ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ JCK

Στο JCK Las Vegas, οι πιο σημαντικοί αγοραστές στον κόσμο έρχονται να ανακαλύψουν νέους σχεδιαστές, νέα προϊόντα, υπηρεσίες και τάσεις από όλο τον κόσμο. Αναγνωρισμένη ως η μεγαλύτερη ετήσια εμπορική εκδήλωση της Βόρειας Αμερικής και το επίκεντρο της βιομηχανίας κοσμημάτων, οι συλλογές κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων, ρολογιών, τεχνολογίας και υπηρεσιών της JCK την καθιστούν κορυφαίο προορισμό αγοραστών κοσμημάτων παγκοσμίως για να ανακαλύψουν τα νέα κοσμήματα και τις νέες τάσεις στην αγορά.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2021

H ελληνική συμμετοχή στη JCJ θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Design Collective περιλαμβάνει τους εκθέτες Design@Lyxury και JCK Rising Stars. Αυτό το ειδικά επιμελημένο τμήμα βρίσκεται στην αρχή του εκθεσιακού χώρου κοντά στο Bella Italia & Bridal.
H Enterprise Greece, κατανοώντας τις συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία στο παγκόσμιο εμπόριο και για να ενισχύσει την εξωστρέφεια των ελληνικών εταιρειών, στηρίζει σημαντικά τη συμμετοχή τους.
Το κόστος συμμετοχής για κάθε επιχείρηση με την υποστήριξη του Enterprise Greece διαμορφώνεται στα 3.500$ και πρέπει να καταβληθεί απευθείας στη διοργανώτρια αρχή από τον κάθε συμμετέχοντα, προκειμένου στη συνέχεια η Enterprise Greece να καταβάλει το υπόλοιπο ποσό στη διοργανώτρια αρχή.

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται :

• ενοίκιο χώρου
• κατασκευή και βασικό εξοπλισμό stand
• τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου
• καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
• κάλυψη και προβολή από επιλεγμένα εργαλεία της έκθεσης

* Δεν συμπεριλαμβάνεται μεταφορά εκθεμάτων

OΡOΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους προς το Enterprise Greece μέχρι την Παρασκευή 28 Μαΐου και το αποδεικτικό καταβολής του κόστους συμμετοχής προς τη διοργανώτρια αρχή μέχρι την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021.

Σημειώνεται ότι, ότι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του COVID-19), δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

LOGIN