ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ «BIG 5 SHOW DUBAI 2021»

Η Διεθνής Έκθεση The Big 5 Dubai θα λάβει χώρα από 12-15/09/2021, για 41η χρονιά, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και είναι η σπουδαιότερη έκθεση του κλάδου στην Μ. Ανατολή.

Για το 2021, η διοργάνωση θα συνεχίσει όπως και τις τελευταίες χρονιές να εστιάζει στα προϊόντα καινοτομίας όσο και στα αναγνωρισμένα, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως και στην πράσινη τεχνολογία και παράλληλα θα διευκολύνει όσο μπορεί περισσότερο τους διεθνείς εκθέτες να αντιληφθούν τις εμπορικές πρακτικές στα ΗΑΕ, μέσω σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Παράλληλα, με την έκθεση “The Big 5”, διεξάγονται και οι εκθέσεις:
1)«URBAN DESIGN & LANDSCAPE EXPO» αστικών εξωτερικών χώρων.
2) «MΙDDLE EAST STONE» μαρμάρου και πλακιδίων.
3) «HVAC-R EXPO» ψύξης-θέρμανσης.
4) «The Big 5 Solar» ηλιακών συστημάτων και προϊόντων ενέργειας
5) «The Big 5 Heavy» μηχανημάτων.
6) «Middle East Concrete» τσιμέντου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών. Ειδικότερα προβάλλονται :
Δομικά υλικά (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές), ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, συντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, είδη ύδρευσης, άρδευσης), τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές κ.λ.π).
Oι διοργανωτές έχουν ομαδοποιήσει τα προϊόντα που προβάλλονται σε πέντε κατηγορίες, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα και η τοποθέτηση των Ελληνικών Επιχειρήσεων στον εκθεσιακό χώρο θα γίνει με βάση την παρακάτω ομαδοποίηση σε συνεργασία με τον Enterprise Greece.
Aξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος οι διοργανωτές έχουν εστιάσει στα εργαλεία τεχνολογίας που βελτιώνουν την προβολή των εταιρειών στην έκθεση.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2019

● Καθαρή εκθεσιακή επιφάνεια 103.000 τ.μ.
● Σύνολο εκθετών: 2.507 επιχειρήσεις
● 61 χώρες μεταξύ των οποίων Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Τουρκία, Ινδία, ΗΠΑ, Ην.Βασίλειο, Κίνα, Σ.Αραβία, ΗΑΕ, Ιαπωνία, Κορέα.
● Σύνολο εμπορικών επισκεπτών 66.070
● Το 2019 διοργανώθηκαν πάνω από 240 πιστοποιημένα workshops με ελεύθερη συμμετοχή στα οποία συμμετείχαν 13.000+ άτομα, ενώ κατεγράφη σημαντική άνοδος του αριθμού των αγοραστών από τις χώρες GCC, αποδεικνύοντας ξανά τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι οργανωτές την έκθεση ως σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και εμπορικής συναλλαγής του τομέα των κατασκευών.


Το 2019 το Ελληνικό περίπτερο κάλυψε συνολικά έκταση 1.660 τ.μ. Οι 55 συμμετέχουσες επιχειρήσεις παρουσίασαν προϊόντα μαρμάρου, ξυλείας και υαλουργίας, μεταλλικές κατασκευές, μονωτικά υλικά, ηλιακά συστήματα, εντοιχιζόμενες κουζίνες, συστήματα διαχείρισης νερού, θωρακισμένες πόρτες, προϊόντα αλουμινίου, χρώματα, είδη κιγκαλερίας , συστήματα ήχου, τεχνολογίας κ.λ.π.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2019 & 2020

Η Ελληνική συμμετοχή του 2019 αναδείχθηκε 2η σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εθνικών συμμετοχών μετά την Ιταλία και η μεγαλύτερη συμμετοχή του κλάδου διαχρονικά σε Διεθνή έκθεση. Στόχος για το 2021 είναι να οργανωθεί μια δυναμική εθνική συμμετοχή και να αναδείξει για άλλη μια φορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των Ελληνικών προϊόντων, όλων των κλάδων των δομικών υλικών και υπηρεσιών. Το 2020 διοργανώθηκε ψηφιακά η εθνική συμμετοχή, με τις ελληνικές εταιρείες να έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To κόστος ανέρχεται σε 320€/τ.μ. (Ενοίκιο & Κατασκευή), 265€/τ.μ (Ενοίκιο χωρίς Κατασκευή), στην UDLE (200 €/τ.μ. (Ενοίκιο & Κατασκευή) ή 150 €/τ.μ. (Ενοίκιο χωρίς Κατασκευή), πλέον 250€ insurance and registration fee.

Για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην έκθεση με το Πρόγραμμα «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ» το κόστος διαφοροποιείται.
Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. 24%.

Στο κόστος περιλαμβάνονται :

 •  ενοίκιο χώρου
 • κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand
 • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
 • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
 • καταχώρηση στο έντυπο κατάλογο του Enterprise Greece για την ελληνική συμμετοχή
 • ασφάλιση του σταντ και των εκθετών στην διάρκεια της έκθεσης
 • διαφημιστική προβολή της συμμετοχής μας στον εκθεσιακό χώρο καθώς και ολοσέλιδων καταχωρήσεων σε έντυπα της έκθεσης
 • επιτόπια παρουσία υπαλλήλων του Enterprise Greece

* ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

 ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Λόγω της πανδημίας του COVID-19, οι οργανωτές θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα διασφαλίσουν την ασφαλή συμμετοχή τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής:

 • Μεγαλύτεροι διάδρομοι
 • Συστήματα εύκολης και ανέπαφης εισόδου και εξόδου από την έκθεση
 • Συστήματα αυτόματης ανίχνευσης κρουσμάτων κατά την είσοδο
 • Συνεχή έλεγχο του αριθμού των επισκεπτών σε κάθε αίθουσα και περιορισμό των επισκεπτών όταν ο αριθμός ξεπερνάει τα επιτρεπόμενα όρια.
 • Διαρρύθμιση της κατασκευής των περιπτέρων και περιορισμοί στον αριθμό των ατόμων για τη μείωση του συνωστισμού τόσο στους διαδρόμους όσο και μέσα στα περίπτερα.
 • Προβλέπονται και συνιστώνται απλές κατασκευές, οι οποίες θα καθαρίζονται και απολυμαίνονται εύκολα.
 • Αποφυγή διανομής εντύπου υλικού χύδην.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν την αίτηση συμμετοχής τους με τα αιτούμενα τετραγωνικά μέτρα.
Στη συνέχεια για να ολοκληρωθεί η δέσμευση του χώρου, θα πρέπει να καταβληθεί εντός το αργότερο 7 ημερών , προκαταβολή ίση με το 35% του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), για την οποία θα σταλεί ηλεκτρονική ενημέρωση. Ειδικότερα, θα σταλεί ηλεκτρονικός κωδικός πληρωμής, που θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την πληρωμή της προκαταβολής όσο και για την εξόφληση.
Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ, θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη , πριν την έναρξη της έκθεσης και σύμφωνα με σχετική επιστολή που θα σταλεί στην εταιρία.
Τα περίπτερα θα παραδοθούν την παραμονή της έκθεσης μόνο στις εταιρείες που έχουν εξοφλήσει το σύνολο της συμμετοχής τους.

Παρακαλούμε επίσης για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA στο e-mail στο pay@eg.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στον οργανωτή της έκθεσης κα Βιβή Καλαμάρα , e-mail: v.kalamara@eg.gov.gr.
Σε καμιά περίπτωση, η κατάθεση της προκαταβολής δεν σημαίνει δέσμευση συγκεκριμένων τετραγωνικών, παρά μόνο δέσμευση συμμετοχής σύμφωνα με τα στοιχεία της αίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής δίνεται όλη η πληροφόρηση σχετικά με τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή του περιπτέρου.

Τέλος, σημειώνουμε ότι σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του COVID-19), δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Κατεβάστε εδώ τον Κανονισμο Συμμετοχής στις Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις

Δείτε εδώ την αίτηση συμμετοχής.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ STARTUPS ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ BIG 5 SHOW DUBAI

Η Διεθνής Έκθεση BIG 5 SHOW πραγματοποιείται ανελλιπώς τα τελευταία 40 χρόνια στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και είναι η σπουδαιότερη έκθεση του κλάδου των δομικών Υλικών στην Μ. Ανατολή. Παράλληλα, με την «BIG 5 SHOW DUBAI», διεξάγονται οι εκθέσεις: The Big 5 Heavy, Middle East Concrete, HVAC R Expo Dubai, The Big 5 Solar, Middle East Stone, and Urban Design & Landscape Expo. Κατά μέσο όρο συμμετέχουν 2.400 εκθέτες από 66 χώρες και οι επισκέπτες εκτιμώνται στους 70.000.
Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών. Το 2019 φιλοξενήθηκαν, στο ελληνικό εθνικό περίπτερο 52 εκθέτες.
Το 2018, εντάχθηκε και διαμορφώθηκε στην έκθεση ειδικός χώρος προβολής νεοφυών επιχειρήσεων , Start-up City, στοχεύοντας στην εισαγωγή της καινοτομίας στις επιχειρήσεις του κλάδου μέσω της άμεσης και αποτελεσματική συνεργασία, , μεταξύ των οικοσυστήματων των Start –Ups και αυτού των δομικών – κατασκευαστικών. To 2019 συμφωνίες 100.000 USD, κλείστηκαν στο Start – up City κατά τη διάρκεια της BIG5 SHOW DUBAI. Στο Start-up City συμμετείχαν εκπρόσωποι από 12 χώρες πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός με Pitch sessions, ενώ η Ελλάδα ήταν η μόνη Χώρα με Εθνική συμμετοχή αποτελούμενη από τέσσερις (4) Start Ups.

ΟΡOΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή στο εθνικό περίπτερο οι Start Ups θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

 • Να έχουν συσταθεί την τελευταία 5ετία.
 • H ιδρυτική ομάδα να αποτελείται κατ΄ ελάχιστον από 2 άτομα
 • Να έχει πωλήσεις τουλάχιστον στην ελληνική αγορά
 • Τα προϊόντα / υπηρεσίες που θα προβληθούν, να είναι ολοκληρωμένα και να μπορούν να διατεθούν στην αγορά ΜΕΑ
 • Να έχουν έσοδα ή/και να έχουν λάβει επενδύσεις έως 3 εκ USD
 • Τα προϊόντα / υπηρεσίες να έχουν εφαρμογή στον κλάδο κατασκευών, υποδομών, προστασίας – ασφάλειας κλπ με έμφαση στην αειφορία και την βιώσιμη ανάπτυξη

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • To κόστος ανέρχεται σε 400 ευρώ / start up
 • Για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην έκθεση με το Πρόγραμμα «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ» το κόστος διαφοροποιείται.
 • Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. 24%.
 • Στο κόστος περιλαμβάνονται :
 • Ενοίκιο, κατασκευή και βασικός εξοπλισμός booth
 • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
 • καταχώριση στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
 • καταχώρηση στο κατάλογο του Enterprise Greece για την ελληνική συμμετοχή
 • ασφάλιση του booth και των εκθετών  στην διάρκεια της έκθεσης
 • διαφημιστική προβολή της συμμετοχής στον εκθεσιακό χώρο καθώς και ολοσέλιδων καταχωρήσεων σε έντυπα της έκθεσης
 • Χρήση της ηλ πλατφόρμας πριν την έκθεση για διερεύνηση, προγραμματισμό συναντήσεων, δικτύωση, επικοινωνία και αλληλεπίδραση μεταξύ εκθετών και επισκεπτών
 • Υποστήριξη με επιτόπια παρουσία συνεργατών της Enterprise Greece
 • Συμμετοχή σε pitch competition, με έπαθλο 25.000 USD

 *ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

 ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Λόγω της πανδημίας του COVID-19, οι οργανωτές θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα διασφαλίσουν την ασφαλή συμμετοχή τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής:

 • Μεγαλύτεροι διάδρομοι
 • Συστήματα εύκολης και ανέπαφης εισόδου και εξόδου από την έκθεση
 • Συστήματα αυτόματης ανίχνευσης κρουσμάτων κατά την είσοδο
 • Συνεχή έλεγχο του αριθμού των επισκεπτών σε κάθε αίθουσα και περιορισμό των επισκεπτών όταν ο αριθμός ξεπερνάει τα επιτρεπόμενα όρια.
 • Διαρρύθμιση της κατασκευής των περιπτέρων και περιορισμοί στον αριθμό των ατόμων για τη μείωση του συνωστισμού τόσο στους διαδρόμους όσο και μέσα στα περίπτερα.
 • Προβλέπονται και συνιστώνται απλές κατασκευές, οι οποίες θα καθαρίζονται και απολυμαίνονται εύκολα.
 • Αποφυγή διανομής εντύπου υλικού χύδην.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να στείλουν  την αίτηση  συμμετοχής τους.

Στη συνέχεια για να ολοκληρωθεί η δέσμευση του χώρου, θα πρέπει να καταβληθεί εντός το αργότερο 7 ημερών , προκαταβολή ίση με το 35% του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), για την οποία θα σταλεί ηλεκτρονική ενημέρωση. Ειδικότερα, θα σταλεί ηλεκτρονικός κωδικός πληρωμής, που θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την πληρωμή της προκαταβολής όσο και για την εξόφληση.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ, , πριν την έναρξη της έκθεσης και σύμφωνα με σχετική επιστολή που θα σταλεί στην εταιρία.

 Τα booths θα παραδοθούν την παραμονή της έκθεσης μόνο στις εταιρείες που έχουν εξοφλήσει το σύνολο της συμμετοχής τους.

Παρακαλούμε επίσης για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA στο  e-mail στο pay@eg.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στον οργανωτή της έκθεσης κα A Τρυποσκούφη  , e-mail: a.triposkoufi@eg.gov.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής δίνεται όλη η πληροφόρηση σχετικά με τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή του περιπτέρου.

Τέλος , σημειώνουμε ότι σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του COVID-19), κατά τις οποίες δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE, διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Δείτε εδώ την αίτηση συμμετοχής για STARTUPS ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ BIG 5 SHOW DUBAI.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ BIG 5 SHOW ONLINE

Η Διεθνής Έκθεση BIG 5 SHOW πραγματοποιείται ανελλιπώς τα τελευταία 40 χρόνια  στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και είναι η σπουδαιότερη έκθεση του κλάδου των δομικών Υλικών στην Μ. Ανατολή.  Παράλληλα, με την «BIG 5 SHOW DUBAI», διεξάγονται  εκθέσεις: The Big 5 Heavy, Middle East Concrete, HVAC R Expo Dubai, The Big 5 Solar, Middle East Stone, and Urban Design & Landscape Expo.  Κατά μέσο όρο συμμετέχουν 2.400 εκθέτες από 66 χώρες και οι επισκέπτες εκτιμώνται στους 70.000.

Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών. Ειδικότερα προβάλλονται :

Δομικά υλικά (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές),ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, σιντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, είδη ύδρευσης, άρδευσης),τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα  μεταλλουργίας  και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά,  μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές κ.λ.π).

Η Ελληνική συμμετοχή του 2019 αναδείχθηκε 2η σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εθνικών συμμετοχών μετά την Ιταλία και η μεγαλύτερη συμμετοχή του κλάδου διαχρονικά σε Διεθνή έκθεση. Στόχος για το 2021 είναι να οργανωθεί μια δυναμική εθνική συμμετοχή και να αναδείξει για άλλη μια φορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των Ελληνικών προϊόντων, όλων των κλάδων των δομικών υλικών  και υπηρεσιών.  Το 2020 διοργανώθηκε ψηφιακά η εθνική συμμετοχή, με τις ελληνικές εταιρείες να έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Παράλληλα, η διοργάνωση του 2021, θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά στις 22 Αυγούστου – 17 Νοεμβρίου 2021 και θα καλύψει τρεις πυλώνες: Προβολή προϊόντων/ υπηρεσιών ανά εταιρεία , networking – δικτύωση, εκπαίδευση, πριν,  κατά και μετά την ψηφιακή διοργάνωση, συνολικής διάρκειας 3 μηνών.  Οι συμμετέχουσες εταιρείες, θα έχουν τη δυνατότητα, να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας,  με ηλεκτρονικό Booth,  να συμμετάσχουν σε online B2Bs, fora και εκπαιδεύσεις, να λαμβάνουν meeting reports.

Διατίθενται δύο προσφερόμενα πακέτα προς επιλογή, τα οποία διαφέρουν ως προς τα κάτωθι:

Επιλογή 1 Standard –Upgraded  

 • Προβολή 2 προϊόντων / υπηρεσιών
 • Προβολή 3 project ενδεικτικών
 • Συμμετοχή έως 2 εκπροσώπων της εταιρείας στο ψηφιακό booth

 Επιλογή 2 Premium

 • Προβολή 15 προϊόντων / υπηρεσιών
 • Προβολή 10 project ενδεικτικών
 • Συμμετοχή έως 10 εκπροσώπων της εταιρείας στο ψηφιακό booth
 • Αποστολή των στοιχείων των εταιρειών που έδειξαν ενδιαφέρον για την εταιρεία και τα προϊόντα / υπηρεσίες της
 • Πρόσβαση στα αναλυτικά εταιρικά profiles, μετά τη λήξη του event.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε επιχείρηση ανάλογα με την επιλογή, πλέον ΦΠΑ 24%, διαμορφώνεται ως εξής:

dubai expo21

ΟΡOΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους προς το Enterprise Greece καθώς και το σύνολο της καταβολής μέχρι την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021.
Τέλος, σημειώνουμε ότι σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του COVID-19), δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Δείτε την αίτηση συμμετοχής εδώ.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση.

LOGIN