Έκθεση The Big 5 Construct Egypt 2020

Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «THE BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2020» διεξάγεται για 3η φορά στον εκθεσιακό χώρο Egypt International Exhibition Center στο Κάιρο της Αιγύπτου από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να έρθουν σε επαφή οι εταιρίες με την συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά της Αιγύπτου και τον κατασκευαστικό κλάδο αξίας πολλών δις δολαρίων.

Στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερες από 240 εταιρείες από 51 χώρες, εκθέτοντας εκατοντάδες καινοτόμα προϊόντα, στην συνεχώς αναπτυσσόμενη κατασκευαστική αγορά της Αιγύπτου αξίας 335 δις δολαρίων. Περισσότεροι από 14.500 επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα επισκέφθηκαν την έκθεση και παρακολούθησαν τα 56 δωρεάν CPD workshops που είχαν προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια των 4 ημερών της έκθεσης.

Οι τοπ 10 χώρες που συμμετείχαν ήταν: η Αίγυπτος, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , Ινδία, Ιορδανία και Κορέα.

Για φέτος, έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή περισσότερες από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Κίνα, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Γαλλία και πολλές ακόμα. Ο όμιλος DMG θα διοργανώσει παράλληλα με την έκθεση, σεμινάρια και CPD workshops κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Καθώς επίσης, προγραμματίζεται καμπάνια marketing για την προώθηση της συμμετοχής των εκθετών, μέσω ψηφιακών διαφημίσεων, αποστολής ηλεκτρονικών προσκλήσεων, έντυπων διαφημίσεων σε περιοδικά του κλάδου, προώθηση των προϊόντων τους στα social media και άλλα πολλά εργαλεία. Οι τομείς των προϊόντων είναι οι εξής:

  • BUILDING INTERIORS & FINISHES
  • WINDOWS, DOORS & FACADES
  • MEP SERVICES
  • HVAC-R
  • CONSTRUCTION TECHNOLOGIES & INNOVATIONS
  • CONSTRUCTION TOOLS & BUILDING MATERIALS
  • CONCRETE FORMWORK & SCAFFOLDING

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών.

Δομικά υλικά, ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος ,τεχνολογία κλιματισμού κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου.

LOGIN