENTERPRISE GREECE» ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμή, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της προμήθειας, εγκατάστασης, παραμετροποίησης του λογισμικού και εφαρμογών υποστήριξης του export help desk (το προς ανάθεση έργο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Υποέργου 2 της πράξης «Υποστήριξης της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ 5021318 ), καθώς και τις απαραίτητες εργασίες θέσης τους σε παραγωγική λειτουργία που περιλαμβάνει:
a) Λογισμικό Επιχειρηματικής Ευφυίας
b) Ανάπτυξη διαδικτυακής διεπαφής του Export Helpdesk (Web interface)
c) Ανάπτυξη πλατφόρμας e-learning

Το προς ανάθεση έργο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Υποέργου 2 της πράξης «Υποστήριξης της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ 5021318 και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» 2014-2020 του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ενώ η συγχρηματοδότηση προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της Αναθέτουσας Αρχής των ετών 2019-2020.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 19 November 2019

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece), αρμόδια για την οργάνωση της επίσημης συμμετοχής της Ελλάδας στην παγκόσμια έκθεση ΕΧΡΟ Dubai 2020, HAE, 20 Οκτωβρίου 2020 έως τις 10 Απριλίου 2021, σας καλεί να εκφράσετε εγγράφως το ενδιαφέρον για διοργάνωση εκδήλωσης.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 16 September 2019

H εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, συμμετέχει στη διεθνή έκθεση αρωμάτων και καλλυντικών COSMOPROF ASIA 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 15 Νοεμβρίου 2019 στο Χόνγκ Κόνγκ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 3 September 2019

H «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ» σκοπεύει να υποβάλει φάκελο πρότασης χρηματοδότησης προγράμματος προώθησης κατεψυγμένων αλιευμάτων στο πλαίσιο του Μέτρου 3.4.3 του ΕΠΑΛΘ 2014-2020. Ο φάκελος θα υποβληθεί σύμφωνα με την ΑΡ.68.1 Πρόσκληση της 5.7.2019 της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας, ενωσιακή προτεραιότητα 5 η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΘΑ με τίτλο «Μέτρα Εμπορίας» (ΑΔΑ ΩΥΓ24653ΠΓ-ΗΝΚ).

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 6 August 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης, της αποξήλωσης των περιπτέρων και της απομάκρυνσης υλικών από τον εκθεσιακό χώρο, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 14 Νοεμβρίου 2019 στο Μάλμε της Σουηδίας»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 5 August 2019

H ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, συμμετέχει με Εθνικό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2019, που πραγματοποιείται στο Μάλμε από 13 έως 14 Νοεμβρίου 2019, στον Εκθεσιακό χώρο Malmö Mässan.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 29 July 2019

H εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας και «πραγμάτων - πάντων ΙοΤ /ΙοΕ» IOT Solutions Congress 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 29 έως 31 Οκτωβρίου 2019 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 24 July 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, αποθήκευσης, οδικής μεταφοράς, διανομής στα περίπτερα των εκθετών και επιστροφής των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση επαγγελματικού εξοπλισμού HOST Milano 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 22 Οκτωβρίου 2019 στο Μιλάνο της Ιταλίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 27 June 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση επίπλου - επαγγελματικού ξενοδοχειακού εξοπλισμού «MIDDLE EAST DESIGN & HOSPITALITY WEEK 2019» η οποία θα πραγματοποιηθεί 17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 27 June 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει Συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών της μελέτης του σχεδιασμού, κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, διακόσμησης, αποξήλωσης των περιπτέρων, απομάκρυνσης των υλικών από τον εκθεσιακό χώρο και τεχνικών δαπανών κρέμασης σημάτων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση επίπλου - επαγγελματικού ξενοδοχειακού εξοπλισμού «MIDDLE EAST DESIGN & HOSPITALITY WEEK 2019» η οποία θα πραγματοποιηθεί 17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 14 June 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «ΤΗΕ BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2019», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 02 έως 04 Σεπτεμβρίου 2019 στο Κάιρο της Αιγύπτου.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 7 June 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση επαγγελματικού εξοπλισμού “HOST 2019”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 22 Οκτωβρίου 2019 στο Μιλάνο της Ιταλίας»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 31 May 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει Ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «BIG 5 SHOW 2019», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 28 Νοεμβρίου 2019 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 31 May 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, αποθήκευσης, οδικής μεταφοράς και διανομής στα περίπτερα των εκθετών, του εξοπλισμού και των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση «ANUGA 2019» η οποία θα λάβει χώρα από 5 έως 9 Οκτωβρίου 2019 στην Κολωνία της Γερμανίας και της επιστροφής μέρος του εξοπλισμού μετά το πέρας της έκθεσης.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 28 May 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, διακόσμησης και αποξήλωσης των περιπτέρων και απομάκρυνσης των υλικών από των εκθεσιακό χώρο, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής αρωμάτων, προιόντων ομορφιάς και καλλυντικών COSMOPROF ASIA 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 15 Νοεμβρίου 2019 στο Χόνγκ Κόνγκ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 15 May 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοικτό Διαγωνισμό Ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη Σύναψη σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης των εκθεμάτων στις αποθήκες του μεταφορέα, τη θαλάσσια μεταφορά στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, την εισαγωγή των εκθεμάτων στην έκθεση, την παράδοση τους στα περίπτερα των εκθετών, καθώς και την επιστροφή μέρους των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών στις αποθήκες του μεταφορέα στην Αθήνα, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής τη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «THE BIG 5 SHOW », η οποία θα πραγματοποιηθεί , από 25 έως 28 Νοεμβρίου 2019 στο Ντουμπάι ων Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 8 May 2019

Ο οργανισμός Enterprise Greece διακηρύττει ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2019, η οποία θα λάβει χώρα στην Κολωνία της Γερμανίας από 5 έως 9 Οκτωβρίου 2019».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 19 April 2019

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 4Κ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 9/8.4.2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα δύο (62) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – “Enterprise Greece” (Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης).

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 15 April 2019

Ο οργανισμός «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε. –ENTERPRISE GREECE» προσκαλεί Υποψήφιους(ες) να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου για τρεις (3) θέσεις συνεργατών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Πράξης με τίτλο «Υποστήριξη της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5021318. Η πρόσκληση αφορά στη υλοποίηση του Υποέργου 1 «Υπηρεσίες Υποστήριξης της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων (Export Helpdesk)» της Πράξης «Υποστήριξη της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5021318 και υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» 2014-2020 του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ενώ η συγχρηματοδότηση προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - Άξονας Προτεραιότητας 02 και 02Σ «02 - Προσαρμογή εργαζομένων, επιχειρήσεων και επιχειρηματικού περιβάλλοντος στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Σε συνέχεια της αξιολόγησης των υποψηφίων όσον αφορά την «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο της Πράξης Υποστήριξη της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5021318» της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου– ENTERPRISE GREECE ( Αθήνα, 12/04/2019 - Α.Π: 22363/2019) η Επιτροπή Αξιολόγησης, ανακοινώνει δια της παρούσης τα αποτελέσματα αξιολόγησης και τον πίνακα κατάταξης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέχουν στους κάτωθι πίνακες για τα αποτελέσματά τους, κάνοντας χρήση του μοναδικού αριθμού της αίτησης συμμετοχής τους στη διαδικασία επιλογής, τον οποίο έλαβαν κατά την υποβολή της αίτησής τους.

[Πίνακας 1 - Αποκλεισθέντες]

α/α Μοναδικός Αριθμός Αίτησης Παρατηρήσεις
1 22443/19-04-2019

Δεν πληρείται η προϋπόθεση

τριετούς επαγγελματική προϋπηρεσία

2 22579/07-05-2019

Δεν τεκμηριώνεται η απαιτούμενη

επαγγελματική προϋπηρεσία

[Πίνακας 2 - Τελική Κατάταξη]

α/α Μοναδικός Αριθμός Αίτησης Βαθμοί
1 22561/06-05-2019 45,00
2 22580/07-05-2019 33,75

 

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης στο πρωτόκολλο της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης των αποτελεσμάτων αξιολόγησης στην ιστοσελίδα του ENTERPRISE GREECE.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 5 April 2019

H ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, συμμετέχει με Εθνικό Περίπτερο στη Δ. Έκθεση PLMA, που πραγματοποιείται στο Άμστερνταμ από 21 έως 22 Μαΐου 2019, στον εκθεσιακό χώρο RAI EXHIBITION CENTRE EUROPA HALL.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 3 April 2019

H ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, συμμετέχει με Εθνικό Περίπτερο στη Δ. Έκθεση HOFEX, που πραγματοποιείται στο Χονγκ Κονγκ από 7 έως 10 Μαΐου 2019, στον Εκθεσιακό χώρο Hong Kong Convention and Exhibition Centre.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 2 April 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
«Τεχνικός Σύμβουλος για τη μελέτη και την προκήρυξη της κατασκευής του περιπτέρου, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση «DUBAI EXPO 2020», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 Οκτωβρίου 2020 έως 10 Απριλίου 2021 στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 1 April 2019

H εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, συμμετέχει στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών «AFRICAN CONSTRUCTION EXPO & TOTALLY CONCRETE EXPO by the Big 5», η οποία θα διεξαχθεί από 11 έως 13 Ιουνίου 2019 στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 12 March 2019

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.» προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης, της αποξήλωσης των περιπτέρων και της απομάκρυνσης υλικών από τον εκθεσιακό χώρο, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «PLMA» 2019, η οποία θα λάβει χώρα από 21 έως 22 Μαΐου 2019 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 8 March 2019

Ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Συγκέντρωσης, αποθήκευσης, αεροπορικής μεταφοράς, και διανομής στα περίπτερα των εκθετών των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών, στο
πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση «SUMMER FANCY FOOD SHOW 2019, η οποία θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ από 23 έως 25 Ιουνίου 2019» .

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 7 February 2019

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προσφοράς για την σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών μεταφοράς εκθεμάτων (οδική μεταφορά προϊόντων) στη Μπολόνια της Ιταλίας, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις, ειδών συσκευασίας ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων ομορφιάς «COSMOPACK 2019» και καλλυντικών, αρωμάτων και προϊόντων ομορφιάς «COSMOPROF BOLOGNA 2019», οι οποίες διεξάγονται ταυτόχρονα από 14 έως 18 Μαρτίου 2019, στον ίδιο εκθεσιακό χώρο Bologna Fiere στη Μπολόνια της Ιταλίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 4 February 2019

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης στο πλαίσιο της εφαρμογής του κανονισμού 1308/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με το ειδικό μέτρο α) στήριξης και ενημέρωσης στα κράτη μέλη και β) στήριξης της προώθησης οίνων σε τρίτες χώρες για την προγραμματική περίοδο 2019-2023.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 17 January 2019

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προσφοράς για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά οίνων - ποτών) στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Prowein 2019, η οποία θα λάβει χώρα από 17 έως 19 Μαρτίου 2019 στο Ντίσελντορφ. Τα εκθέματα θα πρέπει να φτάσουν στο Ντίσελντορφ το αργότερο έως την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 14 January 2019

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι την χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, αποθήκευσης, αεροπορικής μεταφοράς, διανομής στα περίπτερα των εκθετών των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση «FOODEX», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Τόκυο από 5 έως 8 Μαρτίου 2019

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 19 December 2018

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Μελέτη του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς «COSMOPROF BOLOGNA 2019» και στη διεθνή έκθεση συσκευασίας καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς «COSMOPACK BOLOGNA 2019», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 14 έως 18 Μαρτίου 2019 (ανά τμήματα) στη Μπολόνια της Ιταλίας»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 18 December 2018

Διακήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης, της αποξήλωσης των περιπτέρων και της απομάκρυνσης υλικών από τον εκθεσιακό χώρο, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Οίνων-Ποτών «PROWEIN 2019» , η οποία θα λάβει χώρα από 17 έως 19 Μαρτίου 2019 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 13 December 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά ευπαθών προϊόντων) στο Βερολίνο και η επιστροφή μίας μόνο παλέτας εξοπλισμού, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA 2019, η οποία θα λάβει χώρα από 6 έως 8 Φεβρουαρίου 2019 στο Βερολίνο.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 6 December 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση ακινήτων MIPIM 2019, η οποία θα λάβει χώρα από 12 έως 15 Μαρτίου 2019 στις Κάννες

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 4 December 2018

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης, της αποξήλωσης των περιπτέρων και της απομάκρυνσης υλικών από τον εκθεσιακό χώρο, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση φρούτων και λαχανικών «FRUITLOGISTICA» 2019, η οποία θα λάβει χώρα από 6 έως 8 Φεβρουαρίου 2019 στο Βερολίνο της Γερμανίας

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 3 December 2018

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης, της αποξήλωσης των περιπτέρων και της απομάκρυνσης υλικών από τον εκθεσιακό χώρο», στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2019, που θα λάβει χώρα στο Ντουμπάι των Η.Α.Ε, από 17.02.2019 έως 21.02.2019.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 30 November 2018

Διακήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, αποθήκευσης, θαλάσσιας και αεροπορικής μεταφοράς, διανομής στα περίπτερα των εκθετών των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση «GULFOOD» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι των Η.Α.Ε από 17 έως 21 Φεβρουαρίου 2019

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 20 November 2018

H εταιρεία υπό την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», επίσημος φορέας οργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, διοργανώνει την εθνική συμμετοχή της Ελλάδας στη Παγκόσμια Έκθεση ΕΧΡΟ 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Οκτωβρίου 2020 μέχρι τις 10 Απριλίου 2021 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος είναι η ανάπτυξη της θεματολογίας, του ελληνικού περιπτέρου σύμφωνα με τη θεματολογία της Expo Dubai 2020 που είναι “Connecting Minds, Creating the future”. Το θέμα της έκθεσης προάγει τις ιδέες της δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης και της ελευθερίας κινήσεων ιδεών, αγαθών και ανθρώπων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 4 October 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προσφοράς για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά προϊόντων) στο Παρίσι στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στην παραπάνω έκθεση. Ειδικότερα το έργο αφορά την οδική μεταφορά των εκθεμάτων από τις αποθήκες του αναδόχου με προορισμό τον εκθεσιακό χώρο στο Παρίσι και αντίστοιχα την επιστροφή των στις αποθήκες του Αναδόχου, μετά το πέρας της έκθεσης. Το φορτίο το οποίο αποτελείται από εξοπλισμό ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων, το οποίο παραλαμβάνει ο ανάδοχος στις αποθήκες του και αναλαμβάνει την παράδοση του στα αντίστοιχα stands των εκθετών.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 3 October 2018

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή προσφοράς για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών κατασκευής, παροχής του πάσης φύσεως εξοπλισμού, διακόσμησης και μετά το πέρας της Έκθεσης της αποξήλωσης και απομάκρυνσης του Ελληνικού περιπτέρου και του εξοπλισμού της εθνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση EQUIP HOTEL 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 – 15 Νοεμβρίου 2018 στο Παρίσι.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 28 September 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων στο Χόνγκ Κόνγκ στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στην παραπάνω έκθεση, ειδικότερα το έργο αφορά την μεταφορά των εκθεμάτων από τις αποθήκες του αναδόχου με προορισμό τον εκθεσιακό χώρο στο Χόνγκ Κόνγκ. Το φορτίο που αποτελείται από καλλυντικά και αρώματα καθώς και λοιπό εκθεσιακό υλικό, το παραλαμβάνει ο ανάδοχος στις αποθήκες του και αναλαμβάνει την παράδοση του στα αντίστοιχα stands των εκθετών. Σημειώνουμε ότι οι εκθέτες πρέπει να παραλάβουν τα εκθέματα τους την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 και μέχρι τις 09.00 πμ το πρωί. Δεν θα υπάρξει αποθήκευση κατά την διάρκεια της έκθεσης και επιστροφή εκθεμάτων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 27 August 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων και την απομάκρυνση των υλικών από τον εκθεσιακό χώρο, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας και «πραγμάτων - πάντων ΙοΤ /ΙοΕ» IOT Solutions Congress 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 18 Οκτωβρίου 2018 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Sunday, 12 August 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης των εκθεμάτων στις αποθήκες του μεταφορέα, τη θαλάσσια μεταφορά στο Ναϊρόμπι της Κένυα, την εισαγωγή των εκθεμάτων στην έκθεση, την παράδοση τους στα περίπτερα των εκθετών, καθώς και την επιστροφή μέρους των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών στις αποθήκες του μεταφορέα στην Αθήνα, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «BIG 5 CONSTRUCT EAST AFRICA 2018», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 07 έως 09 Νοεμβρίου 2018 στο Ναϊρόμπι της Κένυα.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Sunday, 12 August 2018

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης των εκθεμάτων στις αποθήκες του μεταφορέα, τη θαλάσσια μεταφορά στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, την εισαγωγή των εκθεμάτων στην έκθεση, την παράδοση τους στα περίπτερα των εκθετών, καθώς και την επιστροφή μέρους των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών στις αποθήκες του μεταφορέα στην Αθήνα, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «THE BIG 5 SHOW», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Νοεμβρίου 2018 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 9 August 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή οικονομικής προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών οργάνωσης για τη διεξαγωγή των εν λόγω σεμιναρίων ( ενδεικτικά ανεύρεση χώρων διεξαγωγής των σεμιναρίων, επισιτιστικά κατά τη διάρκειά τους για τους συμμετέχοντες, ηχητικός εξοπλισμός και εξοπλισμός φωτισμού, γραμματειακή υποστήριξη, ανεύρεση ξενοδοχείου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) για την ενημέρωση και εκπαίδευση των εκθετών στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση SIAL PARIS 2018, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2018.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 3 August 2018

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης, της αποξήλωσης των περιπτέρων και της απομάκρυνσης υλικών από τον εκθεσιακό χώρο», στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση βιολογικών προϊόντων Νatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2018 η οποία θα λάβει χώρα από 14 έως 15 Νοεμβρίου 2018 στο Μάλμε της Σουηδίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 23 July 2018

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2018», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο Κάιρο της Αιγύπτου

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 10 July 2018

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, διακόσμησης και αποξήλωσης των περιπτέρων και απομάκρυνσης των υλικών από των εκθεσιακό χώρο, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής αρωμάτων, προιόντων ομορφιάς και καλλυντικών COSMOPROF ASIA 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2018 στο Χόνγκ Κόνγκ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 5 July 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά προϊόντων) στο Αμβούργο στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη στη Διεθνή Έκθεση βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού «SMM Hamburg 2018» η οποία θα διεξαχθεί στο Αμβούργο από 04 -07 Σεπτεμβρίου 2018, στον Εκθεσιακό χώρο Hamburg Fair.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 25 June 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις πέτρας, μαρμάρου και δαπέδου «MIDDLE EAST STONE 2018» και επίπλου και επαγγελματικού ξενοδοχειακού εξοπλισμού «HOTEL SHOW 2018», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 04 έως 06 Σεπτεμβρίου 2018 και 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2018 αντίστοιχα στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 22 June 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, διακόσμησης και αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις πέτρας, μαρμάρου και δαπέδου «MIDDLE EAST STONE 2018» και επίπλου - επαγγελματικού ξενοδοχειακού εξοπλισμού «HOTEL SHOW 2018» οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 04 έως 06 Σεπτεμβρίου 2018 και 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2018, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 18 June 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, διακόσμησης και αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού «SMM HAMBURG 2018», η οποία θα διεξαχθεί από 04 έως 07 Σεπτεμβρίου 2018 στο Αμβούργο της Γερμανίας, ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού σαράντα χιλιάδων οχτακοσίων ευρώ (40.800 €) πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 13 June 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (οδική και αεροπορική), διανομής στα περίπτερα των εκθετών και επιστροφής μέρους των εκθεμάτων των Ελληνικών εταιρειών στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών «SIAL PARIS 2018», η οποία θα διεξαχθεί στο Παρίσι από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2018.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 15 May 2018

Πρόσκληση ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για την σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών μεταφοράς εκθεμάτων στη Βηρυτό του Λιβάνου, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στην παραπάνω έκθεση. Ειδικότερα το έργο αφορά τη συγκέντρωση των εκθεμάτων στις αποθήκες του Αναδόχου, την μεταφορά των στα περίπτερα των εκθετών, καθώς και την επιστροφή των, μετά το πέρας της έκθεσης στις αποθήκες του Αναδόχου στην Αθήνα. Το φορτίο αποτελείται από ηλιακά συστήματα, δομικά υλικά καθώς και λοιπό εκθεσιακό υλικό, το οποίο παραλαμβάνει ο ανάδοχος στις αποθήκες του και αναλαμβάνει την παράδοση του στα αντίστοιχα stands των εκθετών.
Στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «PROJECT LEBANON 2018» συμμετέχουν 8 Ελληνικές επιχειρήσεις και η παράδοση των εκθεμάτων στα περίπτερα των εκθετών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και μέχρι τις 09.00 το πρωί. Η συγκέντρωση και απομάκρυνση των εκθεμάτων από τον εκθεσιακό χώρο θα γίνει το βράδυ της 29ης Ιουνίου 2018, μετά το πέρας της έκθεσης.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 14 May 2018

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνή διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL Paris 2018 η οποία θα λάβει χώρα από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2018 στο Παρίσι».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 30 April 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση επίπλου και επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης «HOTEL SHOW AFRICA 2018», η οποία θα διεξαχθεί από 24 έως 26 Ιουνίου 2018 στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 30 April 2018

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, της ενοικίασης εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «THE BIG 5 SHOW», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Νοεμβρίου 2018 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 11 April 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής, ενοικίασης εξοπλισμού, διακόσμησης και αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας «CeBIT 2018», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Ιουνίου 2018 στο Αννόβερο της Γερμανίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 9 March 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή οικονομικής προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά ξηρού φορτίου και αεροπορική μεταφορά ευπαθών προϊόντων) στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση PLMA 2018, η οποία θα λάβει χώρα από 29 έως 30 Μαΐου 2018 στο Άμστερνταμ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 5 March 2018

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, αποθήκευσης, αεροπορικής μεταφοράς και διανομής στα περίπτερα των εκθετών, των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση «SUMMER FANCY FOOD 2018 » η οποία θα λάβει χώρα από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2018 στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 5 March 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι την χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια και αεροπορική μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση τροφίμων και επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης «FOOD HOTEL ASIA 2018» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 27 Απρίλιου 2018 στη Σιγκαπούρη.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 20 February 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «BIG 5 CONSTRUCT NORTH AFRICA 2018», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 12 Απριλίου 2018 στη Καζαμπλάνκα του Μαρόκο.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 12 February 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών μεταφοράς (αεροπορική μεταφορά) στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού «SEATRADE CRUISE GLOBAL 2018», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 05 έως 08 Μαρτίου 2018 στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 2 February 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών μεταφοράς εκθεμάτων (οδική μεταφορά προϊόντων) στη Μπολόνια της Ιταλίας, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις, ειδών συσκευασίας ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων ομορφιάς «COSMOPACK 2018» και καλλυντικών, αρωμάτων και προϊόντων ομορφιάς «COSMOPROF BOLOGNA 2018», οι οποίες διεξάγονται ταυτόχρονα από 15 έως 19 Μαρτίου 2018, στον ίδιο εκθεσιακό χώρο Bologna Fiere στη Μπολόνια της Ιταλίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 25 January 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι την χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης INDEX 2018 και βαρέων μηχανημάτων και εξοπλισμού δομικών υλικών BIG 5 HEAVY 2018 που θα πραγματοποιηθούν στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από 26 έως 29 Μαρτίου 2018.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 25 January 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης INDEX 2018 και βαρέων μηχανημάτων και εξοπλισμού δομικών υλικών BIG 5 HEAVY 2018 που θα πραγματοποιηθούν στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από 26 έως 29 Μαρτίου 2018.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 15 January 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις δομικών υλικών ΤΗΕ BIG 5 SAUDI 2018 και διακόσμησης και τεχνολογίας ξύλου WOOD TECH & DESGING EXPO 2018 που θα πραγματοποιηθούν στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας από 05 έως 08 Μαρτίου 2018.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 15 January 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις δομικών υλικών ΤΗΕ BIG 5 SAUDI 2018 και διακόσμησης και τεχνολογίας ξύλου WOOD TECH & DESGING EXPO 2018 που θα πραγματοποιηθούν στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας από 05 έως 08 Μαρτίου 2018.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 15 January 2018

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – κόστους για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση κρασιού Vinexpo NY 2018 η οποία θα λάβει χώρα από 5 έως 6 Μαρτίου 2018 στη Νέα Υόρκη.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 11 January 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή οικονομικής προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (αεροπορική μεταφορά ξηρού φορτίου και ευπαθών προϊόντων) στο Τόκυο στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση FOODEX JAPAN 2018, που πραγματοποιείται στο Τόκυο από 6 έως 9 Μαρτίου 2018.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 11 January 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά οίνων - ποτών) στο Ντίσελντορφ στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Prowein 2018, η οποία θα λάβει χώρα από 18 έως 20 Μαρτίου 2018 στο Ντίσελντορφ. Τα εκθέματα θα πρέπει να φτάσουν στο Ντίσελντορφ το αργότερο έως την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 7 December 2017

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι την χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις δομικών υλικών «ΤΗΕ BIG 5 SAUDI 2018» και διακόσμησης και τεχνολογίας ξύλου «WOOD TECH & DESIGN EXPO 2018» που θα πραγματοποιηθούν στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας από 05 έως 08 Μαρτίου 2018.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 7 December 2017

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση ακινήτων MIPIM 2018, η οποία θα λάβει χώρα από 13 έως 16 Μαρτίου 2018 στις Κάννες.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 4 December 2017

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς «COSMOPROF BOLOGNA 2018» και στη διεθνή έκθεση συσκευασίας καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς «COSMOPACK BOLOGNA 2018», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 19 Μαρτίου 2018 στη Μπολόνια της Ιταλίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 1 December 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά ευπαθών προϊόντων) στο Βερολίνο και η επιστροφή μίας μόνο παλέτας εξοπλισμού, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA 2018, η οποία θα λάβει χώρα από 7 έως 9 Φεβρουαρίου 2018 στο Βερολίνο.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 20 November 2017

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων:
i) FRUITLOGISTICA 2018, η οποία θα λάβει χώρα από 7 έως 9 Φεβρουαρίου 2018 στο Βερολίνο της Γερμανίας
ii) PLMA 2018, η οποία θα λάβει χώρα από 29 έως 30 Μαΐου 2018 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 14 November 2017

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Συγκέντρωσης, αποθήκευσης, θαλάσσιας και αεροπορικής μεταφοράς, διανομής στα περίπτερα των εκθετών και επιστροφής μέρους των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών GULFOOD 2018 η οποία θα λάβει χώρα από 18 έως 22 Φεβρουαρίου 2018 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 13 November 2017

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «GULFOOD 2018» η οποία θα λάβει χώρα από 18 έως 22 Φεβρουαρίου 2018 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 25 September 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά οίνων – ποτών- έντυπου υλικού) (door-to-door), στο Αμβούργο, τον χώρο DECK 10 – INTERNATIONALES MARITIMES MUSEUM HAMBURG, Koreastrasse 1, 20457 Hamburg και στο Βερολίνο στο Ξενοδοχείο MERCURE HOTEL MOA BERLIN, Stephanstrasse 41, 10559 Berlin για τις ανάγκες των παραπάνω δύο εκδηλώσεων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 15 September 2017

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση αρωμάτων και καλλυντικών COSMOPROF HONG KONG 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 17 Νοεμβρίου 2017 στο Χόνγκ Κόνγκ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 14 September 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (θαλάσσια μεταφορά προϊόντων) στο Χόνγκ Κόνγκ στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στην παραπάνω έκθεση, ειδικότερα το έργο αφορά την θαλάσσια μεταφορά των εκθεμάτων από τις αποθήκες του αναδόχου με προορισμό τον εκθεσιακό χώρο στο Χόνγκ Κόνγκ. Το φορτίο το οποίο αποτελείται από καλλυντικά και αρώματα καθώς και λοιπό εκθεσιακό υλικό, το οποίο παραλαμβάνει ο ανάδοχος στις αποθήκες του και αναλαμβάνει την παράδοση του στα αντίστοιχα stands των εκθετών. Σημειώνουμε ότι οι εκθέτες πρέπει να παραλάβουν τα εκθέματα τους την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 και μέχρι τις 09.00πμ το πρωί.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 14 September 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά οίνων - ποτών) στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση MEGAVINO 2017, η οποία θα λάβει χώρα από 20 έως 23 Οκτωβρίου 2017 στις Βρυξέλλες. Τα εκθέματα θα πρέπει να φτάσουν στις Βρυξέλλες το αργότερο έως την 10 Οκτωβρίου 2017 να αποθηκευθούν περίπου 10 ημέρες και να παραδοθούν στο stand της ENTERPRISE GREECE την παραμονή της έκθεσης 19/10/2017.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 5 September 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών κατασκευής, παροχής του πάσης φύσεως εξοπλισμού, διακόσμησης και μετά το πέρας της Έκθεσης της αποξήλωσης και απομάκρυνσης του Ελληνικού περιπτέρου και του εξοπλισμού της εθνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση MEGAVINO 2017, η οποία θα λάβει χώρα από 20 έως 23 Οκτωβρίου 2017 στις Βρυξέλλες του Βελγίου.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 23 August 2017

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «THE BIG 5 CONSTRUCT INDONESIA 2017», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 08 έως 10 Νοεμβρίου 2017 στη Τζακάρτα στην Ινδονησία.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 22 August 2017

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «BIG 5 CONSTRUCT EAST AFRICA 2017», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 01 έως 03 Νοεμβρίου 2017 στο Ναϊρόμπι της Κένυα.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 28 July 2017

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση ναυπηγικής και βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού «CORMARINE 2017», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 27 Οκτωβρίου 2017 στο Μπουσάν της Ν. Κορέας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 24 July 2017

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας και «πραγμάτων - πάντων ΙοΤ /ΙοΕ» IOT Solutions Congress 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 5 Οκτωβρίου 2017 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 17 July 2017

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «THE BIG 5 SHOW», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Νοεμβρίου 2017 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 17 July 2017

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, αποθήκευσης, οδικής μεταφοράς, διανομής στα περίπτερα των εκθετών και επιστροφής μέρους των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση επαγγελματικού εξοπλισμού «HOST MILANO 2017» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 24 Οκτωβρίου 2017 στο Μιλάνο της Ιταλίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 7 July 2017

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, αποθήκευσης, οδικής μεταφοράς, διανομής στα περίπτερα των εκθετών και επιστροφής μέρους των εκθεμάτων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2017 η οποία θα λάβει χώρα από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στην Κολωνία της Γερμανίας

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 16 June 2017

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνή διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2017 η οποία θα λάβει χώρα από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στην Κολωνία της Γερμανίας»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 12 June 2017

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «THE BIG 5 SHOW», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Νοεμβρίου 2017 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 12 June 2017

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση επαγγελματικού εξοπλισμού HOST MILANO 2017 η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 24 Οκτωβρίου 2017 στο Μιλάνο της Ιταλίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 5 May 2017

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις επίπλου και επαγγελματικού ξενοδοχειακού εξοπλισμού «HOTEL SHOW 2017» και «GULF HOST 2017», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 5 May 2017

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις επίπλου και επαγγελματικού ξενοδοχειακού εξοπλισμού «HOTEL SHOW 2017» και «GULF HOST 2017», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 28 April 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την παραχώρηση του χώρου πώλησης και γευσιγνωσίας ελληνικών προϊόντων εντός του Ελληνικού περιπτέρου στη Διεθνή Έκθεση EXPO 2017 στην Αστάνα, Καζαχστάν, από 10-06-2017 έως 10-09-2017, άνευ οικονομικού ανταλλάγματος και έναντι αντισταθμιστικών οφελών

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 27 April 2017

Διακήρυξη Συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη από οικονομικής άποψης προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της εύρεσης, πρόσληψης και διαχείρισης εργαζομένων για την παροχή εργασίας με τη μορφή της προσωρινής απασχόλησης, σύμφωνα το Ν.4052/2012 περί προσωρινής απασχόλησης, με στόχο την κάλυψη των προσωρινών αναγκών του Ελληνικού Περιπτέρου σε ανθρώπινο δυναμικό, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση ΕΧΡΟ 2017, που πραγματοποιείται στην Αστάνα του Καζαχστάν από 10 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 24 April 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Συγκέντρωσης, Αεροπορικής Μεταφοράς και Παράδοσης Οίνων για τις ανάγκες των εκδηλώσεων προβολής κρασιού στην στο πλαίσιο του «Προγράμματος προώθησης οίνων ποιότητας σε αγορές τρίτων χωρών» σύμφωνα με τον καν. 1308/2013 του ΕΚ και του Συμβουλίου και 555/ 2008 της Επιτροπής (Σεούλ 03 Ιουλίου 2017 και Μπουσάν 05 Ιουλίου 2017)

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 6 April 2017

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για την παραγωγή οπτικών και ηχητικών προγραμμάτων, γραφικών, ειδικών καλλιτεχνικών κατασκευών και την παροχή συναφών υπηρεσιών για την πλήρη εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία και συντήρηση των προαναφερόμενων υλικών στο Ελληνικό περίπτερο, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στην Διεθνή Έκθεση ΕΧΡΟ 2017, που πραγματοποιείται στην Αστανά του Καζαχστάν από 10 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2017.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 29 March 2017

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι την χαμηλότερη οικονομική προσφορά για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, αποθήκευσης, αεροπορικής μεταφοράς και διανομής στα περίπτερα των εκθετών, των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση SUMMER FANCY FOOD SHOW 2017, η οποία θα λάβει χώρα από 25 έως 27 Ιουνίου 2017 στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 22 March 2017

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς(θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από τον εκθεσιακό χώρο, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης «INDEX 2017» και πέτρας, μαρμάρου και δαπέδου «MIDDLE EAST STONE 2017», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 22 έως 25 Μαΐου 2017 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 22 March 2017

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης «INDEX 2017» και πέτρας, μαρμάρου και δαπέδου «MIDDLE EAST STONE 2017», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 22 έως 25 Μαΐου 2017 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 21 March 2017

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών PLMA “WORLD OF PRIVATE LABEL” 2017.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 21 March 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για την σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών για το έργο της κατασκευής και της αποξήλωσης περιπτέρων, στο πλαίσιο επιχειρηματικών συναντήσεων, που θα πραγματοποιηθούν στις 15-16 Μαΐου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 2 March 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για δημιουργία ένος βίντεο στα ελληνικά διάρκειας έως 5-7 λεπτών, σε υψηλή ανάλυση (high definition format) με μουσική και σπικάζ για απολογισμό των δράσεων της γ’ φάσης του προγράμματος «Προώθηση οίνων ποιότητας σε αγορές τρίτων χωρών»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 2 March 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Συγκέντρωσης, Αεροπορικής Μεταφοράς και Παράδοσης Οίνων για τις ανάγκες των εκδηλώσεων προβολής κρασιού στην Ιαπωνία στο πλαίσιο του «Προγράμματος προώθησης οίνων ποιότητας σε αγορές τρίτων χωρών».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 1 March 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο τη σύνταξη του φακέλου της αίτησης ανανέωσης για ένα έτος του προγράμματος «Προώθηση οίνων ποιότητας σε αγορές τρίτων χωρών 2015-2017» του Enterprise Greece και την υποβολή του στο Τμήμα Οίνου & Αλκοολούχων Ποτών της δ/νσης Μεταποίησης, Τυποποίησης και Ποιοτικού Ελέγχου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 1 March 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για τη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών για την μέτρηση αποτελεσματικότητας της γ΄φάσης του προγράμματος «Προώθηση οίνων ποιότητας σε αγορές τρίτων χωρών» της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 24 February 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά οίνων - ποτών) στο Bordeaux στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση VINEXPO BORDEAUX 2017, η οποία θα λάβει χώρα από 18 έως 21 Ioυνίου 2017 στο Μπορντώ. Τα εκθέματα θα πρέπει να φτάσουν στο Μπορντώ το αργότερο έως την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 24 February 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή οικονομικής προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά ξηρού φορτίου και αεροπορική μεταφορά ευπαθών προϊόντων) στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση PLMA 2017, η οποία θα λάβει χώρα από 16 έως 17 Μαΐου 2017 στο Άμστερνταμ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 16 February 2017

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «THE BIG 5 CONSTRUCT NORTH AFRICA 2017», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Απριλίου 2017 στη Καζαμπλάνκα του Μαρόκο.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 13 February 2017

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – κόστους για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση κρασιού ProWine Asia 2017, η οποία θα λάβει χώρα από 8 έως 11 Μαΐου 2017 στο Χονγκ Κονγκ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 13 February 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Συγκέντρωσης, Μεταφοράς και Παράδοσης Εκθεμάτων (αεροπορική μεταφορά οίνων - ποτών) για τις ανάγκες των παρακάτω διεθνών εκθέσεων στο πλαίσιο του «Προγράμματος προώθησης οίνων ποιότητας σε αγορές τρίτων χωρών» σύμφωνα με τον καν. 1308/2013 του ΕΚ και του Συμβουλίου και 555/ 2008 της Επιτροπής:
- Seoul International Wine & Spirits 2017, 27 έως 29 Απριλίου 2017 στη Σεούλ
- ProWine Asia 2017, 8 έως 11 Μαϊου 2017 στο Hong Kong

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 10 February 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο υποβολή προσφοράς για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για την υλοποίηση των παρακάτω έργων για την εθνική συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση ΕΧΡΟ 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2017 στην Αστάνα του Καζακστάν. :
Α. Έργο δημιουργίας λογοτύπου της εθνικής συμμετοχής στην EXPO 2017 (υποέργο Α),
Β. Έργο εφαρμογής του λογοτύπου που θα επιλεγεί (υποέργο Β)
Γ. Έργο της διαχείρισης των social media στο πλαίσιο της Ελληνικής Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση EXPO 2017 (υποέργο Γ).
Δ. Έργο εφαρμογής υπάρχοντος λογοτύπου (υποέργο Δ)

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 3 February 2017

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας «CeBIT 2017», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 24 Μαρτίου 2017 στο Αννόβερο της Γερμανίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 31 January 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά προϊόντων) στη Μπολόνια στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις Διεθνείς Εκθέσεις αρωμάτων και καλλυντικών COSMOPROF BOLOGNA 2017 (17-20 Μαρτίου) και ειδών συσκευασίας COSMOPACK BOLOGNA 2017 (16-19 Μαρτίου) , οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στη Μπολόνια της Ιταλίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 10 January 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά οίνων - ποτών) στο Ντίσελντορφ στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Prowein 2017, η οποία θα λάβει χώρα από 19 έως 21 Μαρτίου 2017 στο Ντίσελντορφ. Τα εκθέματα θα πρέπει να φτάσουν στο Ντίσελντορφ το αργότερο έως την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 22 December 2016

Διακήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμου, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις Διεθνείς Εκθέσεις Οίνων-Ποτών:
i) PROWEIN 2017, η οποία θα λάβει χώρα από 19 έως 21 Μαρτίου 2017 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας
ii) VINEXPO 2017, η οποία θα λάβει χώρα από 18 έως 21 Ιουνίου 2017 στο Μπορντώ της Γαλλίας».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 21 December 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά ευπαθών προϊόντων) στο Βερολίνο και η επιστροφή μίας μόνο παλέτας εξοπλισμού, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA 2017, η οποία θα λάβει χώρα από 8 έως 10 Φεβρουαρίου 2017 στο Βερολίνο.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 20 December 2016

Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων προς και από την έκθεση, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών THE BIG 5 SAUDI 2017, η οποία θα λάβει χώρα από 27 έως 30 Μαρτίου 2017 στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 20 December 2016

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς «COSMOPROF BOLOGNA 2017», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 20 Μαρτίου 2017 στη Μπολόνια της Ιταλίας.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 19 December 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή οικονομικής προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (αεροπορική μεταφορά ξηρού φορτίου και ευπαθών προϊόντων) στο Τόκυο στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση FOODEX JAPAN 2017, που πραγματοποιείται στο Τόκυο από 7 έως 10 Μαρτίου 2017.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 13 December 2016

Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Νωπών Φρούτων & Λαχανικών FRUITLOGISTICA 2017, η οποία θα λάβει χώρα από 8 έως 10 Φεβρουαρίου 2017 στο Βερολίνο.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 7 December 2016

Διακήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «GULFOOD 2017» η οποία θα λάβει χώρα 26 Φεβρουαρίου έως 02 Μαρτίου 2017 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 23 November 2016

Διακήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τιμή, ήτοι τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, αποθήκευσης, θαλάσσιας και αεροπορικής μεταφοράς, διανομής στα περίπτερα των εκθετών και επιστροφής μέρους των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Εξοπλισμού «GULFOOD 2017» η οποία θα λάβει χώρα 26 Φεβρουαρίου έως 02 Μαρτίου 2017 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού εκατόν πέντε χιλιάδων ευρώ (105.000,00 €) πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 13 October 2016

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Συγκέντρωσης, Μεταφοράς (οδική μεταφορά) και Παράδοσης Εκθεμάτων στο Παρίσι στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση εξοπλισμού ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων «EQUIP’HOTEL 2016» που θα διεξαχθεί από 06 έως 10 Νοεμβρίου 2016 στο Παρίσι και επιστροφή αυτών, ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού πενήντα τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (54.000,00 €) πλέον του τυχόν αναλογούντος Φ.Π.Α.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 16 September 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για την σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών για το έργο της κατασκευής και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας IoT Solutions WORLD CONGRESS 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Οκτωβρίου 2016 στη Βαρκελώνη.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 20 July 2016

Διακήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Παροχή υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, αποθήκευσης, θαλάσσιας μεταφοράς, διανομής στα περίπτερα των εκθετών και επιστροφή μέρους των εκθεμάτων των Ελληνικών εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών «BIG 5 SHOW DUBAI 2016», η οποία θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από 21 έως 24 Νοεμβρίου 2016, ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού εκατό δέκα έξι χιλιάδων ευρώ (116.000,00€) πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή οικονομικής προσφοράς.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 20 July 2016

Διακήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων στο Ναϊρόμπι της Κένυα στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών «BIG 5 CONSTRUCT EAST AFRICA 2016», η οποία θα διεξαχθεί από 02 έως 06 Νοεμβρίου 2016 στο Ναϊρόμπι της Κένυα, ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού σαράντα χιλιάδων ευρώ (40.000,00 €) πλέον του τυχόν αναλογούντος Φ.Π.Α.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 19 July 2016

Προκήρυξη ανοικτού τακτικού διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών εξειδικευμένης υποστήριξης συγκεκριμένων δράσεων της επιχειρησιακής λειτουργιάς της «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» στο πλαίσιο της υλοποίησης της Γ’ φάσης του προγράμματος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης "Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών"» προϋπολογισμού ενενήντα δύο χιλιάδων ευρώ (92.000,00 €) πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α., με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 18 July 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης του περιπτέρου, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση αρωμάτων και καλλυντικών COSMOPROF HONG KONG 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 18 Νοεμβρίου 2016 στο Χόνγκ Κόνγκ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 18 July 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (θαλάσσια μεταφορά προϊόντων) στο Χόνγκ Κόνγκ στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση αρωμάτων και καλλυντικών COSMOPROF HONG KONG 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 18 Νοεμβρίου 2016 στο Χόνγκ Κόνγκ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Sunday, 17 July 2016

Προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Ηλεκτρονική Επικοινωνία και on line διαφήμιση των ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσιπούρα λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας)» στο πλαίσιο της υλοποίησης προγράμματος «Ολοκληρωμένο σχέδιο προώθησης ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσιπούρα – λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας)» προϋπολογισμού ποσού εκατόν πενήντα πέντε χιλιάδων ευρώ (155.000,00 €) πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.(35.650,00 €), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Sunday, 17 July 2016

Διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο "Οργάνωση εκδηλώσεων για την αγορά της Γαλλίας για την προώθηση των ευρύαλων μεσογειακών ειδών ιχθυοκαλλιέργειας" στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2007-2013 Προγράμματος Προώθησης ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσιπούρα-λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας) που υλοποιεί η «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.», ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού εξήντα χιλιάδων ευρώ 60.000,00 € (πλέον ΦΠΑ), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 8 July 2016

Προκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά, για την επιλογή αναδόχου για τη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, μεταφοράς (οδική και αεροπορική), διανομής στα περίπτερα των εκθετών και επιστροφής μέρους των εκθεμάτων των Ελληνικών εταιρειών στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών «SIAL PARIS 2016», η οποία θα διεξαχθεί στο Παρίσι από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2016.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 29 June 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (θαλάσσια μεταφορά προϊόντων) από και προς το Ντουμπάι στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στην HOTEL SHOW 2016 έκθεση και ειδικότερα το έργο αφορά την θαλάσσια μεταφορά των εκθεμάτων από τις αποθήκες του αναδόχου με προορισμό τον εκθεσιακό χώρο στο Ντουμπάι καθώς και την επιστροφή μέρους ή του συνόλου των εκθεμάτων στην Αθήνα.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 16 June 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά προϊόντων) στο Αμβούργο στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού «SMM Hamburg 2016», η οποία θα διεξαχθεί στο Αμβούργο από 06-09 Σεπτεμβρίου 2016, στον Εκθεσιακό χώρο Hamburg Fair. Ειδικότερα το έργο αφορά την οδική μεταφορά των εκθεμάτων από τις αποθήκες του αναδόχου με προορισμό τον εκθεσιακό χώρο στο Αμβούργο.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 15 June 2016

Διακήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Παροχή υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης του περιπτέρου, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικού Εξοπλισμού EQUIP HOTEL 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 06 έως 11 Νοεμβρίου 2016 στο Παρίσι της Γαλλίας», ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού ενενήντα χιλιάδων ευρώ (90.000,00 €) πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 15 June 2016

Διακήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Παροχή υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης του περιπτέρου, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών «BIG 5 SHOW DUBAI 2016», η οποία θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από 21 έως 24 Νοεμβρίου 2016», ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού εκατόν δέκα επτά χιλιάδων ευρώ (117.000,00€) πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 2 June 2016

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση εξοπλισμού ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων HOTEL SHOW 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου στο Ντουμπάι, ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού είκοσι τριών χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (23.400,00 €) πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 1 June 2016

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού «SMM HAMBURG 2016», η οποία θα διεξαχθεί από 06 έως 09 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αμβούργο της Γερμανίας, ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού τριάντα πέντε χιλιάδων ευρώ (35.000,00 €) πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 27 April 2016

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τεχνικής και επιστημονικής υποστήριξης στο σχεδιασμό, στην οργάνωση, προβολή και υλοποίηση δράσεων εξωστρέφειας της «Ελληνικής Εταιρίας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε», ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού πενήντα εννέα χιλιάδων ευρώ (59.000,00 €) πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 12 April 2016

Προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για την υλοποίηση του έργου της «Μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2016 η οποία θα λάβει χώρα από 16 έως 20 Οκτωβρίου στο Παρίσι της Γαλλίας».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 7 April 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μεταφοράς οίνων για εκδηλώσεις στην Ελβετία του προγράμματος προώθησης οίνων σε τρίτες χώρες.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 7 April 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μεταφοράς οίνων για εκδηλώσεις στην Κορέα και στην Ιαπωνία του προγράμματος προώθησης οίνων σε τρίτες χώρες

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 29 March 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύνταξη μελέτης μέτρησης αποτελεσματικότητας της Β΄φάσης του προγράμματος «Προώθησης οίνων σε τρίτες χώρες».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 29 March 2016

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή οικονομικής προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (αεροπορική μεταφορά ξηρού και ευπαθούς φορτίου) στη Σεούλ στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση SEOUL FOOD & HOTEL 2016, που πραγματοποιείται στη Σεούλ από 10 έως 13 Μαΐου 2016.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 28 March 2016

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή οικονομικής προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά ξηρού φορτίου και αεροπορική μεταφορά ευπαθών προϊόντων) στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση PLMA 2016, η οποία θα λάβει χώρα από 24 έως 25 Μαΐου 2016 στο Άμστερνταμ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 21 March 2016

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις Διεθνείς Εκθέσεις επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης «INDEX 2016» και δαπέδου και μαρμάρου «MIDDLE EAST STONE & FLOORING», οι οποίες θα διεξαχθούν στο Ντουμπάι από 23 έως 26 Μαΐου 2016, ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού είκοσι έξι χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (26.400,00 €) πλέον του τυχόν αναλογούντος Φ.Π.Α.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 17 March 2016

Προκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού,με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών συγκέντρωσης, μεταφοράς (θαλάσσια μεταφορά) και παράδοσης εκθεμάτων στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις Διεθνείς Εκθέσεις επίπλου και εσωτερικής διακόσμησης «INDEX 2016» και δαπέδου και μαρμάρου «MIDDLE EAST STONE & FLOORING», οι οποίες θα διεξαχθούν στο Ντουμπάι από 23 έως 26 Μαΐου 2016, ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού είκοσι εννέα χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (29.800,00 €) πλέον του τυχόν αναλογούντος Φ.Π.Α.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 9 March 2016

Προκήρυξη ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για την υλοποίηση του έργου «Παροχή Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SUMMER FANCY FOOD SHOW 2016, η οποία θα λάβει χώρα από 26.06.2016 έως 28.06.2016 στη Νέα Υόρκη – ΗΠΑ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 29 February 2016

Διακήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού τακτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο συγκέντρωσης, αποθήκευσης, αεροπορικής μεταφοράς και διανομής στα περίπτερα των εκθετών των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση SUMMER FANCY FOOD SHOW 2016, η οποία θα λάβει χώρα από 26 έως 28 Ιουνίου 2016 στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 15 February 2016

H «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ» θα συμμετάσχει στις παρακάτω διεθνείς εκθέσεις στο πλαίσιο του «Προγράμματος προώθησης οίνων ποιότητας σε αγορές τρίτων χωρών» σύμφωνα με τον καν. 1308/2013 του ΕΚ και του Συμβουλίου και 555/ 2008 της Επιτροπής:
- Seoul International Wine & Spirits 2016, 21 έως 23 Απριλίου 2016 στη Σεούλ
- Vinexpo ΗΟΝG KONG 24-26 Μαϊου 2016
Αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Συγκέντρωσης, Μεταφοράς και Παράδοσης Εκθεμάτων (αεροπορική μεταφορά οίνων - ποτών) για τις ανάγκες των παραπάνω εκθέσεων.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 22 January 2016

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Ποτών PROWEIN 2016 η οποία θα λάβει χώρα από 13 έως 15 Μαρτίου 2016 στo Ντίσελντορφ της Γερμανίας. ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού εξήντα χιλιάδων ευρώ (60.00,00 €) πλέον του τυχόν αναλογούντος Φ.Π.Α.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 21 January 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΙΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 14 January 2016

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών BIG 5 SAUDI ARABIA 2016 η οποία θα λάβει χώρα από 07 έως 10 Μαρτίου 2016 στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού τριάντα χιλιάδων τριακοσίων ευρώ (30.300,00 €) πλέον του τυχόν αναλογούντος Φ.Π.Α.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 28 December 2015

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά οίνων - ποτών) στο Ντύσσελντορφ στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Prowein 2016, η οποία θα λάβει χώρα από 13 έως 15 Μαρτίου 2016 στο Ντύσσελντορφ. Τα εκθέματα θα πρέπει να φτάσουν στο Ντύσσελντορφ το αργότερο έως την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 21 December 2015

Προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού τακτικού μειοδοτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά για την υλοποίηση του έργου «Παροχή Υπηρεσιών για το έργο της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης, της αποθήκευσης και της αποξήλωσης των περιπτέρων οίνου και ποτών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις εξής Διεθνείς Εκθέσεις:
α)Prowein 2016, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας
β)Prowein 2017, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και
γ)VINEXPO 2017 στο Μπορντώ της Γαλλίας»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Monday, 21 December 2015

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή οικονομικής προσφοράς, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Παροχή Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, αποθήκευσης, θαλάσσιας μεταφοράς, διανομής στα περίπτερα των εκθετών και επιστροφή μέρους των εκθεμάτων των Ελληνικών εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών BIG 5 SAUDI ARABIA 2016 η οποία θα λάβει χώρα από 07 έως 10 Μαρτίου 2016 στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού τριάντα μίας χιλιάδων ευρώ (31.000,00 €) πλέον του τυχόν αναλογούντος Φ.Π.Α.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 17 December 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΙΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ» ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 10 December 2015

Διακήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της συγκέντρωσης, αποθήκευσης, αεροπορικής μεταφοράς και παράδοσης εκθεμάτων (οίνων) στην Κορέα, Κίνα και Ιαπωνία για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων παρουσίασης οίνων στο πλαίσιο της υλοποίησης της Β’ φάσης του προγράμματος "Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών’’, ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού εξήντα χιλιάδων ευρώ 60.000 € (πλέον τυχόν αναλογούντος ΦΠΑ), με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή οικονομικής προσφοράς.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 1 December 2015

Προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού τακτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της «Μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2016, η οποία θα λάβει χώρα από 21 έως 25 Φεβρουαρίου 2016 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων».

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 1 December 2015

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή οικονομικής προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (οδική μεταφορά ευπαθών προιόντων) στο Βερολίνο στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA 2016, η οποία θα λάβει χώρα από 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2016 στο Βερολίνο.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 25 November 2015

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο «Παροχή υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, του εξοπλισμού, της διακόσμησης και της αποξήλωσης του περιπτέρου, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στις Διεθνείς Εκθέσεις Αρωμάτων και Καλλυντικών COSMOPROF BOLOGNA και ειδών συσκευασίας COSMΟPACK BOLOGNA που διοργανώνονται στην Μπολόνια Ιταλίας από 17 έως 21 Μαρτίου 2016», ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού ποσού ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000,00 €) πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 24 November 2015

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών εξειδικευμένης υποστήριξης συγκεκριμένων δράσεων της επιχειρησιακής λειτουργίας της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου στο πλαίσιο της υλοποίησης της β’ φάσης του προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης "Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών", ανώτατου συνολικού προϋπολογισμού εξήντα χιλιάδων ευρώ 60.000 € (πλέον ΦΠΑ)με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 24 November 2015

Προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού τακτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο της μελέτης του σχεδιασμού, της κατασκευής, της διακόσμησης και της αποξήλωσης των περιπτέρων, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη:
i) Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA 2016, η οποία θα λάβει χώρα από 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2016 στο Βερολίνο της Γερμανίας.
ii) Διεθνή Έκθεση PLMA 2016, η οποία θα λάβει χώρα από 24 έως 25 Mαίου 2015 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 24 November 2015

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού τακτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά, για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για το έργο συγκέντρωσης, αποθήκευσης, θαλάσσιας και αεροπορικής μεταφοράς, διανομής στα περίπτερα των εκθετών και επιστροφής μέρους των εκθεμάτων των Ελληνικών Εταιριών, στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Εξοπλισμού GULFOOD 2016 η οποία θα λάβει χώρα από 21 έως 25 Φεβρουαρίου 2016 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων»

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 17 November 2015

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αντικείμενο την υποβολή οικονομικής προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Μεταφοράς Εκθεμάτων (αεροπορική μεταφορά ξηρού φορτίου και ευπαθών προϊόντων) στο Τόκυο στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση FOODEX JAPAN 2016, που πραγματοποιείται στο Τόκυο από 8 έως 11 Μαρτίου 2016.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Thursday, 22 October 2015

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με θέμα την παροχή Αρχιτεκτονικών – Μελετητικών Υπηρεσιών για τον σχεδιασμό καθώς και τη μελέτη διαμόρφωσης και διακόσμησης του Ελληνικού περιπτέρου στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Ποτών PROWEIN 2016 που θα λάβει χώρα στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας για το χρονικό διάστημα από 13 έως 15 Μαρτίου 2016.

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Wednesday, 30 September 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: H «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ», υλοποιεί τα προγράμματα «Ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο προώθησης Ευρύαλων Μεσογειακών Ειδών Ιχθυοκαλλιέργειας» & «Ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων», τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013. Αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η υποβολή προσφοράς για την Σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών σχεδιασμού και παραγωγής υλικού απολογισμού των δράσεων κάθε ενός προγράμματος, αξιοποιώντας υλικό που βρίσκεται στη διάθεση της αναθέτουσας αρχής (φωτογραφίες, βίντεο και απολογιστικές εκθέσεις).

ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Friday, 31 July 2015

Διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για τη σύναψη Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών "Οργάνωση εκδηλώσεων για την αγορά των Η.Π.Α. για την προώθηση των ε&upsilon