ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ MICAM MILANO 2022

H MICAM Milano Μία είναι από τις κορυφαίες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις της βιομηχανίας υποδημάτων που προωθείται από την Assocalzaturifici. Είναι μια μοναδική εκδήλωση με πάνω από 1700 συλλογές υποδημάτων σε κάθε έκδοση, συνδυάζοντας επιτυχώς τις επιχειρήσεις και τη μόδα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Μιλάνο δύο φορές το χρόνο, τον Φεβρουάριο και τον Σεπτέμβριο, στην περιοχή της εμπορικής έκθεσης Fiera Milano Rho. Παρουσιάζει τις συλλογές φθινοπώρου / χειμώνα και άνοιξης / καλοκαιριού για το επόμενο έτος, αντίστοιχα.

Η έκθεση καταλαμβάνει έκταση περίπου 60.000 τετραγωνικών μέτρων και φιλοξενεί περισσότερες από 1.200 εταιρείες κάθε έκδοση, εκ των οποίων περισσότερες από 570 είναι διεθνείς. Μαζί αντιπροσωπεύουν πάνω από 30 διαφορετικές χώρες.

Η MICAM αποτελεί σημείο συνάντησης για επαγγελματίες της βιομηχανίας υποδημάτων από όλο τον κόσμο.

Με 45.000 εμπορικούς επισκέπτες, εκ των οποίων οι μισές προέρχονται από περίπου 130 ξένες χώρες, η MICAM επιβεβαιώνει το ρόλο της ως η καλύτερη πλατφόρμα για την προώθηση νέων συλλογών. Ταυτόχρονα, είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία εμπορικής δικτύωσης και δημιουργίας νέων εμπορικών επαφών

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2022

Ο Οργανισμός Enterprise Greece θα υποστηρίξει τις ελληνικές εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν για εκθεσιακά περίπτερα έως 50 τετραγωνικά μέτρα ανά συμμετοχή.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ακολουθούν τα κόστη όπως διαμορφώνονται με τη στήριξη του Enterprise Greece:

                                                                                        Κόστος με την υποστήριξη του - € πλέον φόρων
Κόστος ενοικίου/ τ.μ                                                               107
Προκατασκευασμένο περίπτερο / EXTRA- SHOW                162
Προκατασκευασμένο περίπτερο / PLUS                                202

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για λόγους απλοποίησης της οργάνωσης και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία στη διοργάνωση της εθνικής συμμετοχής, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τον κάθε συμμετέχοντα στη  MICAM Sep.2022, είναι η εξής:

  • Δέσμευση τετραγωνικών από τον οργανωτή της έκθεσης Fiera Milano S.P.A κατόπιν αιτήματος της κάθε εταιρείας ( milani@themicam.com)
  • Αποστολή από την κάθε εταιρεία συμπληρωμένης αίτησης προς την Enterprise Greece με τα αιτούμενα τετραγωνικά (επισυναπτόμενο αρχείο) έως 30 Ιουλίου 2022.
  • Θα ακολουθήσει τιμολόγηση του 50% του ενοικίου ή/και της κατασκευής, του registration fee και τυχόν επιπλέον χρεώσεων από την Fiera Milano S.P.A προς κάθε συμμετέχουσα εταιρεία.
  • Εξόφληση του ποσού που αναλογεί σε κάθε συμμετέχουσα εταιρεία προς τη Fiera Milano S.P.ABank: BANCA NAZIONALE DEL LAVORO - Branch: Ag. 13 – MilanoIBAN: IT32Q0100501613000000019709 - Bic/Swift: BNLIITRR 
  • και αποστολή αποδεικτικού εξόφλησης στην Enterprise Greece έως 22 Αυγούστου 2022.
  • Εξόφληση ποσού στήριξης από την Enterprise Greece προς Fiera Milano S.P.A

Σημειώνεται ότι:

  • Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’.
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

Για προτάσεις κατασκευής πατήστε εδώ. 

Για τους κανονισμούς συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις πατήστε εδώ.

Δείτε εδώ την αίτηση συμμετοχής.

LOGIN