Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος JCK

Στη Διεθνή Έκθεση JCK Las Vegas, οι πιο σημαντικοί αγοραστές στον κόσμο έρχονται να ανακαλύψουν νέους σχεδιαστές, νέα προϊόντα, υπηρεσίες και τάσεις από όλο τον κόσμο. Αναγνωρισμένη ως η μεγαλύτερη ετήσια εμπορική εκδήλωση της Βόρειας Αμερικής και το επίκεντρο της βιομηχανίας κοσμημάτων, οι συλλογές κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων, ρολογιών, τεχνολογίας και υπηρεσιών της JCK την καθιστούν κορυφαίο προορισμό αγοραστών κοσμημάτων παγκοσμίως για να ανακαλύψουν τα νέα κοσμήματα και τις νέες τάσεις στην αγορά.

Η οργάνωση χρησιμοποιεί ηλεκτρονική πλατφόρμα για την δημιουργία προκαθορισμένων συναντήσεων μεταξύ αγοραστών και εκθετών

Οι έκθεση καλύπτει πάνω από 20 επιμέρους τομείς του κοσμήματος και εκτείνεται σε 4 επίπεδα του συνεδριακού κέντρου Sands Expo & The Venetian.

Ένας από αυτούς είναι και ο τομέας Luxury, στον οποίο η συμμετοχή γίνεται κατόπιν αίτησης του ενδιαφερόμενου και επιλογή των οργανωτών. Ο τομέας αυτός, ξεκινάει 2 ημέρες νωρίτερα από την υπόλοιπη διοργάνωση, για ένα μείγμα εξαιρετικά ελεγχόμενων ελίτ εγχώριων και διεθνών λιανοπωλητών. Το LUXURY είναι ανοικτό σε όλους τους λιανοπωλητές κατά τη διάρκεια της JCK Las Vegas.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Εκθέτες : 2.300
Επισκεπτών: 19.500 αγοραστές, 8.000 καταστήματα λιανικής, 53.000 εμπορικοί επισκέπτες

LOGIN