ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ PLMA΄s "WORLD OF PRIVATE LABEL"

Η Διεθνής Έκθεση PLMA΄S WORLD OF PRIVATE LABEL”, πραγματοποιείται εδώ και 34 χρόνια στον εκθεσιακό χώρο RAI EXHIBITION CENTRE στο Άμστερνταμ από την Ένωση Κατασκευαστών Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας, τα μέλη της οποίας ξεπερνούν τις 4.500.

Θεωρείται η σημαντικότερη παγκοσμίως Διεθνής Έκθεση στον τομέα ιδιωτικής ετικέτας παρουσιάζοντας ό,τι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει ο εν λόγω τομέας.

Λόγω της υψηλής της σπουδαιότητας, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε ένα ευρύ φάσμα υποψηφίων πελατών στο οποίο συγκαταλέγονται οι σημαντικότεροι λιανέμποροι, εισαγωγείς, εκπρόσωποι αλυσίδων Super Markets και Discount Super Markets, χονδρέμποροι κ.λ.π. από Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική, Ασία και Αφρική.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία ο τομέας των προϊόντων Ιδιωτικής ετικέτας αυξάνει συνεχώς το μερίδιο του σε ποσοστό περίπου 30% σε 17 Ευρωπαϊκές χώρες, από τις 20 που παρακολουθεί η εταιρεία Nielsen για λογαριασμό της PLMA.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

  • Σύνολο εκθετών : 2700 εκθέτες από 70 χώρες
  • Εθνικά περίπτερα: 60
  • Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 16,000 από 120 χώρες

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στους τομείς:

  • τροφίμων, ποτών
  • ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας
  • ειδών κουζίνας
  • ειδών κήπου
  • συντήρησης αυτοκινήτου και
  • ειδών D.I.Y. (μαστορέματα).

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Η έκθεση παρέχει στους εκθέτες τις παρακάτω δυνατότητες προβολής:

NEW Product Expo

Παρέχεται η δυνατότητα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο κεντρικό χώρο κατά την διάρκεια της έκθεσης. Η επιλογή των προϊόντων βασίζεται στο βαθμό της καινοτομίας των.

Preliminary Buyers List

Τριάντα (30) ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης, δίνεται η δυνατότητα στους εκθέτες να αναζητήσουν στο portal της PLMA τη λίστα των εκπροσώπων του λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου προκειμένου να προγραμματίσουν επιχειρηματικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Καταχώριση και Διαφήμιση στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης

Οι εκθέτες πέρα από τη καταχώρισή τους στον ηλεκτρονικό κατάλογο, μπορούν επιπλέον να διαφημίσουν τα προϊόντα τους και την εταιρεία τους στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης που διανέμεται στους επισκέπτες.

Προσκλήσεις επισκεπτών

Παρέχεται στους εκθέτες ένας αριθμός δωρεάν online προσκλήσεων ελεύθερης εισόδου για τους πελάτες των.
Για τους επισκέπτες – αγοραστές προσφέρονται από την έκθεση οι παρακάτω υπηρεσίες, που διευκολύνουν την εύρεση των εκθετών της PLMA.

PLMA'S on line Show Preview

Οι προεγγεγραμμένοι επισκέπτες δύνανται να εντοπίσουν τα προϊόντα και τους προμηθευτές τριάντα (30) ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης.

PLMA’s online New Product Announcements

Οι προεγγεγραμμένοι επισκέπτες δύνανται να εντοπίσουν τα νέα προϊόντα των εκθετών.

PLMA Matchmaker

Οι επισκέπτες μπορούν να προγραμματίσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους εκθέτες.

PLMA Idea Supermarket

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκτίθενται στους επισκέπτες προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και συσκευασίας από όλο τον κόσμο.

PLMA New Product Expo

Σε κεντρικό χώρο της έκθεσης εκτίθενται στους επισκέπτες τα νέα προϊόντα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η επιλογή των προϊόντων βασίζεται στο βαθμό της καινοτομίας των.

πλμα 2020 μπλα 20201

LOGIN