ΗΜ. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: Tuesday, 29 December 2020

H «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο ένα πρόγραμμα στρατηγικής συνεργασίας με την παγκόσμια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου eBay, με στόχο την υποστήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ενίσχυση των εθνικών εξαγωγών μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τον Ιανουάριο του 2021 θα ξεκινήσει η επόμενη φάση του προγράμματος που θα απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν εξαγωγική δραστηριότητα μέσω μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, σαν την eBay, από κλάδους καταναλωτικών προϊόντων που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υψηλή εξαγωγική δυναμική όπως ενδύματα, υποδήματα και εξαρτήματα μόδας, κοσμήματα, καλλυντικά, παιχνίδια κλπ αλλά και ανταλλακτικά αυτοκινήτων ή σκαφών κ.α.

Το αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η υποβολή πρότασης για την θεματολογία των σεμιναρίων, το πρόγραμμα πρακτικών εργαστηρίων, την διάρκεια και την μορφή της εκπαίδευσης της κάθε ομάδας των επιχειρήσεων, καθώς και το μέγεθος των τάξεων.

Το αντικείμενο της δευτερης πρόσκλησης είναι η υποβολή πρότασης συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος (ψηφιακή υποδομή και ενέργειες προβολής για την παρουσίαση, τοποθέτηση και προώθηση των προϊόντων), το οποίο θα λειτουργεί αποτελεσματικά σε διεθνείς ψηφιακές πλατφόρμες. Το έργο αφορά στην υποστήριξη 10 επιχειρήσεων από διαφορετικούςκλάδους που κατά μέσο όρο θα παρουσιάσουν 50 προϊόντα ανά επιχείρηση .

LOGIN