Αποστολή Invest in Greece στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Αποστολή Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Πρεσβειών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, 28 Απριλίου 2009

συνεργασιαΟ Οργανισμός Invest in Greece σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσε στις 28 Απριλίου 2009 ειδική εκδήλωση με θέμα «Αυτοδιοίκηση και Επενδύσεις στην Κεντρική Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Synergassia», που έχει αναπτύξει και υλοποιεί ο Οργανισμός Invest in Greece.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Καθ. Γεώργιος Δ. Τσιότρας, Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Δρ. Δημήτριος Παζαΐτης, Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος του Invest in Greece Agency, παρουσίασε τη νέα προσέγγιση του Οργανισμού: «Μαζί με τις Τοπικές Κοινωνίες αναδεικνύουμε τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρουν οι περιοχές της χώρας μας και υποστηρίζουμε τις επενδύσεις. Κοινός μας στόχος είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη.».

Στην εκδήλωση ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), ανέπτυξε την εισήγησή του «Η εξωστρέφεια μοχλός ανάπτυξης της Περιφέρειας». Ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Νομού Θεσσαλονίκης, κ. Αριστείδης Αραμπατζής, έδωσε μία σύγχρονη αντίληψη της σχέσης Επενδύσεις – Τοπική Αυτοδιοίκηση,  παρουσιάζοντας το παράδειγμα του Δήμου Αγίου Αθανασίου.

LOGIN